Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Domnilor, faceti.va cont pe facebook cu poze de gagici si da.ti cerere de prietenie lui Dobre, si prostul o sa va dea accept. Eu asa am fc o data, mi.am fc cont fals si i.am dat cerere, si am distribuit pozele lui reale, s.a fc de kk cu fatza buhaita care o poseda...l.am dat in gat la toate proastele care ii dadeau likuri la niste poze false cu barbati musculosi, mafioti, luptatori si karatisti.

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Aifost asta vara in lista mea de prieteni si imi cereai 2000 de lei sa-ti deschizi taraba .Ti-am dat block si stii ca nu aceasta este adresa mea Apoi ai plans si pe la usa babardierului si ti-a dat el .Aceste a fost motivul supararii tale .

Link spre comentariu

Dobre e mare karatist, stie sa vb si in chineza. Domnilor, ce inseamna ..osu..in chineza? Ce roade dobre dupa ce chiriasu negru a mancat pulpita?

Corect ,detin centura neagra si trei dani dar nu acesta este adresa mea de facebook ..Oricum nu are relevanta si tot saraca esti

Link spre comentariu

Domnilor, faceti.va cont pe facebook cu poze de gagici si da.ti cerere de prietenie lui Dobre, si prostul o sa va dea accept. Eu asa am fc o data, mi.am fc cont fals si i.am dat cerere, si am distribuit pozele lui reale, s.a fc de kk cu fatza buhaita care o poseda...l.am dat in gat la toate proastele care ii dadeau likuri la niste poze false cu barbati musculosi, mafioti, luptatori si karatisti.

Proasta forumului ,eu am adresa privata si nu poti sa vezi nimic ,,,,asta vara mi-ai dat cerere dupa Laura Zamfirescu dar te-am blocat ,,Tu ai multe conturi false !si aici la fel ,asta faci minciuni si falsuri .Esti experta dar numai cu cine este prost sau la fel de naiv ca tine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...