Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Javra ordinară de Dobre le minte pe proastele de pe facebook ca el e cel din poza de profil, si ca are muschi, porsche si mitraliere si ca e mafiot. Am eu grija sa afle toate adevarul si sa stie la cine dau ele likuri de fapt...la un aurolac burtos, fara dinti in gura, pisat pe el si care doarme in balcon pt ca traieste din mila chiriașilor pt ca fuge de munca ca drak de tămâie. Nu stie cu cine s.a pus dar va afla in curand.

post-67071-0-05801500-1458210856_thumb.jpg

post-67071-0-03222600-1458210935_thumb.jpg

post-67071-0-75779300-1458210948_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2 :laugh2

precaut cum ar veni  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Esti dubios si cred ca intram in coliziune ,Stai relaxat ca sa fie bine sa nu fie rau

...bah impotentule tu dai intri in coliziune cu mine nici doctorii nu au ce sa ti faca...o sa merg la fata asta o sa o intreb cum dau de tine si apoi poate stăm de vorba bai pasarica...ce zici esti de acord? Nu vezi k esti penibil...termina in mortii.tai o data
Vizitator
Postat

...bah impotentule tu dai intri in coliziune cu mine nici doctorii nu au ce sa ti faca...o sa merg la fata asta o sa o intreb cum dau de tine si apoi poate stăm de vorba bai pasarica...ce zici esti de acord? Nu vezi k esti penibil...termina in mortii.tai o data

Iti da Lorena adresa lui.=))

• Oras:pe forum
Postat

Hahaha intenționat las facebook așa da faci plici de ciuda O parte din poze adică aia de profil și alea în uniforma sunt ale mele și prietenii mei de pe facebook știu lucrul acesta.Îl mai las puțin ca sa vezi și lista și dacă tot pui postari pune-o și pe aia cu cățelul care ai făcut poze în locație cât am stat 2 săptămâni la tine Vroiai sa vadă Ionut taranush

Postat

Bah disperatule dute la curva sa-ți dea adresa și te aștept oriunde și oricând Vezi ca boarfa se arde în cur neprotejat
Postat

Ca tine am pisat mulți în cur și acum am vreo doi puși în pod la uscat.Sa fi iubit de Lorena binenteles
Vizitator
Postat

Ca tine am pisat mulți în cur și acum am vreo doi puși în pod la uscat.Sa fi iubit de Lorena binenteles

=)) ai pod?

Vizitator
Postat

Bah disperatule dute la curva sa-ți dea adresa și te aștept oriunde și oricând Vezi ca boarfa se arde în cur neprotejat

Dobrica, ce ai acolo in masina ? Un M14 (varianta Armata Argentiniana) de 6.8 mm sau un M16 (U.S. Mil.) de 7.62 mm ? Si pistolul e un Glock, parca. :hihat

Postat

Uite ca nu vreau

Te oftici ? Sa faci plici de agarici.Adresa mea o găsești cu câteva pagini mai în fata.prapaditule

Postat

Domnilor..atat de idiot e dobre ca isi face public tel personal si adresa...v.o repet eu aici si pe a lui si pe a lui masa de la snagov. Chiar va rog sa mergeți la el in berceni sa vedeti ca intr.adevar doarme in balcon si uitati.va l panoul unde este afisate întreținerea...are peste 30 de mil datorie...plus ca fura curent de la enel si leaga firele la etajul 2 la panou. Dar voi face eu o sesizare catre enel...sa meargă sa verifice contuarul. Deci....dobre sta pe....strada râul soimului nr 4. Bl47, sc 5. Et3. apt 72. Sector 4. Bucuresti. Si amarata de masa care a nascut hal de aurolac...sta in snagov, strada zorelelor. Nr 33.. el crede ca se joacă cu mine. Deja am sunat la enel dar trebuie sa fac o sesizare în scris. Asa mi s.a spus. Bineinteles ca o fac. Dobre va regreta ziua cand a decis sa ma hartuiasca.

Postat

Domnilor..atat de idiot e dobre ca isi face public tel personal si adresa...v.o repet eu aici si pe a lui si pe a lui masa de la snagov. Chiar va rog sa mergeți la el in berceni sa vedeti ca intr.adevar doarme in balcon si uitati.va l panoul unde este afisate întreținerea...are peste 30 de mil datorie...plus ca fura curent de la enel si leaga firele la etajul 2 la panou. Dar voi face eu o sesizare catre enel...sa meargă sa verifice contuarul. Deci....dobre sta pe....strada râul soimului nr 4. Bl47, sc 5. Et3. apt 72. Sector 4. Bucuresti. Si amarata de masa care a nascut hal de aurolac...sta in snagov, strada zorelelor. Nr 33.. el crede ca se joacă cu mine. Deja am sunat la enel dar trebuie sa fac o sesizare în scris. Asa mi s.a spus. Bineinteles ca o fac. Dobre va regreta ziua cand a decis sa ma hartuiasca.

Hahaha ai schiat cd-ul .Tot curva expirata ești și faci neprotejat cu toți tractoriști. Adresa este cea din buletin pe care ai scris aici însă pot venii la tine și se uita puțin în sus.Eu locuiesc pe Nerva Trăian după cum ști .Nu mai duce oamenii în eroare ca doar ai fost de câteva ori în garsoniera aia.Vezi ca vin cu politia sa-mi dai lucrurile și banii.Înainte mă duc la Edy sa'I duc ceva deancare mama denaturata.Date draku de javra nici la Antipa nu ești buna.
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Dobre ti-o cam da Bikutz...acuma sincer cu poza de pe net crezi tu ca faci combinatii pe fb?

Postat

Deci Dobre muistul chiar are curaj si maxim tupeu sa le mintă pe proastele de pe facebook ca el are muschi, porsche, mitraliere si ca este mare mafiot. Cand de fapt este un aurolAc trist, nefericit, părăsit de toate femeile inclusiv de dumnezeu, burtos, chelios, cirozat, pisacios, cacacios, fara dinti in gura, impotent, nespalat si basinos. Deci are toate ,,calitățile,,sa le agațe pe amaratele de pe facebook. Dar am eu grija sa distribui poze reale cu moAca lui boccie. Sa vedem daca domnișoarele ii vor da likuri la pozele lui reale. Aspect de kk si caracter de kk..mincinos, fals, ipocrit, parsiv si maxim de frustrat. Asta e Dobre...vai morții lui.

post-67071-0-56862000-1458217830_thumb.jpg

post-67071-0-65405200-1458217856_thumb.jpg

post-67071-0-74499300-1458217894_thumb.png

post-67071-0-83120800-1458217915_thumb.png

post-67071-0-27119900-1458217935_thumb.png

Postat

Deci Dobre muistul chiar are curaj si maxim tupeu sa le mintă pe proastele de pe facebook ca el are muschi, porsche, mitraliere si ca este mare mafiot. Cand de fapt este un aurolAc trist, nefericit, părăsit de toate femeile inclusiv de dumnezeu, burtos, chelios, cirozat, pisacios, cacacios, fara dinti in gura, impotent, nespalat si basinos. Deci are toate ,,calitățile,,sa le agațe pe amaratele de pe facebook. Dar am eu grija sa distribui poze reale cu moAca lui boccie. Sa vedem daca domnișoarele ii vor da likuri la pozele lui reale. Aspect de kk si caracter de kk..mincinos, fals, ipocrit, parsiv si maxim de frustrat. Asta e Dobre...vai morții lui.

Ga proasta pulii noastre și tu ai pe facebook la tine poze lângă un mașezați alb , chiar eu ți -am factut-o.te cam oftici când te uiți la mine pe facebook și crapă fierea în tine.De ce îi interzici la taranush sa aibă facebook ? Ca e băiat mare și vrea și el
Postat

Ai cam multe poze de distribuit , nu am decât 2300 de prieteni.Celălalt cont cu 4000 de prieteni mi l-ai șters tu sărăcia pământului. Pe celălalt chiar aveam sute de poze.Am pus poza aia la profil pentru ca știam ca îmi cauți noul cont în disperarea ta.Hai sictir și marș la pula pe centura

Postat

Tu nici măcar numele real nu ai pe cele 5 adrese de Facebook pe care le ai.Ești proasta de bubui sa vezi câți clienți o sa ai de mâine pentru ca ai pus trei poze furate cu mine de pe unde ai putut.O sa fie coada la ușă ta sa facă neprotejat cu boarfa penala

Vizitator
Postat

Dobre daca erai tu ala din poza te luam de barbat..

• Like 3
Postat

Uite vedeta :taranush curvarule și uite și cățelul văzut de mai mulți clienți la tine în locație. Oare cum o fi ajuns cățelul meu la tine în locație ?

post-194293-0-51700000-1458220076_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.