Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Constantaa
Postat

Certificatul de deces fals l-ai văzut ?Analizele false le-ai văzut ?Acele fotografii de astă vară care se găsesc în casa mea (poate spui tu cum au ajuns )le-ai văzut ? stai relaxat ,tu n-ai bani de curvă și vrei la hotel în Mamaia ....

proasta băieților, locuiesc pe malul marii nu am nevoie de cazare la hotel.. Dar pana una alta zi locație unde ești cazat... Lasă abureala... Da un răspuns clar si concis..
  • Oras:pretutindeni
Postat

Bahahahabahah pe zi ce trece dobre e din ce in ce mai prost

Și tu tot mai disperat de foame ....)))Nu observi că vorbiți ca proștii între voi ?Mai știi cât s-a kkt Lorenna pe tine și pe mă-ta ???
Postat

proasta băieților, locuiesc pe malul marii nu am nevoie de cazare la hotel.. Dar pana una alta zi locație unde ești cazat... Lasă abureala... Da un răspuns clar si concis..

Lasă vrăjeala și spune dacă ai văzut certificatul de deces fals ,analizele false ,pozele sau documentele de anul acesta ??Cam ăsta este subiectul aici și nu unde sunt eu cazat Dă-ți masca jos așa cum ai promis !!
Postat

cine radea, ca toti rad de tine, nu incerca sa te integrezi in grup ca tot grupul rade de tine si te ia la pula, nu vezi?

prostul satului, cel mai prost din curtea scolii, arata poze la mare. aaa stai ca nu poti, capitala nu e la litoral . HAHAHAHHAHAHA

Păi cam așa mințeai sidoaso ,atenție oamenii deștepți citesc în urmă .Fiecare minciună spusă aici de tine ți-e îți dăunează. Chiar dacă uneori zdreanță de pisic șterge anumite lucruri care nu vă convin vi le reamintesc eu ..
Postat

Da ma boule cu plaja sa te vedem pe plaja. Nu e Lorena bou prost. Sa ma future pe mâță aia scroafa proasta ca trebuia sa te dezmosteneasca.

Arata ba boule Mancamiai pupa plaja. De touareg și firma știm ca minți. Dar arata plaja cu fata ta de plata mica.

Sugimoto Pulaski tu cu dovezile tale. Și în paginile din urma aceleași discuții. Promiți dovezi, arăți un kkt și minți și tu nu arăți dovezi. Ce cautai în Berceni ieri?

Sugestii pupa bou prost. Ești labil psihic

Postat

Are și Dobre un leu și visează ca e la mare. La ce hotel ești Dobre? Sau ai găsit vreun balcon cu borcan de pisat și oase de pui sa le fierbi și sa le mănânci?

Postat

Proasta pulii de negru, tu crezi ca sunt Lorena? Te tot întreb dacă zici ca ești la mare, nu vreau poze zi unde ești ca vin eu acolo.. Sa te vad fata în fata...

• Like 1
Postat

El la toată lumea care nu e de acord cu el spune ca e Lorena. Nu spune ca el e în Berceni. Sugestii o placa de negru. S a cam dus cu minciuna Dobre, nu mai tine ca pana acu. Sugimoto pupa tu cu mâță.

Și fiți se pisa pe tine

Postat

Dobre când ii ceri dovezi ptr minciuni fuge. Lorena Tace și futenunnserviciu face banu, Dobre sta și mănâncă oase din tomberon. La munca Dobre. După ce moare mata unde mai cerșești? La fițuici?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

BAI NENE, CERTATI-VA IN PULA MEA IN ALTA PARTE! AICI SUNTETI PE UN FORUM, NU IN SPATELE BLOCULUI! DACA STITI CE E UN FORUM!

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

BAI NENE, CERTATI-VA IN PULA MEA IN ALTA PARTE! AICI SUNTETI PE UN FORUM, NU IN SPATELE BLOCULUI! DACA STITI CE E UN FORUM!

ba gayule , forumu e un loc unde toata lumea poa sa isi dea cu parerea despre orice.

parerea mea e sa nu mai intri pe topicu asta ca nu e de tine

Postat

Lasă vrăjeala și spune dacă ai văzut certificatul de deces fals ,analizele false ,pozele sau documentele de anul acesta ??Cam ăsta este subiectul aici și nu unde sunt eu cazat Dă-ți masca jos așa cum ai promis !!

Cum e în vacanță?

Toate bune?

Olinclusiv sau ultraolinclusiv?

• Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum e în vacanță?

Toate bune?

Olinclusiv sau ultraolinclusiv?

Trec zilele următoare prin București, sa-mi recomanzi si mie un hotel cu olinclusiv =))
  • Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Păi cam așa mințeai sidoaso ,atenție oamenii deștepți citesc în urmă .Fiecare minciună spusă aici de tine ți-e îți dăunează. Chiar dacă uneori zdreanță de pisic șterge anumite lucruri care nu vă convin vi le reamintesc eu ..

De cand ai pus curu' la bataie dobrica se pare ca a iesit si soarele putin asa pe strada ta ... cica touareg v10, te ai mutat la Mamaia, gagica tanara bravo mai baiatule :)) Acum intrebarea e urmatoarea : Mai exact cate luni o sa o mai iei la gaoz ca sa platesti impozitul la motor de 5l v10 ? Esti penibil... ai ramas la varsta de 8-9ani cand te lauzi cu masinile pe care ai vrea sa le ai si sa le conduci . Wake up dobre ca te lovesti in tavan !

Reputație: -1542
  • Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
Postat

Urmaresc de ceva timp cevse scrie pe aici . Dimineata la cafea ☺ Dobrica tata ar trebui sa-ti cam vezi de viata ta. Femeia te-a lasat acum trei ani si nu vrea sa mai stie de tine. Tu ai ramas socat/traumatizat ?!? Treci tata peste su gata, nu intereseaza pe nimeni cevdatorii are la intretinere, la banci . Nu intereseaza pe nimeni daca are sau nu peste, este fix viata ei si pizda ei. Dar crede-ma pe cuvant ca nu ne intereseaza aceste aspecte. Ceea ce ne intereseaza aici este doar cum presteaza fata si A T A T.

• Oras:B
Postat

Tata e bolnav psihic.Minte cu nerusinare si se supara ca nu e crezut.Problema e ca,el crede si e convins in totalitate ca ceea ce mananca el cacat,e adevarat.Traieste in lumea lui,nu se intelege cu mamaie,cu mama nu vorbeste deloc si eu nu vreau sa aud de el.Imi provoaca mila si scarba in acelasi timp!

Postat

El nu are ce sa manance.Banii pe camera inchiriata ii face praf intr-o zi si dupa aceea plange la mamaie sa-i dea bani.Ce iubita?ce plimbari?Touareg?Toate sunt in mintea lui inecata in alcool.Nici o femeie nu sta cu el.Cine sa stea cu asa specimen?

Postat

Sa stiti ca nu a fost asa tot timpul.A sarit de pe fix cand a prins-o pe Jana,o rusoaica,iubita lui tata in acel moment,cu Virilul un tigan care o futea.Lovitura de gratie i-a dat-o Bianca-Lorenna,cand l-a parasit.A inebunit de tot atunci.Era in perioada cand s-a dus la tv,sa planga dupa ea.

Postat

De la mine nu vede decat ce i-a dat si Virilul,muie!

Măi ,,tată,,nu ne-ai spus la ce facultate te-ai înscris .?Hai fă Bianca să te prindem iar cu minciuna !
Postat

Urmaresc de ceva timp cevse scrie pe aici . Dimineata la cafea ☺ Dobrica tata ar trebui sa-ti cam vezi de viata ta. Femeia te-a lasat acum trei ani si nu vrea sa mai stie de tine. Tu ai ramas socat/traumatizat ?!? Treci tata peste su gata, nu intereseaza pe nimeni cevdatorii are la intretinere, la banci . Nu intereseaza pe nimeni daca are sau nu peste, este fix viata ei si pizda ei. Dar crede-ma pe cuvant ca nu ne intereseaza aceste aspecte. Ceea ce ne intereseaza aici este doar cum presteaza fata si A T A T.

Nu te recunosc de tată !Daca urmărești de mult acest topic înseamnă că ai văzut cum această curvă a decedat ,cum v-a înjurat ,cum s-a căcat pe babardier sau pe admin ..Dacă nu ,stai jos ai nota 4.Eu sunt super bine de când am ușuit această boarfă și hoțul strigă hoțul .Aici se vrea decât trafic ,pe unii îi roade invidia .Eu intru din când în când să le dau peste bot cu adevărul argumentat ..Ea pentru că moare de foame scrie după n conturi ,la fel și proxenetul ei .O zi de poveste să ai ,lasă-i /o scrie aici până fac spume la gură ..P.s. :dacă tot vă fute grija de mine aveți și orgasm ??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...