Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 In schimb exista teste de saliva..se baga un bat in gura..e ca la sarcina - negativ = pozitiv,,si mai multe dispozitive medicale care se pot utiliza de catre femeie..si nu mai e nevoie sa foloseasca barbatul. Stam sa facem educatie sexuala aici?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Daca e s.o luam pe strictete..toata lumea vrea FK desi exista riscul hepatitei..de oralul neprotejat nu mai vorbesc...ce de riscuri are. Asa ca sa nu judecam. Sa respectam deciziile fiecaruia.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Trebuie sa fie un forum al adevarului .din pacate aici caterica si mistoul au prioritate .Cu ceilalti admini nu era asa !Uite hai pe forumul meu. Scrie acolo ce vrei tu. http://**spam editat**
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 Daca e s.o luam pe strictete..toata lumea vrea FK desi exista riscul hepatitei..de oralul neprotejat nu mai vorbesc...ce de riscuri are. Asa ca sa nu judecam. Sa respectam deciziile fiecaruia.Cand e sa te ia draku ,te ia si din bratele lui pipilica !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 Uite hai pe forumul meu. Scrie acolo ce vrei tu. http://**spam editat**Acolo exista adevar ,aici minciuni si falsuri .Asta nu suport !
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 2, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 2, 2017
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 LORENA ,ESTI CONECTATA PE AMBELE CONTURI !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 NU TE-AI PLICTISI SA PUI ACEASTA POZA ? FAC INSTRUCTAJUL BAIETILOR CUM SA RUPA CURUL LORENEI !
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 2, 2017 mereu amaratul de Dobre face poze cu bunul altuia...cu telefonul chiriasului negru, cu banii celuilalt chirias, cu femeile altor barbati, cu masinile vecinilor. Dovada ca nu pune talonul aici si nu pozeaza ecranul bancomatului...0 lei in cont...asta inseamna sa fii mafiot...hahaha
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Eu cred ca doarme..maine are planuri dupa cum ne.a anuntat aici oficial
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 mereu amaratul de Dobre face poze cu bunul altuia...cu telefonul chiriasului negru, cu banii celuilalt chirias, cu femeile altor barbati, cu masinile vecinilor. Dovada ca nu pune talonul aici si nu pozeaza ecranul bancomatului...0 lei in cont...asta inseamna sa fii mafiot...hahahaAcel telefon era al meu ,cumparat in aceea seara .pe acel telefon te-ai jucat si tu si ai sters toate mesajele ,,acum am trecut sau revenit la iphone 6 plus .Nu mai am chiriasi ,tu ai fost ultimul .O sa pun contractul masinii mele pe numele meu ,nu doar o semnatura antica intr-un colt .Umblu cu cash ,nu am card si schimb asa doua trei sute de euro o data la doua zile ..
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 Eu cred ca doarme..maine are planuri dupa cum ne.a anuntat aici oficial Eu dorm putin si ceea ce spun fac ,imi asum si sunt responsabil .Niciodata nu am ramas dator la nimeni ..
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 2, 2017 Uitati domnilor cum mafiotul de Dobre, ofiterul pulii din jandarmerie minte gagicile pe facebook ca el e tipul cu muschi de la profil..si proastele...vai dar ce bine arati...si caricatura de Dobre..multumesc.......ptiuuu vai de capul lui de parlit
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 mereu amaratul de Dobre face poze cu bunul altuia...cu telefonul chiriasului negru, cu banii celuilalt chirias, cu femeile altor barbati, cu masinile vecinilor. Dovada ca nu pune talonul aici si nu pozeaza ecranul bancomatului...0 lei in cont...asta inseamna sa fii mafiot...hahahaBINGO ,TE-AI SPART !! ACUM STIU CA ESTI LORENA !! GEORGE BABARDIERUL SCRIE ALTFEL
ruzckov Reputație: 187 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 2, 2017 Ai dat Lorenei niste cascaval sa-si ia un cazan de masina dar pe numele tau si faci pe interesantul ..Stii cumva ce masina am eu ?? Barosso m-a vazut la RAR cu una dintre ele ,,te insulti singur numai prin prezenta aici ,esti un ratat al Lorenei cu un scop anume dar rezultat zero barat Da ma pula bleaga stiu ce tigaie pretinzi ca ai un amarat de A6 din 2004sau2006 si ala daca ar fi al tau si daca mai mananci kk mult si prost s-ar putea sa vin sa te faultez in gura cu tot neamu tau
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 2, 2017 in facebookul lui Dobre eu vad mai multi baieti..un mafiot, un karatist, un musculos, unu slab cu barba....lamuriti.ma domnilor, pana la urma care e Dobre? Si de ce minte gagicile si se gudura pt niste amarate de likuri?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 Uitati domnilor cum mafiotul de Dobre, ofiterul pulii din jandarmerie minte gagicile pe facebook ca el e tipul cu muschi de la profil..si proastele...vai dar ce bine arati...si caricatura de Dobre..multumesc.......ptiuuu vai de capul lui de parlNU ESTE CONTUL MEU DE FACEBOOK .COINCIDENTA DE NUME ..STII CATE RADU BIANCA SUNT ?? TU AI UNIVERSUL RECE ,CICI CINTEZOIUL ,RADU BIANCA SI INCA VREO DOUA CONTURI ,,AL MEU ESTE PRIVAT SI CA FAPT DIVERS AM ALT NUME ..
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 O fi alt dobre..nu cel pe care.l stii tu.
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 2, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Februarie 2, 2017
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 2, 2017 NU ESTE CONTUL MEU DE FACEBOOK .COINCIDENTA DE NUME ..STII CATE RADU BIANCA SUNT ?? TU AI UNIVERSUL RECE ,CICI CINTEZOIUL ,RADU BIANCA SI INCA VREO DOUA CONTURI ,,AL MEU ESTE PRIVAT SI CA FAPT DIVERS AM ALT NUME ..chiar vrei sa pun aici facebookul lui fitu sau al prietenului tau stefan sa vada lumea ca apari in listele lor la prieteni? Javra mincinoasa, asuma.ti uratenia si impotenta
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 Da ma pula bleaga stiu ce tigaie pretinzi ca ai un amarat de A6 din 2004sau2006 si ala daca ar fi al tau si daca mai mananci kk mult si prost s-ar putea sa vin sa te faultez in gura cu tot neamu tauCine a spus javra ca are audi ? MASINA MEA ESTE FABRICATIE 2013 PACALICIULE .VICTORAS ,LASA CIOCU MIC CA TE PIS IN CUR DE LA UN METRU ,GABOR PRAPADIT ,SOBOLAN DE BIROU .
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2017 Postat Februarie 2, 2017 Da dobre ca si radu sunt nume comune...multi au unul din cele 2 ..ca si cele cu terminatie escu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 chiar vrei sa pun aici facebookul lui fitu sau al prietenului tau stefan sa vada lumea ca apari in listele lor la prieteni? Javra mincinoasa, asuma.ti uratenia si impotentarepet ,stii cate RADU BIANCA SUNT ,REPET ,AM ALT NUME .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 2, 2017 Da dobre ca si radu sunt nume comune...multi au unul din cele 2 ..ca si cele cu terminatie escuCE SA FACI CU DISPERATII ,DE PARCA AR AVEA VREO RELEVANTA ..DISTRAGE ATENTIA DE LA SUBIECT
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum