dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 o sa fac poze din avion, si o sa le postez aici si accea va fii ultima mea interventie pe forum. Si atunci Dobre sa ti-o iei la muie tu si tot neamul tau...din partea mea poti sa ramai pe forum si sa scrii pana ti-or cadea mainileDe ce ai dat teapa aseara la domnul cu 089 la sfarsit ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Sigur ca da. te astept. Da revelion lucrezi ? Am doi prieteni care v or sa ti rupa curu ! Le am dat nr tal de telefon si adresa ,or sa vina pe la pranz sa mananci si tu ceva .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Unde e dobre lovitura care ai zis ca i o aplici azi lui bikut? Numa pisatu e de tineMars de aici babardele ,de cand ti a dat Lorena cu flit esti cam disperat .Ca retardat am vazut toti
gigel..sex4u Reputație: -22 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 29, 2016 buna! singura in locatie? ai colega? multumesc!
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 buna! singura in locatie? ai colega? multumesc!buna, da sunt singura in locatie, am si o prietena, vine doar daca e vreun show programat. pup
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 buna! singura in locatie? ai colega? multumesCu Victoras in fata blocului
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 buna, da sunt singura in locatie, am si o prietena, vine doar daca e vreun show programat. pupMars mincinoaso,da Victor nu i zici !
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Mars mincinoaso,da Victor nu i zici ! care victor?..nu exista nici un victor, da.te in sloboz cu mata de gat..de javra ordinara, blestemat sa fii 1000 de ani tu si toata familia ta de scarbe paduchioase ce sunteti
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 care victor?..nu exista nici un victor, da.te in sloboz cu mata de gat..de javra ordinara, blestemat sa fii 1000 de ani tu si toata familia ta de scarbe paduchioase ce suntetiManagerul tau sugativa penala ! Ala care ma suna si imi spune sa te las sa faci bani ,ala care imi ameninta copilul ,ala care ia comosion de la tine .Are nevasta acasa si o fetita de sase ani ”Ala care are nr 0762899422
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 care victor?..nu exista nici un victor, da.te in sloboz cu mata de gat..de javra ordinara, blestemat sa fii 1000 de ani tu si toata familia ta de scarbe paduchioase ce suntetiCurva de centura lasa clontu mic ,cat mai stai pe aci .Raspunde la ce te am intrebat si nu mai face neprotejat
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Curva de centura lasa clontu mic ,cat mai stai pe aci .Raspunde la ce te am intrebat si nu mai face neprotejat ăla e nr lui mata. Eu nu am manager. Vrei sa sperii lumea, să îi induci în eroare. Javra ce ești. Javra, javra, javra. Dar.ar dracii in mata că a căcat o javra că tine
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Domnii mei...Vreți să știți unde sta aurolacul de Dobre?..Strada râul șoimului nr4, bloc47, sc5, et3, apt 72. Sector 4. Berceni. Și masa sta pe strada zorelelor nr 33, Snagov. Acest aurolac infect nu înțelege și nu accepta ideea că l.am părăsit și banii mei nu mai ajung în portofelul lui. De 2 ani se chinuie sa scrie pe acest topic în speranța că imi distruge muncă. Teapa Dobre...Nimeni nu se uită in gura ta și nu ia în seamă o porcărie ca tine. Domnii mei...Eu am un singur nr de tel...0762899426. va pup si va astept.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2016 Deci l-ai lasat ca iti manca banii ?Pai e frumos mai Dobre ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 Domnii mei...Vreți să știți unde sta aurolacul de Dobre?..Strada râul șoimului nr4, bloc47, sc5, et3, apt 72. Sector 4. Berceni. Și masa sta pe strada zorelelor nr 33, Snagov. Acest aurolac infect nu înțelege și nu accepta ideea că l.am părăsit și banii mei nu mai ajung în portofelul lui. De 2 ani se chinuie sa scrie pe acest topic în speranța că imi distruge muncă. Teapa Dobre...Nimeni nu se uită in gura ta și nu ia în seamă o porcărie ca tine. Domnii mei...Eu am un singur nr de tel...0762899426. va pup si va astept.Si mama lui Dobre ce vina are ???? De ce era necesar sa pui adresa doamnei aici ? Nu cred ca dansa a gresit cu ceva sa fie tarata in borsul tau cu Dobre de pe topic... :no2 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Si mama lui Dobre ce vina are ???? De ce era necesar sa pui adresa doamnei aici ? Nu cred ca dansa a gresit cu ceva sa fie tarata in borsul tau cu Dobre de pe topic... :no2a gresit ca nu l-a avortat...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 a gresit ca nu l-a avortat... :no2 Aici gresesti... nu se face asta, ai ce ai cu el, dar nu cred ca trebuie sa introduci in ecuatie persoane straine de razboiul asta.... 3
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 :no2 Aici gresesti... nu se face asta, ai ce ai cu el, dar nu cred ca trebuie sa introduci in ecuatie persoane straine de razboiul asta....eu nu am nimic cu nimeni, pur si simplu imi fac munca, javra de Dobre se baga unde nu ii fierbe oala, desi nu am nici o obligatie fata de el, si el nu are nici un drept asupra mea. Scrie si scrie si scrie futu-l in gura de javra numai mincini sa sperie lumea sa nu imi mai vina, asta este scopul lui pe topicul meu. de ciuda si ura ca l-am parasit si banii mei nu mai ajung la el. Dar nu e problema, plec la sf lui ianuarie si sa ramana dobre pe forum sa va minta in continuare. Eu nu am manager, nu sunt bolnava, nu ma cauta nici o politie si nu am probleme de nici un fel. Si am un singur nr de tel..0762899426.
rockefeler Reputație: 136 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Decembrie 29, 2016 ....
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 eu nu am nimic cu nimeni, pur si simplu imi fac munca, javra de Dobre se baga unde nu ii fierbe oala, desi nu am nici o obligatie fata de el, si el nu are nici un drept asupra mea. Scrie si scrie si scrie futu-l in gura de javra numai mincini sa sperie lumea sa nu imi mai vina, asta este scopul lui pe topicul meu. de ciuda si ura ca l-am parasit si banii mei nu mai ajung la el. Dar nu e problema, plec la sf lui ianuarie si sa ramana dobre pe forum sa va minta in continuare. Eu nu am manager, nu sunt bolnava, nu ma cauta nici o politie si nu am probleme de nici un fel. Si am un singur nr de tel..0762899426. Saracie , de pe nr tau fin topic cu 575 la sfarsit am fost apelat recent de multe ori Acum este nr tsu personal Ai vazut usa aia cu ap 72 unde ai locuit in luna iulie 2016 adica la mine Cine a dcris acele biletele si ce anume a scris ? Tabloul din Nerva Traian este in casa mea pozele facute de tine sunt la mine Daca stii sa citesti ai vazut si niste documente stampilate si pe care scrie numele tau Iti spun acum ca daca o singura data mai zici ceva de mama vin si iti rup dintii Nu te am atins cinci ani , dar daca o singura data mai zici ceva de mama repet iti rup dintii
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Saracie , de pe nr tau fin topic cu 575 la sfarsit am fost apelat recent de multe ori Acum este nr tsu personal Ai vazut usa aia cu ap 72 unde ai locuit in luna iulie 2016 adica la mine Cine a dcris acele biletele si ce anume a scris ? Tabloul din Nerva Traian este in casa mea pozele facute de tine sunt la mine Daca stii sa citesti ai vazut si niste documente stampilate si pe care scrie numele tau Iti spun acum ca daca o singura data mai zici ceva de mama vin si iti rup dintii Nu te am atins cinci ani , dar daca o singura data mai zici ceva de mama repet iti rup dintiiam blocul împânzit de camere de supraveghere...Te riști? Că m.ai mai bătut și am ajuns la IML....Tu îmi jignești copilul zilnic. Minți non-stop membrii că sa ii sperii sa nu îmi mai vină la programare de ciudă că te.am părăsit și nu mai vezi un leu din banii mei. Asta e scopul tau aici...Să îmi strici topicul...Dar teapa...Nu reușești oricât ai incerca...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 Deci l-ai lasat ca iti manca banii ?Pai e frumos mai Dobre ? Si acum dupa doi ani tot ea ma intretine .Eu am spus pas prietene atunci cand am vazut ca face neprotejat ,ca nu vrea sa stranga bani pentru ce mintise la tv
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 am blocul împânzit de camere de supraveghere...Te riști? Că m.ai mai bătut și am ajuns la IML....Tu îmi jignești copilul zilnic. Minți non-stop membrii că sa ii sperii sa nu îmi mai vină la programare de ciudă că te.am părăsit și nu mai vezi un leu din banii mei. Asta e scopul tau aici...Să îmi strici topicul...Dar teapa...Nu reușești oricât ai incerca...Proasta draku de doi ani de zile ti am dat cu flit .Cine imi da bani de am reusit sa fac ce nu ai facut tu in sapte ani de curvarie ? cine a umplus usa mea cu acele biletele ? Eu nu ti am jignit copilul ,am spus doar realitatea despre el .Vrei sa merg la liceul lui sa aduc situatia lui scolara ?vrei sa pun poze aici sa vada lumea in ce conditii locuieste ?In afara de faptul ca il plimbi dupa tine si il aduci in atelierul unde belesti pule ce ai facut pentru el ? 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Si acum dupa doi ani tot ea ma intretine .Eu am spus pas prietene atunci cand am vazut ca face neprotejat ,ca nu vrea sa stranga bani pentru ce mintise la tv minți. Tu știi că minți. Eu te.am părăsit pt că aveai pretenții la banii mei, că erai șomer și nu vroiai sa te angajezi. Mi.amluat hainele din apt tau și le.Am dus în locația din tineretului și atunci ai inebunit și m.Ai amenințat că o să îmi distrugi topicul ca să nu mai fac nici un ban. Erai gelos și invidios pe copilul meu că il duceam la mare, la munte, la moll și îi luam tot ce vroia și mureai de oftica. O ții langa cu minciuni..Cu politie, dosarele, martori, documente, înregistrări. Te fute grija de copilul meu și de viața și familia mea, și de topicul meu. Scrii zi și noapte și nu te oprești din scris minciuni sa induci membrii in eroare sperând tu sa nu îmi mai vina. O sa plec eu din tara și tu tot aici o să fii scriind...Obișnuiește.Te cu ideea că indiferent ce faci și zici...Membrii nu te vor crede, mai ales cei care deja au fost la mine, și niciodata nu o să mai vezi 1 leu de la mine. Nu e treaba ta ce fac eu în viața mea, cu munca mea, cu copilul meu, cu familia mea, cu pizda mea. De 2 ani o ții langa. Ești schizofrenic fara șanse de vindecare.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 29, 2016 am blocul împânzit de camere de supraveghere...Te riști? Că m.ai mai bătut și am ajuns la IML....Tu îmi jignești copilul zilnic. Minți non-stop membrii că sa ii sperii sa nu îmi mai vină la programare de ciudă că te.am părăsit și nu mai vezi un leu din banii mei. Asta e scopul tau aici...Să îmi strici topicul...Dar teapa...Nu reușești oricât ai incerca...Eu spun adevarul ,nu sperii pe nimeni si chiar nu ma intereseaza cati boi vin sa ti rupa curu In acest sens chiar ti am trimis si eu cativa sa ma conving ca inca faci neprotejat si ti am urat mult succes
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 29, 2016 Eu spun adevarul ,nu sperii pe nimeni si chiar nu ma intereseaza cati boi vin sa ti rupa curu In acest sens chiar ti am trimis si eu cativa sa ma conving ca inca faci neprotejat si ti am urat mult succes nu fac neprotejat sifiliticule că nu mai iau pastile contraceptive iar analul e scos din meniu. O ții langa de nenorocit ce ești.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum