Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Nu ma iau de viata ta dar ca esti o curva si tu o stii si nu te judec. pe mine ma enerveaza dobre ca latra

auzi ...tu sti ce e aia ..curvă..?.o zdreanță căsătorită care isi înseală sotul cand fraierul e la munca....alea sunt curve...la mine este un job temporar...Si repet...Nu ai nici un drept sa ma jignesti sau sa ma judeci. Nu e treaba ta ce fac eu. Capisi?
  • Like 2
  • Oras:Ucea
Postat

auzi ...tu sti ce e aia ..curvă..?.o zdreanță căsătorită care isi înseală sotul cand fraierul e la munca....alea sunt curve...la mine este un job temporar...Si repet...Nu ai nici un drept sa ma jignesti sau sa ma judeci. Nu e treaba ta ce fac eu. Capisi?

E temporar de vreo 10 ani...

Postat

E temporar de vreo 10 ani...

5....sau stai prost cu matematica?.alta musca care se baga unde nu ii fierbe oala...mergeți la futut sau vedeti.va de familiile si vietile voastre si lăsați viețile personale ale altora ca nu e treaba voastră ce fac eu cum nici pe mine nu ma fute grija ce fc altii..
  • Oras:pe forum
Postat

Nu ma iau de viata ta dar ca esti o curva si tu o stii si nu te judec. pe mine ma enerveaza dobre ca latra

O sa vezi dovezile în alta parte , dacă le pun aici , schimba boarfa minciuna.Nu făceam atâta valva dacă nu aveam ceva .Nu sunt genul Oricum dona ușoară își face mult rău prin faptul va nu recunoaște și minte în continuare. ORICUM ȘI Ionut și Victor știu povestea , și faptul ca am stat acolo .Am vb cu ei la tel și prin mesaje pe care eu le dețin în telefon.Zdreanta nu recunoaște pt ca pica de mincinoasa în ochii voștri .Și așa este praf ca și imagine , dacă ar recunoaște și 'ar tăia singura craca de sub picioare.Prefera sa inventeze alte prostii decât sa recunoască cele spuse de mine.
Postat

5....sau stai prost cu matematica?.alta musca care se baga unde nu ii fierbe oala...mergeți la futut sau vedeti.va de familiile si vietile voastre si lăsați viețile personale ale altora ca nu e treaba voastră ce fac eu cum nici pe mine nu ma fute grija ce fc altii..

Raportat la tine, e adevarat ca stau cam prost cu neuronii...

Din punctul meu de vedere pot fi si 50 de ani ca tot atat ma intereseaza. Sunteti doi bufoni, care dau un spectacol jalnic. Daca ai impresia ca viata ta si a lui Dobre intereseaza pe cineva, te inseli amarnic...

Ete colea:

CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. – Din v. sl. kurŭva. 

Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. – Din v. sl. kurŭva. 

Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de cata | Semnalează o greșeală | Permalink

*cúrvă (pop.) s. f., g.-d. art. cúrvei; pl. cúrve 

Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

CÚRVĂ s. v. prostituată

Sursa: Sinonime (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

cúrvă s. f., pl. cúrve 

Sursa: Ortografic (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

cúrvă (cúrve), s. f. – 1. Prostituată, tîrfă. – 2. Pasăre acvatică (Larus leucocephalus). – Mr. curvă. Sl. kurŭva (Miklosich, Slaw. Elem., 27; Miklosich, Lexicon, 324; Cihac, II, 88; Berneker 651); cf. ngr. ϰούρβα, bg., sb., rus., alb., mag. kurva. – Der. curvar, adj. (libertin, afemeiat, desfrînat); curvoi (var. curvaș, curvăroș, curvăreț, curvarnic), adj. (libertin), formă înv.; curviștină (var. curvulice, curvuleasă), s. f.(prostituată); curvesc, adj. (de curvă); curvește, adv. (ca prostituatele); curvișag (var. curvușag), s. n.; curvime, s. f. (curvie); curvări, vb. (a duce o viață destrăbălată); curvăresc, adj. (de curvă); curvărit (var. curvărie), s. f. (curvie); curvărăsie, s. f. (curvie), rezultat din încrucișarea cu carvarasa; curvărăsi, vb. (a duce o viață destrăbălată); curvi, vb. (a duce o viață destrăbălată; în vechiul drept canonic, a fornica); curvie, s. f. (viață destrăbălată; prostituție; împreunare trupească; în general, păcat trupesc, adulter, ******). 

Sursa: DER (1958-1966) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink

Postat

Offf timpul nu îmi permite sa mă ocup eu așa ca la carte de scursura.Las totul balta și îi promit ca o sa-I închid gura ăsta mare.Cum ea dădea toată noaptea sms din baie lu Ionut nici eu nu am stat degeaba.Nu pot pune chiar tot aici.Pentru ca apoi la tv nu mai are farmec.Nici acolo nu o sa spun totul de prima oară, așa este protocolul.Am multe treburi de rezolvat dar scriu dinasia sau nu pot pune chiar tot deocamdată. Văd ca Lorena este mai prudenta și asculta sfaturile celor doi paznici.Ce nu știe este faptul ca eu am vb cu amândoi și chiar am mesaje de la ei Pozele din cele doua locații sunt tot la mine și multe altele.Tare curios sunt ce o sa spună când o sa vadă. Ea și scris negru pe alb neaga și minte în continuare

Vizitator marian1691
Reputație: 0
Postat

Buna Lorena,

Nu vreau sa ma bag in tărăboiul creat aici care de altfel te tine sus in top dar am o singură intrebare.

Dupa anal np continui cu o felatie ???

Merci de raspuns si scuzee dacă am deranjat.

Postat

Domnilor, ma găsiți la primul număr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora oral nep, normalul protejat. Ca fantezii..cunni 69, annilingus din partea domnilor. Nu răspund la nr privat sau la intrebari inutile cum ar fi sex neprotejat, anal sau fin orală pt ca nu fac indiferent de suma de bani. Discretie si igiena maxima. Ca program...L-V 10-20. Va astept.

Postat

Buna Lorena,

Nu vreau sa ma bag in tărăboiul creat aici care de altfel te tine sus in top dar am o singură intrebare.

Dupa anal np continui cu o felatie ???

Merci de raspuns si scuzee dacă am deranjat.

un sfat...cumpara.ti o pereche de ochelari ..poate nu vezi bine sa citesti...Nu fac anal, nu fac fin orală si nu fac sex neprotejat. Ai priceput?.mai ai si alte nelamuriri?
Postat

Norocul boarfei este ca multe mesaje și înregistrări sunt pe iphone 6 și are displayul spart.O sa risc 600 de lei sa-l repar și sa spună dacă știe pe cineva Dana ( fosta menajera )O sa intre și ea în direct telefonic sa spună ce știe. Și credeti-mă ca stie

Postat

Echipajul de politie care a sosit la fata locului când eu mi-am luat o parte din lucruri din actuala ei locație Pfuu cum or fi ajuns acolo lucrurile mele.Poza ei cu cățelul meu la ea în actuala locație. Cum o fi ajuns cățelul acolo? Cine o fi făcut pozele ? Etc

Postat

Norocul boarfei este ca multe mesaje și înregistrări sunt pe iphone 6 și are displayul spart.O sa risc 600 de lei sa-l repar și sa spună dacă știe pe cineva Dana ( fosta menajera )O sa intre și ea în direct telefonic sa spună ce știe. Și credeti-mă ca stie

dar voi o ardeti cu menajera de lene ce aveti si dormiti pe balcon si in chirie, cate fitze aveti si voi. chioraie stomacul dar chemi menajera

Vizitator marian1691
Postat

Lorena cu sau fara ochelari am vazut cu toti cum iti rupe curul actualul si sigur fostul sau viitorul. ..asa ca ...Eu unul am fost pot spune clientul tau dar sigur nu voi mai fi...nu vreau sa duc acasă cine știe ce boli venerice luate dupa un anal np continuat cu un oral...

Ca sfat pentru cei care încă iți mai fac statuie.....

FUGIȚI FRAȚILOR !!!

Vizitator
Postat

( fosta menajera )

http://www.nastratin.ro/wp-content/uploads/2015/02/m507-520x358.jpg

• Like 1
Postat

Repet...poate creierasul tau de găină nu pricepe...Nu fac sex neprotejat, nu fac anal si nu fac fin orală. Si lasa mistoul cu mine ca nu tine vrajeala. Iar tu Dobre prapaditule, batutule de soarta, distrusul societatii...fa.ti dovezile sul si băgați.le in cur ca ma kk pe tine si pe dovezile probele documentele înregistrările si ce morții matii mai zici ca detii tu.

Vizitator marian1691
Postat

Repet creier de găină ai tu nu eu.

Eu pot avea numai creier de cocos. ...

Nu intru in polemica cu tine. .dar pozele spun totul.

Fiecare poate sa își traga singur concluzia lui.

O zi bună.

Postat

Lorena cu sau fara ochelari am vazut cu toti cum iti rupe curul actualul si sigur fostul sau viitorul. ..asa ca ...Eu unul am fost pot spune clientul tau dar sigur nu voi mai fi...nu vreau sa duc acasă cine știe ce boli venerice luate dupa un anal np continuat cu un oral...

Ca sfat pentru cei care încă iți mai fac statuie.....

FUGIȚI FRAȚILOR !!!

Nu ma intereseaza nici ca ai fost clientul meu nici ca nu o sa mai fii.Vrei sa mai pun 100 de poze asa?Daca nu intelegi ca in poze e o sg persoana,inseamna ca esti batut in cap.Tu cu prietena,nevasta,iubita..daca ai,faci protejat?Nici eu..

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Te rog sa repeti serviciile si preturile ca "dobre" asta a zapacit tot topicul.

Si poze.......

P.S.

Sfat: Nu mai raspunde la provocari.

Postat

Domnilor, ma găsiți la primul număr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora oral nep, normalul protejat. Ca fantezii..cunni 69, annilingus din partea domnilor. Nu răspund la nr privat sau la intrebari inutile cum ar fi sex neprotejat, anal sau fin orală pt ca nu fac indiferent de suma de bani. Discretie si igiena maxima. Ca program...L-V 10-20. Va astept.

Sa nu cumva sa veniți înainte de ora 12 și seara sa terminați pana la orele 19.30 ca va găsește Ionut sau Victor în casa.Când intrați și ieșiți din bloc mare atenție la paparazzi , sunt acolo nonstop.La sosire sau plecare dacă va întâlniți cu copilul Lorenei sa-I dați va rog 1 leu pentru un covrig
Postat

Te rog sa repeti serviciile si preturile ca "dobre" asta a zapacit tot topicul.

Si poze.......

P.S.

Sfat: Nu mai raspunde la provocari.

Eu nu răspund decât celor interesați sau boarfei.Dacă nu te interesează nu citești. Mulțumesc o zi bună.
Postat

Nu ma intereseaza nici ca ai fost clientul meu nici ca nu o sa mai fii.Vrei sa mai pun 100 de poze asa?Daca nu intelegi ca in poze e o sg persoana,inseamna ca esti batut in cap.Tu cu prietena,nevasta,iubita..daca ai,faci protejat?Nici eu..

Taci draku din gura faci neprotejat cu toată lumea.Parcă întrebși care Ionut ?.care Victor.Zici ?.Minți mult și uiți repede te bazezi ca nu are nimeni răbdare sa citească tot ca sa-și dea seama ca te contrazici singura.
Postat

Repet creier de găină ai tu nu eu.

Eu pot avea numai creier de cocos. ...

Nu intru in polemica cu tine. .dar pozele spun totul.

Fiecare poate sa își traga singur concluzia lui.

O zi bună.

Stai sa vezi în continuare și alte detalii.Cei inteligenți înțeleg , restul vor doar trafic și caterinca.
Postat

Sa nu cumva sa veniți înainte de ora 12 și seara sa terminați pana la orele 19.30 ca va găsește Ionut sau Victor în casa.Când intrați și ieșiți din bloc mare atenție la paparazzi , sunt acolo nonstop.La sosire sau plecare dacă va întâlniți cu copilul Lorenei sa-I dați va rog 1 leu pentru un covrig

Ai in capul ala prost numai dovezi,probe,inregistrari,dosare,paparazzi..Vai de capul tau de distrus ce esti.Ce ai vrea si tu,cel putin cunilingus..dar nu se poate..pt tine cea mai buna e laba pe balcon.

Postat

post-67071-0-55269100-1457616076_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...