Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Domnii mei,va aștept în locația mea plină de beculete colorate să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Ca fantezii..cunni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Jocuri cu vibratorul pt 50 lei în plus. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Pt doritorii de show lesbi am si o prietena, showl fiind la prețul de 400 lei. Va pup si va astept.

Pune si o poza cu prietena sa vedem ce gusturi ai  :)

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Pune si o poza cu prietena sa vedem ce gusturi ai  :)

Era mai 'napoi o dolofană.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Era mai 'napoi o dolofană.

nu-mi merge marsalieru :))

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

dupa 300 de pagini mie tot nu imi vine sa cred ca dobre e real. Cred ca e o schema de marketing facuta de lorena sa stranga viewuri,foarte reusita schema de altfel.

Si prin absurd daca dobre asta chiar exista ABERATIA MAI MARE E CUM DRACU NU E INCHIS LA OBREJA . CUM DE ARE PERMIS DE CONDUCERE SI BULETIN,pt linistea mea sufleteasca refuz sa cred ca e real ce se petrece aici

• Minus 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Parca spuneai ca tu nu ai fost la Lorenna ! Dupa razboi multi viteji se arata  :no2

Am fost frate(cauta recenzia) la ea dar cand avea silicoane,si asa te lauda ca esti un adevarat armasar si ca lucrezi la trupele de interventii,si cand a auzit ca eu nu pun botu' la pasarica ei a fost foarte dezamagita si spune ca iubitul ei(adica tu)o faci foarte fericita cu limba.

Vb cat se poate de serios.

• Like 8
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

spune ca iubitul ei(adica tu)o faci foarte fericita cu limba.

da de ce oare nu mai pare atat de fericita acum si pozeaza in nefericita ?

• Like 15
  • Minus 14
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

dupa 300 de pagini mie tot nu imi vine sa cred ca dobre e real. Cred ca e o schema de marketing facuta de lorena sa stranga viewuri,foarte reusita schema de altfel.

Si prin absurd daca dobre asta chiar exista ABERATIA MAI MARE E CUM DRACU NU E INCHIS LA OBREJA . CUM DE ARE PERMIS DE CONDUCERE SI BULETIN,pt linistea mea sufleteasca refuz sa cred ca e real ce se petrece aici

Păi nu e...

• Like 1
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

da de ce oare nu mai pare atat de fericita acum si pozeaza in nefericita ?

Pai nu sti cum sunt femeile!?cand esti al ei,esti cel mai tare cand te desparti de ea vede in tine tot ce-i mai rau si mai urat :138x .

• Like 7
  • Oras:pretutindeni
Postat

bikut e si deșteaptă și mumoasa...moare Dobre de ciudă si frustrare...

Cand ai facut profilul ala ai pus si nr meu de telefon  :laugh2 Bravo proasta pulii ,ma amuz  de mor cand stiu ce am avut cinci ani in casa mea  :laugh2

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Dobre nu a fost si nu a avut.o niciodată tare. Hahaha Ce fericire pe capul lui, l.a fc pisicuțs galben...vrea să ajungă .. membrul lunii...

Postat

Pai nu sti cum sunt femeile!?cand esti al ei,esti cel mai tare cand te desparti de ea vede in tine tot ce-i mai rau si mai urat :138x .

Corect ,acum ai   grait ca un gentelmen  :snap

Postat

Fratica  in prima parte ai dreptate , dar la final ma scufunzi rau de tot ...deci nu sunt Ionut ....sunt doar unul care priveste uneori mai calculat cum stau trebili astea  :)

De iubit sunt suficient ... dar de nevasta . Intelegi matale ?  nu intelegi ....ca nu ai  momentan   :)

Asa zicea boarfa ,se uita de pe calculatorul meu .Calculatorul ei si tableta le a dus la amanet  :snap 

Postat

Am fost frate(cauta recenzia) la ea dar cand avea silicoane,si asa te lauda ca esti un adevarat armasar si ca lucrezi la trupele de interventii,si cand a auzit ca eu nu pun botu' la pasarica ei a fost foarte dezamagita si spune ca iubitul ei(adica tu)o faci foarte fericita cu limba.

Vb cat se poate de serios.

Asa zicea la tota lumea ,cel mai frumos ,cel mai bun ,cel  mai viril etc acum de cand este cu foamea in gat si a schimbat parerea  :laugh2

Postat

Domnii mei,va aștept în locația mea plină de beculete colorate să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Ca fantezii..cunni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Jocuri cu vibratorul pt 50 lei în plus. Ca bonus va ofer masaj erotic si de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Pt doritorii de show lesbi am si o prietena, showl fiind la prețul de 400 lei. Va pup si va astept.

De cinci ani plimbi bradul ala dupa tine  :laugh2 cate parfumuri ai ?Annilingus din partea domnilor  :no2 acum o luna faceai kk in gura lor Mars pe centura spurcato !

Postat

In ultima perioada (de la revenierea Lorenei) aici...doar scandal si nicio recenzie.. Trist!

A obosit sa isi mai scrie singura recenzii si nu poate de pe mai multe conturi in acelasi timp.Are doar un prapadit de telefon :no2

Postat

Cand ai facut profilul ala ai pus si nr meu de telefon :laugh2 Bravo proasta pulii ,ma amuz de mor cand stiu ce am avut cinci ani in casa mea :laugh2

dihanie ordinară, facebookul nu deschide conturi decât cu tel personal cu confirmare prin sms. Îți trimite un cod pe tel personal si tu cu el îți deschizi pagina. Cacat împrăștiat, pe cine crezi tu că fraieresti? Accepta.ti urâțenia, impotenta si nu mai minții gagicile pe facebook folosindu.te de poze cu băieți frumosi, cerșetorule de likuri.
Postat

Nimeni nu crede ca ai iubita.Pune poze cu tine si cu iubita ta cand faceti fk,ca asa poze cu o femeie,poti sa faci si pe strada!

Spune i boarfei sa le puna ea ,le are in telefon .Iubita mea o cunoaste pentru ca i punea extensii pe capul ala prost ,curva mintea la salon ca este medic stomatolog si fetele radeau de se prapadeau pentru ca o vazuse la televizor  :snap

Postat

dihanie ordinară, facebookul nu deschide conturi decât cu tel personal cu confirmare prin sms. Îți trimite un cod pe tel personal si tu cu el îți deschizi pagina. Cacat împrăștiat, pe cine crezi tu că fraieresti? Accepta.ti urâțenia, impotenta si nu mai minții gagicile pe facebook folosindu.te de poze cu băieți frumosi, cerșetorule de likuri.

Corect ,acel cont fals este facut de tine ,repet eu am alt facebook cu poze reale dar este privat si tu nu poti sa l vezi  :rax2  :pepsi 

Postat

Spune i boarfei sa le puna ea ,le are in telefon .Iubita mea o cunoaste pentru ca i punea extensii pe capul ala prost ,curva mintea la salon ca este medic stomatolog si fetele radeau de se prapadeau pentru ca o vazuse la televizor  :snap

iar minți spurcăciune, eu mă duc la un salon pt extensii unde lucrează 2 stiliști..deci sunt 2 frați, băieți. ...Nu au fete angajate...Nu te oprești cu minciunile
  • Like 1
Postat

Corect ,acel cont fals este facut de tine ,repet eu am alt facebook cu poze reale dar este privat si tu nu poti sa l vezi :rax2 :pepsi

jegule, repet, ca vad ca ești prea prost...ala e contul tău de facebook cu nr tau de tel. Tu ti.ai deschis contul pt ca facebookul pe tel tau ti.a trimis cod de verificare ca acel nr de tel îți aparține. Nu mai minți că nu îți tine vrăjeala nici cu mine nici cu membrii
  • Like 1
Postat

Dobre, ti.ai suge singur amărăciunea aia de putica să arăți că băiatul a cărei poza o folosești la profilul tau de facebook. Nici în 1000 de vieți nu vei arata tu așa...

post-223415-0-52780500-1481648268_thumb.png

post-223415-0-47063500-1481648445_thumb.png

Postat

iar minți spurcăciune, eu mă duc la un salon pt extensii unde lucrează 2 stiliști..deci sunt 2 frați, băieți. ...Nu au fete angajate...Nu te oprești cu minciunile

La salon Magic in Dristor !!

Postat

Dobre, ti.ai suge singur amărăciunea aia de putica să arăți că băiatul a cărei poza o folosești la profilul tau de facebook. Nici în 1000 de vieți nu vei arata tu așa...

Lorenna ,ai suge tu pule dar n ai ,esti prea proasta pentru secolul asta Sa citesti si articolul 72 din C p p

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...