Sari la conținut

animalus est

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre animalus est

animalus est's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Semidoctule, este careva pe care nu l-ai baga la parnaie? Nu e prima oara cand faci afirmatii aberente in acest sens.
  2. Nimic nu este genetic, ci NUMAI dobandit (o singura exceptie: malformatiile si bolile psihice). Restul tine de invatare.
  3. Serios?! De unde le scoateti? SOÁRTĂ, sorți, s. f. 1. (În superstiții) Forță (sau voință) supranaturală despre care se crede că hotărăște tot ce se petrece în viață; destin, fatalitate, noroc, scrisă, ursită. 2. Situație, concurs de împrejurări existente la un moment dat. ♦ Evoluție, desfășurare (a unei acțiuni); deznodământ. – Lat. sors, -tis. Sursa: DEX '09 (2009) DESTÍN, destine, s. n. 1. Soartă, viitor. 2. Forță sau voință supranaturală despre care se crede că hotărăște în mod fatal și irevocabil tot ce se petrece în viața omului; fatalitate. – Din fr. destin. Sursa: DEX '09 (2009)
  4. Astrologii sunt niste sarlatani.
  5. Serios?! SOÁRTĂ, sorți, s. f. 1. (În superstiții) Forță (sau voință) supranaturală despre care se crede că hotărăște tot ce se petrece în viață; destin, fatalitate, noroc, scrisă, ursită. 2. Situație, concurs de împrejurări existente la un moment dat. ♦ Evoluție, desfășurare (a unei acțiuni); deznodământ. – Lat. sors, -tis. Sursa: DEX '09 (2009) DESTÍN, destine, s. n. 1. Soartă, viitor. 2. Forță sau voință supranaturală despre care se crede că hotărăște în mod fatal și irevocabil tot ce se petrece în viața omului; fatalitate. – Din fr. destin. Sursa: DEX '09 (2009)
  6. Nu cred in nimic. A crede inseamna a avea dubii, ezitari, retineri, incertitudini. A crede e un aspect ce caracterizeaza viata oilor cre(s)tine.
  7. "Trăiți-ar" familia, mai începi multe conflicte?
  8. Nu mai ai bani un an, i-ai dat pe TV
  9. Bre, rau mai esti! Lasa omul sa se bucure de televizorul sau cu lampi
  10. Patetic are o alta insemnatate in limba romana fata de limba engleza. Semidoctule!
  11. ai zis de zeci de ori ca este ultima postare. mars si lasa-ne cu dejectiile tale. ai umplut tot forumul cu vomitaturile tale.
  12. - trăiți-ar - de loc - răspunde-ți
×
×
  • Creează nouă...