keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 27, 2016 off dobre dobre...nu stii ce surpriza iti pregateste ZEITA XXX...dar vei afla in curand..oricum nu e de bine pt tine...hahahaspune-ne noua la ureche, ca nu ii spunem lui 3 10 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Are Zero lei dar se mandreste cu doua autostrazi de pula intrate in ea si cateva kilograme de sloboz http://nimfomane.com/forum/topic/78957-spovedania-unei-prostituate/?p=2351333 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Am observat demult de ce esti in stare nu te mai obosi Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 27, 2016 spune-ne noua la ureche, ca nu ii spunem luisecret deocamdata, oricum dobre va face comotie cerebrala de nervi Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 27, 2016 sa ne pregatim de ce e mai rau ? deja intuiesc ce vrei sa ne arati Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Cum , bre , sa tot invarti atatea troace si sa te trezesti pa bicicleta sau in parcare pozandu-te cu masina vecinului (Volvo acela)? Exact asa , o tinea la mine la subsol Asta vara a venit la usa mea plangand sa i dau bicicleta 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 27, 2016 in versiune moderna Da , a cazut si si a rupt pizda si curu in toate cioatele de pula Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Decembrie 27, 2016 off dobre dobre...nu stii ce surpriza iti pregateste ZEITA XXX...dar vei afla in curand..oricum nu e de bine pt tine...hahaha Vai , astept cu maxim interes Vezi sa nu fie vreo minciuna specifica tie sau vreo facatura Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Da , a cazut si si a rupt pizda si curu in toate cioatele de pulaDobre,ai belit pula,urmează dezvăluiri senzaționale,Lorena iti da lovitura de gratie. Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Dobre,suna la 112,sa fie aia pregătiți pentru resuscitare.Nu vrem sa te pierdem ca pe tine te mai avem. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Vai , astept cu maxim interes Vezi sa nu fie vreo minciuna specifica tie sau vreo facaturaO sa aveti o fetia ? Sau e baietel ? Sau gemeni ?? :shocked :clapp :clapp :laugh2 1 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Mai Dobre dar gagica-ta aia ce pazeste? sacu si peticu daca te accepta asa dus cu pluta.eu sa am iubit si sa ii dea atat atentie altei femei si sa aiba si brazul chiar si de fata cu mine nu ca l-as palmui ,dar l-as astepta cu toporu. si marsh la alta nu in fata mea cu asa lipsa de respect si atentiecred ca toti porumbei s-au eliberat in palaria ta cand ai fost mic... altfel nu imi explic,cu asa moaca, pula mica, cam sarantoc ca bogat nu esti, bine nici muritor de foame,caracter si obsesii cu femeia asta de bine de rau ai stat 5 ani si acu ti-ai gasit o alta toapa sa puna botu si sa te ia de buncu asa mecla de sfecla hai ca zau asa ceva nu se leaga.... macar daca ai fi ceva taur comunal dar toate zic ca ai pl micaceva efectiv nu se leaga in capu meu. le faci voodoo? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Exact asa , o tinea la mine la subsol Asta vara a venit la usa mea plangand sa i dau bicicletamacar i-ai umflat si tu rotile , sa nu plece asa pe pana ? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Mai Dobre dar gagica-ta aia ce pazeste? sacu si peticu daca te accepta asa dus cu pluta.eu sa am iubit si sa ii dea atat atentie altei femei si sa aiba si brazul chiar si de fata cu mine nu ca l-as palmui ,dar l-as astepta cu toporu. si marsh la alta nu in fata mea cu asa lipsa de respect si atentiecred ca toti porumbei s-au eliberat in palaria ta cand ai fost mic... altfel nu imi explic,cu asa moaca, pula mica, cam sarantoc ca bogat nu esti, bine nici muritor de foame,caracter si obsesii cu femeia asta de bine de rau ai stat 5 ani si acu ti-ai gasit o alta toapa sa puna botu si sa te ia de buncu asa mecla de sfecla hai ca zau asa ceva nu se leaga.... macar daca ai fi ceva taur comunal dar toate zic ca ai pl micaceva efectiv nu se leaga in capu meu. le faci voodoo?Esti cam rea Rozico , acusa Iubirea capata multe forme si nu tine de bogatie , frumusete ....intotdeauna 17 14 Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Esti cam rea Rozico , acusa Iubirea capata multe forme si nu tine de bogatie , frumusete ....intotdeauna sunt putin rea cu el, recunosc )dar hai sa fim seriosi, il vezi tu iubibil? la cat e de toparlan vezi tu cum se baga el pe sub pielea unei femei si in inima ei?eu nu pricep si pace,dar oricum toti meritam iubire oricum am fi, i guess 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 27, 2016 sunt putin rea cu el, recunosc )dar hai sa fim seriosi, il vezi tu iubibil? la cat e de toparlan vezi tu cum se baga el pe sub pielea unei femei si in inima ei?eu nu pricep si pace,dar oricum toti meritam iubire oricum am fi, i guessEvanghelia după Pipilica,Psalmul 239: Încurcate si nebănuite sunt căile Domnului,iar mintea omului nu le poate pătrunde! 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 27, 2016 sunt putin rea cu el, recunosc )dar hai sa fim seriosi, il vezi tu iubibil? la cat e de toparlan vezi tu cum se baga el pe sub pielea unei femei si in inima ei?eu nu pricep si pace,dar oricum toti meritam iubire oricum am fi, i guesscred ca nu te-ai uitat cum trebuie si in cealalta ograda ...fiind femeie recapituleaza te rog si poate vei intelege mai bine 17 14 Link spre comentariu
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Mai Dobre dar gagica-ta aia ce pazeste? sacu si peticu daca te accepta asa dus cu pluta.eu sa am iubit si sa ii dea atat atentie altei femei si sa aiba si brazul chiar si de fata cu mine nu ca l-as palmui ,dar l-as astepta cu toporu. si marsh la alta nu in fata mea cu asa lipsa de respect si atentiecred ca toti porumbei s-au eliberat in palaria ta cand ai fost mic... altfel nu imi explic,cu asa moaca, pula mica, cam sarantoc ca bogat nu esti, bine nici muritor de foame,caracter si obsesii cu femeia asta de bine de rau ai stat 5 ani si acu ti-ai gasit o alta toapa sa puna botu si sa te ia de buncu asa mecla de sfecla hai ca zau asa ceva nu se leaga.... macar daca ai fi ceva taur comunal dar toate zic ca ai pl micaceva efectiv nu se leaga in capu meu. le faci voodoo? tu nu mai ucide si pe mine. Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Mai Dobre dar gagica-ta aia ce pazeste? sacu si peticu daca te accepta asa dus cu pluta.eu sa am iubit si sa ii dea atat atentie altei femei si sa aiba si brazul chiar si de fata cu mine nu ca l-as palmui ,dar l-as astepta cu toporu. si marsh la alta nu in fata mea cu asa lipsa de respect si atentiecred ca toti porumbei s-au eliberat in palaria ta cand ai fost mic... altfel nu imi explic,cu asa moaca, pula mica, cam sarantoc ca bogat nu esti, bine nici muritor de foame,caracter si obsesii cu femeia asta de bine de rau ai stat 5 ani si acu ti-ai gasit o alta toapa sa puna botu si sa te ia de buncu asa mecla de sfecla hai ca zau asa ceva nu se leaga.... macar daca ai fi ceva taur comunal dar toate zic ca ai pl micaceva efectiv nu se leaga in capu meu. le faci voodoo?Unele femei accepta sex din mila Link spre comentariu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Partajează Postat Decembrie 27, 2016 tu nu mai ucide si pe mine. nu Unele femei accepta sex din milaeu cu toata sinceritatea si neascunzandu-ma dupa deget l-as laba maxim pe dobre cu privirea in alta directie la cum se prezinta dupa ce ma ia fara acord prenuptial si se numeste rockefeller Doamne ca ma faceti sa vb disgratios acu Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Topicul asta e o hazna si dobre este mai ceva ca o buda imputita din gara de nord Am pierdut ceva interesant? Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 27, 2016 aia e mama lu dobrica? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 27, 2016 aia e mama lu dobrica?nu, e fosta mea soacra, bunica baiatului meu. Eu cu milogul de Dobre nu am fost maritata si nu am copil, fereasca-ma dumnezeu Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 27, 2016 La TV e caterinca pt bani. Noi de fapt, eu cu fosta soacra ne intelegem foarte bine. 1 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Daca vede capatos poza te mai cheama la o tura... 2 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum