lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Lorena noua locație ...... zona . Mersi .locația o spun la tel...E lux... Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Domnii mei, va astept în noua mea locație de lux, intima si discreta să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fără anal. Ca fantezii..Cunni, 69, fk, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate. Vă pup și vă aștept. 2 Link spre comentariu
bufbufbufbuf Reputație: 18 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Ok m-a interesa decit zona : gen . Tineretului , uniri , Vitan .etc sa vad cum m-a desfășor eu . Mersi Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dobre asta e plin de sperma negrului ala si de minciuni.Ce dosare penale ce dovezi ce chirii ba ca te prezinti aici numa cu poze cu un tablou cu lupi si cu pofta de pula Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Apropo de poze :uite una cu contabila de la firma mea Am servit cina la un restaursnt si am pusctara la caleIti deschizi firma de supt negrii din bucuresti? Chez gaoaza lui dobre SRL Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dobre asta e plin de sperma negrului ala si de minciuni.Ce dosare penale ce dovezi ce chirii ba ca te prezinti aici numa cu poze cu un tablou cu lupi si cu pofta de pulaTu esti plin de sifilis de la Lorena , stii când a fost anul trecut in spital Ti e ciudă de tabloul ală pentru că era cadou de la tine Câti bani i ai dat ultima oară ?? Ce azis mama ta bolnavă cand a vazut zdreanta atunci cand a fost in casa ta din chirpici ?? Hai spune !! O să spun eu jigodie .Nu inteleg prostane de ce scriu aici când tu ai altă relatie cu o femeie normală .mai pupi si tu cur fara balonas din când in când . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Da Dobre , eu am defecte , mint , am facut ce iti imaginezi tu.Nu te-am criticat aspru , dar exagerezi in mod delirant.Mai termina cu lauda si cu acuzatiile , ti-a luat Lorena spatiul vital si viata !Hai cu analizele tale , ca nu tine logica ta. 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Iti deschizi firma de supt negrii din bucuresti? Chez gaoaza lui dobre SRLMi-am deschis firmă prostane Repet , acel negru a rupt curu in curva ta pentru o napolitană si o sticlă de cola Chiar ea a făcut aceea poză Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Da Dobre , eu am defecte , mint , am facut ce iti imaginezi tu.Nu te-am criticat aspru , dar exagerezi in mod delirant.Mai termina cu lauda si cu acuzatiile , ti-a luat Lorena spatiul vital si viata !Hai cu analizele tale , ca nu tine logica ta.Ai citit mai atent ?? Repet , imi port singur de grijă si nu-mi cobor standardele Diferenta dintre noi este faptul că eu vorbesc cu argumente si imi asum tot ce spun Nu mă intereseaza pe cine crezi ..Fiecare cu interesul lui..O seară plăcută mister Gelu Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Cine face un poll sa vedem cata lume crede daca l a futut negru ala pe dobre in cur ,gura si la subsioara Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Ok m-a interesa decit zona : gen . Tineretului , uniri , Vitan .etc sa vad cum m-a desfășor eu . Mersi Sună-mă pe mine si iti zic eu , tocmai a plecat un prieten de la ea Au făcut si anal Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Ai citit mai atent ?? Repet , imi port singur de grijă si nu-mi cobor standardele Diferenta dintre noi este faptul că eu vorbesc cu argumente si imi asum tot ce spun Nu mă intereseaza pe cine crezi ..Fiecare cu interesul lui..O seară plăcută mister GeluMINTI CU NERUSINARE SUGACI DE NEGRI CARE ESTI. TU NU VORBESTI CU NICI UN ARGUMENT , DOAR MINTI ! SI NU ITI ASUMI CA S A CACAT NEGRU ALA IN CURU TAU FACI PE VIRGINA Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Cine face un poll sa vedem cata lume crede daca l a futut negru ala pe dobre in cur ,gura si la subsioaraMăta face , aia de s-a căcat Lorena pe ea după ce ai plătit ca prostu chiria Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 MINTI CU NERUSINARE SUGACI DE NEGRI CARE ESTI. TU NU VORBESTI CU NICI UN ARGUMENT , DOAR MINTI ! SI NU ITI ASUMI CA S A CACAT NEGRU ALA IN CURU TAU FACI PE VIRGINA Lorena sau George , sunteti disperati si nemâncati .Urlă foame-n voi esti -sunteti monumente de prostie .Sincer mă amuz la maxim când văd că există asemenea exemplare Sa-ti mai faci mâine două conturi si sa scrii si de acolo Nu vezi că ai ramas singurul prost care mai plânge de foame pe aici Nu incerca sa distragi atentia de la problemele grave cu toate bazaconiile Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Problemele grave sunt ca nu recunosti ca ti a bagat mielu cioara aia si ca minti foarte mult!!! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 MINTI CU NERUSINARE SUGACI DE NEGRI CARE ESTI. TU NU VORBESTI CU NICI UN ARGUMENT , DOAR MINTI ! SI NU ITI ASUMI CA S A CACAT NEGRU ALA IN CURU TAU FACI PE VIRGINA Uite prostule un argument : Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Problemele grave sunt ca nu recunosti ca ti a bagat mielu cioara aia si ca minti foarte mult!!!Lu cioara aia ii plac femeile , maiales curu Lorenei ca il rupe fara balonas Stiu ca te oftici ca umla in locul tau preferat Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dacă dragoste nu e..facem 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dacă dragoste nu e..facem sex total neprotejat . Nu vreau să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dobre cat iti dau pe Lorena? 1 Link spre comentariu
ralex2013 Reputație: -3 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Ce s-ar face Bianca faza pidulice? Cred ca asa Dobre si-ar lua gandul de la ea! Ce parere aveti? Link spre comentariu
ralex2013 Reputație: -3 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 A pardon ..pizdulice am vrut sa spun! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Dobre cat iti dau pe Lorena? Un kil de pastrama si doua de vin rosu .Da Victoras este managerul ,cu el vorbeste .. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Ce s-ar face Bianca faza pidulice? Cred ca asa Dobre si-ar lua gandul de la ea! Ce parere aveti?Eu am uitat o cu lux de amanunte .Saptamana trecuta i-am facut si parastas de doi ani Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 A pardon ..pizdulice am vrut sa spun!Galeata este cuvantul potrivit ,ca de gaoz se ocupa babardierul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum