dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 ce sex neprotejat idiotu matii. Acum 2 ani făceam neprotejat pt că luam pastile contraceptive și analizele mi.au ieșit perfect și nimeni nu a avut probleme. Nici eu nici domnii care au venit la mine. Acum nu mai fac pt că nu mai iau pastile contraceptive. O sapt mă duc în Turcia, ce o să zici jegaritule...Că sunt poze trucate și că de fapt eu nu sunt în Turcia? Te cred in stare dar nici în cur nu mă doare de tine și de pararea ta. Eu să mă simt bine și să îmi trăiesc viața cum și cu cine îmi place. De tine mi se rupe, ești zero și un nimeni pt mine. Ba din contra, ador sa stiu că suferi și te agiți și nu dormi și nu mănânci..că nu ai ce....De grija pizdii mele... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 ce sex neprotejat idiotu matii. Acum 2 ani făceam neprotejat pt că luam pastile contraceptive și analizele mi.au ieșit perfect și nimeni nu a avut probleme. Nici eu nici domnii care au venit la mine. Acum nu mai fac pt că nu mai iau pastile contraceptive. O sapt mă duc în Turcia, ce o să zici jegaritule...Că sunt poze trucate și că de fapt eu nu sunt în Turcia? Te cred in stare dar nici în cur nu mă doare de tine și de pararea ta. Eu să mă simt bine și să îmi trăiesc viața cum și cu cine îmi place. De tine mi se rupe, ești zero și un nimeni pt mine. Ba din contra, ador sa stiu că suferi și te agiți și nu dormi și nu mănânci..că nu ai ce....De grija pizdii mele...NU MAI MINTII !! NU AI FACUT ANALIZELE DE ACUM TREI ANI ! FACI SEX TOTAL NEPROTEJAT ! INJURI PE PISICUTS SI MEMBRII !AI DOSARE PENALE PENTRU FURT DIN LOCATII !! COPILUL TAU CERSESTE PE STRADA ,IL IEI IN LOCATIE SI FACI POZE CU EL ! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Dobre, du-te in Turcia, n-o scăpa din ochi 😂😂 2 14 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Dobre, du-te in Turcia, n-o scăpa din ochi Am bilet in Republica Dominica ,Lorena iar minte -pleaca in Africa de sud dupa negrul ala de-i rupe fasul ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Domnii mei, azi mă găsiți în noua și frumoasa mea locație până la orele 18. Pupici 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Dobre, du-te in Turcia, n-o scăpa din ochi 😂😂Ar fi frumos sa stea pe aceiasi plaja,la 10m unul fata de celalalt si sa se injure pe forum,nu???😂😂 6 9 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Ar fi frumos sa stea pe aceiasi plaja,la 10m unul fata de celalalt si sa se injure pe forum,nu???nu are Dobre bani să ajungă în Turcia. De abia îi ajunge de o Timișoreana..si aia cersita, doar e șomer, de unde bani? Dacă îi pleacă chiriașii a pus.o....apropo...de când nu o mai fi pus.O Dobre? Nici nu mai știe cum arată o pizda...abstinenta sexuala dăunează grav sănătății...hahaha Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 nu are Dobre bani să ajungă în Turcia. De abia îi ajunge de o Timișoreana..si aia cersita, doar e șomer, de unde bani? Dacă îi pleacă chiriașii a pus.o....apropo...de când nu o mai fi pus.O Dobre? Nici nu mai știe cum arată o pizda...abstinenta sexuala dăunează grav sănătății...hahaha ii ceream astă vară 2000 de lei , mi-a arătat dar n-a vrut să-mi dea să inchiriez locatie M-am imprumutat de la Victor si de la babardierul si tot am locatie Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Domnii mei, azi mă găsiți în noua și frumoasa mea locație până la orele 18 să facem sex total neprotejat , nu vreau să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati si pe pisicuts Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 CE ESTI ASA ARTAGOS AZI DOBRICA , NU I S_A SCULAT LU GAGICA TU AZI DIMINEATA? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Pup babardierule Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Am bilet in Republica Dominica ,Lorena iar minte -pleaca in Africa de sud dupa negrul ala de-i rupe fasul ! Åži de-acolo, tot aÅŸa, vei dormi pe topic? Băăăă, fără miÅŸto, vino cu ceva nou...te-a încălecat, Lorena, ca pe ultimul fraier, pierzi pe mâna ta 😠4 14 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Şi de-acolo, tot aşa, vei dormi pe topic?Băăăă, fără mişto, vino cu ceva nou...te-a încălecat, Lorena, ca pe ultimul fraier, pierzi pe mâna ta Cu ce ?? A raspuns la vreo intrebare ca eu nu vad ? Eu stiu ca ai da caterinca dar nu aci ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Ar fi frumos sa stea pe aceiasi plaja,la 10m unul fata de celalalt si sa se injure pe forum,nu??? Buna idee . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 CE ESTI ASA ARTAGOS AZI DOBRICA , NU I S_A SCULAT LU GAGICA TU AZI DIMINEATA?Bai prostu forumului ,mai vezi pula bani de la curva ,tu te multumesti sa-ti dea cur si esti invidios ca negrul asta a rupt gaozu in ea pentru o napolitana si o sticla de cola .Cati bani ai dat la curva fraiere?? spune george -jony23 prostu prostilor ,distrusul distrusilor ai uitat saracie ca ai rate pe 25 de ani la partament ? stie retardatule iubita ta ca faci neprotejat cu cea mai mare zdreanta bolnava de sifilis?stie mata ca ai dat iar bani curvei ? anul trecut in ianuarie la ora 17 ai dat boarfei 1000 de lei pentru locatia din Nerva Traian si seara ti-a dat cu flit pentru ca m-am muata eu la ea .Prostu prostilor care ei daa ai citit bine in luna octombrie 2016 Lorena se kk pe tine si pe mata ,cat de prost sa fii sa ajuti un om care iti injura mama aici sa vada toti . Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Cu ce ?? A raspuns la vreo intrebare ca eu nu vad ? Eu stiu ca ai da caterinca dar nu aci ! Pe cine crezi, tu, că interesează raspunsurile ei? 1 14 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Pe cine crezi, tu, că interesează raspunsurile ei?Pe multi ,de aceea evita sa le dea ! Tu stii raspunsurile ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Pe multi ,de aceea evita sa le dea ! Tu stii raspunsurile ? Nu si nici nu mă interesează 😉 1 14 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 dobre cum te simti cand bikut pleaca in turcia si tu mananci conserva la pranz ?? 3 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 dobre cum te simti cand bikut pleaca in turcia si tu mananci conserva la pranz ??Dobre pleacă in insula Mauritius 3 săptămâni,mi-a arătat mie voucherul pe PM. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 dobre cum te simti cand bikut pleaca in turcia si tu mananci conserva la pranz ??Dar tu cum te simti cand s-a cacat Lorena in sarmalele tale ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Dobre pleacă in insula Mauritius 3 săptămâni,mi-a arătat mie voucherul pe PM.Ce ai patit sfinte ,te-au retrogradat ? De cont zic .. Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Pe cine crezi, tu, că interesează raspunsurile ei? Pe multi ,de aceea evita sa le dea ! Tu stii raspunsurile ? Nu si nici nu mă interesează 😉Dobrică , iti dau o veste proasta ...In afara de tine , nu mai este nimeni interesat de raspunsuri .Si tu deja stii raspunsurile ... 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 dobre cum te simti cand bikut pleaca in turcia si tu mananci conserva la pranz ??pleaca cu balonul , dar sa se incalzeasca afara 20 8 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Ianuarie 29, 2017 Ce ai patit sfinte ,te-au retrogradat ? De cont zic .. Asa face Pisicutz când e posedat.Ai rabdare,o sa devina curând Discipolul meu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum