Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ce program ai?la Carrfour este de la 09 la 23.... si la ce casa lucrezi? Soc soc soc te asteptam cu ofertez😨😨😨😨😨

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Buna seara, domnilor !     :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Va astept in noua mea locatie incepand de maine. Numarul meu disponibil este  :0760.093.575.   

Serviciile actuale sunt :                                                                                                                                                                                                                                                                                             1. Clasice : oral, normal (Doar  Protejat )  si masaj placut de relaxare . Pretul : 200 roni /ora/cu doua finalizari.                                                                                                                                                                 

2. Complete : oral, normal , anal (Doar Protejat ) si masaj placut de relaxare. Pretul : 250 roni /ora/cu doua finalizari.

3. Fanteziile permise : Cunnilingus , annilingus ( doar accept , nu ofer ) , pozitia 69 .

Zona in care voi fi disponibila, nu este tocmai centrala, dar, sunt blocuri noi, este stradal si cu locuri de parcare. Discretia este 100% si igiena completa 100%.

Despre mine : sociabila , cu bun simt , discreta .

Programarile si detaliile neceare unei intalniri ,se organizeaza doar cu o ora inainte telefonic .

Va rog, sa nu mai intram in polemici si discutii din trecut.

Multumesc frumos , pentru atentia acordata ! :)

La oferta completa,oral,normal,anal,lucrezi si la finalizare?Cat e tariful?

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Ce inseamna sa ai relatii!!

Nici nu a specificat in anunt zona unde si-a gasit locatia ca hop apare in titlu,eu cred ca e mana-n mana cu motanu',împreună l-au lucrat pe Dobre.

Grand arena este pe langa Podul Grand?parca era o echipa care juca acolo!oare ce mai stiti de ea?

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Ce inseamna sa ai relatii!!

Nici nu a specificat in anunt zona unde si-a gasit locatia ca hop apare in titlu,eu cred ca e mana-n mana cu motanu',împreună l-au lucrat pe Dobre.

Grand arena este pe langa Podul Grand?parca era o echipa care juca acolo!oare ce mai stiti de ea?

Calmeaza-te, multe postari de pe acest topic, inclusiv sms-uri au fost lucrate

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Imi cer scuze pt ca am anuntat ca am revenit,dar s-a ivit o ocazie in ultimul moment si incerc sa profit de aceasta.Cand zic ocazie ma refer la job.Nimeni nu revine pe forum din placere,e ultima solutie.Oricum ca sa raspund intrebarilor,as fi lucrat numai la ora,o fin,doua..in functie de fiecare.Astfel imi selectam clientii si nu-mi trecea pragul oricine.Nu stiu daca mai revin sau nu.Imi cer scuze inca o data celor care au sunat,daca au sunat pe nr din topic.Va multumesc pt intelegere si va doresc o zi buna!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Cea mai tare revenire, si disparitie in acelasi timp, mult succes la noul Job.nu inteleg de ce nu faci din vechea ta meserie un extra job, 1-2 clienti seara dupa programul de lucru, eventual clienti care te-au vizitat si pe care ai cunosti. In fine tu stii ce e mai bine pentru tine.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Imi cer scuze pt ca am anuntat ca am revenit,dar s-a ivit o ocazie in ultimul moment si incerc sa profit de aceasta.Cand zic ocazie ma refer la job.Nimeni nu revine pe forum din placere,e ultima solutie.Oricum ca sa raspund intrebarilor,as fi lucrat numai la ora,o fin,doua..in functie de fiecare.Astfel imi selectam clientii si nu-mi trecea pragul oricine.Nu stiu daca mai revin sau nu.Imi cer scuze inca o data celor care au sunat,daca au sunat pe nr din topic.Va multumesc pt intelegere si va doresc o zi buna!

Îmi pare rău ca nu te am vizitat aseară când ți am dat mesajul privat .. Asta e .. Poate data viitoare am noroc .

Succes cu noul job !

Postat

Cea mai tare revenire, si disparitie in acelasi timp, mult succes la noul Job.nu inteleg de ce nu faci din vechea ta meserie un extra job, 1-2 clienti seara dupa programul de lucru, eventual clienti care te-au vizitat si pe care ai cunosti. In fine tu stii ce e mai bine pentru tine.

Multumesc!Ca sa fac ce-mi spui tu,trebuie sa-mi placa sau sa fiu nevoita,din pricina banilor.Pt bani in plus in afara salariului,nu fac.Daca am strictul necesar mi-e suficient.Cand am zis ca m-am retras eu nu am pastrat nr de tel ale clientilor,nu-i cunosc dupa numele care mi l-au spus sau dupa voce si sincer iti spun,nu cunosc clientii care au fost la mine nici daca-i vad pe strada.M-au vizitat,au fost multumiti sau nu,au plecat,am uitat.Au venit alti clienti si tot asa.In "jobul" acesta,te concentrezi pe pula,ca sa fiu putin vulgara,nu pe felul cum arata clientul sau alte detalii de genul.Multumesc pt incurajari.O zi buna!

• Like 1
Postat

Îmi pare rău ca nu te am vizitat aseară când ți am dat mesajul privat .. Asta e .. Poate data viitoare am noroc .

Succes cu noul job !

Multumesc!Sper din tot sufletul sa nu existe o data viitoare!
  • Like 4
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Multumesc!Ca sa fac ce-mi spui tu,trebuie sa-mi placa sau sa fiu nevoita,din pricina banilor.Pt bani in plus in afara salariului,nu fac.Daca am strictul necesar mi-e suficient.Cand am zis ca m-am retras eu nu am pastrat nr de tel ale clientilor,nu-i cunosc dupa numele care mi l-au spus sau dupa voce si sincer iti spun,nu cunosc clientii care au fost la mine nici daca-i vad pe strada.M-au vizitat,au fost multumiti sau nu,au plecat,am uitat.Au venit alti clienti si tot asa.In "jobul" acesta,te concentrezi pe pula,ca sa fiu putin vulgara,nu pe felul cum arata clientul sau alte detalii de genul.Multumesc pt incurajari.O zi buna!

Multumesc!Sper din tot sufletul sa nu existe o data viitoare!

Numai bine , si sper sa ti găsești liniștea de care aj nevoie , iar personajul acela sa îsi vada de zilele lui ... Si sper sa ti îndeplinești visul ;):* ai grija de tine ...

• Like 1
Postat

Multumesc celor care m-au incurajat,celor care m-au inteles,chiar si celor putin rautaciosi.Eu intram pe forum strict pt "jobul" de aici.Daca nu mai scriu pe topic sau nu raspund intrebarilor,e pt simpu fapt ca nu citesc aici si nu ma intereseaza ce se scrie atata timp cat nu "lucrez"!

Va multumesc pt intelegere si va doresc o zi buna si o seara minunata!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...