Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

Bai nebuno tu stii ce inseamna  asta ?  Indiferent daca ati fost sau nu iubiti .

Doar citeste prin legea 161/2003 art . 42 ca sa stii unde te incadrezi  , cap sec  care esti

http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html

Hai ca te-ai mai ales cu un DOSAR PENAL  daca iti face plangere , iar daca mai ai inca unul pe rol cu siguranta puscaria te mananca   :)

Laso miky si asa sta inchisa in casa de frica politiei ,doua dosare pentru furt si unul pentru inselaciune sunt suficiente  :snap

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Minte miky ,este vrajeala ieftina Ea nu mai este cu George din iunie ,contul este facut in decembrie

stiu , tocmai de aceea am intervenit  ca se scalda in prostie  din nou  :)

Link spre comentariu

stiu , tocmai de aceea am intervenit  ca se scalda in prostie  din nou  :)

Am informatii ca zdreanta isi va face alt cont aici cu poze false ,in acest timp se lucreaza la interdictia sa nu paraseasca tara .Trebuie sa dea socoteala in fata justitiei

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Pe vremuri am participat si eu la niște orgii organizate de "baietasii de cartier"Pot să spun că au o imaginație incredibilă când sunt matoi,iar curvele n-au comentat nimic și crede-ma că erau puse să facă lucruri inumane.

adica in Iepoca de Aur?

• Like 1
Link spre comentariu

Bai nebuno tu stii ce inseamna  asta ?  Indiferent daca ati fost sau nu iubiti .

Doar citeste prin legea 161/2003 art . 42 ca sa stii unde te incadrezi  , cap sec  care esti

http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html

Hai ca te-ai mai ales cu un DOSAR PENAL  daca iti face plangere , iar daca mai ai inca unul pe rol cu siguranta puscaria te mananca   :)

Da, dar mai intai trebuie el sa dovedeasca cu acte ca era contul lui,.

• Like 1
Link spre comentariu

Iar vrei sa pari destept mancami-ai pula???Trebuie sa demonstreze ca s-a intrat pe contul ala sau ca contul ala al cui apartinea.Lasa legile pe seama la altii bagatorule de seama

Link spre comentariu

Da, dar mai intai trebuie el sa dovedeasca cu acte ca era contul lui,.

chiar era ...stiu ce vorbesc

Iar vrei sa pari destept mancami-ai pula???Trebuie sa demonstreze ca s-a intrat pe contul ala sau ca contul ala al cui apartinea.Lasa legile pe seama la altii bagatorule de seama

intra prostule in "cuibar"  ca ti s-a dus "taraba" pulii de suflet  :laugh2   nu stii tu d'astea 

Link spre comentariu

Am informatii ca zdreanta isi va face alt cont aici cu poze false ,in acest timp se lucreaza la interdictia sa nu paraseasca tara .Trebuie sa dea socoteala in fata justitiei

sigur nu va parasi tara 

Link spre comentariu

chiar era ...stiu ce vorbesc

intra prostule in "cuibar"  ca ti s-a dus "taraba" pulii de suflet  :laugh2   nu stii tu d'astea 

Stai flexat in pula mea de cordit ca nici macar nu sti sa vorbesti,sa mai scoti si tu cate ceva din repertoriu cand o sa faci prima recenzie pe forumul asta atunci ai voie sa vb dar de unde plm recenzie ca tu nici bani de tigari nu ai

Vezi ca iti da Roxana 200 lei sa faci curat in locatie in plmde lesinat si poate asa vezi si tu pizda pe anu asta tristule,cred ca te-a abuzat tactu cand erai mic

Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

dobre iti dedic piesa asta faina :* fratii nostrii rusii vin vin sa te ia la canal :* doamne da ne putere 

Link spre comentariu

Stai flexat in pula mea de cordit ca nici macar nu stii "sa vorbesti",sa mai scoti si tu cate ceva din repertoriu cand o sa faci prima recenzie pe forumul asta atunci ai voie sa vb dar de unde plm recenzie ca tu nici bani de tigari nu ai

Vezi ca iti da Roxana 200 lei sa faci curat in locatie in plmde lesinat si poate asa vezi si tu pizda pe anu asta tristule,cred ca te-a abuzat tactu' cand erai mic

Cred ca asa ai vrut sa scrii

Ti s-o futut acvariu limbricule :laugh2 bani poola pe luna asta  , deci transmite-i Roxanei sa tina cu dintii de ei ca urmeaza vremuri cacacioase (la propriu daca si mananca)  la figurat  :)

Link spre comentariu

Cred ca asa ai vrut sa scrii

Ti s-o futut acvariu limbricule :laugh2 bani poola pe luna asta  , deci transmite-i Roxanei sa tina cu dintii de ei ca urmeaza vremuri cacacioase (la propriu daca si mananca)  la figurat  :)

Stai ma linistit ca nu am nevoie de banii de la femei ca am serviciu bun nu ca tine un ratat cu probleme de personalitate care nu mai stie ce afirma si care a fost abuzat de tasu cand era mic

Link spre comentariu

Stai ma linistit ca nu am nevoie de banii de la femei ca am serviciu bun nu ca tine un ratat cu probleme de personalitate care nu mai stie ce afirma si care a fost abuzat de tasu cand era mic

sigur ai la cum scrii  :laugh2 :laugh2 :laugh2  

arata portofelul ZBANGHIULE   :boob

Link spre comentariu

Da sa imi sugi pula de trist si uite inca o dedicatie pt tine sa te uiti in portofelul ala al tau gol  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Arata-l pe al tau COCALARE , ca ti-l arat si eu pe al meu  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Imi arati " piese de produs"  , hai arata ce GUVID bazat mai esti ca sa te cred  :boob

• Like 16
  • Minus 14
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...