Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Am gasit o poza cu amarata de putzica a sconcsului de Dobre. 😂😂😂.

post-67071-0-01895200-1458022174_thumb.png

• Like 2
  • Oras:pe forum
Postat

Cu asemenea apelative, în mod sigur vei vorbi singur! De stat la un șpriț, nici vorbă!

Și oricum, nu mă interesează ce ai tu. Ies de pa acest topic ce-mi repugnă profund. Am încercat doar să te fac să vezi cât de penibili sunteți amândoi și că ați ajuns batjocura forumului prin mizeria voastră.

Vă urez mocirleală plăcută!

Picon out!

Nu te recunosc ,pacat  :)

Postat

Am gasit o poza cu amarata de putzica a sconcsului de Dobre. .

Sa fi tu a draku de paduchioasa .Nu stateai tu cu mine 5 ani ,Iti place de la 20 de cm in sus.Nu asta este tema noastra aici si observ ca iar deviezi subiectul.Sunt cateva intrebari simple la care trebuie sa raspunzi .ti-a placut doua saptamani anul cand te-am rupt in pula ,apoi te las pe tine sa zici continuarea.

Postat

tot la fel ramane.. cand o tine in pumn nu ii iese capul afara

Nu pentru asta esti platit Pisicule .Ramai la fel de instigator si ai cam aceeasi valoare cu unii de pe aci  :no2

Postat

:laugh2 :laugh2 Ai cautat-o mult ?Vai mortii tai de distrusa

sa fii tu al drak cu mata care te.a cacat ca mai bine te avorta. Cum iti permiti sa ma înjuri tu pe mine de morti cand mama a murit acum 16 ani, cacam.as pe tine de distrus. Unde mormantul tau m.ai rupt tu pe mine inpula? Cu ce futu.ti rasa matii?...cu 10 cm...Ca atat o ai cand e sculata...futu.ti morții matii de impotent jegos. Pisat pe tine ce esti. Fara dinti in gura si cu brânză la pula de nespalat care esti. Vrei sa pari ce nu esti...pe facebook pui poze cu băieți Musculosi si le minti pe proastele alea ca esti tu si ca ai porsche ca sa iti dea likuri. Ai tupeu sa te întâlnești cu vreuna de pe facebook sa il vadă pe adevăratul daniel dobre...un oribil ridat burtos fara dinti in gura pisat si rupt în cur, basinos si impotent . Toate femeile te.Au lăsat...fosta nevastă..corina mihăilă, eu, Jana. De mincinos nespalat si parsiv care esti. Minti lumea ca fitu a ars in colectiv ca sa primesti bani. Tot ce vrei e sa imi distrugi topicul sa nu imi vina clienti sa nu fac bani de ciuda ca te.Am părăsit. De aia mănânci atata kk despre mine. Dar țeapă, te agiti degeaba, imi vin clienti pt ca nu crede nimeni aberațiile si calomniile tale. Nefericitule. Balconistule. Pune aici poza cu datoriile la întreținere. Ai peste 30 de mil. Pune chitanța de la enel...Ai câteva sute de mil datorie la enel pt ca furi energie si legi cablurile la panoul de la et 2. Esti pus numai pe furat, mințit, înselat. Dar am eu ac de cojocul tau. Futu.ti mortii in gât de jigodie. O sa imi plătești pt toate calomniile si minciunile si pt toata hărțuirea asta pe forum si in viata personala. O sa regreți ziua cand te.a cacat mata.
Postat

Lorena ce te-a prins mama ta ca desenai la varsta de 7 anisori ? Apoi cand ai mai crescut adica pe la 9 ani faceai deja altceva  :no2 Ia spune tu de cate ori ti-a tras-o neprotejat varul tau ? 

Postat

sa fii tu al drak cu mata care te.a cacat ca mai bine te avorta. Cum iti permiti sa ma înjuri tu pe mine de morti cand mama a murit acum 16 ani, cacam.as pe tine de distrus. Unde mormantul tau m.ai rupt tu pe mine inpula? Cu ce futu.ti rasa matii?...cu 10 cm...Ca atat o ai cand e sculata...futu.ti morții matii de impotent jegos. Pisat pe tine ce esti. Fara dinti in gura si cu brânză la pula de nespalat care esti. Vrei sa pari ce nu esti...pe facebook pui poze cu băieți Musculosi si le minti pe proastele alea ca esti tu si ca ai porsche ca sa iti dea likuri. Ai tupeu sa te întâlnești cu vreuna de pe facebook sa il vadă pe adevăratul daniel dobre...un oribil fixat burtos fara dinti in gura pisat si rupt în cur, basinos si impotent . Toate femeile te.Au lăsat...fosta nevastă..corina mihăilă, eu, Jana. De mincinos nespalat si pasiv care esti. Minti lumea ca fitu a ars in colectiv ca sa primesti bani. Tot ce vrei e sa imi distrugi topicul sa nu imi vina clienti sa nu fac bani de ciuda ca te.Am părăsit. De aia mănânci atata kk despre mine. Dar țeapă, te agiti degeaba, imi vin clienti pt ca nu crede nimeni aberațiile si calomniile tale. Nefericitule. Balconistule. Pune aici poza cu datoriile la întreținere. Ai peste 30 de mil. Pune chitanța de la enel...Ai câteva sute de mil datorie la enel pt ca furi energie si legi cablurile la panoul de la et 2. Esti pus numai pe furat, mințit, înselat. Dar am eu ac de cojocul tau. Futu.ti mortii in gât de jigodie. O sa imi plătești pt toate calomniile si minciunile si pt toata hărțuirea asta pe forum si in viata personala. O sa regreți ziua cand te.a cacat mata.

Mama ta a murit din cauza ta si nici macar nu ai fost la inmormantarea ei.Nici macar nu stiai unde este mormantul si cu minr ai mers prima oara acolo dupa ce eu am insistat Stiu ca te oftici tare cand privesti lista mea de prieteni pe facebook si cand vezi ca am fost la Snagov cu fiul meu sau cand vezi prin ce lume ma invart.Stai relaxata si nu mai minti ,spune odata adevarul si ultimele lucruri petrecute chiar anul acesta dupa ce plangeai ca proasta la telefon .Atentie am acele inregistrari si probabil o sa spui ca nu-i vocea ta.M-am intalnit cu multe de pe faceboook saptamana trecuta am fost cu Cruduta la padure la baneasa si i-am facut chiar niste poze .DATA VIITOARE O SA-MI FAC SELFIE CU MULTE DINTRE ELE SI LE PUN AICI SA FACI PLICI.

Postat

sa fii tu al drak cu mata care te.a cacat ca mai bine te avorta. Cum iti permiti sa ma înjuri tu pe mine de morti cand mama a murit acum 16 ani, cacam.as pe tine de distrus. Unde mormantul tau m.ai rupt tu pe mine inpula? Cu ce futu.ti rasa matii?...cu 10 cm...Ca atat o ai cand e sculata...futu.ti morții matii de impotent jegos. Pisat pe tine ce esti. Fara dinti in gura si cu brânză la pula de nespalat care esti. Vrei sa pari ce nu esti...pe facebook pui poze cu băieți Musculosi si le minti pe proastele alea ca esti tu si ca ai porsche ca sa iti dea likuri. Ai tupeu sa te întâlnești cu vreuna de pe facebook sa il vadă pe adevăratul daniel dobre...un oribil ridat burtos fara dinti in gura pisat si rupt în cur, basinos si impotent . Toate femeile te.Au lăsat...fosta nevastă..corina mihăilă, eu, Jana. De mincinos nespalat si parsiv care esti. Minti lumea ca fitu a ars in colectiv ca sa primesti bani. Tot ce vrei e sa imi distrugi topicul sa nu imi vina clienti sa nu fac bani de ciuda ca te.Am părăsit. De aia mănânci atata kk despre mine. Dar țeapă, te agiti degeaba, imi vin clienti pt ca nu crede nimeni aberațiile si calomniile tale. Nefericitule. Balconistule. Pune aici poza cu datoriile la întreținere. Ai peste 30 de mil. Pune chitanța de la enel...Ai câteva sute de mil datorie la enel pt ca furi energie si legi cablurile la panoul de la et 2. Esti pus numai pe furat, mințit, înselat. Dar am eu ac de cojocul tau. Futu.ti mortii in gât de jigodie. O sa imi plătești pt toate calomniile si minciunile si pt toata hărțuirea asta pe forum si in viata personala. O sa regreți ziua cand te.a cacat mata.

:laugh2  :laugh2 Abia te astept cu acul furacioaso ,curva expirata si mincinoasa.Taci dracu sau vrei sa scriu aici lucruri si mai urate dar adevarate despre tine ..

Postat

Ia uite mortaciunea matii cum minti lumea pe facebook cu poze false...al dracului sa fii cu mata de gât..Te.Ai întâlnit cu cruduta la pădure..Te crede pulea . Tu crezi ca lumea e proasta si crede aberațiile si minciunile tale? Si cum iti permiți scursura sa vb de mama? Mama mea a murit acum 16 ani de cancer cand eu aveam 20 de ani. Fuțu.ti mormântul matii de nespalat si impotent si frustrat care esti. Scârba penala. Nu te mai agita ca oricum nu imi distrugi topicul dar te distrug eu pe tine pt toate calomniile.

post-67071-0-67198500-1458027834_thumb.png

post-67071-0-62991600-1458027857_thumb.png

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Propun un topic separat unde sa va spalati rufele

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Propun un topic separat unde sa va spalati rufele

Nici un vapor de Ariel nu le-ar ajunge !

• Like 1
Postat

Ia uite mortaciunea matii cum minti lumea pe facebook cu poze false...al dracului sa fii cu mata de gât..Te.Ai întâlnit cu cruduta la pădure..Te crede pulea . Tu crezi ca lumea e proasta si crede aberațiile si minciunile tale? Si cum iti permiți scursura sa vb de mama? Mama mea a murit acum 16 ani de cancer cand eu aveam 20 de ani. Fuțu.ti mormântul matii de nespalat si impotent si frustrat care esti. Scârba penala. Nu te mai agita ca oricum nu imi distrugi topicul dar te distrug eu pe tine pt toate calomniile.

Lorenna mama ta naturala trăiește și am vorbit cu ea la telefon și în Ianuarie , erai chiar lângă mine în garsoniera ta.Tu ai început cu înjurături de mama și ți -am răspuns la fel.Știu când și de ce a murit mama ta adoptiva.Știu toată viața ta și pot sa iti fac mult rău. Nu întinde coarda prea mult ca iese urat.
Postat

Lorenna mama ta naturala trăiește și am vorbit cu ea la telefon și în Ianuarie , erai chiar lângă mine în garsoniera ta.Tu ai început cu înjurături de mama și ți -am răspuns la fel.Știu când și de ce a murit mama ta adoptiva.Știu toată viața ta și pot sa iti fac mult rău. Nu întinde coarda prea mult ca iese urat.

vezi.ti in mortii matii de familia ta si de viata ta. Ce te fute atata grija de treburile mele si de topicul asta?. Lesinatule..nu ai ce mânca si trăiesti din mila chiriașilor si crezi ca ma intimidezi sa ma întorc la tine si sa iti dau bani sa iti plătești datoriile?. Asta nu se va intampla niciodata ..ma pis si ma kk pe tine jigodie infecta. Pune.ti poze reale pe facebook sau ti le pun eu sa vadă proastele de acolo la ce nespalat dau ele likuri. Amaratule. Aurolacule. Vezi.ti in mortii tai de viata ta si nu te mai baga peste mine ca ma jur ca o sa regreți amarnic ziua cand te.a cacat mata
Postat

Hai sa-l mai vedem odată pe johnny23 curvarule suprem și iubitul Lorenei.Curvarule la curva trage și nebunul la nebuna.Se potrivesc perfect.Doi demenți și doi prapaditi la fel de mincinosi

• Minus 1
Postat

vezi.ti in mortii matii de familia ta si de viata ta. Ce te fute atata grija de treburile mele si de topicul asta?. Lesinatule..nu ai ce mânca si trăiesti din mila chiriașilor si crezi ca ma intimidezi sa ma întorc la tine si sa iti dau bani sa iti plătești datoriile?. Asta nu se va intampla niciodata ..ma pis si ma kk pe tine jigodie infecta. Pune.ti poze reale pe facebook sau ti le pun eu sa vadă proastele de acolo la ce nespalat dau ele likuri. Amaratule. Aurolacule. Vezi.ti in mortii tai de viata ta si nu te mai baga peste mine ca ma jur ca o sa regreți amarnic ziua cand te.a cacat mata

Nu eu am plâns sa te întorci la mine ci tu mai zăpăcit cu telefoanele și mesajele.Recunosc ca am greșit și ti-am mai dat o șansă .Am vrut sa văd dacă te'ai schimbat? Din păcate ești mai rău. Am pierdut începutul de an cu tine și după 2 săptămâni m-am retras văzând ca sunt și alții care așteaptă. Eu am viața mea , o familie unita și tot ce-mi trebuie.Tu ești o frustate și o distrusa.Nu ai nimic din ce am eu și te oftici de mori.Nu mai striga pe aici , nimeni niciodată nu te poate ajuta.Ăsta e destinul tău din păcate tragic.Ești iremediabila și și vei rămâne singura și săracă în veci.Mars la pula curva mincinoasa.
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Sclavule, cand imi dai garanția?.hoitule. o sa vin la tine sa vb cu noi chiriasi sa vezi omor ce iti iei ca nu dai garanțiile inapoi.

Postat

Nu eu am plâns sa te întorci la mine ci tu mai zăpăcit cu telefoanele și mesajele.Recunosc ca am greșit și ti-am mai dat o șansă .Am vrut sa văd dacă te'ai schimbat? Din păcate ești mai rău. Am pierdut începutul de an cu tine și după 2 săptămâni m-am retras văzând ca sunt și alții care așteaptă. Eu am viața mea , o familie unita și tot ce-mi trebuie.Tu ești o frustate și o distrusa.Nu ai nimic din ce am eu și te oftici de mori.Nu mai striga pe aici , nimeni niciodată nu te poate ajuta.Ăsta e destinul tău din păcate tragic.Ești iremediabila și și vei rămâne singura și săracă în veci.Mars la pula curva mincinoasa.

sa ii sugi pula lui johnny 23si sa ii mănânci cacatul din cur. Ia uite penalitate lista cu proastele tale de pe facebook pe care le minti ca tu ai muschi si porsche si mitraliere. Mortaciunea matii..o sa am eu grija sa afle toate cine e adevăratul daniel dobre si la ce aurolac dau ele likuri. Futu. Ti rasa matii. Vrei sa pun aici facebookul lui fratitu orlando marian dobre sau a lui matusi.ta elena manea? Cu mine nu iti merge vrajeala. Cacam.As pe tine si pe morții tăi de distrus.

post-67071-0-44694300-1458034296_thumb.png

post-67071-0-56413000-1458034305_thumb.png

post-67071-0-34481400-1458034313_thumb.png

post-67071-0-91295800-1458034337_thumb.png

Postat

Fratele si matusa aurolacului de Dobre. Ia zi jerpelitule, te opresti sau continuam?..

post-67071-0-03856000-1458035723_thumb.png

post-67071-0-35879800-1458035734_thumb.png

Postat

sa ii sugi pula lui johnny 23si sa ii mănânci cacatul din cur. Ia uite penalitate lista cu proastele tale de pe facebook pe care le minti ca tu ai muschi si porsche si mitraliere. Mortaciunea matii..o sa am eu grija sa afle toate cine e adevăratul daniel dobre si la ce aurolac dau ele likuri. Futu. Ti rasa matii. Vrei sa pun aici facebookul lui fratitu orlando marian dobre sau a lui matusi.ta elena manea? Cu mine nu iti merge vrajeala. Cacam.As pe tine si pe morții tăi de distrus.

Da pune facebookul tău ? De fapt ai vreo 5 conturi și vreo 5 prieteni.Ti-am zis ca te oftici de mori și lui Ionut (Johny23)i-ai interzis sa aibă facebook de geloasa ce esti Ciudat tocmai tu ești geloasaCurva suprema care suge sute de pulea este geloasa, stai draku linistita.Ți -am spus ca intenționat am lăsat așa facebookul meu.Acum gata ai văzut prea mult unele persoane chiar le cunoști. Stai și plângi în continuare ca proasta vezi ca vine Johny23 de la munca și trebuie sa-I faci laturi sa mănânce apoi Îți rupe curu.
Postat

Fratele si matusa aurolacului de Dobre. Ia zi jerpelitule, te opresti sau continuam?..

Ce legătură au aceste persoane cu discuția noastră sifilitico ?Ești proasta de bubui și iar încerci sa deviez discuția și sa eviți unele raspunsuri
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vai mama mea !  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  :no2  

Lorena - E CAZUL SA INCETATI AMANDOI ! CEL PUTIN ULTIMILE DOUA PERSOANE INTELECTUALE - SI CARE NU CRED CA AU MACAR O MINIMA IDEE DESPRE FAPTUL CA AU AJUNS "VEDETE" PE UN FORUM DE MOCIRLA - NU AVEAU CE CAUTA AICI !

Asta este un circ mult prea ieftin si de foarte proasta calitate.

Dobre - nu mai posta detalii referitoare la viata privata a Lorenei (documente, poze, FB, twitter si alte tampenii). Lasa trecutul cu trecutul, ai in lista o gramada de femei mult mai sexy decat Lorena. NU TE MAI AGATA DE CEEA CE A FOST, circul asta pana la urma o sa se termine rau pentru amandoi. Mai rau pentru tine, pentru ca tu l-ai initiat. NU VEI OBTINE NIMIC din aceste incercari gen Don Quijote in lupta cu morile de vant. Vei distruge si viata Lorenei, dar intr-un final vei intelege ca ti-ai ruinat propria viata. Dar va fi prea tarziu si nu vei mai putea repara ce ai distrus.

Dati dovada de maturitate si nu va mai comportati ca doi copii care se cearta pentru o felie de tort.

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

esti proasta rau...daca incepi sa bagi persoane aiurea pe aici..mai ales un copil mic

• Like 8
  • Minus 9

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Mama ta a murit din cauza ta si nici macar nu ai fost la inmormantarea ei.Nici macar nu stiai unde este mormantul si cu minr ai mers prima oara acolo dupa ce eu am insistat Stiu ca te oftici tare cand privesti lista mea de prieteni pe facebook si cand vezi ca am fost la Snagov cu fiul meu sau cand vezi prin ce lume ma invart.Stai relaxata si nu mai minti ,spune odata adevarul si ultimele lucruri petrecute chiar anul acesta dupa ce plangeai ca proasta la telefon .Atentie am acele inregistrari si probabil o sa spui ca nu-i vocea ta.M-am intalnit cu multe de pe faceboook saptamana trecuta am fost cu Cruduta la padure la baneasa si i-am facut chiar niste poze .DATA VIITOARE O SA-MI FAC SELFIE CU MULTE DINTRE ELE SI LE PUN AICI SA FACI PLICI.

Serios dobrica?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...