Sari la conținut

oglinzile sufletului

Vizitator TheMachine

Postări Recomandate

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat
No bine ! Cand va apucati de votat ?  ca acus vin Sarbatorile peste noi !!

Mai intai vine sfarsitul lumii!!!! Si vad ca s-a facut segregatie pe sexe: barbatii cu dosul, fetele cu licuricii... preferam invers... Cel putin topicul cu provocarea Danutei-TM  il citesc din postura de vizitator ca sa n-am cosmaruri...

• Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
  • Telefon: loredana_lorry89
  • Oras:NERVA TRAIAN
Postat

Gata...am pus  2 poze mai mari...sper sa va placa...:)...:*

Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0
Postat

pentru ochisorii Loredanei:

inocenta, seductie, pasiune si blandete!

• Oras:Bucuresti
Postat
Foarte interesanta ideea cu "oglinzile sufletului". Nu te grabi cu castigatoarea. Oi fi vazut, Maria Ta, Poponeata ,multe, dar nu le-ai vazut pe toate. 

Ei ,ce zici Fane,acum crezi ca stiam cine castiga?

Postat

Asa e , te-ai grabit,cred.Pe prima pagina am zis ca stiu cine va castiga acest concurs.Si tu ,citeste singur ce replica mi-ai dat.Sau poate  nu am inteles eu bine, atunci explica-mi ce ai vrut sa spui.Iar cine este castigatoarea concursului,in mod evident,este cea prezisa de mine.Votata dealtfel de amandoi.Iar ce legatura ai tu cu vreuna dintre concurente,iarasi evident ca nu stiu si nici nu sugerez vreuna.Iar de cea dintre mine si Alexandra sint chiar mandru.Se numeste PRIETENIE.

PS. Asta nu este un conflict,este o clarificare a unei discutii.
Postat

Da, fratioare, e bine asa. Acum inteleg ce ai vrut sa spui. Eu nu ma refeream la participante. Sunt altele cu ochi mult mai frumosi care nu i-au pus in "vitrina" forumului. Dar dintre cele care au intrat in concurs, e clar, Alexandra conduce detasat. Te felicit pentru "legatura", ceea ce imi doresc si mie. E pe lista lui 2013. Cu premiile ce se mai aude?

• Oras:_
  • Oras:_
Postat
WOW... pe mine m-ai omorat domnita cu ochisorii astia... faci parte din categoria fetitelor datatoare de placeri, subiecte ale forumului?

Cred ca glumesti.... este IRINA mai nou, userul RANDUNICA

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...