kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 11, 2016 a6 conduci pe internet si cand inchizi laptopul te sui in fiesta cu numere de texas )))Pune talonul scanat de la a6Pune o pula,cred ca nici masina nu are,a vandut-o pe beutura.
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 11, 2016 au' dobre,cum pula calului (care o fute pe bikutz as we speak) zici ca vb cu lorena pe fb si radeti,dupa care scrie pe forum si iti baga pula in gura...io asta nu inteleg...
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iunie 11, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 11, 2016 au' dobre,cum pula calului (care o fute pe bikutz as we speak) zici ca vb cu lorena pe fb si radeti,dupa care scrie pe forum si iti baga pula in gura...io asta nu inteleg... :laugh2Isi imagineaza ca vorbeste cu ea
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 a6 conduci pe internet si cand inchizi laptopul te sui in fiesta cu numere de texas )))Pune talonul scanat de la a6Vin la tine la Cluj saptamana viitoare si dupa ca iti arat talonul de la a6 de fapt vin cu a6 iei pozitia pentru lupta in genunchi si imi sugi pula.Ti-am spus sa nu ma mai deranjezi ca am treaba !Cred ca tot saptamana viitoare o sa pun niste convorbiri recente si interesante cu Lorena pe facebook.Va vezi ce va injura si se kk pe voi.Pana atunci va fierb un pic.Spor la scris distrusilor
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 11, 2016 Vin la tine la Cluj saptamana viitoare si dupa ca iti arat talonul de la a6 de fapt vin cu a6 iei pozitia pentru lupta in genunchi si imi sugi pula.Ti-am spus sa nu ma mai deranjezi ca am treaba !Cred ca tot saptamana viitoare o sa pun niste convorbiri recente si interesante cu Lorena pe facebook.Va vezi ce va injura si se kk pe voi.Pana atunci va fierb un pic.Spor la scris distrusilorCoaie tu mai esti intreg la cap,Bikutz intra pe topicul ei pa persoana fizica si te injura in toate felurile si tu spui ca vb cu ea pe fb....fa-ti un control la cap 2 4
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 11, 2016 Postat Iunie 11, 2016 Vin la tine la Cluj saptamana viitoare si dupa ca iti arat talonul de la a6 de fapt vin cu a6 iei pozitia pentru lupta in genunchi si imi sugi pula.Ti-am spus sa nu ma mai deranjezi ca am treaba !Cred ca tot saptamana viitoare o sa pun niste convorbiri recente si interesante cu Lorena pe facebook.Va vezi ce va injura si se kk pe voi.Pana atunci va fierb un pic.Spor la scris distrusilor esti un papagal
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat Iunie 11, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 11, 2016 l-a terminat psihic bikut )si ce faci daca vii la cluj ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2016 Postat Iunie 11, 2016 l-a terminat psihic bikut )si ce faci daca vii la cluj ?Iti suge pula
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 l-a terminat psihic bikut )si ce faci daca vii la cluj ?Ti-am spus ,iti arat talonul apoi imi sugi pula.Inchide topicul masochistule..O sa vorbiti singuri ca prostii ,Lorenna va transmite ca se kk pe voi
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 11, 2016 Postat Iunie 11, 2016 Ti-am spus ,iti arat talonul apoi imi sugi pula.Inchide topicul masochistule..O sa vorbiti singuri ca prostii ,Lorenna va transmite ca se kk pe voi nu tu ai zis ca lorena e lesinata de foame?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 Pisicule ,ia banii astia si taci pana saptamana viitoare !! Eu merg in club cu iubita si nu am timp de voi .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 Da astia ziceam :
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 11, 2016 Dobre ce fata ai? Zici ca te-a calcat trenul....Ce dracu de bani ai ma acolo....ai maim 200 de euro...amaratule 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 nu tu ai zis ca lorena e lesinata de foame?Exact ,te-ai prins ...Nu si-a schimbat sentimentele fata de voi.O sa vedeti mesaje cand spune ca se kk pe voi.Pe pisicutz il injura ,dar fraierul rabda.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 Dobre ce fata ai? Zici ca te-a calcat trenul....Ce dracu de bani ai ma acolo....ai maim 200 de euro...amaratule Tu muncesti o luna pentru ei prapaditule..
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 11, 2016 Tu muncesti o luna pentru ei prapaditule..Vai de tine....schimba fata aia ....ca sperii copii pe strada 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 Pisicule s-a lasat seara si am aprins farurile .
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 11, 2016 Postat Iunie 11, 2016 O sa vedeti mesaje cand spune ca se kk pe voi.Pe pisicutz il injura ,dar fraierul rabda. lorena e doar o fata de moravuri foarte usoare, adica tarfa.pe cine crezi ca intereseaza ce crede ea?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 Lasati vrajeala si caterinca ,hai in club.Viata este scurta.. 1
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 11, 2016 Lasati vrajeala si caterinca ,hai in club.Viata este scurta..Iesi cu ma-ta in club? 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 lorena e doar o fata de moravuri foarte usoare, adica tarfa.pe cine crezi ca intereseaza ce crede ea?Pe unii dintre voi ,si mai grav chiar cred toate minciunile spuse de ea ,sufera si plang dupa o curva expirata
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 Iesi cu ma-ta in club? Sa-mi bag pula in ma-ta .Alina are 40 de ani si Lorenna are 38.Alina o bate la toate capitolele..
spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 11, 2016 Sa-mi bag pula in ma-ta .Alina are 40 de ani si Lorenna are 38.Alina o bate la toate capitolele..Ii faci si ei topic? 1
sex_vl Reputație: 419 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Iunie 11, 2016 Ai fost si ramai un ratat!Ma repet,esti un mincinos,laudaros,frustrat,vesnic trist,suparat ca lumea nu.ti crede minciunile,o mizerie,un om fara caracter.Niciodata nu o sa ai o relatie datorita caracterului tau infect.Nu conteaza cum arati si cati bani ai,tu nu ai ce e esential,creier! Lorena,mai prestezi?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 11, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 11, 2016 Lorena,mai prestezi?In Germania ,da repede o fuga .Insa femeia e praf ,nu are talent ,atitudine .O pereche de silicoane o salveaza.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum