curvar_de_meserie Reputație: 63 Postat Iunie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Eu nu as fi neaparat pentru marire, cat mai degraba spre o usoara schimbare de forma, catre una putin mai naturala http://i68.fastpic.ru/big/2014/0715/5c/16eac48bdda9e3f6443c7738ef02645c.jpg
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 m-am simtit bine cu tine, iar limbutele au fost de vis...te pup si te mai astept
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Asta este proxenețu' !! Doamne ce recenzie i a făcut . Totul cusut cu ața albă așa sa-i spele din alte prestații si sa distragă atenția 😄😄
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Mai nou își pune iubitul sa scrie si spunând ca este un client .Frumos lucrat.A cui a fost ideea? Cred ca a lui Lorenna nu are creierul atât de dezvoltat 😄😄😄
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Scursura , te caută Costel si RAUL aseară m-a sunat si Iulian ca i-ai dat teapa Le- am dat noua ta adresa.Raspunde-i domnului Gogoncea de la secția 14 la telefon.Sau ți-e frica ?
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Dobrica,sa spui sincer,ti-ai dori sa mai fii cu Lorena ?
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Eu zic mersi ca am scăpat de taratura !! Baga-te tu ,vezi ca femeia e naiva si o prostește repede .Are 3 ani si șapte luni nu 37😄😜
stefy89 Reputație: 8 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Asta este proxenețu' !! Doamne ce recenzie i a făcut . Totul cusut cu ața albă așa sa-i spele din alte prestații si sa distragă atenția Prietene, deceptiile tale in dragoste nu ma privesc pe mine, nu cred ca vrei feedback-ul meu in ceea ce priveste relatia ta, pentru ca nu te avantajeaza deloc. Eu nu sunt peste, proxenet sau cum vrei tu sa-i mai numesti pe astia, sunt economist de profesie si lucrez ca admin de retele IT la o multinationala. Domnisoara Lorena, m-a surprins placut din multe puncte de vedere si imi doresc oricand sa o cunosc si in alt cadru, referitor la review este strict impresia mea, pe care o poti lua in considerare sau nu. O zi buna!
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Iunie 7, 2015 De asta l-am si parasit pe Dobre de nebun ce este. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic. Pusese el stapanire pe viata mea si pe banii mei. El ERA PROXENETUL, de fapt se dadea ,,iubit,, dar multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el si sunt libera sa fac ce vreau cu corpul meu, cu viata mea, cu banii mei si nu trebuie sa mai dau explicatii la nimeni. Cat voi mai sta eu in acest domeniu, cativa ani, el va scrie mereu pagini intregi dar teapa DOBRE ca nu vei reusi sa ma denigrezi ca lumea si-a dat seama cat de nebun esti si frustrat ca nu te mai sponsorizez, cersetorule.
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 7, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 7, 2015 De asta l-am si parasit pe Dobre de nebun ce este. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic. Pusese el stapanire pe viata mea si pe banii mei. El ERA PROXENETUL, de fapt se dadea ,,iubit,, dar multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el si sunt libera sa fac ce vreau cu corpul meu, cu viata mea, cu banii mei si nu trebuie sa mai dau explicatii la nimeni. Cat voi mai sta eu in acest domeniu, cativa ani, el va scrie mereu pagini intregi dar teapa DOBRE ca nu vei reusi sa ma denigrezi ca lumea si-a dat seama cat de nebun esti si frustrat ca nu te mai sponsorizez, cersetorule. L-ai iubit?
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Iunie 7, 2015 L-ai iubit?la inceput dar am vz cum ii cresteau pretentiile cu banii si se purta si foarte urat cu mine, se transformase din iubit in proxenet, si eu nu suport sa am sef si sa dau explicatii, nu suport sa am pe cineva care sa ma conduca, sunt libera sa fac ce vreau cu viata mea si banii mei, singurul meu sef e Dumnezeu. 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 7, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 7, 2015 la inceput dar am vz cum ii cresteau pretentiile cu banii si se purta si foarte urat cu mine, se transformase din iubit in proxenet, si eu nu suport sa am sef si sa dau explicatii, nu suport sa am pe cineva care sa ma conduca, sunt libera sa fac ce vreau cu viata mea si banii mei, singurul meu sef e Dumnezeu.Ce te-a atras la el? Nu stiu prea multe despre subiect de-asta as vrea sa aflu mai multe. Maritisul cu isus implica alte lucruri
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Iunie 7, 2015 Ce te-a atras la el? Nu stiu prea multe despre subiect de-asta as vrea sa aflu mai multe. Maritisul cu isus implica alte lucruri eu nu ma duc la biserica ca nu imi place circul, credinta e in suflet.
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 7, 2015 la inceput dar am vz cum ii cresteau pretentiile cu banii si se purta si foarte urat cu mine, se transformase din iubit in proxenet, si eu nu suport sa am sef si sa dau explicatii, nu suport sa am pe cineva care sa ma conduca, sunt libera sa fac ce vreau cu viata mea si banii mei, singurul meu sef e Dumnezeu.Daca te combinai cu mine acceptam sa fii sefa mea. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2015 Postat Iunie 7, 2015 Daca te combinai cu mine acceptam sa fii sefa mea. Nu cred ca a scris asta un moldovean 1
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Iunie 7, 2015 Iar DOBRE cat voi mai sta eu in bransa 2, 3, 4, 5 ani, va scrie mereu pe acest forum transformandu-l in circ incercand sa ma denigreze pt ca nu se poate obisnui cu ideea ca l-am parasit si nu il mai sponsorizez. Se vede cu ochiul liber cat e de frustrat. Va trebui sa puna mana sa se angajeze, dar vorba aia....BROASCA RAIOASA TINE COADA IN SUS...Dar cine sa angajeze un betiv bolnav de ciroza care are ficatul deja umflat la 43 de ani, burtos, fara dinti in gura si fara pregatirea intelectuala necesara? Iar daca isi face si control la cap, sigur il opreste pt internare. Ca daca ar fi zdravan ar pricepe ca relatia s-a terminat, niciodata nu ma voi mai intoarce la el si nu va mai vedea in veci un leu de la mine. Vezi DOBRE ca mai stau in domeniu 5 ani, pragateste-te sa axfisiezi lumea pe acest forum cu aberatiile tale tot acest timp, amaratule.
dolores rld Reputație: -518 Postat Iunie 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Iunie 7, 2015 Nu cred ca a scris asta un moldovean keep calm. sunt unul cizelat, rafinat. interesul poarta fesul. ))) 3
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 De asta l-am si parasit pe Dobre de nebun ce este. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic. Pusese el stapanire pe viata mea si pe banii mei. El ERA PROXENETUL, de fapt se dadea ,,iubit,, dar multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el si sunt libera sa fac ce vreau cu corpul meu, cu viata mea, cu banii mei si nu trebuie sa mai dau explicatii la nimeni. Cat voi mai sta eu in acest domeniu, cativa ani, el va scrie mereu pagini intregi dar teapa DOBRE ca nu vei reusi sa ma denigrezi ca lumea si-a dat seama cat de nebun esti si frustrat ca nu te mai sponsorizez, cersetorule.
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Boarfo îți repet te-am cules de pe strada nu aveai o chiftea in burta .dupa um an jumate am aflat ca te prostituezi de la un prieten!! Apoi mi-am pierdut serviciul din cauza ta ,familia ,prietenii si m-ai ales mulți bani.de ce nu ai curaj sa stam fata in fata zece minute ca doi oameni maturi si Civilizați?ai plecat mișelește de frica datoriilor pe care le ai !! Proxenetism înseamnă sa obligi pe cineva sa se prostitueze ,sa-l ți sechestrat si sa iei o parte din bani .eu nu am făcut așa ceva niciodatain cinci ani.tu ți ai ales meseria asta te prostituezi de plăcere.nu m-a interesează persoana ,nu am si nu am avut niciodată nevoie de banii tai ,nu m-a interesează ce faci cu banii tai si cu viața ta.vreau decât sa-ți plătești datoriile de mii de euro pe care le -ai făcut cu buletinul pe adresa mea .de ce nu îți face Catalin sau alt smecheras cu care tu o arzi buletin pe adresa lor?
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Prietene, deceptiile tale in dragoste nu ma privesc pe mine, nu cred ca vrei feedback-ul meu in ceea ce priveste relatia ta, pentru ca nu te avantajeaza deloc. Eu nu sunt peste, proxenet sau cum vrei tu sa-i mai numesti pe astia, sunt economist de profesie si lucrez ca admin de retele IT la o multinationala. Domnisoara Lorena, m-a surprins placut din multe puncte de vedere si imi doresc oricand sa o cunosc si in alt cadru, referitor la review este strict impresia mea, pe care o poti lua in considerare sau nu. O zi buna!
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Prietene cu toate ca nu te cunosc se vede de pe luna ca recenzia ta este falsa .Lorenna dicta si tu scriși ,P zi buna si succes!!
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Parașută faci acuze grave in sensul ca m-a acuzi de proxeneti fără sa ai habar ce înseamnă asta !!Dar e bine lucrul asta este in avantajul meu ,pentru asta spuneam ca o sa te duci puțin in locul Elenei UDREA !!aici vroiam sa te aduc ,acum e perfect știu ce am de făcut!! Tine te bine cât m ai apuci
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 eu nu ma duc la biserica ca nu imi place circul, credinta e in suflet.
catalin 269 Reputație: 91 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2015 Cătălin te conduce ca e băiat deștept ,si tu moarta după pula .Cand te plictisești de el o sa spui si despre el exact ce spui acum despre mine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum