indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 1, 2016 ai pierdut-o definitiv pe bikutSi pa voi partial ,spor la scris..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 1, 2016 ai pierdut-o definitiv pe bikutCe bucurie pt mine si tragedie pentru voi ..sau poate ..de tine depinde incompetentule .Daca esti jmecher ado-napoi ..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Toate bune p'aicişa? Alles gute...parol ca la Munchen
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Alles gute...parol ca la Munchen tot cu unu ?
undying Reputație: 24 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Este Ionut ,taranushu dement...si disperat .Victor e cuminte si din cate stiu eu nu are cont pe aci.Paznicul asta de cimitire are vreo cinci,si tot atatea femei la produs..Cat esti de usor la minte, mai dobrica ... ti se pare tie ca un paznic de cimitire ar scrie altfel decat tine (adica cu multe greseli de ortografie) ..
undying Reputație: 24 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ai uitat borcanul Borcanul intra la "terminat". Am crezut ca este evident
undying Reputație: 24 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Cat esti de usor la minte, mai dobrica ... ti se pare tie ca un paznic de cimitire ar scrie altfel decat tine (adica cu multe greseli de ortografie) ..Am mai facut si eu cateva greseli de ortografie dar de la tastatura asta de mobil ... iar in mesajele in care citez nu am optiunea de a edita
undying Reputație: 24 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Este Ionut ,taranushu dement...si disperat .Victor e cuminte si din cate stiu eu nu are cont pe aci.Paznicul asta de cimitire are vreo cinci,si tot atatea femei la produs..Victor si ionut erau baietii care aveau preemptiune la bicutz dupa ce pregateai tu culcusul?
undying Reputație: 24 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 Dobrica ... sper ca te-ai trezit devreme si iti cauti de munca ... nu lancezesti ca putoarea pana la pranz in pat
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iunie 2, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 2, 2016 dobre ti-am pus o melodie ca sa iti treaca supararea ca ai pierdut-o pe bikut
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 dobre ti-am pus o melodie ca sa iti treaca supararea ca ai pierdut-o pe bikut
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 corino, asculti tu muzica d-asta? E pentru Dobrica
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 2, 2016 dobre ti-am pus o melodie ca sa iti treaca supararea ca ai pierdut-o pe bikut https://www.youtube.com/watch?v=1CXniNjJHC0Esti prost de bubui si greu de cap
state potcovaru' Reputație: 138 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Cannes Oras:Cannes Postat Iunie 2, 2016 Sa puie careva o Manea
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Sa puie careva o Manea Aia cu state e smecher de paris
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016
futdes Reputație: 65 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iunie 2, 2016 Foarte inteligent ,tu intrebi si tot tu raspunzi .Pisicu in foamea lui de bani ,un mincinos ordinar nu o sa inchida topicul.Unde mai pupa el asa trafic.Si-a pus cineva intrebarea de ce tace Lorenna.Baietii destepti stiu raspunsul..Urmeaza sa ma vad cu Lorenna in Germania sa vedem cum facem cu voi..Nu mi am raspuns singur,dar iti trebuie mai multe clase decat trenu ca sa intelegi! A plecat de aici(de pe forum,unde te tot tiganeai tu cu ea). Voiam confirmare ca nu mai activeaza. Pe forum am vazut ca te certi cu peretii:)) . Asta implica faptul ca a plecat( repet,de pe forum))
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iunie 2, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 2, 2016 dobre cu te putem ajuta noi pe topic sa iti ridicam moralul ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 2, 2016 Dobrica ... sper ca te-ai trezit devreme si iti cauti de munca ... nu lancezesti ca putoarea pana la pranz in patSi pentru ca am roaming de date observ ca ai accent de moldovean.Sa-mi bag pula in buboasa aia de ,,iub,,a ta, sa o slobozesc pe fata poate -i fac un ten frumos .Marsv in pizda matii de aici ,se vede ca nu prea ai treaba .S-ar putea sa te retina baietii pentru proxenetism..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 2, 2016 dobre cu te putem ajuta noi pe topic sa iti ridicam moralul ?Sa-i sugeti pula lu' bunicu ,doar asa ..curva masculina .Esti masochist si deosebit de prost
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iunie 2, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iunie 2, 2016 dobre cu te putem ajuta noi pe topic sa iti ridicam moralul ?Nimeni nu mai poate face nimic.E terminat!Plange dupa Bikut care l-a parasit pentru altul cu pula mare,fara servici,in balcon,fara iubita,ce poate fi mai rau?
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iunie 2, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iunie 2, 2016 Cat de prost sa fii,sa mori dupa una rupta in toate gaurile si slobozita de jumate din barbatii din Bucuresti?Dobre,nu e Bikut ultima femeie din lume,du-te la munca,spala-te,gaseste-ti o femeie,nu mai o zgudui aiurea toata ziua!
undying Reputație: 24 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Si pentru ca am roaming de date observ ca ai accent de moldovean.Sa-mi bag pula in buboasa aia de ,,iub,,a ta, sa o slobozesc pe fata poate -i fac un ten frumos .Marsv in pizda matii de aici ,se vede ca nu prea ai treaba .S-ar putea sa te retina baietii pentru proxenetism..Are roaming de date dobrica ... cu alte cuvinte si-a umplut masina cu femei si a plecat sa sparga niste bani pe riviera franceza ... un meserias acest dobrica ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum