Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Daca vede capatos poza te mai cheama la o tura...

cu bani sau fara de data aceasta  :)

ca doar a devenit obisnuinta balacareala asta .....pa gratis

• Oras:Bucharest
Postat

mai mult balacareala decat ii face dobre nu are cum,pana si capatos are obraz.

• Oras:pretutindeni
Postat

Evanghelia după Pipilica,Psalmul 239: Încurcate si nebănuite sunt căile Domnului,iar mintea omului nu le poate pătrunde! :pope

:laugh2  :laugh2

Postat

Topicul asta e o hazna si dobre este mai ceva ca o buda imputita din gara de nord :)

Am pierdut ceva interesant?

Mars de aici retardatule .misca ti hoitul ! :slap2

Postat

aia e mama lu dobrica?

este foasta soacra a boarfei ,II CRESTE COPILUL DINTR O PENSIE DE 370 PE LUNA   Mama denatura nu este in stare,are putina treaba in Germania

Postat

Mars de aici retardatule .misca ti hoitul ! :slap2

iar ai aparut bagati-ai pula in mata,exact de ce avea Lorena nevoie acum...

Postat

La TV e caterinca pt bani. Noi de fapt, eu cu fosta soacra ne intelegem foarte bine.

Normal ca te intelegi acum de ochii lumi ,vezi ca am ceva inregistrari icu d na Victoria si sunt proaspete 

Postat

iar ai aparut bagati-ai pula in mata,exact de ce avea Lorena nevoie acum...

Javra ordinara ,boule asa cum ii place Lorenei sa ti spuna scopul tau aici ?

• Oras:giurgiu
Postat

Si mata gratis  :laugh2

Ba baga-mi-as pula in mortii si-n familia ta de zdreanta,cui ii zici tu asa?Sa-ti iau mortii si famili-n pula de sonat ce esti!Vorbeste frumos ca-mi bag pula-n rasa ta

• Like 2
Postat

nu, e fosta mea soacra, bunica baiatului meu. Eu cu milogul de Dobre nu am fost maritata si nu am copil, fereasca-ma dumnezeu

Pai tu mai luat pe mine in casa ta ,tu mi ai luat copilul ,tu mi ai facut buletin .Doamne ajuta ca am scapat de o sugativa penala Si acum dormeai in magazie la Kaufland daca nu eram eu

Postat

Ba baga-mi-as pula in mortii si-n familia ta de zdreanta,cui ii zici tu asa?Sa-ti iau mortii si famili-n pula de sonat ce esti!Vorbeste frumos ca-mi bag pula-n rasa ta

Vorbeste friumos zdreanta ca te pis in cur si te dezbrac pe strada cand te prind .MARS draku de aici

Postat

Javra ordinara ,boule asa cum ii place Lorenei sa ti spuna scopul tau aici ?

Te mai pisi in borcan?Bani de-o tuica ai si tu in buzunare?Tanti aia parlamentare,ministreasa ce plm o fi ea stie ca s-a incurcat cu un prapadit ca tine?

Postat

Vorbeste friumos zdreanta ca te pis in cur si te dezbrac pe strada cand te prind .MARS draku de aici

Hai baga.mi.as pula mortii tai,sa ne vedem amandoi..da.ti.as la muie si tie si la toata familia ta

Postat

Dobre,suna la 112,sa fie aia pregătiți pentru resuscitare.Nu vrem sa te pierdem ca pe tine te mai avem.

Nu ma pierdeti bre ,sunt greu de ucis ,Zilnic apar niste prapaditi care se baga in seama pe aici,Pisicul isi freaca labele de fericire .unde mai pupa el trafic asa .

Postat

Hai baga.mi.as pula mortii tai,sa ne vedem amandoi..da.ti.as la muie si tie si la toata familia ta

Mai erau vreo doi ca tine dar s au pierdut pe drum  :laugh2 si unu taman azi l am pus in pod la uscat  :pepsi

Postat

Mai erau vreo doi ca tine dar s au pierdut pe drum  :laugh2 si unu taman azi l am pus in pod la uscat  :pepsi

Hai ca.ti dau PM..si.l postez aici.Vii maine in Tineretului sa bem o cafea?

Postat

Te mai pisi in borcan?Bani de-o tuica ai si tu in buzunare?Tanti aia parlamentare,ministreasa ce plm o fi ea stie ca s-a incurcat cu un prapadit ca tine?

Caricatura humanoida esti prea clei de dobitoc ,v ati adunat aci ca mustele la curul Lorennei

Postat

Hai ca.ti dau PM..si.l postez aici.Vii maine in Tineretului sa bem o cafea?

oriunde oricand cu placere 

Postat

Baga.mi.as pula mortii tai de jegos..cu cine crezi ca vorbesti?Te bag in portbagaj,fut.u.ti rasa matii

Postat

Caricatura humanoida esti prea clei de dobitoc ,v ati adunat aci ca mustele la curul Lorennei

Bai pula beata  :laugh2  :laugh2  nu am futut-o si nu ma grabesc,dar la cat scandal i-ai facut meriti si tu un dus rece

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...