lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Am fost putin plecat sa ma distrez . Te deranjez ca sunt aici nonstop ? da ma deranjezi!!! Poate vreau sa vad si eu o recenzie, o maslina ceva, nu doar aberatiile tale...e 2017, renunta si tu, mai fa o pauza, posteaza in topicul ala de fazan sau in discutii generale daca tot vrei sa postezi ceva, nu doar aici 24 din 24ore Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 da ma deranjezi!!! Poate vreau sa vad si eu o recenzie, o maslina ceva, nu doar aberatiile tale...e 2017, renunta si tu, mai fa o pauza, posteaza in topicul ala de fazan sau in discutii generale daca tot vrei sa postezi ceva, nu doar aici 24 din 24ore Vai sensibila esti doamna .Cred ca stii sa citesti sau sa discerni ?Postez unde vreau ,cat vreau si spun numai adevarul ,minciuna ma irita .Daca vrei fa tu o postare ca sa fie bine si pentru curva ,,,Nu interzic la nimeni sa faca recenzii ,asa ca da i bataie Link spre comentariu
ramses969 Reputație: 1 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Boarfa ,ar trebui sa raspunzi la niste intrebari putin mai vechi ,Intre timp a mai aparut o minciuna de a ta .Totusi de ce ai sunat sambata trecuta stiind ca eu sunt plecat ? unde pula mea sa plece un prapadit ca tine ? Cred ca ai baut cam mult si ai visat ca esti plecat. Link spre comentariu
ramses969 Reputație: 1 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Vai sensibila esti doamna .Cred ca stii sa citesti sau sa discerni ?Postez unde vreau ,cat vreau si spun numai adevarul ,minciuna ma irita .Daca vrei fa tu o postare ca sa fie bine si pentru curva ,,,Nu interzic la nimeni sa faca recenzii ,asa ca da i bataie Pai daca nu ai ce face.. normal ca postezi, iti mai etalezi si tu prostia. Daca nu postezi aici cine dracu sa afle cat de tolomac esti. Apropo, ti-ai inchiriat si sufrageria ? Poti dormi linistit pe presul din fata usii, ti-ar sta bine. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 unde pula mea sa plece un prapadit ca tine ? Cred ca ai baut cam mult si ai visat ca esti plecat. te ai logat de pe contul asta ? esti proasta rau fa Loreno ,trebuia sa ai rabdare macar o zi ,Ai facut toate cele trei conturipe 25 noiembrie 2016 Cel putin stai logata pe telefon si pe celalat pe pc daca ai asa ceva Repet Lorenna ,ai trei conturi facute in aceeasi zi si mai scrii si dupa a lui jony 23 din cand in cand Disperata esti Doamne Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 offf Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pai daca nu ai ce face.. normal ca postezi, iti mai etalezi si tu prostia. Daca nu postezi aici cine dracu sa afle cat de tolomac esti. Apropo, ti-ai inchiriat si sufrageria ? Poti dormi linistit pe presul din fata usii, ti-ar sta bine.Ai curaj sa vi la mine acasa ? ,promit sa iti dau tabloul facut cadou de zeul tau Asa vezi si care i treaba ca tot bati pe la usa .Poti sa te loghezi de pe toate conturi simultan ? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 adresa lui dobre....strada raul soimului, nr 4, bloc 47, sc5, et3, apt 72, sector4, bucuresti......unde sta cu chiriasii in apt, si el doarme pe balcon, pt ca a inchiriat si sufrageria si cele 2 dormitoare...foamea e mare... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 offf Ti se potriveste perfect poza , arata disperarea ta ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 adresa lui dobre....strada raul soimului, nr 4, bloc 47, sc5, et3, apt 72, sector4, bucuresti......unde sta cu chiriasii in apt, si el doarme pe balcon, pt ca a inchiriat si sufrageria si cele 2 dormitoare...foamea e mare... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 E si adresa ta boarfa de corespondenta acum ,Aici vin toate citatiile la tribunal ,ai grija ca in doi ani iti expira buletinul .Poate iti face Ramses sau alt bou de pe aici Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Ai curaj sa vi la mine acasa ? ,promit sa iti dau tabloul facut cadou de zeul tau Asa vezi si care i treaba ca tot bati pe la usa .Poti sa te loghezi de pe toate conturi simultan ? adresa lui dobre....strada raul soimului, nr 4, bloc 47, sc5, et3, apt 72, sector4, bucuresti......unde sta cu chiriasii in apt, si el doarme pe balcon, pt ca a inchiriat si sufrageria si cele 2 dormitoare...foamea e mare... Dobre bem un vin fiert? Asteapta-ne ca venim Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Aceasta minciuna este veche ,eu cred ca ai datoria morala sa raspunzi la niste intrebari ,cred ca ai datoria civica sa te prezinti la politie ,ai datoria profesionala sa ti faci analizele Vrei sa pun eu aici adresa unde tu faci sex total neprotejat ,unde iti aduci copilul **spam editat** ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dobre bem un vin fiert? Asteapta-ne ca venim Cu doa mnele curve nu vorbesc ,tu du te la Lorena si bea o sampanie Zarea cumparata pe datorie Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Cu doa mnele curve nu vorbesc ,tu du te la Lorena si bea o sampanie Zarea cumparata pe datorie daca eu sunt curva, m-ai controlat? Ma-ta cum e? N-am chef sa intru in discutii cu tine, hoo mai potoleste-te, dute la o plimbare, ia aer, fa ceva, nu sta ca un prost Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Coane Dobre ,da , principiul este simplu - un neadevar simplu repetat pina la extrem ajunge sa fie crezut ca si adevar.Cum vine treaba asta cu analizele , tot sustii ca Lorena este bolnava dar - in West sint obligatorii , la fel ca si balonasul- citi din cei care au fost la Lorena s-au imbolnavit , concret de ce anume , de ce nu au scris pe aici , de ce nu s-au intors la ea sa o ia la bani marunti ?Este prima oara cind aud ca Lorena are proxenet....mai sa fie , doar nu o fi una din simpatiile mele de pe aici...Proxenetii misuna prin Unirii , Decebal , Vitan...nu pe la Brancoveanu.Macar Lorena arata bine , am inteles ca ofera servicii de calitate si te simti bine cu ea...Dar tu ...esti cam suparat pe multe...Iarta-ne , oameni sintem... 4 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 daca eu sunt curva, m-ai controlat? Ma-ta cum e? N-am chef sa intru in discutii cu tine, hoo mai potoleste-te, dute la o plimbare, ia aer, fa ceva, nu sta ca un prost Du te la Lorena ,rupe i curu fara balonas .N am chef de discutii si cu tine Esti esenta ,credeam ca vrei sa i faci o recenzie curvei dupa ce beti sticla aia cu vin Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Du te la Lorena ,rupe i curu fara balonas .N am chef de discutii si cu tine Esti esenta ,credeam ca vrei sa i faci o recenzie curvei dupa ce beti sticla aia cu vin vreau sa o beau cu tine, si sa fac recenzie cine cade primul din picioare Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Coane Dobre ,da , principiul este simplu - un neadevar simplu repetat pina la extrem ajunge sa fie crezut ca si adevar.Cum vine treaba asta cu analizele , tot sustii ca Lorena este bolnava dar- in West sint obligatorii , la fel ca si balonasul- citi din cei care au fost la Lorena s-au imbolnavit , concret de ce anume , de ce nu au scris pe aici , de ce nu s-au intors la ea sa o ia la bani marunti ?Este prima oara cind aud ca Lorena are proxenet....mai sa fie , doar nu o fi una din simpatiile mele de pe aici...Proxenetii misuna prin Unirii , Decebal , Vitan...nu pe la Brancoveanu.Macar Lorena arata bine , am inteles ca ofera servicii de calitate si te simti bine cu ea...Dar tu ...esti cam suparat pe multe...Iarta-ne , oameni sintem...Te as ruga sa suni tu la nr ala de telefon si sa intrebi omu de ce i pasa ca nu face Lorena bani .De ce imi ameninta copilul ,ce interes ar avea un client sa faca asta ?Repet acele poze pentru ca nu a raspuns .Crezi ca ar fi normal sa faca analizele acum ? Lorenna sambata trecuta la ora 13 ,57 m a sunat insistent de pe doua numere ! De ce oare ? Lorenna ieri a venit la usa mea .De ce ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 vreau sa o beau cu tine, si sa fac recenzie cine cade primul din picioareTrebuie sa faci cerere la Marean daca vrei sa bei o bere cu mine ,dar it spun ca asteapta si altii .Din pacate pentru tine eu nu mai consum alcool .Recenzie poti sa i faci curvei ca si asa nu prea vad pe aici decat pe alea scrise de ea Link spre comentariu
ramses969 Reputație: 1 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 te ai logat de pe contul asta ? esti proasta rau fa Loreno ,trebuia sa ai rabdare macar o zi ,Ai facut toate cele trei conturipe 25 noiembrie 2016 Cel putin stai logata pe telefon si pe celalat pe pc daca ai asa ceva Repet Lorenna ,ai trei conturi facute in aceeasi zi si mai scrii si dupa a lui jony 23 din cand in cand Disperata esti Doamne sa moara ma-ta in pula daca are lorena 3 conturi ? Pai disperat esti tu saracie, ca nu ai ce face, nici de-o laba nu ai timp ca stai si-ti belesti ochii aia prosti aici. Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Ce lucrezi ma Dobre de ai atata timp ? Sunt doar curios sa vad ce fel de oameni iau acasa o curva ordinara si se asteapta sa se schimbe.Tu o tineai acasa sa mearga la munca sa fie utila si ea intr-un fel sa-si creasca copilul sa fie normal la cap si lumea o injura si o lua la pula pe forum.Si uite ca s-a intors curva. De ce ? Pentru ca e curva in sloboz ! Am vazut clipul de la Capatos in care vorbeste cu fostul barbat.E o mahalagioaica ordinara si analfabeta, nu stiu de unde ideea ca are scoala. E o curva nenorocita cu evidente probleme la cap. Oricum ma Dobre, nici tu nu esti normal la cap daca te-ai bagat in asa ceva. Ce credeai ca o sa se intample ? 1 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Ce lucrezi ma Dobre de ai atata timp ? Sunt doar curios sa vad ce fel de oameni iau acasa o curva ordinara si se asteapta sa se schimbe.Tu o tineai acasa sa mearga la munca sa fie utila si ea intr-un fel sa-si creasca copilul sa fie normal la cap si lumea o injura si o lua la pula pe forum.Si uite ca s-a intors curva. De ce ? Pentru ca e curva in sloboz ! Am vazut clipul de la Capatos in care vorbeste cu fostul barbat.E o mahalagioaica ordinara si analfabeta, nu stiu de unde ideea ca are scoala. E o curva nenorocita cu evidente probleme la cap. Oricum ma Dobre, nici tu nu esti normal la cap daca te-ai bagat in asa ceva. Ce credeai ca o sa se intample ? Cand sunt liber incerc sa scriu aici pentru voi,eu o cunosc foarte bine .Am incercat sa o schimb si in doua randuri chiar am reusit sa o fac sa renunte la prostitutie .Nu suport minciunile ei Cand si a vazut de treaba ei am lasat o in pace Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 sa moara ma-ta in pula daca are lorena 3 conturi ? Pai disperat esti tu saracie, ca nu ai ce face, nici de-o laba nu ai timp ca stai si-ti belesti ochii aia prosti aici.Vorbeste frumos ciucinghezule .eu n am de ce sa fiu disperat .Voi ati muncit si in noaptea de revelion ,apropo de poze Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Vorbeste frumos ciucinghezule .eu n am de ce sa fiu disperat .Voi ati muncit si in noaptea de revelion ,apropo de poze ce cretin esti. mi-a facut pozele prietena mea de show si dupa aceea am plecat cu un grup de prieteni la un restaurant. m-ai vz tu in pula in noaptea de rev ca sa afirmi? cacatule imprastiat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum