Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

a6 conduci pe internet si cand inchizi laptopul te sui in fiesta cu numere de texas :))))

Pune talonul scanat de la a6

Pune o pula,cred ca nici masina nu are,a vandut-o pe beutura.

Postat

au' dobre,cum pula calului (care o fute pe bikutz as we speak) zici ca vb cu lorena pe fb si radeti,dupa care scrie pe forum si iti baga pula in gura...io asta nu inteleg...

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

au' dobre,cum pula calului (care o fute pe bikutz as we speak) zici ca vb cu lorena pe fb si radeti,dupa care scrie pe forum si iti baga pula in gura...io asta nu inteleg...

:laugh2 :laugh2

Isi imagineaza ca vorbeste cu ea

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:pe forum
Postat

a6 conduci pe internet si cand inchizi laptopul te sui in fiesta cu numere de texas :))))

Pune talonul scanat de la a6

Vin la tine la Cluj saptamana viitoare si dupa ca iti arat talonul de la a6 de fapt vin cu a6 iei pozitia pentru lupta in genunchi si imi sugi pula.Ti-am spus sa nu ma mai deranjezi ca am treaba !Cred ca tot saptamana viitoare o sa pun niste convorbiri recente si interesante cu Lorena pe facebook.Va vezi ce va injura si se kk pe voi.Pana atunci va fierb un pic.Spor la scris distrusilor
Postat

Vin la tine la Cluj saptamana viitoare si dupa ca iti arat talonul de la a6 de fapt vin cu a6 iei pozitia pentru lupta in genunchi si imi sugi pula.Ti-am spus sa nu ma mai deranjezi ca am treaba !Cred ca tot saptamana viitoare o sa pun niste convorbiri recente si interesante cu Lorena pe facebook.Va vezi ce va injura si se kk pe voi.Pana atunci va fierb un pic.Spor la scris distrusilor

Coaie tu mai esti intreg la cap,Bikutz intra pe topicul ei pa persoana fizica si te injura in toate felurile si tu spui ca vb cu ea pe fb....fa-ti un control la cap

• Like 2
  • Minus 4
Postat

esti un papagal

• Administrator
Postat

l-a terminat psihic bikut :))

si ce faci daca vii la cluj ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iti suge pula :laugh2

Postat

Ti-am spus ,iti arat talonul apoi imi sugi pula.Inchide topicul masochistule..O sa vorbiti singuri ca prostii ,Lorenna va transmite ca se kk pe voi
Postat

Ti-am spus ,iti arat talonul apoi imi sugi pula.Inchide topicul masochistule..O sa vorbiti singuri ca prostii ,Lorenna va transmite ca se kk pe voi

nu tu ai zis ca lorena e lesinata de foame?

Postat

nu tu ai zis ca lorena e lesinata de foame?

Exact ,te-ai prins ...Nu si-a schimbat sentimentele fata de voi.O sa vedeti mesaje cand spune ca se kk pe voi.Pe pisicutz il injura ,dar fraierul rabda.
Postat

Dobre ce fata ai? Zici ca te-a calcat trenul....Ce dracu de bani ai ma acolo....ai maim 200 de euro...amaratule :laugh2

Tu muncesti o luna pentru ei prapaditule..
Postat

O sa vedeti mesaje cand spune ca se kk pe voi.Pe pisicutz il injura ,dar fraierul rabda.

lorena e doar o fata de moravuri foarte usoare, adica tarfa.

pe cine crezi ca intereseaza ce crede ea?

Postat

lorena e doar o fata de moravuri foarte usoare, adica tarfa.

pe cine crezi ca intereseaza ce crede ea?

Pe unii dintre voi ,si mai grav chiar cred toate minciunile spuse de ea ,sufera si plang dupa o curva expirata
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Ai fost si ramai un ratat!Ma repet,esti un mincinos,laudaros,frustrat,vesnic trist,suparat ca lumea nu.ti crede minciunile,o mizerie,un om fara caracter.Niciodata nu o sa ai o relatie datorita caracterului tau infect.Nu conteaza cum arati si cati bani ai,tu nu ai ce e esential,creier!

Lorena,mai prestezi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...