Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Azi si zilele urmatoare sunt disponibila dupa ora 16.De preferat programari prin PM.Va astept si va doresc o zi buna!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

manichiura simpla faci ?

serios intreb

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

manichiura simpla faci ?

serios intreb

sa nu te trezesti cu vun frenci :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sa nu te trezesti cu vun frenci :))

Îl sterg cu benzină... să nu mă trezesc cu d'alea lungi :(

• Like 1
  • Oras:UK
Postat

manichiura simpla faci ?

serios intreb

Nu stie... A optat pentru ce`i mai simplu. Cursuri de stilist protezist unghii false... Si cica aia`i calificare... 8 cursuri de 6 ore, la noi in tara... Nu stiu de ce... Ca m`am uitat de curiozitate in afara si am gasit si doar o zi ca durata :D Pentru manichiurista tre` sa "studiezi" mai mult... Dureaza 2 luni :P 

Postat

Îl sterg cu benzină... să nu mă trezesc cu d'alea lungi :(

https://s3.amazonaws.com/brx/user-ad/images/medium/2015-02/28/vand-flex-dewalt-86689-1.JPG

• Like 1
Postat

Nu stie... A optat pentru ce`i mai simplu. Cursuri de stilist protezist unghii false... Si cica aia`i calificare... 8 cursuri de 6 ore, la noi in tara... Nu stiu de ce... Ca m`am uitat de curiozitate in afara si am gasit si doar o zi ca durata :D Pentru manichiurista tre` sa "studiezi" mai mult... Dureaza 2 luni :P

te-ai apucat? cred ca te-ar prinde...

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Băi băiatule,esti fenomen mă! Tu nu vezi că toată lumea își bate pula de tine? La ce sânge să te bată mai intrii și tu în discuții?

Postat

Băi băiatule,esti fenomen mă! Tu nu vezi că toată lumea își bate pula de tine? La ce sânge să te bată mai intrii și tu în discuții?

N`am cum sa ma abtin, vazand cum mori de ciuda...

Postat

N`am cum sa ma abtin, vazand cum mori de ciuda...

De ce sa imi fie ciuda ma saracule? Ca nu ai tu noroc in dragoste? Ehh,ce sa facem. . . asa e cand "arati bine" =))

Postat

Mie nu`mi plac fetele cu unghii si tu ai vrea sa ma ingrijesc de ele? =))

asa?

http://www.bcbroncos.com/finger%20ground%20off%20small.jpg

Postat

De ce sa imi fie ciuda ma saracule? Ca nu ai tu noroc in dragoste? Ehh,ce sa facem. . . asa e cand "arati bine" =))

Vrei sa stii cate fete mi`au dat papucii? Zero ^_^ Vrei sa stii cate fete mi`au respins propunerile? Zero ^_^ Dar, daca vrei sa te simti mai bine, zicem una. O punem la socoteala pe centurista ta, desi nu a existat niciodata propunerea formarii unui cuplu. Deci existand un singur refuz, nu se poate spune "Nu ai noroc in dragoste" ^_^ Asa ca da... Te roade. De altfel, tocmai de aia te si agiti atat. Pentru ca te simti inferior. Esti constient ca`mi esti. Si asta nu poti accepta.

Postat

Vrei sa stii cate fete mi`au dat papucii? Zero ^_^ Vrei sa stii cate fete mi`au respins propunerile? Zero ^_^ Dar, daca vrei sa te simti mai bine, zicem una. O punem la socoteala pe centurista ta, desi nu a existat niciodata propunerea formarii unui cuplu. Deci existand un singur refuz, nu se poate spune "Nu ai noroc in dragoste" ^_^ Asa ca da... Te roade. De altfel, tocmai de aia te si agiti atat. Pentru ca te simti inferior. Esti constient ca`mi esti. Si asta nu poti accepta.

ma, pana la urma ce e intre tine si morris ?ce aveti de impartit?

Postat

Bai baiatule. Tu nu intelegi ca MA PIS PE TINE? Din orice punct de vedere? Esti cea mai proasta cunostiinta a mea,'te dreaq

Postat

Sa-ti povesteasca el,cu lux de amanunte

Postat

Eu doar ii raspund, din lipsa de ocupatie. Ma vezi pe mine sa`l caut prin topice? ^_^ El, in schimb, desi un mormoloc de Oltenita, se crede mare interlop in Bucuresti. Si fiind constient ca`i fix pielea pulii, se chinuie sa se impuna pe forum, ca fata`n fata n`a comentat nimic. 

Postat

Baaai baiete,eu ti-am spus. Ma bat doar cu barbati. Nu cu tentative de barbati. Cu fizicul ala dezordonat al tau,ce sa bat,ce sa ramana.

Postat

Baaai baiete,eu ti-am spus. Ma bat doar cu barbati. Nu cu tentative de barbati. Cu fizicul ala dezordonat al tau,ce sa bat,ce sa ramana.

Avand in vedere ca tu bati fetele, nu stiu cum poti afirma ca te bati doar cu barbati... Nu. Mai corect spus este ca tu te bati doar cu fetele. Ele fiind singurele impotriva carora ai sanse. 

Postat

aaa, voi v-ati cunoscut live si nu s-a intamplat nimic, da' acu va zmardoiti pe forum? =))

Postat

aaa, voi v-ati cunoscut live si nu s-a intamplat nimic, da' acu va zmardoiti pe forum? =))

Bombardiere,crede-ma,oricat mi-as fi dorit in acel moment sa il smardoiesc live,el s-a prezentat cu fstza aia trista,vai mortii lui,nu aveam cum sa ma complac in situatia de a bate un bulangiu...aiurea. Dar cu proxima ocazie,schimb foitza cu el.

Postat

Bombardiere,crede-ma,oricat mi-as fi dorit in acel moment sa il smardoiesc live,el s-a prezentat cu fstza aia trista,vai mortii lui,nu aveam cum sa ma complac in situatia de a bate un bulangiu...aiurea. Dar cu proxima ocazie,schimb foitza cu el.

si uite ca acu te costa. facerea de bine e futere de mama.

Postat

El a lansat invitatia de`a da cu mine de asfalt(printre altele). M`am prezentat ca sa`l vad daca e la fel si face`to`face. N`a fost.

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...