Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu poci că sunt pă telefon =))

Postat

Tu vezi prostane ce scrie ? Nu mă enervezi dacă ăsta Îți propui.Chiar mă distrez și cred ca nu va mai răspund o perioada.vezi contractul meu de închiriere. Tu probabil stai cu chirie ca un zdrențaros. Eu am un ap de trei camere al meu .Repet eu sunt proprietar.Vezi ca de pe 15 aprilie se golește o camera și pori veni sa stai la mine cu chirie.Sunteți niște scârbe , niște frustati și niciodată nu veți ajunge la nivelul meu.Înțeleg rolul vostru aici dar au mai încercat și alții ăsta vara și rezultatul a fost în favoarea mea.Nu aveți cum sa schimbați soarta curvei .indiferent câți sunteți și ce scrieți , rezultatul este zero pentru boarfa voastră.

dobrica ... eu am doua case... cumparate din banii mei 100%.
Vizitator
Postat

Și io la fel .Ți -au plăcut pozele puse de paul111 ?

meserie ce pula ta =))

Postat

Tu vezi prostane ce scrie ? Nu mă enervezi dacă ăsta Îți propui.Chiar mă distrez și cred ca nu va mai răspund o perioada.vezi contractul meu de închiriere. Tu probabil stai cu chirie ca un zdrențaros. Eu am un ap de trei camere al meu .Repet eu sunt proprietar.Vezi ca de pe 15 aprilie se golește o camera și pori veni sa stai la mine cu chirie.Sunteți niște scârbe , niște frustati și niciodată nu veți ajunge la nivelul meu.Înțeleg rolul vostru aici dar au mai încercat și alții ăsta vara și rezultatul a fost în favoarea mea.Nu aveți cum sa schimbați soarta curvei .indiferent câți sunteți și ce scrieți , rezultatul este zero pentru boarfa voastră.

e clar ... dobrica a dormit pe balcon cu borcanul la cap ...
  • Oras:București
Postat

Bai Dobrica,te-au pus aia sa faci pe handicapatul?,sau chiar esti😅u vezi mă ce fata de retard ai:)))),mai am o intrebare:cu nasul ala prinzi bulgarii?bătut de soarta ești mai gunoiul.

Vizitator
Postat

Dănuțe , ti-e cam scârbă să dai limbi =))

• Like 1
  • Oras:pe forum
Postat

:)

Cred ca trebuia sa'I ceri acordul Lorenei pentru pozele astea Sau poate i-ai făcut un bine , nu-I mai trebuie poze pana la pensie Totuși caută filmuletul când se masturbeaza în baie.
Postat

Mai bn pune filmuletul când beaI din borcan😂😂😂😂savarina bate-o vina,mai dev te jurai ca nu-ți place😂😂😂😂,unde dădeau alțiI k pula u băgai gura😂😂te salutti Alupigus. 😂😂😂😂😂😂😉

• Oras:Constantaa
  • Oras:Constantaa
Postat

:)

Dobrilimbica,parca te a lasat biku,ca nu i dădeai limbi?ca isi baga toti pulile in ea?dupa ce vad,ai luat in gura vreo 5000 de puli?rusinica....
  • Like 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Dobrica iar au tabarat bagabontii astia pe tine???

p.s.:Cand mai vinde Lorena o masina sa-mi zici si mie :laugh2

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Dănuțe , ti-e cam scârbă să dai limbi =))

Corect , alții dau și acu după ce curva face neprotejat cu toti Atunci eram și noi la început , a fost primul nostru film.
Postat

Dobrica iar au tabarat bagabontii astia pe tine???

p.s.:Cand mai vinde Lorena o masina sa-mi zici si mie :laugh2

Pai ce sa mai vândă prapadita.Haine i-am cumpărat eu în ianuarie și acu n'are nici trotineta.
Postat

Dobrilimbica,parca te a lasat biku,ca nu i dădeai limbi?ca isi baga toti pulile in ea?dupa ce vad,ai luat in gura vreo 5000 de puli?rusinica....

Eram și noi la început și așa era regia.După film nu am mai dat și s-a supărat boarfa.Lasa sa mai dea și alții după mine.
Vizitator
Postat

Vezi să nu pui filmulețu' până nu revin :)

Postat

Mai bn pune filmuletul când beaI din borcan😂😂😂😂savarina bate-o vina,mai dev te jurai ca nu-ți place😂😂😂😂,unde dădeau alțiI k pula u băgai gura😂😂te salutti Alupigus. 😂😂😂😂😂😂😉

Prostane , filmul ăla este de acum 4 ani.Eu spus ca după film nu am mai dat.Cred ca mă confunzi.Credeam ca faci pe prostu dar ești esență de prost.O sa pun eu filmul când te pis în cur de la un metru prapaditule
Postat

Vezi să nu pui filmulețu' până nu revin :)

Vorbește cu Paul. El este la departamentul comercial , eu mă ocup de marketing plus ca am vreo trei javre care trebuie sa mă ocup de ei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...