lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 17, 2017 Pai tu sugi pula pe 5 lei ca sa dai tot 5 lei la sfânta biserica?pai eu o sug pe 200 dar atat dau eu la biserica, 5 lei, ce vrei sa se faca popii cu BMW pe banii mei? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 17, 2017 pai eu o sug pe 200 dar atat dau eu la biserica, 5 lei, ce vrei sa se faca popii cu BMW pe banii mei? Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 17, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 17, 2017 Dobre hai sa imi pupi coiu stang, iti dau o pizza. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 17, 2017 Dobre hai sa imi pupi coiu stang, iti dau o pizza.Hai sa-mi o frunte in buric .. sa-mi tarasc coaiele prin ciorba matii de retardat !!Avem ceva de impartit si eu nu stiu ?? Mars draku de aici si plimba-ti hoitu de spurcat ..esti clei de prost si nu realizezi ca te ignor !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 17, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 17, 2017 Dobre hai sa imi pupi coiu stang, iti dau o pizza.Daca sti ca nu poti sa ma inghiti ,de ce nu incerci sa ma sugi ?? Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 18, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 18, 2017 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 18, 2017 pupici Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 Se vede ca esti facut din laba si aruncat la coltul gardului ,,o calamittate ,un jeg ordinar ...De cate ori o prind pe mata io trag la muie ,,pe tine te pis in cur de la un metru de retardat ... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 pupiciLorena ,fii un inger cu stil si un demon cu clasa ,,,sa nu stie nimeni ce rani te dor !! Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Februarie 18, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Februarie 18, 2017 Lorena ,fii un inger cu stil si un demon cu clasa ,,,sa nu stie nimeni ce rani te dor !!unde e tablou 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Februarie 18, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Februarie 18, 2017 unde e tablouE manjit de sperma chiriasilor , l-a dus la curatatorie. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Lorena , daca pozele anterioare , in lenjerie neagra sint mai vechi ( se pot afla informatii despre datele primare ale pozelor indiferent cu ce program le deschizi ) , cele in lenjerie rosie par noi.Nu le-am mai vazut...Ce ti-a adus Mos Craciun ?@Dobre , si acum o sa comentezi despre poze ?Iar cu manifestarile babardierului nu sint deloc de acord.Fantezii si glume pina la o limita.Si sa stii din nou ca imi esti simpatic totusi.Ai reusit sa tii cinci ani o asa femeie linga tine....este o questie tare 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 18, 2017 Lorena ,fii un inger cu stil si un demon cu clasa ,,,sa nu stie nimeni ce rani te dor !!ms Daniel, frumos spus. Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Doamna Lorena vam văzut în Jolidon la Grand Arena Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 18, 2017 Doamna Lorena vam văzut în Jolidon la Grand Arenase poate, imi cumparam lenjerie intima... dar se scrie...v-am, nu vam.... Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Dobre,nu mai face Lorena sex total neprotejat?Nu mai se caca pe clienți? Link spre comentariu
nimfomanul 69 Reputație: 104 Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Santeti frumoasa in realitate,mai mult decât în poze Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 18, 2017 Santeti frumoasa in realitate,mai mult decât în pozestiu, ms, din nastere... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 Doamna Lorena vam văzut în Jolidon la Grand Arena,,v-am ,, vazut . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 Dobre,nu mai face Lorena sex total neprotejat?Nu mai se caca pe clienți?Crezi ca repet pentru toti prostii ? ,am spus ce am avut de spus ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 unde e tablou??? Este o intrebare ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 ms Daniel, frumos spus. n. p .c. Bianca ,, Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 Santeti frumoasa in realitate,mai mult decât în poze,,Sunteti ,, Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 Lorena , daca pozele anterioare , in lenjerie neagra sint mai vechi ( se pot afla informatii despre datele primare ale pozelor indiferent cu ce program le deschizi ) , cele in lenjerie rosie par noi.Nu le-am mai vazut...Ce ti-a adus Mos Craciun ?@Dobre , si acum o sa comentezi despre poze ?Iar cu manifestarile babardierului nu sint deloc de acord.Fantezii si glume pina la o limita.Si sa stii din nou ca imi esti simpatic totusi.Ai reusit sa tii cinci ani o asa femeie linga tine....este o questie tareDaca tot le stii tu pe toate ,cine este babardierul ?? Ai dreptul la trei incercari . Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2017 Cuiul...Tonitza😠Tranzistorul...și era japonez😠14 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum