dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Bai nebuno tu stii ce inseamna asta ? Indiferent daca ati fost sau nu iubiti .Doar citeste prin legea 161/2003 art . 42 ca sa stii unde te incadrezi , cap sec care esti http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html Hai ca te-ai mai ales cu un DOSAR PENAL daca iti face plangere , iar daca mai ai inca unul pe rol cu siguranta puscaria te mananca Laso miky si asa sta inchisa in casa de frica politiei ,doua dosare pentru furt si unul pentru inselaciune sunt suficiente Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ce credeți , Sau împăcat ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Să vină Gogoncea pă toping. Acum e Stanciu ba ,ala era pe alta zona ! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Minte miky ,este vrajeala ieftina Ea nu mai este cu George din iunie ,contul este facut in decembriestiu , tocmai de aceea am intervenit ca se scalda in prostie din nou Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 stiu , tocmai de aceea am intervenit ca se scalda in prostie din nou Am informatii ca zdreanta isi va face alt cont aici cu poze false ,in acest timp se lucreaza la interdictia sa nu paraseasca tara .Trebuie sa dea socoteala in fata justitiei Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Dobre strikes (again, eventually) :laugh2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Pe vremuri am participat si eu la niște orgii organizate de "baietasii de cartier"Pot să spun că au o imaginație incredibilă când sunt matoi,iar curvele n-au comentat nimic și crede-ma că erau puse să facă lucruri inumane.adica in Iepoca de Aur? 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 adica in Iepoca de Aur?Nu,1995-2000 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Bai nebuno tu stii ce inseamna asta ? Indiferent daca ati fost sau nu iubiti .Doar citeste prin legea 161/2003 art . 42 ca sa stii unde te incadrezi , cap sec care esti http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html Hai ca te-ai mai ales cu un DOSAR PENAL daca iti face plangere , iar daca mai ai inca unul pe rol cu siguranta puscaria te mananca Da, dar mai intai trebuie el sa dovedeasca cu acte ca era contul lui,. 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Nu,1995-2000cam nasoale vremuri ... 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 cam nasoale vremuri ...Vremuri tulburi pentru curve si raiul curvarilor. Link spre comentariu
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Bai nebuno tu stii ce inseamna asta ? Indiferent daca ati fost sau nu iubiti .Doar citeste prin legea 161/2003 art . 42 ca sa stii unde te incadrezi , cap sec care esti http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html Hai ca te-ai mai ales cu un DOSAR PENAL daca iti face plangere , iar daca mai ai inca unul pe rol cu siguranta puscaria te mananca Iar vrei sa pari destept mancami-ai pula???Trebuie sa demonstreze ca s-a intrat pe contul ala sau ca contul ala al cui apartinea.Lasa legile pe seama la altii bagatorule de seama Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Da, dar mai intai trebuie el sa dovedeasca cu acte ca era contul lui,.chiar era ...stiu ce vorbesc Iar vrei sa pari destept mancami-ai pula???Trebuie sa demonstreze ca s-a intrat pe contul ala sau ca contul ala al cui apartinea.Lasa legile pe seama la altii bagatorule de seamaintra prostule in "cuibar" ca ti s-a dus "taraba" pulii de suflet nu stii tu d'astea Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Am informatii ca zdreanta isi va face alt cont aici cu poze false ,in acest timp se lucreaza la interdictia sa nu paraseasca tara .Trebuie sa dea socoteala in fata justitieisigur nu va parasi tara Link spre comentariu
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 chiar era ...stiu ce vorbesc intra prostule in "cuibar" ca ti s-a dus "taraba" pulii de suflet nu stii tu d'astea Stai flexat in pula mea de cordit ca nici macar nu sti sa vorbesti,sa mai scoti si tu cate ceva din repertoriu cand o sa faci prima recenzie pe forumul asta atunci ai voie sa vb dar de unde plm recenzie ca tu nici bani de tigari nu aiVezi ca iti da Roxana 200 lei sa faci curat in locatie in plmde lesinat si poate asa vezi si tu pizda pe anu asta tristule,cred ca te-a abuzat tactu cand erai mic Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Ianuarie 5, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 dobre iti dedic piesa asta faina fratii nostrii rusii vin vin sa te ia la canal doamne da ne putere Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Haideti sa oprim polemicile astea si sa deschidem un cont comun sa depunem cu totii cate 5 10euro sa ii dam lu dobre ca sa o scoata la produs pe iubita lui senatoare ca e draguta foc ! 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Stai flexat in pula mea de cordit ca nici macar nu stii "sa vorbesti",sa mai scoti si tu cate ceva din repertoriu cand o sa faci prima recenzie pe forumul asta atunci ai voie sa vb dar de unde plm recenzie ca tu nici bani de tigari nu aiVezi ca iti da Roxana 200 lei sa faci curat in locatie in plmde lesinat si poate asa vezi si tu pizda pe anu asta tristule,cred ca te-a abuzat tactu' cand erai micCred ca asa ai vrut sa scriiTi s-o futut acvariu limbricule bani poola pe luna asta , deci transmite-i Roxanei sa tina cu dintii de ei ca urmeaza vremuri cacacioase (la propriu daca si mananca) la figurat Link spre comentariu
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Cred ca asa ai vrut sa scriiTi s-o futut acvariu limbricule bani poola pe luna asta , deci transmite-i Roxanei sa tina cu dintii de ei ca urmeaza vremuri cacacioase (la propriu daca si mananca) la figurat Stai ma linistit ca nu am nevoie de banii de la femei ca am serviciu bun nu ca tine un ratat cu probleme de personalitate care nu mai stie ce afirma si care a fost abuzat de tasu cand era mic Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Stai ma linistit ca nu am nevoie de banii de la femei ca am serviciu bun nu ca tine un ratat cu probleme de personalitate care nu mai stie ce afirma si care a fost abuzat de tasu cand era micsigur ai la cum scrii :laugh2 arata portofelul ZBANGHIULE Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 dobre iti dedic piesa asta faina fratii nostrii rusii vin vin sa te ia la canal doamne da ne putere Poti sa vi sa mi dai o frunte in buric .Atat Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Iar vrei sa pari destept mancami-ai pula???nici sa injuri corect gramatical nu esti in stare *manca-mi-ai COCALARE Link spre comentariu
tonysoprano34 Reputație: 183 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 nici sa injuri corect gramatical nu esti in stare *manca-mi-ai COCALAREDa sa imi sugi pula de trist si uite inca o dedicatie pt tine sa te uiti in portofelul ala al tau gol Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Da sa imi sugi pula de trist si uite inca o dedicatie pt tine sa te uiti in portofelul ala al tau gol Arata-l pe al tau COCALARE , ca ti-l arat si eu pe al meu :laugh2 Imi arati " piese de produs" , hai arata ce GUVID bazat mai esti ca sa te cred 16 14 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Alunecase in a doua pagină...mă dădusem în spaimă 😞😞😞 de topic zic 😞 1 14 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum