indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Nu poci că sunt pă telefon Și io la fel .Ți -au plăcut pozele puse de paul111 ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Chiar ai aflat rezultatu?Îmi mănânci pula și cacatu
undying Reputație: 24 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Tu vezi prostane ce scrie ? Nu mă enervezi dacă ăsta Îți propui.Chiar mă distrez și cred ca nu va mai răspund o perioada.vezi contractul meu de închiriere. Tu probabil stai cu chirie ca un zdrențaros. Eu am un ap de trei camere al meu .Repet eu sunt proprietar.Vezi ca de pe 15 aprilie se golește o camera și pori veni sa stai la mine cu chirie.Sunteți niște scârbe , niște frustati și niciodată nu veți ajunge la nivelul meu.Înțeleg rolul vostru aici dar au mai încercat și alții ăsta vara și rezultatul a fost în favoarea mea.Nu aveți cum sa schimbați soarta curvei .indiferent câți sunteți și ce scrieți , rezultatul este zero pentru boarfa voastră. dobrica ... eu am doua case... cumparate din banii mei 100%.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Și io la fel .Ți -au plăcut pozele puse de paul111 ?meserie ce pula ta
undying Reputație: 24 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Tu vezi prostane ce scrie ? Nu mă enervezi dacă ăsta Îți propui.Chiar mă distrez și cred ca nu va mai răspund o perioada.vezi contractul meu de închiriere. Tu probabil stai cu chirie ca un zdrențaros. Eu am un ap de trei camere al meu .Repet eu sunt proprietar.Vezi ca de pe 15 aprilie se golește o camera și pori veni sa stai la mine cu chirie.Sunteți niște scârbe , niște frustati și niciodată nu veți ajunge la nivelul meu.Înțeleg rolul vostru aici dar au mai încercat și alții ăsta vara și rezultatul a fost în favoarea mea.Nu aveți cum sa schimbați soarta curvei .indiferent câți sunteți și ce scrieți , rezultatul este zero pentru boarfa voastră. e clar ... dobrica a dormit pe balcon cu borcanul la cap ...
mudard2 Reputație: 1 Postat Martie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 25, 2016 Bai Dobrica,te-au pus aia sa faci pe handicapatul?,sau chiar esti😅u vezi mă ce fata de retard ai:)))),mai am o intrebare:cu nasul ala prinzi bulgarii?bătut de soarta ești mai gunoiul.
mudard2 Reputație: 1 Postat Martie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 25, 2016 Ce-ți mai place savarina😅😂
mudard2 Reputație: 1 Postat Martie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 25, 2016 Doberman ești? 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Dănuțe , ti-e cam scârbă să dai limbi 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Cred ca trebuia sa'I ceri acordul Lorenei pentru pozele astea Sau poate i-ai făcut un bine , nu-I mai trebuie poze pana la pensie Totuși caută filmuletul când se masturbeaza în baie.
kiviak Reputație: 206 Postat Martie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 25, 2016 imi face si mie cineva un rezumat?
mudard2 Reputație: 1 Postat Martie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Martie 25, 2016 Mai bn pune filmuletul când beaI din borcan😂😂😂😂savarina bate-o vina,mai dev te jurai ca nu-ți place😂😂😂😂,unde dădeau alțiI k pula u băgai gura😂😂te salutti Alupigus. 😂😂😂😂😂😂😉
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 25, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 25, 2016 Dobrilimbica,parca te a lasat biku,ca nu i dădeai limbi?ca isi baga toti pulile in ea?dupa ce vad,ai luat in gura vreo 5000 de puli?rusinica.... 1
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 25, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 25, 2016 Dobrica iar au tabarat bagabontii astia pe tine??? p.s.:Cand mai vinde Lorena o masina sa-mi zici si mie 6 5
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Dănuțe , ti-e cam scârbă să dai limbi Corect , alții dau și acu după ce curva face neprotejat cu toti Atunci eram și noi la început , a fost primul nostru film.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Dobrica iar au tabarat bagabontii astia pe tine??? p.s.:Cand mai vinde Lorena o masina sa-mi zici si mie Pai ce sa mai vândă prapadita.Haine i-am cumpărat eu în ianuarie și acu n'are nici trotineta.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Dobrilimbica,parca te a lasat biku,ca nu i dădeai limbi?ca isi baga toti pulile in ea?dupa ce vad,ai luat in gura vreo 5000 de puli?rusinica....Eram și noi la început și așa era regia.După film nu am mai dat și s-a supărat boarfa.Lasa sa mai dea și alții după mine.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Paul , nu mai pune atâtea ca face taranush infarct .Victor e deja în salvare în drum spre funde.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 25, 2016 Postat Martie 25, 2016 Vezi să nu pui filmulețu' până nu revin
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Mai bn pune filmuletul când beaI din borcan😂😂😂😂savarina bate-o vina,mai dev te jurai ca nu-ți place😂😂😂😂,unde dădeau alțiI k pula u băgai gura😂😂te salutti Alupigus. 😂😂😂😂😂😂😉Prostane , filmul ăla este de acum 4 ani.Eu spus ca după film nu am mai dat.Cred ca mă confunzi.Credeam ca faci pe prostu dar ești esență de prost.O sa pun eu filmul când te pis în cur de la un metru prapaditule
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 Vezi să nu pui filmulețu' până nu revin Vorbește cu Paul. El este la departamentul comercial , eu mă ocup de marketing plus ca am vreo trei javre care trebuie sa mă ocup de ei.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 25, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 25, 2016 imi face si mie cineva un rezumat?S-au terminat colile , au rămas decât pixurile.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum