Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Eu nu as fi neaparat pentru marire, cat mai degraba spre o usoara schimbare de forma, catre una putin mai naturala :)http://i68.fastpic.ru/big/2014/0715/5c/16eac48bdda9e3f6443c7738ef02645c.jpg

Postat

Asta este proxenețu' !! Doamne ce recenzie i a făcut . Totul cusut cu ața albă așa sa-i spele din alte prestații si sa distragă atenția 😄😄

Postat

Mai nou își pune iubitul sa scrie si spunând ca este un client .Frumos lucrat.A cui a fost ideea? Cred ca a lui Lorenna nu are creierul atât de dezvoltat 😄😄😄

Postat

Scursura , te caută Costel si RAUL aseară m-a sunat si Iulian ca i-ai dat teapa Le- am dat noua ta adresa.Raspunde-i domnului Gogoncea de la secția 14 la telefon.Sau ți-e frica ?

Postat

Eu zic mersi ca am scăpat de taratura !! Baga-te tu ,vezi ca femeia e naiva si o prostește repede .Are 3 ani si șapte luni nu 37😄😜

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta este proxenețu' !! Doamne ce recenzie i a făcut . Totul cusut cu ața albă așa sa-i spele din alte prestații si sa distragă atenția

Prietene, deceptiile tale in dragoste nu ma privesc pe mine, nu cred ca vrei feedback-ul meu in ceea ce priveste relatia ta, pentru ca nu te avantajeaza deloc.

Eu nu sunt peste, proxenet sau cum vrei tu sa-i mai numesti pe astia, sunt economist de profesie si lucrez ca admin de retele IT la o multinationala.

Domnisoara Lorena, m-a surprins placut din multe puncte de  vedere si imi doresc oricand sa o cunosc si in alt cadru, referitor la review este strict impresia mea, pe care o poti lua in considerare sau nu.

O zi buna!

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

De asta l-am si parasit pe Dobre de nebun ce este. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic. Pusese el stapanire pe viata mea si pe banii mei. El ERA PROXENETUL, de fapt se dadea ,,iubit,, dar multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el si sunt libera sa fac ce vreau cu corpul meu, cu viata mea, cu banii mei si nu trebuie sa mai dau explicatii la nimeni. Cat voi mai sta eu in acest domeniu, cativa ani, el va scrie mereu pagini intregi dar teapa DOBRE ca nu vei reusi sa ma denigrezi ca lumea si-a dat seama cat de nebun esti  si frustrat ca nu te mai sponsorizez, cersetorule. 

• Oras:aicisha
Postat

De asta l-am si parasit pe Dobre de nebun ce este. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic. Pusese el stapanire pe viata mea si pe banii mei. El ERA PROXENETUL, de fapt se dadea ,,iubit,, dar multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el si sunt libera sa fac ce vreau cu corpul meu, cu viata mea, cu banii mei si nu trebuie sa mai dau explicatii la nimeni. Cat voi mai sta eu in acest domeniu, cativa ani, el va scrie mereu pagini intregi dar teapa DOBRE ca nu vei reusi sa ma denigrezi ca lumea si-a dat seama cat de nebun esti  si frustrat ca nu te mai sponsorizez, cersetorule. 

L-ai iubit?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

L-ai iubit?

...uMpic :)

Postat

L-ai iubit?

la inceput dar am vz cum ii cresteau pretentiile cu banii si se purta si foarte urat cu mine, se transformase din iubit in proxenet, si eu nu suport sa am sef si sa dau explicatii, nu suport sa am pe cineva care sa ma conduca, sunt libera sa fac ce vreau cu viata mea si banii mei, singurul meu sef e Dumnezeu.

• Like 1
Postat

la inceput dar am vz cum ii cresteau pretentiile cu banii si se purta si foarte urat cu mine, se transformase din iubit in proxenet, si eu nu suport sa am sef si sa dau explicatii, nu suport sa am pe cineva care sa ma conduca, sunt libera sa fac ce vreau cu viata mea si banii mei, singurul meu sef e Dumnezeu.

Ce te-a atras la el? Nu stiu prea multe despre subiect de-asta as vrea sa aflu mai multe. Maritisul cu isus implica alte lucruri :) 

Postat

Ce te-a atras la el? Nu stiu prea multe despre subiect de-asta as vrea sa aflu mai multe. Maritisul cu isus implica alte lucruri :)

eu nu ma duc la biserica ca nu imi place circul, credinta e in suflet. 

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Daca te combinai cu mine acceptam sa fii sefa mea. :shy:

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca te combinai cu mine acceptam sa fii sefa mea. :shy:

Nu cred ca a scris asta un moldovean  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Iar DOBRE cat voi mai sta eu in bransa 2, 3, 4, 5 ani, va scrie mereu pe acest forum transformandu-l in circ incercand sa ma denigreze pt ca nu se poate obisnui cu ideea ca l-am parasit si nu il mai sponsorizez. Se vede cu ochiul liber cat e de frustrat. Va trebui sa puna mana sa se angajeze, dar vorba aia....BROASCA RAIOASA TINE COADA IN SUS...Dar cine sa angajeze un betiv bolnav de ciroza care are ficatul deja umflat la 43 de ani, burtos, fara dinti in gura si fara pregatirea intelectuala necesara? Iar daca isi face si control la cap, sigur il opreste pt internare. Ca daca ar fi zdravan ar pricepe ca relatia s-a terminat, niciodata nu ma voi mai intoarce la el si nu va mai vedea in veci un leu de la mine. Vezi DOBRE ca mai stau in domeniu 5 ani, pragateste-te sa axfisiezi lumea pe acest forum cu aberatiile tale tot acest timp, amaratule. 

Postat

Nu cred ca a scris asta un moldovean  :laugh2  :laugh2  :laugh2

keep calm. sunt unul cizelat, rafinat. :D

interesul poarta fesul. =)))))

• Minus 3
Postat

De asta l-am si parasit pe Dobre de nebun ce este. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic. Pusese el stapanire pe viata mea si pe banii mei. El ERA PROXENETUL, de fapt se dadea ,,iubit,, dar multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el si sunt libera sa fac ce vreau cu corpul meu, cu viata mea, cu banii mei si nu trebuie sa mai dau explicatii la nimeni. Cat voi mai sta eu in acest domeniu, cativa ani, el va scrie mereu pagini intregi dar teapa DOBRE ca nu vei reusi sa ma denigrezi ca lumea si-a dat seama cat de nebun esti si frustrat ca nu te mai sponsorizez, cersetorule.

Postat

Boarfo îți repet te-am cules de pe strada nu aveai o chiftea in burta .dupa um an jumate am aflat ca te prostituezi de la un prieten!! Apoi mi-am pierdut serviciul din cauza ta ,familia ,prietenii si m-ai ales mulți bani.de ce nu ai curaj sa stam fata in fata zece minute ca doi oameni maturi si Civilizați?ai plecat mișelește de frica datoriilor pe care le ai !! Proxenetism înseamnă sa obligi pe cineva sa se prostitueze ,sa-l ți sechestrat si sa iei o parte din bani .eu nu am făcut așa ceva niciodatain cinci ani.tu ți ai ales meseria asta te prostituezi de plăcere.nu m-a interesează persoana ,nu am si nu am avut niciodată nevoie de banii tai ,nu m-a interesează ce faci cu banii tai si cu viața ta.vreau decât sa-ți plătești datoriile de mii de euro pe care le -ai făcut cu buletinul pe adresa mea .de ce nu îți face Catalin sau alt smecheras cu care tu o arzi buletin pe adresa lor?

Postat

Prietene, deceptiile tale in dragoste nu ma privesc pe mine, nu cred ca vrei feedback-ul meu in ceea ce priveste relatia ta, pentru ca nu te avantajeaza deloc.

Eu nu sunt peste, proxenet sau cum vrei tu sa-i mai numesti pe astia, sunt economist de profesie si lucrez ca admin de retele IT la o multinationala.

Domnisoara Lorena, m-a surprins placut din multe puncte de vedere si imi doresc oricand sa o cunosc si in alt cadru, referitor la review este strict impresia mea, pe care o poti lua in considerare sau nu.

O zi buna!

Postat

Prietene cu toate ca nu te cunosc se vede de pe luna ca recenzia ta este falsa .Lorenna dicta si tu scriși ,P zi buna si succes!!

Postat

Parașută faci acuze grave in sensul ca m-a acuzi de proxeneti fără sa ai habar ce înseamnă asta !!Dar e bine lucrul asta este in avantajul meu ,pentru asta spuneam ca o sa te duci puțin in locul Elenei UDREA !!aici vroiam sa te aduc ,acum e perfect știu ce am de făcut!! Tine te bine cât m ai apuci

Postat

Cătălin te conduce ca e băiat deștept ,si tu moarta după pula .Cand te plictisești de el o sa spui si despre el exact ce spui acum despre mine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...