lorenna10 Reputație: 1547 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Octombrie 28, 2015 Azi si zilele urmatoare sunt disponibila dupa ora 16.De preferat programari prin PM.Va astept si va doresc o zi buna! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 manichiura simpla faci ?serios intreb 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 28, 2015 manichiura simpla faci ?serios intrebsa nu te trezesti cu vun frenci )
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 sa nu te trezesti cu vun frenci )Îl sterg cu benzină... să nu mă trezesc cu d'alea lungi 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 manichiura simpla faci ?serios intreb Nu stie... A optat pentru ce`i mai simplu. Cursuri de stilist protezist unghii false... Si cica aia`i calificare... 8 cursuri de 6 ore, la noi in tara... Nu stiu de ce... Ca m`am uitat de curiozitate in afara si am gasit si doar o zi ca durata Pentru manichiurista tre` sa "studiezi" mai mult... Dureaza 2 luni
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 28, 2015 Îl sterg cu benzină... să nu mă trezesc cu d'alea lungi https://s3.amazonaws.com/brx/user-ad/images/medium/2015-02/28/vand-flex-dewalt-86689-1.JPG 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 28, 2015 Nu stie... A optat pentru ce`i mai simplu. Cursuri de stilist protezist unghii false... Si cica aia`i calificare... 8 cursuri de 6 ore, la noi in tara... Nu stiu de ce... Ca m`am uitat de curiozitate in afara si am gasit si doar o zi ca durata Pentru manichiurista tre` sa "studiezi" mai mult... Dureaza 2 luni te-ai apucat? cred ca te-ar prinde... 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 te-ai apucat? cred ca te-ar prinde... Mie nu`mi plac fetele cu unghii si tu ai vrea sa ma ingrijesc de ele?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Băi băiatule,esti fenomen mă! Tu nu vezi că toată lumea își bate pula de tine? La ce sânge să te bată mai intrii și tu în discuții?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Băi băiatule,esti fenomen mă! Tu nu vezi că toată lumea își bate pula de tine? La ce sânge să te bată mai intrii și tu în discuții? N`am cum sa ma abtin, vazand cum mori de ciuda...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 28, 2015 Cu ce trolebuz ajung la tn in berceni?Hai sictir 3
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 N`am cum sa ma abtin, vazand cum mori de ciuda...De ce sa imi fie ciuda ma saracule? Ca nu ai tu noroc in dragoste? Ehh,ce sa facem. . . asa e cand "arati bine"
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 28, 2015 Mie nu`mi plac fetele cu unghii si tu ai vrea sa ma ingrijesc de ele? asa? http://www.bcbroncos.com/finger%20ground%20off%20small.jpg
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 De ce sa imi fie ciuda ma saracule? Ca nu ai tu noroc in dragoste? Ehh,ce sa facem. . . asa e cand "arati bine" Vrei sa stii cate fete mi`au dat papucii? Zero Vrei sa stii cate fete mi`au respins propunerile? Zero Dar, daca vrei sa te simti mai bine, zicem una. O punem la socoteala pe centurista ta, desi nu a existat niciodata propunerea formarii unui cuplu. Deci existand un singur refuz, nu se poate spune "Nu ai noroc in dragoste" Asa ca da... Te roade. De altfel, tocmai de aia te si agiti atat. Pentru ca te simti inferior. Esti constient ca`mi esti. Si asta nu poti accepta.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 28, 2015 Vrei sa stii cate fete mi`au dat papucii? Zero Vrei sa stii cate fete mi`au respins propunerile? Zero Dar, daca vrei sa te simti mai bine, zicem una. O punem la socoteala pe centurista ta, desi nu a existat niciodata propunerea formarii unui cuplu. Deci existand un singur refuz, nu se poate spune "Nu ai noroc in dragoste" Asa ca da... Te roade. De altfel, tocmai de aia te si agiti atat. Pentru ca te simti inferior. Esti constient ca`mi esti. Si asta nu poti accepta. ma, pana la urma ce e intre tine si morris ?ce aveti de impartit?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Bai baiatule. Tu nu intelegi ca MA PIS PE TINE? Din orice punct de vedere? Esti cea mai proasta cunostiinta a mea,'te dreaq
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 ma, pana la urma ce e intre tine si morris ?ce aveti de impartit?Sa-ti povesteasca el,cu lux de amanunte
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 ma, pana la urma ce e intre tine si morris ?ce aveti de impartit? Eu doar ii raspund, din lipsa de ocupatie. Ma vezi pe mine sa`l caut prin topice? El, in schimb, desi un mormoloc de Oltenita, se crede mare interlop in Bucuresti. Si fiind constient ca`i fix pielea pulii, se chinuie sa se impuna pe forum, ca fata`n fata n`a comentat nimic.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 Baaai baiete,eu ti-am spus. Ma bat doar cu barbati. Nu cu tentative de barbati. Cu fizicul ala dezordonat al tau,ce sa bat,ce sa ramana.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 Baaai baiete,eu ti-am spus. Ma bat doar cu barbati. Nu cu tentative de barbati. Cu fizicul ala dezordonat al tau,ce sa bat,ce sa ramana. Avand in vedere ca tu bati fetele, nu stiu cum poti afirma ca te bati doar cu barbati... Nu. Mai corect spus este ca tu te bati doar cu fetele. Ele fiind singurele impotriva carora ai sanse.
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 ) catzel,treci la cotet,baga mi as pupa in toti mortii tai
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 28, 2015 aaa, voi v-ati cunoscut live si nu s-a intamplat nimic, da' acu va zmardoiti pe forum?
p_morris Reputație: 1076 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 28, 2015 aaa, voi v-ati cunoscut live si nu s-a intamplat nimic, da' acu va zmardoiti pe forum? Bombardiere,crede-ma,oricat mi-as fi dorit in acel moment sa il smardoiesc live,el s-a prezentat cu fstza aia trista,vai mortii lui,nu aveam cum sa ma complac in situatia de a bate un bulangiu...aiurea. Dar cu proxima ocazie,schimb foitza cu el.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 28, 2015 Bombardiere,crede-ma,oricat mi-as fi dorit in acel moment sa il smardoiesc live,el s-a prezentat cu fstza aia trista,vai mortii lui,nu aveam cum sa ma complac in situatia de a bate un bulangiu...aiurea. Dar cu proxima ocazie,schimb foitza cu el. si uite ca acu te costa. facerea de bine e futere de mama.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 28, 2015 aaa, voi v-ati cunoscut live si nu s-a intamplat nimic, da' acu va zmardoiti pe forum? El a lansat invitatia de`a da cu mine de asfalt(printre altele). M`am prezentat ca sa`l vad daca e la fel si face`to`face. N`a fost. 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum