Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Acel satir din desen e un zeu al frumusetii pe langa multe specimene cu pretentii de barbat. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Acum l-ai atins corespunzator ,,felicitari !nu e stilul meu...dar ma obliga eticheta Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 150px-Pan_Meyers.pngAdina ,si tu estila priveghi ?? Sau ...topicul tau este gol Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Asta mor eu..pe omul pe care eu nu.l jignesc dar se trezeste el nerodul s-o faca..si ma obliga sa taxez.. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Acel satir din desen e un zeu al frumusetii pe langa multe specimene cu pretentii de barbat.Barbatul trebuie sa fie Om si apoi discutam despre defecte .. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Adina ,si tu estila priveghi ?? Sau ...topicul tau este gol da.l draq de topic..de 6 ani..tu crezi ca de pe forumul asta mananc paine???.Nu...de aici culeg otrava Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Si mai nou..incep sa exersez si sa re-invat ce este pamfletul Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2017 19 cm de lipsa de creer se pare ca phootaiul e doar un vis de noapte umed..asa se vede din staulul meu Eu zic sa te stergi la ochi dupa ultimul client ca vezi prost. Unii mai au si munca maine. Corporatristi nenorociti platitori de multe taxe... niste nenorociti. Hai sa va las cu un banc...Meargeau pe strada un om, o femeie si un tigan. 1 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Asta mor eu..pe omul pe care eu nu.l jignesc dar se trezeste el nerodul s-o faca..si ma obliga sa taxez..Barbatii vad femeile ca pe niste trofee ,a disparut respectul si responsabilitatea .Nimeni nu isi asuma ..si femeile au alte criterii in alegerea partenerului ,,,se complac in fel de fel de combinatii si ulterior regreta . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ba ma sterg la cooor de gurile altora. Ha ha ha ha Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 da.l draq de topic..de 6 ani..tu crezi ca de pe forumul asta mananc paine???.Nu...de aici culeg otravaInteleg perfect ce spui ,este un ,,job .. ca oricare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Barbatii vad femeile ca pe niste trofee ,a disparut respectul si responsabilitatea .Nimeni nu isi asuma ..si femeile au alte criterii in alegerea partenerului ,,,se complac in fel de fel de combinatii si ulterior regreta .cred ca si unii barbati fac asta nu numsi femeile..exact cum sunt si corporatiste de succes..care incaseaza intr.un an cat altii in 20 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Si vezi ca acel gen de femei pot vedea in barbati trofee Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ba ma sterg la cooor de gurile altora. Ha ha ha haEu am doua vieti ,una a mea si una a altora ,multi imi poarta de grija dar de fapt ei sunt praf.Asa ca este mai greu sa convingi un om ca e prost ,decat sa-l minti ca este destept Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Eu am doua vieti ,una a mea si una a altora ,multi imi poarta de grija dar de fapt ei sunt praf.Asa ca este mai greu sa convingi un om ca e prost ,decat sa-l minti ca este destept adevarat Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Si vezi ca acel gen de femei pot vedea in barbati trofeeLorena este un exemplu viu sau...(mort) stiu sigur ,,In aceasta..meserie ..banii sunt scopul.Din pacate prietena ta nu a inteles acest lucru. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Zic sa cauti o corporatista mister dobre si sa faci o inmormantare cum se cuvine acestui topic..nu mai pierde timp pretios din viata cu regrete,ambitii,prostii..te vad mai destept decat multi postaci forumisti.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Lorena este un exemplu viu sau...(mort) stiu sigur ,,In aceasta..meserie ..banii sunt scopul.Din pacate prietena ta nu a inteles acest lucru.banii sunt scopul..iar dupa ce.i obtinem sunt un mjloc de a ne face traiul mai comfortabil..si atat. Partea proasta e ..ca anii tineretii si sanatatea psihica ..nu se cumpara cu nici un ban Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 cred ca si unii barbati fac asta nu numsi femeile..exact cum sunt si corporatiste de succes..care incaseaza intr.un an cat altii in 20Este jenant ca barbatul sa atarne la mana femei ,este urat ca masculul sa fie deranjat ca femela castiga mai mult ..Difera de la caz la caz ,este chestie de caracter si bun simt . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Noapte buna tuturor si o zi mai buna decat cea de ieri..dar mai ales..haideti sa fim msi buni decat am fost ieri..in tot si toate..si cu toti cei din jurul nostru. Un indemn la pace. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 banii sunt scopul..iar dupa ce.i obtinem sunt un mjloc de a ne face traiul mai comfortabil..si atat. Partea proasta e ..ca anii tineretii si sanatatea psihica ..nu se cumpara cu nici un banExact frumusetea exteriora este trecatoare si timpul ireversibil ..trebuie sa ai un scop si sa incerci sa-l atingi cat mai repede cu putinta ,,javra de Lorena amana zi dupa zi ,este inconstienta si indatorata la babardier si proxenet .. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Este jenant ca barbatul sa atarne la mana femei ,este urat ca masculul sa fie deranjat ca femela castiga mai mult ..Difera de la caz la caz ,este chestie de caracter si bun simt .ce relevanta are?? Traim timpuri moderne in care nimfa vine si daruieste satirului un fruct..ca sa si-l faca pereche pt ea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Exact frumusetea exteriora este trecatoare si timpul ireversibil ..trebuie sa ai un scop si sa incerci sa-l atingi cat mai repede cu putinta ,,javra de Lorena amana zi dupa zi ,este inconstienta si indatorata la babardier si proxenet ..uite nu e treaba mea sa ma bag...dar..daca ai fi fost tatal copilului ei poate ar fi fost de inteles pe undeva zbaterea ta...dar asa?? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Cred totusi ca exqgerezi si esti pe teritorii care nu-ti mai apartin..oricata dreptate crezi ca ai Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 uite nu e treaba mea sa ma bag...dar..daca ai fi fost tatal copilului ei poate ar fi fost de inteles pe undeva zbaterea ta...dar asa??Si-a dorit ,mi-a impus ,ne-am certat ..as fi facut insa faptul ca incepuse sa faca sex total neprotejat cu toti santieristii m-a oprit !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum