leanasicostel Reputație: -122 Postat Martie 18, 2016 Postat Martie 18, 2016 punele pe ale tale, laso pe curva
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 18, 2016 Ba care are curaj sa se duca la adresa si sa faca o poza balconului?Stiu ca e prin berceni drumul gaozarului.@lorena descrie si tu balconul e cu termopan,cornier,borcane cu muraturi,gogosari,sticle goale...ceva acolo sa ne prindem...hai sa dezlegam misterul daca dobre stau sau nu sta pe balcon.LET'S DO IT! COME ON!FUCK YEAAAH!UP
jico3301 Reputație: 2 Postat Martie 18, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 18, 2016 Hi Lorena would you meet today ?????
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Sa spună curva unde am dormit eu și cu cine în perioada 10-25 ianuarie 2016 Cine a sunt insistent sa mă mut la ea și sa pună cazierul.Apoi sa recunoască faptul ca face sex total neprotejat. Restul falsurilor și mizeriilor le-am arătat aiciFace ma.ta total neprotejat.Ce prost nu.si da seama ca tu ce faci aici faci numai pt a nu mai veni clienti la mine?Daca tu esti prost si bolnav psihic.mincinos.crezi ca toata lumea e la fel?toti suntem prosti numai tu destept?vai de capul tau ala plin cu kk
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Dobrica,eu tot nu am inteles.ce vrei tu de fapt?Sa spună Lorena cu cine , unde am dormit eu 2 săptămâni anu ăsta.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Face ma.ta total neprotejat.Ce prost nu.si da seama ca tu ce faci aici faci numai pt a nu mai veni clienti la mine?Daca tu esti prost si bolnav psihic.mincinos.crezi ca toata lumea e la fel?toti suntem prosti numai tu destept?vai de capul tau ala plin cu kkDacă ai fost atenta au scris aici domni care au venit la tine și le'ai propus sex total neprotejat
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 punele pe ale tale, laso pe curvaDupă tine , ai prioritate
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Pai nu prea ne intereseaza pe noi,unde ai parcat tu atunci...nu te ai prins?si restul,te excita tare sa recunoască ea?ca pe noi nuAtunci va place sa fiți mințiți. Înseamnă ca sunteți la fel.Eu din păcate nu suport minciuna.Oare de ce nu recunoaște ? A intrat azi pe fir un domn care știe povestea și dacă vorbește el sau prietena lui aceasta zdreanta va închide gura urat mirositoare.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Face ma.ta total neprotejat.Ce prost nu.si da seama ca tu ce faci aici faci numai pt a nu mai veni clienti la mine?Daca tu esti prost si bolnav psihic.mincinos.crezi ca toata lumea e la fel?toti suntem prosti numai tu destept?vai de capul tau ala plin cu kkTu vrei sa fi crezută chiar dacă te-am prins cu minciuna de fiecare data.Ai uitat ca în povestea ăsta exista un element cheie.: ,,prietena ta și iubitul ei "Dacă ei vorbesc te'ai dus pulii de suflet
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Tu vrei sa fi crezută chiar dacă te-am prins cu minciuna de fiecare data.Ai uitat ca în povestea ăsta exista un element cheie.: ,,prietena ta și iubitul ei "Dacă ei vorbesc te'ai dus pulii de sufletSe lasa cu puscarie?
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 18, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 18, 2016 Atunci va place sa fiți mințiți. Înseamnă ca sunteți la fel.Eu din păcate nu suport minciuna.Oare de ce nu recunoaște ? A intrat azi pe fir un domn care știe povestea și dacă vorbește el sau prietena lui aceasta zdreanta va închide gura urat mirositoare.ne place sa fim mintiti...te oftici?sau e altceva?ca de bun samaritean te știm,vrei tu neaparat sa nu fim noi mintiti...asta e.ne place sa fim...te oftici?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Dacă domnu care m-a sunat azi o sa spună adevărul sau prietena lui eu mă retrag și va las cu boarfa penala.O sa fiți mințiți, înjurați , înșelați în continuare.Sper sa nu fiți și îmbolnăviți ca sigur mulți dintre voi aveți familii
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Dacă domnu care m-a sunat azi o sa spună adevărul sau prietena lui eu mă retrag și va las cu boarfa penala.O sa fiți mințiți, înjurați , înșelați în continuare.Sper sa nu fiți și îmbolnăviți ca sigur mulți dintre voi aveți familiiProbe.dovezi.inregistrari.mesaje.dosare penale..jalnic.dobre tu cand mai dormi?
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Nr de contact 0724.838.617 va pup si va astept sa facem sex pasional si sa radem de dobre
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Probe.dovezi.inregistrari.mesaje.dosare penale..jalnic.dobre tu cand mai dormi?Mesajele alea de la Ionut către mine ce sunt ? Mesajele date de tine către mine ce sunt ? Contractul meu de închiriere , cazierul , documentele de la tribunal ce sunt , pozele cu prapaditule ăla ce sunt ?Cine a confirmat faptul ca i-ai propus sex total neprotejat
siam Reputație: 45 Postat Martie 18, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 18, 2016 Daniel!!!!Am inteles cu totii ca intre 10-25 ianuarie 2016 ai dormit la Bianca,Lorena......Am inteles ca ea ne minte pe toti.OK.So what?Ce rost are sa repeti aceleasi kestii de n ori?Observi ca nu am folosit decat cuvinte ok....Te rog insistent de cateva zile sa te opresti din nebunia de a scrie aceleasi kestii de n ori.Se presupune ca tu ai viata ta.Cum dracului o ai,cum dracului muncesti,cum dracului ai si iubita ,daca tu postezi non stop aceleasi lucruri?Lorena are jobul ei,viata ei,iubitul/iubitii ei...Ce nu poti intelege?Si ti-am mai spus-o : daca consideri ca esti o victima te poti adresa instantelor.Pe nimeni de aici nu intereseaza si nimeni nu o sa judece ce nebunii de dovezi aduci tu,ce alte nebunii postezi...
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Faptul ca ai datorii , ca faci neprotejat ca nu știu cum a ajuns cățelul meu la tine în locație , ca te-am prins cu minciuna referitor la apeluri și mesaje etc , asta contează zic eu .Tu poți sa spui în continuare ce vrei , oricum minti de crezi și tu chiar dacă ști ca nu este adevărat.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Daniel!!!!Am inteles cu totii ca intre 10-25 ianuarie 2016 ai dormit la Bianca,Lorena......Am inteles ca ea ne minte pe toti.OK.So what?Ce rost are sa repeti aceleasi kestii de n ori?Observi ca nu am folosit decat cuvinte ok....Te rog insistent de cateva zile sa te opresti din nebunia de a scrie aceleasi kestii de n ori.Se presupune ca tu ai viata ta.Cum dracului o ai,cum dracului muncesti,cum dracului ai si iubita ,daca tu postezi non stop aceleasi lucruri?Lorena are jobul ei,viata ei,iubitul/iubitii ei...Ce nu poti intelege?Si ti-am mai spus-o : daca consideri ca esti o victima te poti adresa instantelor.Pe nimeni de aici nu intereseaza si nimeni nu o sa judece ce nebunii de dovezi aduci tu,ce alte nebunii postezi...Vreau sa recunoască ea și sa spună tot adevărul pentru ca este și inconștiență ca odată și odată adevărul va ieși la iveala.Referitor la instanțe țin sa te anunț ca an câștigat toate cele trei procese avute cu zdreanta și urmează și celelalte fiind chiar în pronunțare. Este vorba de furt și altul pentru înșelăciune. Urmează sa-I mai fac altul pentru violarea identității și fals în înscrisuri și declarații.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Vreau sa recunoască ea și sa spună tot adevărul pentru ca este și inconștiență ca odată și odată adevărul va ieși la iveala.Referitor la instanțe țin sa te anunț ca an câștigat toate cele trei procese avute cu zdreanta și urmează și celelalte fiind chiar în pronunțare. Este vorba de furt și altul pentru înșelăciune. Urmează sa-I mai fac altul pentru violarea identității și fals în înscrisuri și declarații.Si daca ar fi adevarat ce spui..eu te intreb pt ce?pt ca am fugit de tine si nu mai iti dau bani.nu mai ma prostituez pt tine.ca altceva nu am facut.am viata mea.iubit.nu.ti cer nimic..pt ce atata ura?..pt banii pe care nu ti.i mai dau
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Si kk.tul pe care.l mananci zilnic cu sex neprotejat .paparazzi.etc e pt acelasi lucru.daca nu mai ma fut ca sa.ti dau tie bani sa sperii clientii sa nu mai vina la mine.Dar sa nu crezi ca tu esti destept si restul prosti.
leanasicostel Reputație: -122 Postat Martie 18, 2016 Postat Martie 18, 2016 Dacă domnu care m-a sunat azi o sa spună adevărul sau prietena lui eu mă retrag și va las cu boarfa penala.O sa fiți mințiți, înjurați , înșelați în continuare.Sper sa nu fiți și îmbolnăviți ca sigur mulți dintre voi aveți familiiar fi frumos sa scapam de tine da scapam greu ca esti infect jegos sati dau muie
siam Reputație: 45 Postat Martie 18, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 18, 2016 Si kk.tul pe care.l mananci zilnic cu sex neprotejat .paparazzi.etc e pt acelasi lucru.daca nu mai ma fut ca sa.ti dau tie bani sa sperii clientii sa nu mai vina la mine.Dar sa nu crezi ca tu esti destept si restul prosti.Da,problema e ca asta nu intelege ca fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui.Si nu intelege ce inseamna NU.Foarte grav.Iar in cazurile astea tratamentul este extraordinar de dureros.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Domnilor,repet,serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,anilingus,69,jocuri cu vibratorul.100 lei fin,200 lei ora.Va astept
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Da,problema e ca asta nu intelege ca fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui.Si nu intelege ce inseamna NU.Foarte grav.Iar in cazurile astea tratamentul este extraordinar de dureros.Singurul lucru pe care.l vreau e sa ma lase sa.mi vad de viata mea.Am inventat iubiti,mai multi,orice,numai sa stea drak in banca lui.Problema lui nu sunt eu ca iubita.problema e ca nu mai muncesc pt el.de aici toata dusmania.minciunile si tot ce scrie
headhunter Reputație: 0 Postat Martie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 18, 2016 Oameni buni..oameni rai..soferi.......ordinari..javre...pesti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum