dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Dobrica braveaza acum, dar a varsat cateva lacrimi in batista cand a aflat de "accidentul" lui Bykutz. Si baieteii plang cateodata. Pe de alta parte, ma intreb cam cat de ratat pe toate planurile trebuie sa fii ca barbat, cand o femeie ajunge sa isi insceneze moar :laugh2tea ca sa scape de tine Tare prost te-a căcat mă-ta !! Am spus de acum doi ani că Lorena are o minte diabolică ,tu și alți ratați plângeți după ea !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Dobrica braveaza acum, dar a varsat cateva lacrimi in batista cand a aflat de "accidentul" lui Bykutz. Si baieteii plang cateodata. Pe de alta parte, ma intreb cam cat de ratat pe toate planurile trebuie sa fii ca barbat, cand o femeie ajunge sa isi insceneze moar :laugh2tea ca sa scape de tine Tare prost te-a căcat mă-ta !! Am spus de acum doi ani că Lorena are o minte diabolică ,tu și alți ratați plângeți după ea !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Nu mi-as fi putut inchipui ca se poate ajunge la asemenea falsuri grosolane de documente OFICIALE !!!!!!!!!!!!!!!
vanatoruldeprosti Reputație: 52 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Hdh Oras:Hdh Postat Aprilie 2, 2017 Nu mi-as fi putut inchipui ca se poate ajunge la asemenea falsuri grosolane de documente OFICIALE !!!!!!!!!!!!!!!Nici in curve nu mai poti sa ai incredere in ziua de azi 2
pulifer Reputație: 870 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Mda... in pusca mea, ajung sa nu mai cred nimic in ziua de astazi. Cum e doamna aia doctor legist ? Nory Wiesselberg parca ! Da, aia din Salzburg... DA' CUM A AJUNS DANSA IN BACAU !!???!?!?! LOL. S-a transferat intre timp. Hai ca incepem sa deslusim misterul. Intre timp baga si dobrica paparazzi pe fir si o sa ajunga si el la o concluzie.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Nu mi-as fi putut inchipui ca se poate ajunge la asemenea falsuri grosolane de documente OFICIALE !!!!!!!!!!!!!!!Lopix ,v-am avertizat de mult despre aceste lucruri ,vezi sms -urile ,vezi pozele babardierului ...etc !
pulifer Reputație: 870 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Lopix ,v-am avertizat de mult despre aceste lucruri ,vezi sms -urile ,vezi pozele babardierului ...etc !Carnatule, tu ai fost primul prost care a pus botul mai aveai putin si aprindeai si tu lumanari pe aici, ca vaca aia infectata 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Carnatule, tu ai fost primul prost care a pus botul mai aveai putin si aprindeai si tu lumanari pe aici, ca vaca aia infectata Am fost mai multi care am pus botul. Eu unul, recunosc, chiar aveam incredere in anumite persoane. Dar acum... :wallbash :wallbash :wallbash Încrederea nu se pierde decât o dată. - Nicolae Iorga 2
pulifer Reputație: 870 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Am fost mai multi care am pus botul. Eu unul, recunosc, chiar aveam incredere in anumite persoane. Dar acum... :wallbash :wallbash :wallbash Încrederea nu se pierde decât o dată. - Nicolae Iorga probabil ca eu am pierdut-o mai demult. trebuie oricum sa te gandesti foarte bine cui merita sa ii acorzi prezumtia de nevinovatie. Anumitor persoane , da!... personajelor astora absolut abjecte, cu trioul Lorena-Adinamilfsaucumplmocheama-Dobre in frunte... in niciun caz 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Tu cu cine ai vorbit ,,mama omida ,,? Eu am vorbit cu fosta ei soacră ,cu fiul ei ,cu mama ei naturală ,cu tatăl ei adoptiv (fostul ambasador în Mexic și Venezuela ..Stoica Gheorghe ) !! Când și unde am spus eu că am vorbit la 2 noaptea ? Heloo ,are buletin pe adresa mea ,am vorbit cu ceide la Poliție ,ambasadă și alte persoane apropiate ei ..Tu cine ești ..? Te-am văzut de două ori în locația de la ZEPTER ..și atunci ți-o trăgeai neprotejat !Sunt un nimeni care stie ca ai spus mai sus o gramada de minciuni. Sustii in continuare ca ai vb cu copilul ei..cand eu de fapt am vb cu copilul ei..si stiu sigur 100% ca nu ai vb cu el..si nici cu tatal biancai..ca n.ai tu acces la el. Si vad ca te agiti pt o femeie care nu te.a mai vrut..care nu te.a iubit pt ca te.a inselat si te.a parasit ..nu are nici o importanta unde i.a fost buletinul..asa ca nu vad de ce te mai agiti pe aici si nu.ti refaci viata.
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 2, 2017 Am fost mai multi care am pus botul. Eu unul, recunosc, chiar aveam incredere in anumite persoane. Dar acum... :wallbash :wallbash :wallbash Încrederea nu se pierde decât o dată. - Nicolae IorgaNu te supară,dar nu ai nicio scuza,puteai sa-l întrebi pe Sfântul Părinte si nu mai treceai prin acea situație jenanta. Încrede-te in Sfântul Părinte si minte iti v-a lumina. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Pana si ca m.ai vazut la zepter minti. Pt ca de cate ori veneai...ca sa.ti dea bani..eram rugata sa merg in camera mea..tocmai ca sa nu ma vezi..pt ca asta era principiul Biancai..sa nu.i vada colegele barbatul.
futdes Reputație: 65 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Aprilie 2, 2017 Dobre, chiar insisti sa te faci de cacat atat de rau? Gata, nu crezi ca ajunge? Lasa fata sa faca ce vrea 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 ZEUL e singurul barbat pe care l.a iubit Bianca si pt care s.a lasat de job si a ales sa se angajeze la carefour. Pt zeu si.ar fii dat si viata, pt ca zeul era insusi viata ei
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Il numea ..zeul, frumusetea mea...pt ca il considera cel mai frumos barbat din lume, era moarta dupa el.
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Postat Aprilie 2, 2017 Nu mi-as fi putut inchipui ca se poate ajunge la asemenea falsuri grosolane de documente OFICIALE !!!!!!!!!!!!!!!Esti naiv... 3
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Pana si ca m.ai vazut la zepter minti. Pt ca de cate ori veneai...ca sa.ti dea bani..eram rugata sa merg in camera mea..tocmai ca sa nu ma vezi..pt ca asta era principiul Biancai..sa nu.i vada colegele barbatul.Când veneam la Zepter tu făceai naveta și întrețineai un țigan care se droga ,,eu veneam sus pentru că mă chema Lorena dar nu să îmi dea bani ..Pentru că vroia să mă vadă ,pentru că mă iubea ..nu ea m-a părăsit ..eu am spus stop pentru că nu a fost discretă și pentru că făcea sex total neprotejat ..Tu plăteai la Zepter chirie în regim hotelier ,la fel și Loredana ,Alexandra sau Alina ...nu mă supăra că spun și alte detalii jenante pentru tine !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 ZEUL e singurul barbat pe care l.a iubit Bianca si pt care s.a lasat de job si a ales sa se angajeze la carefour. Pt zeu si.ar fii dat si viata, pt ca zeul era insusi viata eiPentru GEORGE s-a lăsat o dată ,pentru mine de trei ori ,ai grijă la detalii .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Dobre, chiar insisti sa te faci de cacat atat de rau? Gata, nu crezi ca ajunge? Lasa fata sa faca ce vreaNu vreau ! Te oftici ? Sau ești și tu ca alții cu interes pe acest topic ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Il numea ..zeul, frumusetea mea...pt ca il considera cel mai frumos barbat din lume, era moarta dupa el.Îl considera ,,ZEU..pentru că ia dat bani de chirie mereu ..la înșelat de n ori chiar și cu Octavian iubitul Loredanei ...trebuia să o las pe Lore să o ciufulească puțin în parcul Tineretului ..
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Pana si ca m.ai vazut la zepter minti. Pt ca de cate ori veneai...ca sa.ti dea bani..eram rugata sa merg in camera mea..tocmai ca sa nu ma vezi..pt ca asta era principiul Biancai..sa nu.i vada colegele barbatul.Lucrai în sufragerie ,Lorena mi-a dat multe detalii despre tine ..Spune-mi de câte ori am vorbit la telefon cu tine sau pe wathsaap ?? Să nu minți că pun aici mesajele !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Sunt un nimeni care stie ca ai spus mai sus o gramada de minciuni. Sustii in continuare ca ai vb cu copilul ei..cand eu de fapt am vb cu copilul ei..si stiu sigur 100% ca nu ai vb cu el..si nici cu tatal biancai..ca n.ai tu acces la el. Si vad ca te agiti pt o femeie care nu te.a mai vrut..care nu te.a iubit pt ca te.a inselat si te.a parasit ..nu are nici o importanta unde i.a fost buletinul..asa ca nu vad de ce te mai agiti pe aici si nu.ti refaci viata. Am vorbit și o să-ți demonstrez ..nu vreau să influențez ancheta pentru că sunteți periculoase !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Ideea e ca personal nu m.ai vz la zepter nici o data din 2 ori..deci ai mintit. Ce am vb oe whatsap poti posta..ca nu e nici un secret
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 N.si ce demonstra pt ca nu ai vb. Te.am crezut altfel...dar imi dau seama ca avea dreptate Bianca cand spunea ca minti mult..eu n.o crezusem la inceput
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum