Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Ce mai stii de Dobre?

E la spital.are pneumonie.A fost frig pe balcon in ultima perioada.Bikut vegheaza si are grija sa nu-i lipseasca nimic barbatului ei.

• Like 3
Postat

Ba nu va e rusine ? Ati trollat 200 pagini pe aici, rade toata lumea de forumul asta. Cum ar putea sa nu rada ?

Lorena va pleca pe alt forum din cauza voastra iar noi ramanem cu aberatiile voastre off topic.

Intrebare pentru fostul gelos: ce anume castigi daca scrii zeci de pagini de injuraturi pe internet ?!

Intrebare pentru pebnibilii care comenteaza off topic pe aici: macar omul ala are un motiv sa scrie (chit ca nu il ajuta la absolut nimic) dar voi va irositi timpul total aiurea. Cat de prost tre sa fie cineva sa iroseasca ore in sir total aiurea ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Lorena va pleca pe alt forum din cauza voastra iar noi ramanem cu aberatiile voastre off topic.

Cred ca vorbesc pentru toata lumea cand iti spun ca ne doare in pula.

In afara de pisicuts, care se bucura de trafic cand se certau cei doi mahalagii.

• Like 1
Postat

Cred ca vorbesc pentru toata lumea cand iti spun ca ne doare in pula.

In afara de pisicuts, care se bucura de trafic cand se certau cei doi mahalagii.

Ti-am dat 1 pct.Ti-as da 100 pt postarea asta.Sa se mute boii astia dupa Lorena pe alt site,terminatii pl !
Postat

Lorena mai pune si tu niște poze dal in P........ Pe D.......

Lorena daca avea un impresar bun si nu ma refer la Dobre,ajungea departe!

• Oras:Bucharest City
  • Oras:Bucharest City
Postat

nu stie sa suga pla i am dat si eu la mwie...oricum e periculos  de cand face neprotejat cu taranusu ala cu , care e acum...ditamai blana de iepure ce are ala pe piept...si face Lorena: e iubitul meu facem neprotejat si anal normal :)))) ce tarfa penala:)) asta in 1-2 maxim se curata atat ii mai dau:))

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Sfinanta Inviere a Domnului sa va aduca bucurii duhovnicesti si multa pace si liniste sufleteasca!

• Oras:pe forum
Postat

Eu stiu unde este penala si ce face ,deocamdata nu va spun.Multumesc pisicule dar totusi ar fi trebuit sa banezi boarfa atunci cand a pus poze cu fretelemeu ,matusa mea sau colegi ai baiatului meu atunci **spam editat**..

Postat

Pisicule ,cred ca ti-a cazut greu cozonacul la ficat si mai deblocat ..probabil ai foame de trafic .O sa vorbesc aici despre alta boarfa prietena cu Lorena .O perioada aceea caricatura a fost la rubrica de evitat .Stie toata povestea si refuza sa o spuna aici sau pe topic la ea .Ii mai dau trei zile ,daca nu o sa spun eu tot ,cu poze cu fata ,nume si prenume..

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai devenit mai înțelept =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...