Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Dacă te afectează ce spun o sa scriu și mai mult.Nu îmi da tu lecții de viata Eu am fost un an în Kosovo și cunosc situația. Apropo ce făceai tu prin 2002 ?

De acolo ti se trage tot.ai ramas impotent si dupa ai inebunit la gandul ca nu mai ai pula decat sa te pisi pe tine sau in borcan

• Oras:craiova
Postat

Dacă te afectează ce spun o sa scriu și mai mult.Nu îmi da tu lecții de viata Eu am fost un an în Kosovo și cunosc situația. Apropo ce făceai tu prin 2002 ?

In 2002 eram in America de Sud,in Guyana Franceza,daca stii pe unde e asta.

• Oras:pe forum
Postat

De acolo ti se trage tot.ai ramas impotent si dupa ai inebunit la gandul ca nu mai ai pula decat sa te pisi pe tine sau in borcan

Înțeleg ca tu moarta după pula mare ai stat 5 ani cu un impotent .Și mai înțeleg ca anul ăsta 2 săptămâni tot cu un impotent. Vai de capul tau
Postat

Sa-ti iei borcanul cu tine sa nu te pisi prin casa fetei

Taci fa proasto , când am fost data trecuta ia plăcut. Dar ce ști tu ,habar nu ai de viata ta.
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

In 2002 eram in America de Sud,in Guyana Franceza,daca stii pe unde e asta.

legiunea straina?

Postat

Cine te incearca pe tine face hepatita din cauza mirosului si mizeriei

Înseamnă ca ești bolnava.La cap sigur ai probleme și cred ca și la găleată.
Postat

Înțeleg ca tu moarta după pula mare ai stat 5 ani cu un impotent .Și mai înțeleg ca anul ăsta 2 săptămâni tot cu un impotent. Vai de capul tau

Am stat de frica,pula nu ai avut niciodata de aceea te-au lasat toate femeile.Si dupa ce am fugit de tine uite ce faci,orice numai sa ma denigrezi.dar esti atat de prost incat nu.ti dai seama ca lumea vede cat esti de nebun si de scarba

Postat

Cunosc camarade , cunosc

Tu nu cunosti decat balconul si bodega de la coltul blocului.te bagi in seama ca boul cu lumea pe aici

Postat

Tu nu cunosti decat balconul si bodega de la coltul blocului.te bagi in seama ca boul cu lumea pe aici

Eu cunosc Multă lume și am relații. Cu tine nu vorbește nimeni , nici măcar cei din familia ta.De când te-ai împăcat cu taranush curvar zici ca ai draci pe tine Ție frica de el și te are la mână cu multe lucruri.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Esti criminala...=)) =))

Postat

Te cred , știu ca te plictisești în casa .Eu mă distrez și mă doare fix în vizera de la șapcă de tine.
Postat

Esti criminala...=)) =))

Da acum ceva vreme a vrut sa-mi otrăvească copilul.Și dacă da ceva la vreun pentru ca face neprotejat atunci chiar este criminală.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Corina, nici tu nu ai treabă? Iar te mănâncă zgaiba?

Decat sa ma uit la televizor mai bine ma uit la voi..

• Like 3
Postat

Mă bucur ca suntem mai mulți pe acest forum .Ști ce zic.

Atunci( daca e adevarat ce spui) trebuie sa te porti cum te-au invatat fratii tai.Nu cum te porti acum.

Postat

Te cred , știu ca te plictisești în casa .Eu mă distrez și mă doare fix în vizera de la șapcă de tine.

Merge asa..pe burta goala si fara un leu in buzunar?

Postat

Mă bucur ca suntem mai mulți pe acest forum .Ști ce zic.

Tu esti singurul..indestructibilul..inegalabilul in prostie,mizerie si minciuni.

Postat

Eu cunosc Multă lume și am relații. Cu tine nu vorbește nimeni , nici măcar cei din familia ta.De când te-ai împăcat cu taranush curvar zici ca ai draci pe tine Ție frica de el și te are la mână cu multe lucruri.

Ai relatii la Obregia..stii ce zic...in rest toata lumea rade de tine.impotentule

Postat

Atunci( daca e adevarat ce spui) trebuie sa te porti cum te-au invatat fratii tai.Nu cum te porti acum.

Bine frate , dar mai am putina treaba pe aci și apoi gata.
Postat

quote name="indestructibilul" post="1822999" timestamp="1458232294"]

Bine frate , dar mai am putina treaba pe aci și apoi gata.

Vai de capul tau ala plin cu kk..Ai si tu treaba..probe.dovezi.inregistrari.dosare..

Postat

Ai relatii la Obregia..stii ce zic...in rest toata lumea rade de tine.impotentule

Acolo am fost cu fițu și cu tine dar v'au refuzat .Nu s'a inventat încă un tratament adecvat pentru suferință voastră

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...