christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Pot sa iti spun ca arata f bine, ca in poze.Accepta CIM , COB 12 8
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Nu stiu..nu m-a interesat sa o fut intre sani. 12 8
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Ianuarie 20, 2017 Nu stiu..nu m-a interesat sa o fut intre sani.E adevarat ca are curul plin de hemoroizi?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Nu sfinte 12 8
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Bai Dobrica...tocmai ce am spus ca am facut totul protejat....tu probabil I-o trageai fara si faci confuzii.Si problemele penale nu se discuta pe forum de curve...ma doare-n pula de ce a fost intre tine si titulara topicului...chiar nu vezi ca ne plictisesti cu povestile tale? Ce ne intereseaza pe noi povestile voastre? Noi futem si atat..nu am iubit tarfe ca tine...doar le-am futut. Capisci?S-a kkt pe tine sau nu ???
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 E adevarat ca are curul plin de hemoroizi? Hemoroizi putini spus ,eu zic carcaleti !
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Pe tine sigur s-a kkt...daca tot insisti atat....la ce fata de bidon turtit ai 11 8
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Bai Dobrica...tocmai ce am spus ca am facut totul protejat....tu probabil I-o trageai fara si faci confuzii.Si problemele penale nu se discuta pe forum de curve...ma doare-n pula de ce a fost intre tine si titulara topicului...chiar nu vezi ca ne plictisesti cu povestile tale? Ce ne intereseaza pe noi povestile voastre? Noi futem si atat..nu am iubit tarfe ca tine...doar le-am futut. Capisci?Si pe mine fix in siretul de la bocanci ca ai fost tiu la curva ! Daca te umilesti sa mergi la o curva care te injura si se pisa pe tine este problema ta ,
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Pe tine sigur s-a kkt...daca tot insisti atat....la ce fata de bidon turtit aiDiferebta dintre noi este ca eu futut o cinci ani gratis iar tu platesti de fiecare data inainte
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Diferenta dintre noi este ca tu ai iubit-o ...fraiere 11 8
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 De asta delirezi pe aici 12 8
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Bai Dobrica...tocmai ce am spus ca am facut totul protejat....tu probabil I-o trageai fara si faci confuzii.Si problemele penale nu se discuta pe forum de curve...ma doare-n pula de ce a fost intre tine si titulara topicului...chiar nu vezi ca ne plictisesti cu povestile tale? Ce ne intereseaza pe noi povestile voastre? Noi futem si atat..nu am iubit tarfe ca tine...doar le-am futut. Capisci?Tu oricum esti trist ,si nu te pune nimeni sa citesti .Este facultativ cititul pe acest topic nu obligatoriu Voi futeti pe bani cu neveste acasa ,eu va fut gratis neveste unora .Asta este diferenta dintre noi .Pricepi ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 De asta delirezi pe aiciDaca stii sa citesti ar fi ideal insa vad ca esti si capos cu probleme de vedere
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Hai sictir...stii tu cine are nevasta sau nu...si noi poate iti futem prietena , daca tot ai expus-o pe aici.Obositule! 11 8
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Muream prost dacă nu aflam ca poți sa iei gripa dacă dai muie neprotejat. Doamne fereste ,stai bre pe aci ! Unde pleci asa de tanar ?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Mare scula de barbat ce esti...pui poze cu chitante ca schimbi si tu 200 euro...crezi ca n-am vazut euro in viata noastra 12 8
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Hai sictir...stii tu cine are nevasta sau nu...si noi poate iti futem prietena , daca tot ai expus-o pe aici.Obositule!Tu sigur ai ,iei banii de la gura copilului sa-i dai la o curva care te-a injurat
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 Pai bine Dobre , ar trebui sa fi un om implinit in toate cele.Si tu umbli pe aici si dai dovada de patima , tot o tii pe a ta.Trecutul este trecut...Multa paucis sau cum spune turcul din Paris - Le mouvement des yeux est la langage des amoureux.Tu cum te-ai simti in locul Lorenei ?O demonizezi de parca ar fi un monstrulet inuman.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Mare scula de barbat ce esti...pui poze cu chitante ca schimbi si tu 200 euro...crezi ca n-am vazut euro in viata noastraLa doua trei zile schimb si eu cate doua trei sute de euro ,asa sa oftic lumea ! Probleme ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Pai bine Dobre , ar trebui sa fi un om implinit in toate cele.Si tu umbli pe aici si dai dovada de patima , tot o tii pe a ta.Trecutul este trecut...Multa paucis sau cum spune turcul din Paris - Le mouvement des yeux est la langage des amoureux.Tu cum te-ai simti in locul Lorenei ?O demonizezi de parca ar fi un monstrulet inuman.Pe mine nu ma intereseaza trecutul ,ea va injurat recent si minte in prezent !
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Unii poate schimbam cateva mii, dar nu ne laudam pe aici, asa cum faci tu. 11 8
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Hai sictir...stii tu cine are nevasta sau nu...si noi poate iti futem prietena , daca tot ai expus-o pe aici.Obositule!Si cine nu te lasa disperatule de soarta ? vrei sa-ti dau nr ei de telefon ?
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Disperat esti tu fraiere...ca repeti si postezi la nesfarsit aceleasi lucruri ... 11 8
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 20, 2017 Unii poate schimbam cateva mii, dar nu ne laudam pe aici, asa cum faci tu.Esti esenta de prost ,eu nu voua v-am aratat si boarfei pentru ca manaca rahat !! Sa fii iubit de Lorena ca nevasta nu -ti mai place .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum