Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

Ce moare Dobre de pofta la sarmalele mele și e distrus de foame....Ce îmi place să il văd suferind...Mă fascinează sa văd cum se agită și moare în chinuri...O sa bag sarmalele la cuptor să iasă rumene și le fac și poza să se sinucidă Dobre de ciudă, de foame și să îi curgă balele de fomist..hahaha

Ce subiect interesant ,sarmalele tale .SPUNE ADEVARUL CURVA EXPIRATA ! FA-TI ANALIZELE ! DA-I PENSIA ALIMENTARA COPILULUI !NU MAI FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT .SA VI SA-TI DAU TABLOUL SI ALTE LUCRURI RAMASE DE ASTA VARA IN CASA MEA !

Link spre comentariu
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Sarmale la cuptor...Mmm...Sunt bună rău de tot în toate domeniile. Dobre, găsește.ti o iubita să îți gătească sa nu mai rabzi de foame și să salivezi la ...împinge tava...ca și acolo e prea scump pt tine.

post-223415-0-17915900-1485514964_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Sarmale la cuptor...Mmm...Sunt bună rău de tot în toate domeniile. Dobre, găsește.ti o iubita să îți gătească sa nu mai rabzi foame și să salivezi la ...împinge tava...ca și acolo e prea scump pt tine.

:laugh2  :laugh2  :laugh2eSTI PCEA MAI PROASTA CURVA IN VIATA DE LA MAM TEREZA INCOACE ,MA KK IN SARMALELE TALE .CAND STATEAI LA MINE CINCI ANI A FACUT MAMA MEA SARMALE ,ACUM VAD CA FACE MAMA LU VICTORAS 

Link spre comentariu

Ce prost ești Dobre, ți e foame? Du.te la..impinge tava...Cu 4 lei mănânci si tu ceva, prapaditule. La cat ești de jerpelit, li se face milă de tine, și îți oferă o porție de mâncare gratis ca la aurolaci. Ce sa îți fac, dacă nu ai și tu iubita să îți gătească...

Link spre comentariu
Sarmale la cuptor...Mmm...Sunt bună rău de tot în toate domeniile. Dobre, găsește.ti o iubita să îți gătească sa nu mai rabzi de foame și să salivezi la ...împinge tava...ca și acolo e prea scump pt tine.Să mă kk in sarmalele tale pisicuts Ale mele sunt mai bune ..

post-222046-0-24254200-1485516102_thumb.jpeg

post-222046-0-74468100-1485516149_thumb.jpeg

post-222046-0-23510400-1485516196_thumb.jpeg

post-222046-0-92315900-1485516235_thumb.jpeg

post-222046-0-18833200-1485516274_thumb.jpeg

post-222046-0-57252300-1485516324_thumb.jpeg

post-222046-0-65778700-1485516379_thumb.jpeg

post-222046-0-25173100-1485516432_thumb.jpeg

Link spre comentariu

AM DOVEZI CA LU DOBRE II PLAC PULILE DE NEGRU< DOVEZI IREFUTABILE LA FEL CA DOVEZILE LUI

VAD CA TE PRICEPI LA FALSURI LORENA ,ASTA TOAMNA DE LANGA MINE AI SCHIMBAT PAROLA FOSTULUI IUBI GEORGE CHIAR DE LANGA MINE .acum te loghezi de pe contul lui tot de langa mine l-ai injurat pe pisic si pe membrii ,tot de langa mine ti-ai scris recenzii de pe trei conturi Stie George -Jony 23 ca scrii de pe contul lui ? 

Link spre comentariu

Daca esti atenta boarfa cand tu faceai kk pe ratati ,acum domni eram langa tine si scriam de pe contul meu ,la un moment dat a intrat babardierul -George si dupa ce ai zis ceva de masa i ai schimbat parola la cont .Acum te loghezi dupa el si scrii tu .Te rog incearaca in alta parte cu astfel de mizerii gunoiule penal

Link spre comentariu

Cand George sau Ionut sau Dragos ca nicitu nu stii cum il cheama dupa patru luni de conculimbaj  a intrat si a scris tu erai langa mine in casa mea .Ai spus ceva de mama lui apoi ai schimbat parola si acum te loghezi de pe acest cont .El mai are vreo trei dar ai avut grija sa le rezolvi si pe alea .MINCIUNILE TALE SE VAD DIN AVION ,UMBLA TE ROG MAI CU FINETE DACA VREI SA TE CREADA RATATII

Link spre comentariu

[quote name="lorenalove" post="2424735" timestamp="1485520473"

Domnii mei, vă invit în noua mea locație de lux să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii erotice. Sex total neprotejat , nu imi fac analizele si mă kk pe voi de ratati

post-222046-0-69133400-1485520972_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Ti-am spus ca fac kk in ele ,ai invatat ceva in doua luni si sa-i duci lu fitu ,el este mort de foame pe strada

domnilor, haideți să facem chetă, punem fiecare câte o moneda de 1 ban până strângem 4 lei să își ia și Dobre o porție de sarmale de la ..Împinge tava...Că urla foamea in el...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...