dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 Domnule Dobre, nu sunt colega ei, si am mai specificat că sunteți exact ca in serialul Tânăr si Neliniștit , dacă dădeai câteva pagini înapoi vedeai ca am făcut haz pe tema asta .Atunci poti sa te plimbi de aici ? MULTUMESC ! Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 7, 2017 Atunci poti sa te plimbi de aici ? MULTUMESC ! Nu prea am pe unde să mă plimb ca ploua afara 😂😂 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 7, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 7, 2017 Domnule Dobre, nu sunt colega ei, si am mai specificat că sunteți exact ca in serialul Tânăr si Neliniștit , dacă dădeai câteva pagini înapoi vedeai ca am făcut haz pe tema asta .Dobre nu este un domn, este un veceu public pentru negrotei. 1 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Februarie 7, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 7, 2017 dobre a fost ingenuncheat 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 Nu prea am pe unde să mă plimb ca ploua afara La tine pe topic ..pentru ploaie exista umbrela ! Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 7, 2017 Relax , nu te a băgat nimeni în seamă pe tine domnule .Iarta-l pe Brett,are mintea rătăcită. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 dobre a fost ingenuncheatSi tu kkt si pisat de Lorena : Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 7, 2017 Te-am prins iar cu minciuna javra ordinara !! vai de capul tau daca recuperez ce am vorbit asta vara si pozele trimise de tine cand lucrai bona si stateai in casa mea !!bai cacatule avortat, nu am pesti, proxeneti sau cum se mai cheama, sunt perfect sanatoasa, nu datorez la nimeni bani, nu am interdictie de a parasi tara, nu am de dat explicatii la nimeni cu ce fac cu viata mea. Esti un frustrat care iti urli disperarea pe aici, i-ai inebunit pe toti membrii cu minciunile tale, mori sa fii bagat in seama chiar daca te injura lumea, si nu realizezi ca eu chiar ma pis si ma kk pe tine si nu ma intereseaza si nu ma afecteaza nici psihic nici in munca interventiile tale aici. Toata ziua si toata noaptea esti pe forum urland dupa raspunsuri si explicatii care nu ti le da nimeni pt ca nimeni nu are obligatia sa iti dea nimic. Nu ai servici, nu ai viata personala, nu ai iubita, nu ai parte de afectiune, sex, intimitate, plimbari, distractii, iti omori timpul, nervii si inima pe aici degeaba. O sa mori intr-o criza de nervi cerand explicatii care nu iti vor veni niciodata, chiar nu vezi ca esti bataia de joc a tuturor? Eu ma numesc Radu..nume de familie, nu Dobre, deci nu am nici o datorie si obligatie fata de tine, de familia ta, de casa ta. Nu esti barbatul meu, nu esti iubit, nici macar prieten, nu esti nimic pt mine si nu vei fii niciodata. Am stat o perioada cu tine pana mi-am dat seama ca ai probleme la cap, la pula si cu bautura si mie nu imi trebuie asa ceva in viata mea. Din partea mea, poti sa mori pe forum, poti sa te agiti si sa scrii pana ti-or cadea mainile, nu ma afecteaza scrisul tau aici in nici un fel, pt ca eu lucrez cu multe situri si cu alte forumuri, deci imi vin banii si din alte parti, deci degeaba incerci tu sa ii sperii pe domnii de aici, ca in primul rand nu te crede nimeni cu bolile si proxenetii, si in al doilea rand nu poti oprii telefonul meu sa nu mai sune din atatea parti. De ce pe fosta nevasta si pe fostele gagici nu le hartuiesti, si te cramponezi pe mine? te umilesti atat si te agiti fara rost. Niciodata in viata asta si nici in alte vieti nu ma intorc la tine, nici vie, nici moarta, nici pt casele care le ai, nici daca nu ai mai scrie aici, si sub nici o forma. Ia-ti gandul de la mine Dobre. 1 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 7, 2017 Iarta-l pe Brett,are mintea rătăcită. Așa am să fac părinte,Domnul fie cu tine. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 dobre a fost ingenuncheatCât de retardat să fii ?? Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Februarie 7, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 7, 2017 bai cacatule avortat, nu am pesti, proxeneti sau cum se mai cheama, sunt perfect sanatoasa, nu datorez la nimeni bani, nu am interdictie de a parasi tara, nu am de dat explicatii la nimeni cu ce fac cu viata mea. Esti un frustrat care iti urli disperarea pe aici, i-ai inebunit pe toti membrii cu minciunile tale, mori sa fii bagat in seama chiar daca te injura lumea, si nu realizezi ca eu chiar ma pis si ma kk pe tine si nu ma intereseaza si nu ma afecteaza nici psihic nici in munca interventiile tale aici. Toata ziua si toata noaptea esti pe forum urland dupa raspunsuri si explicatii care nu ti le da nimeni pt ca nimeni nu are obligatia sa iti dea nimic. Nu ai servici, nu ai viata personala, nu ai iubita, nu ai parte de afectiune, sex, intimitate, plimbari, distractii, iti omori timpul, nervii si inima pe aici degeaba. O sa mori intr-o criza de nervi cerand explicatii care nu iti vor veni niciodata, chiar nu vezi ca esti bataia de joc a tuturor? Eu ma numesc Radu..nume de familie, nu Dobre, deci nu am nici o datorie si obligatie fata de tine, de familia ta, de casa ta. Nu esti barbatul meu, nu esti iubit, nici macar prieten, nu esti nimic pt mine si nu vei fii niciodata. Am stat o perioada cu tine pana mi-am dat seama ca ai probleme la cap, la pula si cu bautura si mie nu imi trebuie asa ceva in viata mea. Din partea mea, poti sa mori pe forum, poti sa te agiti si sa scrii pana ti-or cadea mainile, nu ma afecteaza scrisul tau aici in nici un fel, pt ca eu lucrez cu multe situri si cu alte forumuri, deci imi vin banii si din alte parti, deci degeaba incerci tu sa ii sperii pe domnii de aici, ca in primul rand nu te crede nimeni cu bolile si proxenetii, si in al doilea rand nu poti oprii telefonul meu sa nu mai sune din atatea parti. De ce pe fosta nevasta si pe fostele gagici nu le hartuiesti, si te cramponezi pe mine? te umilesti atat si te agiti fara rost. Niciodata in viata asta si nici in alte vieti nu ma intorc la tine, nici vie, nici moarta, nici pt casele care le ai, nici daca nu ai mai scrie aici, si sub nici o forma. Ia-ti gandul de la mine Dobre. bikut cu replica asta pot sa simt durerea din sufletul lui dobre... ma simt de parca eu as fi primit un par in moalele capului 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 bai cacatule avortat, nu am pesti, proxeneti sau cum se mai cheama, sunt perfect sanatoasa, nu datorez la nimeni bani, nu am interdictie de a parasi tara, nu am de dat explicatii la nimeni cu ce fac cu viata mea. Esti un frustrat care iti urli disperarea pe aici, i-ai inebunit pe toti membrii cu minciunile tale, mori sa fii bagat in seama chiar daca te injura lumea, si nu realizezi ca eu chiar ma pis si ma kk pe tine si nu ma intereseaza si nu ma afecteaza nici psihic nici in munca interventiile tale aici. Toata ziua si toata noaptea esti pe forum urland dupa raspunsuri si explicatii care nu ti le da nimeni pt ca nimeni nu are obligatia sa iti dea nimic. Nu ai servici, nu ai viata personala, nu ai iubita, nu ai parte de afectiune, sex, intimitate, plimbari, distractii, iti omori timpul, nervii si inima pe aici degeaba. O sa mori intr-o criza de nervi cerand explicatii care nu iti vor veni niciodata, chiar nu vezi ca esti bataia de joc a tuturor? Eu ma numesc Radu..nume de familie, nu Dobre, deci nu am nici o datorie si obligatie fata de tine, de familia ta, de casa ta. Nu esti barbatul meu, nu esti iubit, nici macar prieten, nu esti nimic pt mine si nu vei fii niciodata. Am stat o perioada cu tine pana mi-am dat seama ca ai probleme la cap, la pula si cu bautura si mie nu imi trebuie asa ceva in viata mea. Din partea mea, poti sa mori pe forum, poti sa te agiti si sa scrii pana ti-or cadea mainile, nu ma afecteaza scrisul tau aici in nici un fel, pt ca eu lucrez cu multe situri si cu alte forumuri, deci imi vin banii si din alte parti, deci degeaba incerci tu sa ii sperii pe domnii de aici, ca in primul rand nu te crede nimeni cu bolile si proxenetii, si in al doilea rand nu poti oprii telefonul meu sa nu mai sune din atatea parti. De ce pe fosta nevasta si pe fostele gagici nu le hartuiesti, si te cramponezi pe mine? te umilesti atat si te agiti fara rost. Niciodata in viata asta si nici in alte vieti nu ma intorc la tine, nici vie, nici moarta, nici pt casele care le ai, nici daca nu ai mai scrie aici, si sub nici o forma. Ia-ti gandul de la mine Dobre.Poti să dovedesti ?? Dacă nu iti reamintesc eu !!Deosebirea dintre noi este uriasa , in tot ce spun sm si probe O să pun zilnic câte ceva ..Dacă nu te afectează adevărul scris de mine de ce te agiti atat ?? De se agită iubitul tau ( sponsor) sau proxenetul ?? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 bikut cu replica asta pot sa simt durerea din sufletul lui dobre... ma simt de parca eu as fi primit un par in moalele capuluiEsti si acum ud ,de cat s-a pisat boarfa pe tine .Astea sunt minciuni gogonate nu replica O sa revin sa demontez pasa cu pas (cu probe) toate aceste aberatii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Pasa o demontezi?..pasarica adica? Link spre comentariu
ruzckov Reputație: 187 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Februarie 7, 2017 bikut cu replica asta pot sa simt durerea din sufletul lui dobre... ma simt de parca eu as fi primit un par in moalele capului Dobre nu simte durerea doar are CN 3dang ce poola noastra 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 7, 2017 Esti si acum ud ,de cat s-a pisat boarfa pe tine .Astea sunt minciuni gogonate nu replica O sa revin sa demontez pasa cu pas (cu probe) toate aceste aberatiiscrie bai ce vrei, ma pis pe tine si pe ce scrii tu, imi este absolut indiferent, ba chiar ma distreaza sa vad cum cineva sufera dupa mine. Par rea cu asta dar chiar nu sunt, dar ma amuza prostia maxim... Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 7, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 7, 2017 pupici Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 7, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 7, 2017 Esti si acum ud ,de cat s-a pisat boarfa pe tine .Astea sunt minciuni gogonate nu replica O sa revin sa demontez pasa cu pas (cu probe) toate aceste aberatiiesti un lake flausat singurele tale probe sunt o poza cu un tablou Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 bai cacatule avortat, nu am pesti, proxeneti sau cum se mai cheama, sunt perfect sanatoasa, nu datorez la nimeni bani, nu am interdictie de a parasi tara, nu am de dat explicatii la nimeni cu ce fac cu viata mea. Esti un frustrat care iti urli disperarea pe aici, i-ai inebunit pe toti membrii cu minciunile tale, mori sa fii bagat in seama chiar daca te injura lumea, si nu realizezi ca eu chiar ma pis si ma kk pe tine si nu ma intereseaza si nu ma afecteaza nici psihic nici in munca interventiile tale aici. Toata ziua si toata noaptea esti pe forum urland dupa raspunsuri si explicatii care nu ti le da nimeni pt ca nimeni nu are obligatia sa iti dea nimic. Nu ai servici, nu ai viata personala, nu ai iubita, nu ai parte de afectiune, sex, intimitate, plimbari, distractii, iti omori timpul, nervii si inima pe aici degeaba. O sa mori intr-o criza de nervi cerand explicatii care nu iti vor veni niciodata, chiar nu vezi ca esti bataia de joc a tuturor? Eu ma numesc Radu..nume de familie, nu Dobre, deci nu am nici o datorie si obligatie fata de tine, de familia ta, de casa ta. Nu esti barbatul meu, nu esti iubit, nici macar prieten, nu esti nimic pt mine si nu vei fii niciodata. Am stat o perioada cu tine pana mi-am dat seama ca ai probleme la cap, la pula si cu bautura si mie nu imi trebuie asa ceva in viata mea. Din partea mea, poti sa mori pe forum, poti sa te agiti si sa scrii pana ti-or cadea mainile, nu ma afecteaza scrisul tau aici in nici un fel, pt ca eu lucrez cu multe situri si cu alte forumuri, deci imi vin banii si din alte parti, deci degeaba incerci tu sa ii sperii pe domnii de aici, ca in primul rand nu te crede nimeni cu bolile si proxenetii, si in al doilea rand nu poti oprii telefonul meu sa nu mai sune din atatea parti. De ce pe fosta nevasta si pe fostele gagici nu le hartuiesti, si te cramponezi pe mine? te umilesti atat si te agiti fara rost. Niciodata in viata asta si nici in alte vieti nu ma intorc la tine, nici vie, nici moarta, nici pt casele care le ai, nici daca nu ai mai scrie aici, si sub nici o forma. Ia-ti gandul de la mine Dobre. Bai curva mincinoasa babardierul si Victor proxenetu ti-au dat bani sa inchiriezi locatie si acum trebuie sa le inapoiezi suma de zece ori ,daca erai perfect sanatoasa iti faceai analizele si le postai aici ,faci sex total neprotejat .In ianuarie ai aratat un bilet de avion si spuneai ca pleci din tara ,apoi ti-am spus ca nu poti pentru ca ai interdictie fiind cercetata in doua dosare pentru furt .Ti-am spus din start ca o sa scriu aici pana o sa recunosti tot ce s-a intamplat asta vara si apoi ,anume unde te-am gasit ,unde lucrai ,cum te-am ajutat sa te muti ,cum ai ciordit din doua locatii ,cum mi-ai cerut bani ,de ce te-am dat pentru a doua oara afara din casa mea ,etc .Nu ma intereseaza cati clienti ai ,o sa mori saraca si niciodata n-o sa ai nimic .Este jenant sa injuri membrii si adminul ,eram langa tine in casa mea .Este mizerabil sa faci sex total neprotejat si sa refuzi sa ti faci analizele .Este inuman ca fiul tau sa locuiasca in acele conditii ..Il porti dupa tine sau il duci in locatie doar de poze ,nu ai platit pensia alimentara de sapte ani ..Cand te-am dat afara acum doi ani ai tot venit pe la sa mea ,ba ai lipit biletele ba mesaje ,chiar ai fost la Snagov la parintii mei sa-i rogi sa te iert ,,Esti o javra mincinoasa si nu te las pana nu spui adevarul ,Deja cu babardierul si Victor proxenetu te-ai spart Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 esti un lake flausat singurele tale probe sunt o poza cu un tablou Ai orbul gainilor prostane !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 Pasa o demontezi?..pasarica adica? Am gresit draga ,am vrut sa scriu pas dar ma grabesc ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 esti un lake flausat singurele tale probe sunt o poza cu un tablou Vorbeam cu pisicu George taranush de Giurgiu !! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Va fi topicul record dim toate timpurile...da deci...sa futeti bine! ..cum se zice pe aici Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 pupiciPOZE VECHI DE ACUM 4 ANI ,FOTOSHOPATE . Facute de mine in locatia de unde ai ciordit si ai lasat datorii de 1100 de lei la intretinere si 400 de lei la curent Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 7, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 7, 2017 Va fi topicul record dim toate timpurile...da deci...sa futeti bine! ..cum se zice pe aiciPe incercate ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum