Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

cacam.as pe Dobre de urătu drak. Bine ca am scapat de el si nu poate sa ma mai pesteasca. Dacă iubesc pe cineva, acela este Zeul..singurul bărbat pe care l.am iubit vreodata si cu care as fii si acum si peste 1000 de ani.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de o javră mincinoasă infectată cu HIV ...Repet ,eu și-am dat cu flit din aceleași motive ca și George ,Cătălin ,Victor sau Cristi ...Numai cu mine ai stat cinci ani și ești și acum moartă după pula mea ...Toți ceilalți au profitat de prostia ta și nu te-au ajutat cu nimic !!

Postat

cacam.as pe Dobre de urătu drak. Bine ca am scapat de el si nu poate sa ma mai pesteasca. Dacă iubesc pe cineva, acela este Zeul..singurul bărbat pe care l.am iubit vreodata si cu care as fii si acum si peste 1000 de ani.

Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat de o javră mincinoasă infectată cu HIV ...Repet ,eu și-am dat cu flit din aceleași motive ca și George ,Cătălin ,Victor sau Cristi ...Numai cu mine ai stat cinci ani și ești și acum moartă după pula mea ...Toți ceilalți au profitat de prostia ta și nu te-au ajutat cu nimic !!

Postat

Postat

Pentru ca tu raspunzi mereu la ce debiteaza el.Cu cat te agiti mai mult cu atat si el este mai interesat de ce faci tu.Lasi impresia ca inca il iubesti

Tu la ce categorie te încadrezi ? Ratat sau labagiu ?? Așa vă alintă această curvă .Nu trebuie să-mi raspunzi pentru că ești deosebit de prost ..Vă las boarfa să discutași între voi până faceți spume la gură ..

Postat

huoo dobre impotentu , iubitu lu cinestie , de va faceti clisma unu la altu duminica in canale la gara de nord

:laugh2  :laugh2  :laugh2ce se agită prostanu de peștălău ..Stai draku să nu-ti plesnească vreo vena la tărtăcuță ..Promit să îți las boarfa în pace ,am puțină treabă cu mă-ta .M-a chemat să-i rup pârțu în ea ,nebuna .Este disperată ca și Lorena și tot fără balonaș o vrea ..

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frau Lorena , recent se afirma pe aici ca faci sex neprotejat.

Apoi ai publicat anunturi in AT si cu sex neprotejat.

Vezi ca adevarul a iesit la iveala ?

Sincer eu nu mai am curaj in conditiile actuale sa am contact cu tine , chiar protejat.

Te cam joci cu focul.

Da, esti dama bine si cu prestanta dar totusi...boala nu intreaba cand vine....

Totul ar putea fi mai simplu :

Caciulita obligatorie si la oral si la normal

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Sincer eu nu mai am curaj in conditiile actuale sa am contact cu tine , chiar protejat.

Te cam joci cu focul.

Vizitator
Postat

Te cam joci cu focul.

• Oras:0730163270
Postat

De la o posta se vede clar ca dobre e un frustrat si ma urăște de ciuda ca nu poate sa ma mai pesteasca. Și ar spune orice si ar mânca oricât cacat ar fii nevoie sa ma denigreze. Dar forumul merge in continuare, celelalte situri merg in continuare, eu ma promovez in continuare si nimeni nu se oprește în loc de amărăciunea și neajunsurile lui Dobre. E un sărman nebun si schizofrenic, obsedat de mine si nu vrea sa se interneze la Balaceanca. Dobre, poti sa și mori. Nici mata nu o sa plângă după un aurolac ca tine. Îl preferă pe marian, pe fratitu ca a facut facultate si e preot, si are banii lui, nu sta cu mana intinsa

Postat

Te cam joci cu focul.

Gelule ,tot ce am spus eu se confirmă .Voi ieși la iveală și alte minciuni spuse de această nemernică ordinară ...De ce nu a putut să fugă din țară ,de ce refuză să-și facă analizele ,câte conturi are ,cine este babardierul ,etc .În inconștiența și disperarea ei deviază subiectul de la lucrurile grave .Ai văzut săptămâna trecută ce frumos vă alinta ? Ok ,cu mine are ce are !Dar cu voi ? 

Postat

Tu la ce categorie te încadrezi ? Ratat sau labagiu ?? Așa vă alintă această curvă .Nu trebuie să-mi raspunzi pentru că ești deosebit de prost ..Vă las boarfa să discutași între voi până faceți spume la gură ..

Tu esti gelos ca o futem doar pe Lorena in cur
Postat

De la o posta se vede clar ca dobre e un frustrat si ma urăște de ciuda ca nu poate sa ma mai pesteasca. Și ar spune orice si ar mânca oricât cacat ar fii nevoie sa ma denigreze. Dar forumul merge in continuare, celelalte situri merg in continuare, eu ma promovez in continuare si nimeni nu se oprește în loc de amărăciunea și neajunsurile lui Dobre. E un sărman nebun si schizofrenic, obsedat de mine si nu vrea sa se interneze la Balaceanca. Dobre, poti sa și mori. Nici mata nu o sa plângă după un aurolac ca tine. Îl preferă pe marian, pe fratitu ca a facut facultate si e preot, si are banii lui, nu sta cu mana intinsa

MI-E DOAR SILĂ DE TINE ȘI NU SUPORT MINCIUNA ,DECEDATO ...NU ÎNCERCA SĂ SCHIMBI SUBIECTUL ÎN SPERANȚA CĂ PROSTEȘTI LUMEA ....SPUNE DE CE ȚI-A DAT ZEUL CU FLIT ,DE CE NU ÎȚI FACI ANALIZELE ,DE CE MINȚI ȘI FALSIFICI ,CÂTE CONTURI AI ...DACĂ TOT ÎȘI POVESTEȘTI VIAȚA AICI SPUNE TOATE ACESTE LUCRURI ,POATE AȘA SE ÎNDURĂ CINEVA SĂ-ȘI FACĂ O RECENZIE ...VREUN RATAT SAU VREUN LABAGIU ,ZIC !!SAU POATE TU DUPĂ UNUL DIN CONTURILE TALE !

Postat

MI-E DOAR SILĂ DE TINE ȘI NU SUPORT MINCIUNA ,DECEDATO ...NU ÎNCERCA SĂ SCHIMBI SUBIECTUL ÎN SPERANȚA CĂ PROSTEȘTI LUMEA ....SPUNE DE CE ȚI-A DAT ZEUL CU FLIT ,DE CE NU ÎȚI FACI ANALIZELE ,DE CE MINȚI ȘI FALSIFICI ,CÂTE CONTURI AI ...DACĂ TOT ÎȘI POVESTEȘTI VIAȚA AICI SPUNE TOATE ACESTE LUCRURI ,POATE AȘA SE ÎNDURĂ CINEVA SĂ-ȘI FACĂ O RECENZIE ...VREUN RATAT SAU VREUN LABAGIU ,ZIC !!SAU POATE TU DUPĂ UNUL DIN CONTURILE TALE !

Postat

Postat

Tu esti gelos ca o futem doar pe Lorena in cur

Chiar vă rog ,ador când vă spune ratați sau labagii !!Mult succes dar ai grijă să nu duci vreo boală la nevastă !

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

Dobre e adevarat ca fratele tau e preot si i ai furat cristelnita sa ti o bagi adanc in cur?

Postat

Postat

THE END ,RESPECT PENTRU CEI CARE AU ÎNȚELES INTERVENȚIILE MELE AICI ,,PENTRU CEILALȚI AR TREBUI SĂ SE INFORMEZE ,SĂ CITEASCĂ ,,RECENZIILE,, DIN ULTIMII TREI ANI .....fiecare face ce vrea cu viața sau sănătatea lui ..Garantez că peste trei ani această curvă va fi tot la fel .Așa am spus și acum trei ani ,nu a evoluat cu nimic decât câ între timp de frica justiției sau a băieților care o caută a decedat puțin ,apoi de foame a înviat .....HAI DA-ȚI SĂ MĂNÂNCE PISICULUI PRIN TRAFIC ,REPET RECENZII PULA ..Motane ,să-mi târăsc coaiele prin ciorba mă-tii ,ești cel mai incompetent admin din istoria acesti forum ,deosebit de prost și disperta după trafic .ACUM ,CEL PUȚIN DIN PARTEA MEA TE-AI LINS PE BOT ..Găsești tu oameni să continue circul ,dacă nu îi inventezi pentru că ești la fel de penal ca Lorena ,vă potriviți perfect !! 

Postat

Dobre rahatule putrezit, vezi ti in mortii matii de viata ta mizerabila, ca nu ai tu treaba cu mine. Nu sunt nevasta ta, iubita sau amica ta, nu avem copil împreună, nu esti nimeni si nimic pt mine sa te futa grija de mine, scursura schizofrenica. Cand te fute grija de mine, ai si orgasm? Lepadatura, ai vrea tu sa ma pestesti in continuare, dar țeapă, banii mei nu mai intra in casa ta. Afirmi lucruri despre mine de care habar nu ai...de 3 ani fierbe carnea aia otravita pe tine ca nu poti sa ma mai pestesti, lichea ordinara, prostul familiei. Dacă m.as întoarce în casa ta sa te intretin...mi.ai zice ..printesa...asa ma faci in toate felurile ca nu mai ai acces la banii mei, pestalaule, muie Dobre, mancate.ar viermii de viu. Ce imi place sa vad cum te agiti si suferi. Nu ai idee ce satisfacție imi dai. Speri ca un bou ca loredana ar fii cu tine, nu te uiți amaratule cum arăți? Sau vrei s.o pestesti si pe ea? Vrei sa fii și tu pestele cuiva, ia.ti.o la muie si du.te la munca arătare, betivule si nu mai sta cu mana întinsă ca nimeni nu e obligat să îți dea, putoare, cacat imprastiat

Postat

Atâta timp cât eu voi activa in domeniul asta, dobre nu se va opri cu hărțuirea de ciuda ca nu poate sa ma mai pesteasca. Nu intelege ca banii mei nu mai intra in casa lui și chestia asta il turbeaza. Nu poti sa hartuiesti pe cineva 3 ani la rând decât dacă esti complet dus cu capul. Iar Dobre se vede clar ca e schizofrenic fără șanse de vindecare. Ia.ti.o la muie Dobre...mori date.n morții matii, si obisnuieste.te cu ideea ca nu poti sa ma mai pestesti, niciodata in viața ta, scursura animalică

Postat

THE END ,RESPECT PENTRU CEI CARE AU ÎNȚELES INTERVENȚIILE MELE AICI ,,PENTRU CEILALȚI AR TREBUI SĂ SE INFORMEZE ,SĂ CITEASCĂ ,,RECENZIILE,, DIN ULTIMII TREI ANI .....fiecare face ce vrea cu viața sau sănătatea lui ..Garantez că peste trei ani această curvă va fi tot la fel .Așa am spus și acum trei ani ,nu a evoluat cu nimic decât câ între timp de frica justiției sau a băieților care o caută a decedat puțin ,apoi de foame a înviat .....HAI DA-ȚI SĂ MĂNÂNCE PISICULUI PRIN TRAFIC ,REPET RECENZII PULA ..Motane ,să-mi târăsc coaiele prin ciorba mă-tii ,ești cel mai incompetent admin din istoria acesti forum ,deosebit de prost și disperta după trafic .ACUM ,CEL PUȚIN DIN PARTEA MEA TE-AI LINS PE BOT ..Găsești tu oameni să continue circul ,dacă nu îi inventezi pentru că ești la fel de penal ca Lorena ,vă potriviți perfect !! 

Nu te cred Dobre,exact cum Lorena nu o sa renunte niciodata la futut asa nici tu nu vei renunta la forum)))))
Postat

Atâta timp cât eu voi activa in domeniul asta, dobre nu se va opri cu hărțuirea de ciuda ca nu poate sa ma mai pesteasca. Nu intelege ca banii mei nu mai intra in casa lui și chestia asta il turbeaza. Nu poti sa hartuiesti pe cineva 3 ani la rând decât dacă esti complet dus cu capul. Iar Dobre se vede clar ca e schizofrenic fără șanse de vindecare. Ia.ti.o la muie Dobre...mori date.n morții matii, si obisnuieste.te cu ideea ca nu poti sa ma mai pestesti, niciodata in viața ta, scursura animalică

Doar ai alt peste acum,mai lacom decat Dobre))))
Postat

Doar ai alt peste acum,mai lacom decat Dobre))))

sa mori tu? Cum afirmați voi lucruri pe care nu le stiti si pe care nu le puteti dovedi. Esti la fel ca Dobre, daca nu oi fii chiar el sub alt user.
Postat

Dobre mi.a stricat topicul pe forum cu hărțuirea și mancatoria de cacat de 3 ani de zile...dar nu va reuși să stopeze promovarea mea pe alte situri. Sa hartuiesti un om de 3 ani de zile zi si noapte doar ca nu vrea sa mai fie cu tine da dovada de schizofrenism.

Postat

Dobre mi.a stricat topicul pe forum cu hărțuirea și mancatoria de cacat de 3 ani de zile...dar nu va reuși să stopeze promovarea mea pe alte situri. Sa hartuiesti un om de 3 ani de zile zi si noapte doar ca nu vrea sa mai fie cu tine da dovada de schizofrenism.

mai fute-te si tu nbuno , mai suge o pula daca asta iti e meseria! ca non-stop stai si aberezi pe aici ! cum dreq faci cu o mana scrii cu o mana o sugi ??? ti-a mai crescut o mana ?? cum plm faci de esti asa multi functionala ?? :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...