Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Dobre o fii mâncat ceva azi? Vorba lui pisicuțs.. Măcar din mila chiriașilor? Că eu îmi fc ditamai oala de sarmale....O femeie trebuie sa fie curva in pat, gospodina in casa si doamna in societate...Off Dobre...Hai salivează la sarmalele mele că sunt sigură că gura ta in afara de kk nu mănâncă altceva...

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Un domn mananca in oras langa o domnisoara frumoasa ! Vezi sa nu faca kk pisicu in sarmalele tale !A dat cpmanda boos de sarmale ??  :slap2 Lu Gerge ii placea caracatita ,vad ca victoras e mai rustic dar tot taran basit !

Postat

Dobre o fii mâncat ceva azi? Vorba lui pisicuțs.. Măcar din mila chiriașilor? Că eu îmi fc ditamai oala de sarmale....O femeie trebuie sa fie curva in pat, gospodina in casa si doamna in societate...Off Dobre...Hai salivează la sarmalele mele că sunt sigură că gura ta in afara de kk nu mănâncă altceva...

Asta e poza din locatia din Nerva Traian adica fix de anul trecut ,ai schimbat doar data saracie penala

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Asta e poza din locatia din Nerva Traian adica fix de anul trecut ,ai schimbat doar data saracie penala

să mori tu in chinuri că nu e locația nouă?
Postat

DOBRE MANANCA PARFAIT DE SPERMA DE NEGRU , ASTA E FITZA LUI

MARS DE AICI GEORGE TARANUSH ,DU-TE TARE !!

Postat

Dobre...Prostule, nu vezi că e noua locație.?..Ia uite sarmalele fomistule, amaratule, leșinatule...Ți e foame? Mănâncă kk că atâta știi, atâta poți și de atât ești în stare...

post-223415-0-09866000-1485512831_thumb.jpg

post-223415-0-18734400-1485512850_thumb.jpg

post-223415-0-49328700-1485512940_thumb.jpg

post-223415-0-18356100-1485513061_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:nairobi
Postat

haideti sa facem cheta sa ii luam bilet de avion lu dobre sa mearga  pe trib in congo sa isi faca de cap cu toate pulile de vanatori negri batrani !

Postat

Tu

haideti sa facem cheta sa ii luam bilet de avion lu dobre sa mearga  pe trib in congo sa isi faca de cap cu toate pulile de vanatori negri batrani !

stai că acum da fuga la sun Plaza și își comanda de la restaurantul ..Rustic...O portie de 4 sarmale vechi cu mămăligă tare de spargi capul cu ea....Să ne dovedească că el mănâncă în oraș la ..Împinge tava...Salivează la oala mea de sarmale, a intrat în fibrilații...
Postat

să mori tu in chinuri că nu e locația nouă?

Sa moara Veta de nu faci poza la toata bucataria ,iar minti cu nerusinare

Postat

Tustai că acum da fuga la sun Plaza și își comanda de la restaurantul ..Rustic...O portie de 4 sarmale vechi cu mămăligă tare de spargi capul cu ea....Să ne dovedească că el mănâncă în oraș la ..Împinge tava...Salivează la oala mea de sarmale, a intrat în fibrilații...

Esti proasta clei ,acolo mananci tu cu fitu Tot in sun plaza exista club Oxigen sau ... 

Postat

Sa moara Veta de nu faci poza la toata bucataria ,iar minti cu nerusinare

vrei poza la toată bucătăria? Dar îți fc și la sarmale să îți curgă balele de fomist ce esti
Postat

Nu te saturi mah de atata muie si kkt cat ti-a dat curva ta ? Vrei sa-ti mai dam si noi ? Esti deosebit de prost si un frustat infect .

Postat

vrei poza la toată bucătăria? Dar îți fc și la sarmale să îți curgă balele de fomist ce esti

Tabloul ala de la mine de acasa a fost in locatia aia etaj , trei ap 41 ,a patra usa pe dreapta .

Postat

Ți.e foame Dobre? Asta e, nu ai de ales decât să mănânci căcat prăjit.

post-223415-0-31573600-1485513843_thumb.jpg

post-223415-0-86815200-1485513868_thumb.jpg

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Vinerea mananc de post ,sunt credincios nu pacatoasa ca tine  :slap2

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Vinerea mananc de post ,sunt credincios nu pacatoasa ca tine  :slap2

VINEREA MANANCI SPERMA DE NEGRU CU PUTIN CHIMEN

• Minus 2
Postat

Asta e din aia 1000 de euro de ti ia dat Victoras ,trebuie sa i dai 3000 inapoi ,Tocmai spuneam dimineata .Sau esti la vreun client acasa ?

Postat

Iti plac negri rasule ,si lu Lorena la fel .Si aici va potriviti  :laugh2

Postat

Tu nu vezi ca esti cel  mai prost ? Dupa ce s-a kkt Lorena pe tine si pe mata scrii numai aici ! Oare de ce ??

Postat

Dobre cu dovada în fața că sunt în noua locație și îmi merge bine și mănânc tot ce vrea pz mea, refuză să accepte realitatea. E modul schizofrenicilor de a.si ascunde durerea. Realitatea și adevărul sunt prea dure pt ei. Mai bine trăiesc în lumea lor de basm...

post-223415-0-51007900-1485514236_thumb.jpg

Postat

Sa-i dai lu fitu saracu ,este pe strada si chioraie matele in el !

Postat

Dobre cu dovada în fața că sunt în noua locație și îmi merge bine și mănânc tot ce vrea pz mea, refuză să accepte realitatea. E modul schizofrenicilor de a.si ascunde durerea. Realitatea și adevărul sunt prea dure pt ei. Mai bine trăiesc în lumea lor de basm...

:laugh2 Imi place plasma aia ,tragem linie dupa inca cinci ani .Garantez ca tot asa o sa fii /Chiar o sa salvez aceasta postre cu data si o sa vezi ca am dreptate .Sa pui poze la apartamentul tau daca vreodata in viata asta o sa ai asa ceva .Stie omul ca-i faci reclama aici ,stie ca te prostituezi fara balonas in casa lui ?

Postat

Ce moare Dobre de pofta la sarmalele mele și e distrus de foame....Ce îmi place să il văd suferind...Mă fascinează sa văd cum se agită și moare în chinuri...O sa bag sarmalele la cuptor să iasă rumene și le fac și poza să se sinucidă Dobre de ciudă, de foame și să îi curgă balele de fomist..hahaha

Postat

Stim cu toti ca ai mancat tone si sperma si cacat zilnic pe aici ,si mai stim si cati kilometrii de autostrada au intrat in tine insa esti o saraca si asa vei muri 

Postat

Ce moare Dobre de pofta la sarmalele mele și e distrus de foame....Ce îmi place să il văd suferind...Mă fascinează sa văd cum se agită și moare în chinuri...O sa bag sarmalele la cuptor să iasă rumene și le fac și poza să se sinucidă Dobre de ciudă, de foame și să îi curgă balele de fomist..hahaha

zilnic îi e foame lui Dobre, nu are nici bani, nici iubita sa ii gătească...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...