dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Bai pula beata nu am futut-o si nu ma grabesc,dar la cat scandal i-ai facut meriti si tu un dus receBine mah frumoxule ,stai relaxat .Credeam ca ai si tu procent de la pisicuts sau boarfa
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Ok.Acum iti scriu PMTe rog
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Baga.mi.as pula mortii tai de jegos..cu cine crezi ca vorbesti?Te bag in portbagaj,fut.u.ti rasa matiiSuge te
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 27, 2016 Bine 2 5
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Bine Asta l ai facut cadou Lorenei ? Victoras la valoarea ta este prea putin
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Te rog Pai raspunde la PM zdreanta
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Suge te Sa.ti iau copilul si familua.n pula Dobre!Raspunde in mortii tai la PM,ca injuri si bagi mamele
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Pai raspunde la PM zdreantaIar vorbesti urat ? Ai rabdare ca am si alte treburi .Voi angajatii si slugile pisicului stati toata ziua cu degetul pe mouse .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Sa.ti iau copilul si familua.n pula Dobre!Raspunde in mortii tai la PM,ca injuri si bagi mameleHoo ma sifiliticule ca s in trafic .Esti cam incordat
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Iar vorbesti urat ? Ai rabdare ca am si alte treburi .Voi angajatii si slugile pisicului stati toata ziua cu degetul pe mouse .Am rabdare..
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 27, 2016 Dobre,te mănâncă buzele curului?Lasa băieții si vezi-ti de rapandula ca iar a prins tupeu. 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Am rabdare..Ti am raspuns !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Dobre,te mănâncă buzele curului?Lasa băieții si vezi-ti de rapandula ca iar a prins tupeu.Ti se pare ca nu i las ,aici toata lumea se baga in seama si spune ce vrea .Cei inteligenti inteleg ,pleava refuza adevarul !
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Ti am raspuns !Ce ai raspuns ma?
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 27, 2016 Ti se pare ca nu i las ,aici toata lumea se baga in seama si spune ce vrea .Cei inteligenti inteleg ,pleava refuza adevarul !Nea Dobre,la telenovela asta este imposibil sa nu apară si caterinca.La caterinca nu răspunzi cu înjurături de mame.PUNCT.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2016 Postat Decembrie 27, 2016 Frau Lorena , daca povestea ta cu Daniel D. a trecut de 6 luni inseamna ca a fost treaba serioasa...no doubt...Faptul ca esti in situatia de a face ceea ce faci ( voit sau nu , din varii motive ) nu ar trebui sa fie motiv pentru unii sa dea si iar sa dea in cineva cazut la pamint sau nu asa bine situat ca ei.Nu inseamna brusc ca nu mai esti om si femeie si oricine te poate trata ca o cirpa.Ca ai avut curaj si singe in tine si te-ai dus cu identitatea reala la Capatos ( nu am vazut soul ) este de apreciat.Ai coloana vertrebrala.Nu te judec si nu caut sa te inteleg...totul se plateste.Treaba cu sexul fara balonas este serioasa , doar stii cum este in West.Sint sigur ca ai multi clienti si cu balonas.Te remarca omul imediat...parol Daca ai rezolva si treaba cu analizele si sex protejat ar fi prima !Versprochen , du verfuehrerische brunette Dame !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Nea Dobre,la telenovela asta este imposibil sa nu apară si caterinca.La caterinca nu răspunzi cu înjurături de mame.PUNCT.Ai dreptate insa cei care vor caterinca sunt limitati si nu inteles esenta discutiilor .Nu este acum cazul de caterinca ,asa boarfa iese de sub lupa voastra .Se incearca distragerea atentiei de la problemele grave Nu inteleg rolul celor care pun curu la bataie pentru aceasta sugativa ,se poate face trafic si altfel Sunt curios ce o sa faca boul sef dupa disparitia zeitei xxx de aici
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 off dobre dobre...nu stii ce surpriza iti pregateste ZEITA XXX...dar vei afla in curand..oricum nu e de bine pt tine...hahahaAr fi ideal sa raspunzi la intrebari ,numai asa vei scapa de mine .Promit sa te las cu toti ratatii si boi cum le spui tu sa povestiti cat vreti
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 27, 2016 Ai dreptate insa cei care vor caterinca sunt limitati si nu inteles esenta discutiilor .Nu este acum cazul de caterinca ,asa boarfa iese de sub lupa voastra .Se incearca distragerea atentiei de la problemele grave Nu inteleg rolul celor care pun curu la bataie pentru aceasta sugativa ,se poate face trafic si altfel Sunt curios ce o sa faca boul sef dupa disparitia zeitei xxx de aici Nu contează ce vrei tu sa dovedești.NU ÎNJURI DE FAMILIE SI PUNCT.Stai linistit ca nu pune nimeni botul la o boarfa care oferă sex total neprotejat,care a înjurat toți membrii forumului si care minte cum respira.Respecta pulimea de pe forum,altminteri ii întorci pe toți impotriva ta si s-a terminat șmecheria. 3
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Frau Lorena , daca povestea ta cu Daniel D. a trecut de 6 luni inseamna ca a fost treaba serioasa...no doubt...Faptul ca esti in situatia de a face ceea ce faci ( voit sau nu , din varii motive ) nu ar trebui sa fie motiv pentru unii sa dea si iar sa dea in cineva cazut la pamint sau nu asa bine situat ca ei.Nu inseamna brusc ca nu mai esti om si femeie si oricine te poate trata ca o cirpa.Ca ai avut curaj si singe in tine si te-ai dus cu identitatea reala la Capatos ( nu am vazut soul ) este de apreciat.Ai coloana vertrebrala.Nu te judec si nu caut sa te inteleg...totul se plateste.Treaba cu sexul fara balonas este serioasa , doar stii cum este in West.Sint sigur ca ai multi clienti si cu balonas.Te remarca omul imediat...parol Daca ai rezolva si treaba cu analizele si sex protejat ar fi prima !Versprochen , du verfuehrerische brunette Dame !Nu i interzice nimeni sa faca ce i place dar nu poate sa aibe asa vocabular ,nu poate sa faca sex total neprotejat ,nu poate sa minta si sa spuna mizerii despre mine Nu pot sa nu reactionez la astfel de lucruri Tragic este ca dupa sapte ani de curvarie este fix la fel saraca si pe drumuri ,Jenant este faptul ca isi ia copilul **spam editat** in locatie acesta fiind deja marcat pe viata .Ingrozitor este faptul ca acest **spam editat** a abandonat scoala si nu are conditii decente unde sa locuiasca Nu o judeca nimeni decat Dumnezeu ,face ce vrea cu viata si corpul ei
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 27, 2016 Ai dreptate insa cei care vor caterinca sunt limitati si nu inteles esenta discutiilor .Nu este acum cazul de caterinca ,asa boarfa iese de sub lupa voastra .Se incearca distragerea atentiei de la problemele grave Nu inteleg rolul celor care pun curu la bataie pentru aceasta sugativa ,se poate face trafic si altfel Sunt curios ce o sa faca boul sef dupa disparitia zeitei xxx de aici probleme grave sunt la tine in cap, nici cel mai tare medic psihiatru expert in schizofrenie nu te mai vindeca
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Nu contează ce vrei tu sa dovedești.NU ÎNJURI DE FAMILIE SI PUNCT.Stai linistit ca nu pune nimeni botul la o boarfa care oferă sex total neprotejat,care a înjurat toți membrii forumului si care minte cum respira.Respecta pulimea de pe forum,altminteri ii întorci pe toți impotriva ta si s-a terminat șmecheria.Bine sfantule o sa iau in considerare sfatul tau dar am avut impresia ca el a zis ceva de iubita si mama mea .Chiar te rog sa fii atent Eu respect pe toata lumea si am un vocabular adecvat ,raspund exact asa cum sunt intrebat ,nu am nimic de impartit cu nimeni .Vreau decat voi sa aflati adevarul ,eu il stiu maine mai scriu aici si pana luni cred o sa fac o pauza nefiind in tara .Sa vezi ce o sa scrie lumea in lipsa mea ,sa vezi ce aripi vor prinde unii
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 probleme grave sunt la tine in cap, nici cel mai tare medic psihiatru expert in schizofrenie nu te mai vindecaAi fost zdreanta la parlament ? Ai facut panarama analizele? Ciocu mic si joc de glezna
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 probleme grave sunt la tine in cap, nici cel mai tare medic psihiatru expert in schizofrenie nu te mai vindecaAsa era bine ? Unde erai cand eu raspundeam ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum