dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 clar, cu mare placere, te pup rau. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 F sexy bustiera asta . Lore...eu marti ajung in buc , o programare se poate ? PupiciStii sa citesti ?? Deja te-ai indragostit nebunule ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei dragi azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept.Sex total neprotejat ! Refuz sa-mi fac analizele si ma kk pe voi de ratati Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Putin prin Mall cu o tipă interesantă să mâncăm sushi , mâine am alte două programări pentru că fut rău si apăsat Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 @Dobre, vezi (in a doua poza) ca un peste iti asculta telefonu'! 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 @Dobre, vezi (in a doua poza) ca un peste iti asculta telefonu'! E Victoras a lu Lorena ! Ala galben zici ? 2 Link spre comentariu
richard1 Reputație: 22 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Putin prin Mall cu o tipă interesantă să mâncăm sushi , mâine am alte două programări pentru că fut rău si apăsatmai ai putin si calci pe blugi, tarane Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 sushi hahahhahaha o tipa interesanta ahhahahahahahaFUTE RAU SI APASAT EL AHAHAHAHHA Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 mai ai putin si calci pe blugi, tarane Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Putin prin Mall cu o tipă interesantă să mâncăm sushi , mâine am alte două programări pentru că fut rău si apăsat dobre mananci odata sushi si apoi 29 de zile parizer cu pita Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 sushi hahahhahaha o tipa interesanta ahhahahahahahaFUTE RAU SI APASAT EL AHAHAHAHHA Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 dobre mananci odata sushi si apoi 29 de zile parizer cu pita Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Domnii mei dragi, azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Domnii mei dragi, azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept.Sex total neprotejat ! Refuz să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 da tu de ce comentezi dobre , ca sigur ai facut anal neprotejat cu negru ala de ti-ai rupt ficatii in tine si nu ai postat analize recente. Link spre comentariu
ursulete Reputație: 4 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Baai Dobre...mai dute frate-n pula noastra si lasa-ne sa ne bucuram de frumoasa Lorena...😉 Link spre comentariu
florinc20 Reputație: 149 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Exact Dobre.Mai da-te-n pula noastra Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Baai Dobre...mai dute frate-n pula noastra si lasa-ne sa ne bucuram de frumoasa Lorena...😉Si cine nu te lasă ??vorbeste frumos că intrăm in coliziune si te scutur de iti vin toti dracii !! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Exact Dobre.Mai da-te-n pula noastraSterge-te la gură de kkt băi maimuțoiule când vorbesti cu mine !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 da tu de ce comentezi dobre , ca sigur ai facut anal neprotejat cu negru ala de ti-ai rupt ficatii in tine si nu ai postat analize recente.Cu măta am făcut si cred că are sida Link spre comentariu
liviu16 Reputație: 647 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Si cine nu te lasă ??vorbeste frumos că intrăm in coliziune si te scutur de iti vin toti dracii !! da ai intrat vreodata in viata ta in coliziune cu cineva??? )))poate ai scuturat-o si tu pe Lorena pizdo. Link spre comentariu
gozo Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Poate sa dea cineva ban celor care polueaza? Link spre comentariu
ursulete Reputație: 4 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Dobreee...Haai ca ti am vorbit frumos....mai da-te-n sloboz...😂😂😂😂E normal sa te oftici si sa iti para rau....la ce femeie ai pierdut...😉Aaaa si apropo...daca vrei sa ma scuturi...sa ma scuturi pana imi dau drumu...pe ochii tai😂 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Dobreee...Haai ca ti am vorbit frumos....mai da-te-n sloboz...E normal sa te oftici si sa iti para rau....la ce femeie ai pierdut...Aaaa si apropo...daca vrei sa ma scuturi...sa ma scuturi pana imi dau drumu...pe ochii taiEsti esenta de prost se vede clar intentia ta ,doar ca rezultatul tau este zero ,stai relaxat ca nu iti face curva vreo reducere !Esti un tigan cocalar si iti curge scuipat din gura cand vorbesti cu mine dar faci pe interesantul !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 da ai intrat vreodata in viata ta in coliziune cu cineva??? )))poate ai scuturat-o si tu pe Lorena pizdo. Tu ce crezi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum