Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
  • Oras:pe forum
Postat

numarul format nu este conectat!!!!

Incearca la : 0735620848 .Daca nu Carefour Grand Arena casa 26.Azi este dupa amiaza de la ora 14.!Asta asa pentru disperati sau curiosi..
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Dobre!! Ce plm faceai pe calea Floreasca acum o saptamana? Am trecut pe langa tine si tot ca un betivan aratai, zii sincer, ai baut o sticla de Mona si ti-ai facut curaj sa te duci la Nicole?

• Like 3
  • Minus 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

nici acum nu te vrea bikut este dobre ?

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

vreo stire noua despre bikut ??

Cică încasează milioane pe bandă rulantă... la casa de marcat de la Carrefour.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cică încasează milioane pe bandă rulantă... la casa de marcat de la Carrefour.

Azi la ce casa e ?

• Like 2
  • Minus 15
Vizitator
Postat

La 69, acolo îi place ei.

Urâte obiceiuri :(

• Like 2
  • Minus 15
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Buna!Am revenit pe forum!Va astept in noua mea locatie pt a ne indeplini fanteziile!Voi reveni cu detalii despre locatie,servicii si preturi.Va pup si va doresc o zi minunata!

• Like 1
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Buna!Am revenit pe forum!Va astept in noua mea locatie pt a ne indeplini fanteziile!Voi reveni cu detalii despre locatie,servicii si preturi.Va pup si va doresc o zi minunata!

Vreau sa te întreb ceva fără mişto :

De ce ai lucrat la Carrefour ?

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Vreau sa te întreb ceva fără mişto :

De ce ai lucrat la Carrefour ?

Ca sa fie disponibilizata si sa primesca si ea sumaj  :laugh2  :laugh2  :laugh2 !!

Postat

Buna seara, domnilor !     :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Va astept in noua mea locatie incepand de maine. Numarul meu disponibil este  :0760.093.575.   

Serviciile actuale sunt :                                                                                                                                                                                                                                                                                             1. Clasice : oral, normal (Doar  Protejat )  si masaj placut de relaxare . Pretul : 200 roni /ora/cu doua finalizari.                                                                                                                                                                 

2. Complete : oral, normal , anal (Doar Protejat ) si masaj placut de relaxare. Pretul : 250 roni /ora/cu doua finalizari.

3. Fanteziile permise : Cunnilingus , annilingus ( doar accept , nu ofer ) , pozitia 69 .

Zona in care voi fi disponibila, nu este tocmai centrala, dar, sunt blocuri noi, este stradal si cu locuri de parcare. Discretia este 100% si igiena completa 100%.

Despre mine : sociabila , cu bun simt , discreta .

Programarile si detaliile neceare unei intalniri ,se organizeaza doar cu o ora inainte telefonic .

Va rog, sa nu mai intram in polemici si discutii din trecut.

Multumesc frumos , pentru atentia acordata ! :) 

• Like 2

Vizitator
Postat

Apare si Dobre ? :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...