dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 GATA MaH ,MA BAG LA SOMN ! MAINE DAU LA TEMELIE BOARFEI . SI DUPA SF.VASILE LOVITURA DECISIVA ,,,,
babardierul Reputație: -322 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Decembrie 29, 2016 o sugi gratis la toti baietii dobrica?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 o sugi gratis la toti baietii dobrica?Tu de cand ai aparut aici o lingi in cur pe Bianca .Esti atat de prost incat o sa te ignor ,nu stii sa citesti si se vede clar ce intentii ai .Du te cu boarfa in Germania pentru ca o sa aibe nevoie de tine si acolo Fata draga nu fii trista ,aceasta curva isi merita soarta !
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 GATA MaH ,MA BAG LA SOMN ! MAINE DAU LA TEMELIE BOARFEI . SI DUPA SF.VASILE LOVITURA DECISIVA ,,,,îi dai lui mata și la morții tăi de schizofrenic care ești. Trăiești din imaginații. Dosarele, martori, probe, dovezi, documente, înregistrări, politie, copil, pensii alimentare, cur, caltaboș, cârnați. Al dracu fomist jerpelit și nespălat.
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Buna dimineața domnii mei. Vă aștept în locația mea intima si discreta pt a ne iubi ca in filmele xxx. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pup dulce. 3
babardierul Reputație: -322 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Decembrie 29, 2016 GATA MaH ,MA BAG LA SOMN ! MAINE DAU LA TEMELIE BOARFEI . SI DUPA SF.VASILE LOVITURA DECISIVA ,,,, Dobre tine te de cuvant si da azi lovitura decisiva cum te lauzi, nu da inapoi ca un mincinios schizofrenic cu pofta de pula si bere contrafacuta care stim ca esti deja
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 îi dai lui mata și la morții tăi de schizofrenic care ești. Trăiești din imaginații. Dosarele, martori, probe, dovezi, documente, înregistrări, politie, copil, pensii alimentare, cur, caltaboș, cârnați. Al dracu fomist jerpelit și nespălat.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Buna dimineața domnii mei. Vă aștept în locația mea intima si discreta pt a ne iubi ca in filmele xxx. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pup dulce.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Buna dimineața domnii mei. Vă aștept în locația mea intima si discreta pt a ne iubi ca in filmele xxx. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pup dulce. Cu anal neprotejat dupa ce v am injurat ,tre sa decartez la barbat si toti banii i am papat ! Acum sunt o prapadita si mor de oftica ,Ce trebuia sa fac Acum inghit sloboz si tac .Mai am timp vreo zece ani sa imi cumpar o masina si cu curu facut franjuri o sa n cerc sa mi iau un cort ca buletinul expira ca nici draku nu mi mai face asta e si buna pace ...Sunt o mare mincinoasa dar unii n au observat cand eu le am dat kkt si acum plang pe aici sa ma beliti nitel sa am bani in portofel ...Pe copil l am neglijat si pe voi m am kkt cu intentia sa plec am dus tot in amanet ....
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Dobre tine te de cuvant si da azi lovitura decisiva cum te lauzi, nu da inapoi ca un mincinios schizofrenic cu pofta de pula si bere contrafacuta care stim ca esti dejaLorena ,credeam ca ai uitat parola la contul asta !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Buna dimineața domnii mei. Vă aștept în locația mea intima si discreta pt a ne iubi ca in filmele xxx. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pup dulce.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Buna dimineața domnii mei. Vă aștept în locația mea intima si discreta pt a ne iubi ca in filmele xxx. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pup dulce. Mars la babardel ca ti e dor de el si nu mai ofta asta iti e soarta .Saraca si singura fara nici o lingura Curva expirata taci draku odata ,dispari de aci pana nu vin baietii sa te sorcoveasca si n ai una de un leu ca i ai dat la zeu si el te a belit de ai inebunit .Omu e destept si te a tras in piept ,,,,,
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 si iar si iar si iar...aceleasi poze, si jigniri, politie, dosarele, martori, documente, probe, inregistrari, .......si din nou, si peste o ora iar, si peste o ora inca o data, iar politie si dosarele, si probe, si martori, si documente si dovezi si inregistrari, si iar tabloul cu catelul, si iar despre copil, politie, caltabosi, carnati, si la noapte iar tabloul cu catelul.....la nesfarsit,.....DIAGNOSTIC..SCHIZOFRENIE AVANSATA FARA SANSE DE VINDECARE....
ballas31 Reputație: 77 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Decembrie 29, 2016 Te-am sunat, 817 la sf. Lasa-l pe gunoiul, vreau sa te vizitez
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 si iar si iar si iar...aceleasi poze, si jigniri, politie, dosarele, martori, documente, probe, inregistrari, .......si din nou, si peste o ora iar, si peste o ora inca o data, iar politie si dosarele, si probe, si martori, si documente si dovezi si inregistrari, si iar tabloul cu catelul, si iar despre copil, politie, caltabosi, carnati, si la noapte iar tabloul cu catelul.....la nesfarsit,.....DIAGNOSTIC..SCHIZOFRENIE AVANSATA FARA SANSE DE VINDECARE....Te deranjeaza ,asa i ? De adevar zic !Acel tablou a fost in locatia din Nerva Traian ,dupa ce ai plans pe la usa mea a doua zi te ai mutat .Ailuat de acolo toate lucrurile tale si niste lucruri ale proprietarului .Asa ai facut adica ciordit obiecte care nu iti apartineau si din locatia de pe strada Vlad Judetu de langa Mall Vitan ,Cei doi proprietari ti au facut plangeri si acum esti cercetata penal pentru furt.Cat ai sta la mine te am ajutat cu bani si am fost cu tine sa faci poze ,apoi ai mers la interviu pentru stewardesa la Emirates .In aceea perioada lucrai bona la un baietel de sapte ani .Diagnosticul tau pus de medic este sifilis ,de aceea refuzi sa faci analize .Acest sifilis se datoreaza faptului ca practici de multi ani sex total neprotejat .O sa caut anuntul tau sa l postez aici .Acum la indemnul managerului nu mai scrii in anunt doar la fata locului si numai cu boii vechi Mars draku de expirata si recunoaste macar acum inainte de fuga ta in Germania .
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Te-am sunat, 817 la sf. Lasa-l pe gunoiul, vreau sa te vizitez Sigur ca da. te astept.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Te-am sunat, 817 la sf. Lasa-l pe gunoiul, vreau sa te vizitez Avea vreo zece boi la usa si nu putea sa raspunda cu curu plin !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Sigur ca da. te astept. Asta ori nu e bou ori e femeie !
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Te deranjeaza ,asa i ? De adevar zic !Acel tablou a fost in locatia din Nerva Traian ,dupa ce ai plans pe la usa mea a doua zi te ai mutat .Ailuat de acolo toate lucrurile tale si niste lucruri ale proprietarului .Asa ai facut adica ciordit obiecte care nu iti apartineau si din locatia de pe strada Vlad Judetu de langa Mall Vitan ,Cei doi proprietari ti au facut plangeri si acum esti cercetata penal pentru furt.Cat ai sta la mine te am ajutat cu bani si am fost cu tine sa faci poze ,apoi ai mers la interviu pentru stewardesa la Emirates .In aceea perioada lucrai bona la un baietel de sapte ani .Diagnosticul tau pus de medic este sifilis ,de aceea refuzi sa faci analize .Acest sifilis se datoreaza faptului ca practici de multi ani sex total neprotejat .O sa caut anuntul tau sa l postez aici .Acum la indemnul managerului nu mai scrii in anunt doar la fata locului si numai cu boii vechi Mars draku de expirata si recunoaste macar acum inainte de fuga ta in Germania .inainte de plecare cu o zi o sa postez analizele, ca mai devreme nu am chef sa iti dau satisfactia asta si atunci sa ti-o iei la muie tu si toata familia ta. Da-te in sloboz de cacat imprastiat, schizofrenicul mortilor matii. Familia Dobre....viermii sa va manance de vii...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Te-am sunat, 817 la sf. Las Frumoasa la fata ,ai grija sa bagi doua prezervative unul peste altul Asa facea si Gotti ,un fost admin pe aci sau Ciocan
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 inainte de plecare cu o zi o sa postez analizele, ca mai devreme nu am chef sa iti dau satisfactia asta si atunci sa ti-o iei la muie tu si toata familia ta. Da-te in sloboz de cacat imprastiat, schizofrenicul mortilor matii. Familia Dobre....viermii sa va manance de vii...Multumim pentru urari ,asa sa ti ajute Dumnezeu .Ar fii indicat sa pui acum rezultatul analizelor si apoi sa rogi domnii sa ti traga o vizita .Asa i frumos .Apropo se lucreaza la documentele prin care o sa ai interdictie sa parasesti tara pana la sentinta finala in cele dosare unde esti acuzata pentru furt .Astept cu mare interes surpriza pe care spuneai ca o ai pentru mine ,io maine plec si ma intorc luni
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 si iar si iar si iar...aceleasi poze, si jigniri, politie, dosarele, martori, documente, probe, inregistrari, .......si din nou, si peste o ora iar, si peste o ora inca o data, iar politie si dosarele, si probe, si martori, si documente si dovezi si inregistrari, si iar tabloul cu catelul, si iar despre copil, politie, caltabosi, carnati, si la noapte iar tabloul cu catelul.....la nesfarsit,.....DIAGNOSTIC..SCHIZOFRENIE AVANSATA FARA SANSE DE VINDECARE....Tabloul cu catelul facut cadou de zeul tau jony 23 sau ,,,,,,,bantuie si acum pe aici ,adus de tine in casa mea in luna iulie .Dosarele ? Ai vazut o mica parte !Despre caltabosi si carnati nu vorbim ca i belesti de sapte ani dar degeaba ca tot saraca esti .Si iar ,si iar pana o sa spui ADEVARUL
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Tabloul cu catelul facut cadou de zeul tau jony 23 sau ,,,,,,,bantuie si acum pe aici ,adus de tine in casa mea in luna iulie .Dosarele ? Ai vazut o mica parte !Despre caltabosi si carnati nu vorbim ca i belesti de sapte ani dar degeaba ca tot saraca esti .Si iar ,si iar pana o sa spui ADEVARUL o sa fac poze din avion, si o sa le postez aici si accea va fii ultima mea interventie pe forum. Si atunci Dobre sa ti-o iei la muie tu si tot neamul tau...din partea mea poti sa ramai pe forum si sa scrii pana ti-or cadea mainile
babardierul Reputație: -322 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Decembrie 29, 2016 Unde e dobre lovitura care ai zis ca i o aplici azi lui bikut? Numa pisatu e de tine 1 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Te-am sunat, 817 la sf. Lasa-l pe gunoiul, vreau sa te vizitez Nu esti primul care iti trage teapa ! Aseara un prieten a ajuns in fata usii si boarfa nu a mai raspuns la telefon ! Du te dar ai grija ,si prin contact oral poti sa iei ceva .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum