lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 17, 2016 Dacă te afectează ce spun o sa scriu și mai mult.Nu îmi da tu lecții de viata Eu am fost un an în Kosovo și cunosc situația. Apropo ce făceai tu prin 2002 ?De acolo ti se trage tot.ai ramas impotent si dupa ai inebunit la gandul ca nu mai ai pula decat sa te pisi pe tine sau in borcan
siam Reputație: 45 Postat Martie 17, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 17, 2016 Dacă te afectează ce spun o sa scriu și mai mult.Nu îmi da tu lecții de viata Eu am fost un an în Kosovo și cunosc situația. Apropo ce făceai tu prin 2002 ?In 2002 eram in America de Sud,in Guyana Franceza,daca stii pe unde e asta.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 De acolo ti se trage tot.ai ramas impotent si dupa ai inebunit la gandul ca nu mai ai pula decat sa te pisi pe tine sau in borcanÎnțeleg ca tu moarta după pula mare ai stat 5 ani cu un impotent .Și mai înțeleg ca anul ăsta 2 săptămâni tot cu un impotent. Vai de capul tau
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Sa-ti iei borcanul cu tine sa nu te pisi prin casa feteiTaci fa proasto , când am fost data trecuta ia plăcut. Dar ce ști tu ,habar nu ai de viata ta.
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 17, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 17, 2016 In 2002 eram in America de Sud,in Guyana Franceza,daca stii pe unde e asta.legiunea straina?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Cine te incearca pe tine face hepatita din cauza mirosului si mizerieiÎnseamnă ca ești bolnava.La cap sigur ai probleme și cred ca și la găleată.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 legiunea straina?Cunosc camarade , cunosc
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 17, 2016 Înțeleg ca tu moarta după pula mare ai stat 5 ani cu un impotent .Și mai înțeleg ca anul ăsta 2 săptămâni tot cu un impotent. Vai de capul tauAm stat de frica,pula nu ai avut niciodata de aceea te-au lasat toate femeile.Si dupa ce am fugit de tine uite ce faci,orice numai sa ma denigrezi.dar esti atat de prost incat nu.ti dai seama ca lumea vede cat esti de nebun si de scarba
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 17, 2016 Cunosc camarade , cunoscTu nu cunosti decat balconul si bodega de la coltul blocului.te bagi in seama ca boul cu lumea pe aici
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 scuze scuze...asta e corect? Lu Lorena îi place roșu la trei sferturi sec precum capul ei.Dacă se poate din potgoria Jidvei .......
siam Reputație: 45 Postat Martie 17, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 17, 2016 legiunea straina?Da.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Tu nu cunosti decat balconul si bodega de la coltul blocului.te bagi in seama ca boul cu lumea pe aiciEu cunosc Multă lume și am relații. Cu tine nu vorbește nimeni , nici măcar cei din familia ta.De când te-ai împăcat cu taranush curvar zici ca ai draci pe tine Ție frica de el și te are la mână cu multe lucruri.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Da.Mă bucur ca suntem mai mulți pe acest forum .Ști ce zic.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Tu nu cunosti decat balconul si bodega de la coltul blocului.te bagi in seama ca boul cu lumea pe aiciEsti criminala... =))
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Tu nu cunosti decat balconul si bodega de la coltul blocului.te bagi in seama ca boul cu lumea pe aiciTe cred , știu ca te plictisești în casa .Eu mă distrez și mă doare fix în vizera de la șapcă de tine.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Esti criminala... =))Da acum ceva vreme a vrut sa-mi otrăvească copilul.Și dacă da ceva la vreun pentru ca face neprotejat atunci chiar este criminală.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Esti criminala... =))Corina, nici tu nu ai treabă? Iar te mănâncă zgaiba?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2016 Postat Martie 17, 2016 Corina, nici tu nu ai treabă? Iar te mănâncă zgaiba?Decat sa ma uit la televizor mai bine ma uit la voi.. 3
siam Reputație: 45 Postat Martie 17, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 17, 2016 Mă bucur ca suntem mai mulți pe acest forum .Ști ce zic.Atunci( daca e adevarat ce spui) trebuie sa te porti cum te-au invatat fratii tai.Nu cum te porti acum.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 17, 2016 Te cred , știu ca te plictisești în casa .Eu mă distrez și mă doare fix în vizera de la șapcă de tine.Merge asa..pe burta goala si fara un leu in buzunar?
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 17, 2016 Mă bucur ca suntem mai mulți pe acest forum .Ști ce zic.Tu esti singurul..indestructibilul..inegalabilul in prostie,mizerie si minciuni.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 17, 2016 Eu cunosc Multă lume și am relații. Cu tine nu vorbește nimeni , nici măcar cei din familia ta.De când te-ai împăcat cu taranush curvar zici ca ai draci pe tine Ție frica de el și te are la mână cu multe lucruri.Ai relatii la Obregia..stii ce zic...in rest toata lumea rade de tine.impotentule
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Atunci( daca e adevarat ce spui) trebuie sa te porti cum te-au invatat fratii tai.Nu cum te porti acum.Bine frate , dar mai am putina treaba pe aci și apoi gata.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 17, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 17, 2016 quote name="indestructibilul" post="1822999" timestamp="1458232294"]Bine frate , dar mai am putina treaba pe aci și apoi gata.Vai de capul tau ala plin cu kk..Ai si tu treaba..probe.dovezi.inregistrari.dosare..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 17, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 17, 2016 Ai relatii la Obregia..stii ce zic...in rest toata lumea rade de tine.impotentuleAcolo am fost cu fițu și cu tine dar v'au refuzat .Nu s'a inventat încă un tratament adecvat pentru suferință voastră
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum