Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

Dobre și chiriașii...Ce față de mort are Dobre ..De la atâta băutura...hahaha

Tu ai făcut poza saracie .Negrul ăla ti-a rupt găozu pentru o sticlă de cola Să inteleg că poza asta este răspunsul tău la faptul că refuzi să-ti faci analizele sau de ce faci neprotejat , sau unde ai stat asta vară Să vezi acum câti clienti o să ai !! Vai de capul tău !!Spune domnilor de ce nu mai fugi in Germania , de ce refuzi să-ti faci analizele
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Tu ai făcut poza saracie .Negrul ăla ti-a rupt găozu pentru o sticlă de cola Să inteleg că poza asta este răspunsul tău la faptul că refuzi să-ti faci analizele sau de ce faci neprotejat , sau unde ai stat asta vară Să vezi acum câti clienti o să ai !! Vai de capul tău !!Spune domnilor de ce nu mai fugi in Germania , de ce refuzi să-ti faci analizele

Dobreeee,mergem ma la therme ori ba?Postează niște poze cu puicuțele sa vedem dacă merita efortul.

Link spre comentariu
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Ce poze are Dobre pe Facebook și cum arată în realitate. Ce mașini descarcă de pe net. .Și el de fapt merge in tenesi prin zăpadă. .Și totul pt ca sa minta gagicile pe Facebook că se bucură ca prostul la niste likuri...

post-223415-0-70721600-1484743517_thumb.png

post-223415-0-67357500-1484743535_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ce poze are Dobre pe Facebook și cum arată în realitate. Ce mașini descarcă de pe net. .Și el de fapt merge in tenesi prin zăpadă. .Și totul pt ca sa minta gagicile pe Facebook că se bucură ca prostul la niste likuri...

Saraca forului , curva proasta iti repet ca nu aia este adresa mea de facebook Tu ai facut poza aia si sunt cu un vecin si prietenii mei , acel negru ti a rupt curu pentru o napolitana si o sticla de cola
Link spre comentariu

Pupici

De ce faci neprotejat si refuzi sa-ti faci analizele Ai vazut convorbirea nea pe facebook cu Cristina ? Ai vazut data ? Ai vazut chitanta pt concursul de stewardesa ? Dacă tot faci mizerii pe aici si spui minciuni fii atentă la detalii Ele fac diferenta !

post-222046-0-28643900-1484759915_thumb.jpeg

post-222046-0-90887400-1484759931_thumb.png

post-222046-0-95987900-1484759979_thumb.png

post-222046-0-10045600-1484760045_thumb.jpeg

post-222046-0-05959300-1484760095_thumb.jpeg

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mister Dobre , vezi si tu ce am scris acum citeva zile pe tema BTS urilor Lorenei.

De ce nu raspunzi ?

Vezi ca ceva nu se leaga...si tot repeti anuntul de acum 2-3 ani....

Link spre comentariu

Dobre...Urâtul pământului..Huooo sperii copiii

Si tu imbolnavesti oamenii de sifilis sau alte boli venerice ,mars in Germania .Sau nu mai fugi ?Curva suprema ,cea mai saraca boarfa existenta pe acest pamant .Ai si tu ceva al tau in afara de buletinul facut de mine ?O sa vezi proasta draku ca asta vara aveai alta parere despre mine .Am facut cerere la vodafone sa-mi dea tot ce am vorbit si poze ,repet in luna iulie 2016...

Link spre comentariu

Dobre, dar chiar nu te vezi cat de urat esti? esti cel mai urat barbat din lume, nici macar nu te poti numi barbat. Esti o caricatura esuata cu ochii bulbucati, nasul mare, puta mica, picioare scurte si bondoace, burdihan umflat de alcool....esti bun de pus in lanul de porumb sa sperii ciorile.  :rax2 si dupa ce ca esti infiorator de urat mai esti si prost de bubui...huooo

• Like 1
Link spre comentariu

zeul e frumos, sugeai-ai palosul...DOBRE RATATULE

De aia te-a lăsat cu ochii in soare după cinci luni , de aia plângeai astă vară pe la usa mea , de aia iti scriai recenzii după conturile lui chiar de lângă mine ,,,,vai capul vostru Apropo , stii cum il cheamă ? Era Dragos , apoi Ionut , mai nou George !!!!
Link spre comentariu

Dobre, dar chiar nu te vezi cat de urat esti? esti cel mai urat barbat din lume, nici macar nu te poti numi barbat. Esti o caricatura esuata cu ochii bulbucati, nasul mare, puta mica, picioare scurte si bondoace, burdihan umflat de alcool....esti bun de pus in lanul de porumb sa sperii ciorile.  :rax2 si dupa ce ca esti infiorator de urat mai esti si prost de bubui...huooo

accepta.ti urâțenia. Resemnează.te. Nici daca te mai naști de 15 mii de ori nu o să reușești să faci o femeie sa ii placa de tine. Zici că ești din filmele de groază...iahhhh
Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2Spune de ce faci neprotejat ? Spune de ce nu fugi in Germania ? Spune despre asta vara ! Cum te rugai de mine sa-ti dau bani ,cum ne amuzam cand injurai pisicul raios ,cum am mers cutine sa faci poze pentru stewardesa .Cinci ani to asa urat am fost ? Eram singurul barbat cu care aveai orgasm .De ce refuzi sa iti analizele ? Curva expirata ,sfarsitul tau este aproape ,esti o saraca si o terminata .O distrusa de soarta !!! :slap2

Link spre comentariu

accepta.ti urâțenia. Resemnează.te. Nici daca te mai naști de 15 mii de ori nu o să reușești să faci o femeie sa ii placa de tine. Zici că ești din filmele de groază...iahhhh

RASPUNDE FUTUTI MORTII MA-TII LA INTREBARI SI LASA VRAJEALA

Link spre comentariu

AI VAZUT PROASTA PULII CE SCRIA PE CHITANTA AIA ?? UNDE ERAI SI LA CE DATA ??? ESTI UN MONUMENT DE PROSTIE SI AI UN TUPEU MAXIM 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...