miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 27, 2016 Daca vede capatos poza te mai cheama la o tura...cu bani sau fara de data aceasta ca doar a devenit obisnuinta balacareala asta .....pa gratis
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 27, 2016 mai mult balacareala decat ii face dobre nu are cum,pana si capatos are obraz.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Dobre,ai belit pula,urmează dezvăluiri senzaționale,Lorena iti da lovitura de gratie.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 O sa aveti o fetia ? Sau e baietel ? Sau gemeni ?? :shocked :clapp :clapp :laugh2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 macar i-ai umflat si tu rotile , sa nu plece asa pe pana ? le a umflat Lorena cu curu 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Evanghelia după Pipilica,Psalmul 239: Încurcate si nebănuite sunt căile Domnului,iar mintea omului nu le poate pătrunde!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Unele femei accepta sex din milaSi mata gratis
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Topicul asta e o hazna si dobre este mai ceva ca o buda imputita din gara de nord Am pierdut ceva interesant?Mars de aici retardatule .misca ti hoitul !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 aia e mama lu dobrica?este foasta soacra a boarfei ,II CRESTE COPILUL DINTR O PENSIE DE 370 PE LUNA Mama denatura nu este in stare,are putina treaba in Germania
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 27, 2016 Mars de aici retardatule .misca ti hoitul ! iar ai aparut bagati-ai pula in mata,exact de ce avea Lorena nevoie acum...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 La TV e caterinca pt bani. Noi de fapt, eu cu fosta soacra ne intelegem foarte bine.Normal ca te intelegi acum de ochii lumi ,vezi ca am ceva inregistrari icu d na Victoria si sunt proaspete
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 iar ai aparut bagati-ai pula in mata,exact de ce avea Lorena nevoie acum...Javra ordinara ,boule asa cum ii place Lorenei sa ti spuna scopul tau aici ?
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Si mata gratis Ba baga-mi-as pula in mortii si-n familia ta de zdreanta,cui ii zici tu asa?Sa-ti iau mortii si famili-n pula de sonat ce esti!Vorbeste frumos ca-mi bag pula-n rasa ta 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 nu, e fosta mea soacra, bunica baiatului meu. Eu cu milogul de Dobre nu am fost maritata si nu am copil, fereasca-ma dumnezeuPai tu mai luat pe mine in casa ta ,tu mi ai luat copilul ,tu mi ai facut buletin .Doamne ajuta ca am scapat de o sugativa penala Si acum dormeai in magazie la Kaufland daca nu eram eu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Ba baga-mi-as pula in mortii si-n familia ta de zdreanta,cui ii zici tu asa?Sa-ti iau mortii si famili-n pula de sonat ce esti!Vorbeste frumos ca-mi bag pula-n rasa taVorbeste friumos zdreanta ca te pis in cur si te dezbrac pe strada cand te prind .MARS draku de aici
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 27, 2016 Javra ordinara ,boule asa cum ii place Lorenei sa ti spuna scopul tau aici ?Te mai pisi in borcan?Bani de-o tuica ai si tu in buzunare?Tanti aia parlamentare,ministreasa ce plm o fi ea stie ca s-a incurcat cu un prapadit ca tine?
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Vorbeste friumos zdreanta ca te pis in cur si te dezbrac pe strada cand te prind .MARS draku de aiciHai baga.mi.as pula mortii tai,sa ne vedem amandoi..da.ti.as la muie si tie si la toata familia ta
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Dobre,suna la 112,sa fie aia pregătiți pentru resuscitare.Nu vrem sa te pierdem ca pe tine te mai avem.Nu ma pierdeti bre ,sunt greu de ucis ,Zilnic apar niste prapaditi care se baga in seama pe aici,Pisicul isi freaca labele de fericire .unde mai pupa el trafic asa .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Hai baga.mi.as pula mortii tai,sa ne vedem amandoi..da.ti.as la muie si tie si la toata familia taMai erau vreo doi ca tine dar s au pierdut pe drum si unu taman azi l am pus in pod la uscat
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Mai erau vreo doi ca tine dar s au pierdut pe drum si unu taman azi l am pus in pod la uscat Hai ca.ti dau PM..si.l postez aici.Vii maine in Tineretului sa bem o cafea?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Te mai pisi in borcan?Bani de-o tuica ai si tu in buzunare?Tanti aia parlamentare,ministreasa ce plm o fi ea stie ca s-a incurcat cu un prapadit ca tine?Caricatura humanoida esti prea clei de dobitoc ,v ati adunat aci ca mustele la curul Lorennei
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Hai ca.ti dau PM..si.l postez aici.Vii maine in Tineretului sa bem o cafea?oriunde oricand cu placere
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Baga.mi.as pula mortii tai de jegos..cu cine crezi ca vorbesti?Te bag in portbagaj,fut.u.ti rasa matii
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 oriunde oricand cu placere Ok.Acum iti scriu PM
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 27, 2016 Caricatura humanoida esti prea clei de dobitoc ,v ati adunat aci ca mustele la curul LorenneiBai pula beata nu am futut-o si nu ma grabesc,dar la cat scandal i-ai facut meriti si tu un dus rece
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum