sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 29, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 29, 2017 Data trecuta când a pleca a dat muie la toți,acum a găsit abureala asta sa facă mișto de voi.Ascultați ce spune Sfântul Părinte.Lorena e bine si rade de voi intre doua felatii. 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Daca stirea cu trecerea ei in nefiinta nu este reala si dupa un timp Lorena va reveni la fel de sexy inseamna ca s-a produs o minune ? Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 29, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 29, 2017 Daca stirea cu trecerea ei in nefiinta nu este reala si dupa un timp Lorena va reveni la fel de sexy inseamna ca s-a produs o minune ?De fapt s a produs o extorsiune a unui degajament... 😂😂 5 1 Link spre comentariu
barrabas Reputație: 210 Postat Martie 29, 2017 Oras:$$$ Oras:$$$ Partajează Postat Martie 29, 2017 Daca stirea cu trecerea ei in nefiinta nu este reala si dupa un timp Lorena va reveni la fel de sexy inseamna ca s-a produs o minune ? minunea ar fi sa zici tu ceva inteligent.macar odata.dar cine pula mea in gura ta mai crede in minuni? 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Bună seara ,țin să precizez două aspecte ; Săptămâna trecută am vorbit cu Bianca la telefon ( marți ) si spunea că vrea să plece din cauza unora dintre voi ,,am intrebat când si a spus că Duminică și pleacă cu Opelul albastru .I-am sugerat să plece cu avionul și să lase mașina în România ,chiar am insistat .,Munchen nu este Brasov sau Constanta .De atunci nu mai știu nimic de ea .Astăzi am vorbit cu băiatul ei Edy și acesta nu știe nimic ,doar că a plecat în Germania cu mașina ( curios este că în fața casei unde locuiește **spam editat**ul cu bunica lui era parcată o mașină de aceeași marcă și culoare cu cea a Lorenei ),posibil coincidență ...Vreau să ne spună această Adina cu cine din familia ei a vorbit și când ,,Mulțumesc anticipat ..revin mâine cu alte informații pentru că am întins niște antene ..Sper să nu fie așa ,Lorena are buletin pe adresa mea și cred că până la această oră dacă se întâmpla nenorocirea eram informat ..Să fiți iubiți 4 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Daca stirea cu trecerea ei in nefiinta nu este reala si dupa un timp Lorena va reveni la fel de sexy inseamna ca s-a produs o minune ?Orice este posibil Gelule .... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Data trecuta când a pleca a dat muie la toți,acum a găsit abureala asta sa facă mișto de voi.Ascultați ce spune Sfântul Părinte.Lorena e bine si rade de voi intre doua felatii.Lu babardierul i a dat cel mai mult !! Și prostu tot nu se satură ... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Nu stiu de ce m.am complicat eu sa scriu pe forum treaba asta ..dar ma rog..acum faptul fiind consumat o sa spun urmatoarele. In primul rand nu cu un opel albastru a plecat,in al doilea rand..am vb cu matusa ei.pe care cred ca o cunosti dupa 5 ani , deci stii despre cine vorbesc..iar cu Edi nu ai vorbit ca am vorbit eu..si a spus baiatul ca nu l.ai contactat. Chiar daca are C.I. la tine nu are relevanta in a afla aceasta informatie tu pe cale oficiala, intrucat nu esti sot cu acte sau ruda. Link spre comentariu
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2017 Bună seara ,țin să precizez două aspecte ; Săptămâna trecută am vorbit cu Bianca la telefon ( marți ) si spunea că vrea să plece din cauza unora dintre voi ,,am intrebat când si a spus că Duminică și pleacă cu Opelul albastru .I-am sugerat să plece cu avionul și să lase mașina în România ,chiar am insistat .,Munchen nu este Brasov sau Constanta .De atunci nu mai știu nimic de ea .Astăzi am vorbit cu băiatul ei Edy și acesta nu știe nimic ,doar că a plecat în Germania cu mașina ( curios este că în fața casei unde locuiește **spam editat**ul cu bunica lui era parcată o mașină de aceeași marcă și culoare cu cea a Lorenei ),posibil coincidență ...Vreau să ne spună această Adina cu cine din familia ei a vorbit și când ,,Mulțumesc anticipat ..revin mâine cu alte informații pentru că am întins niște antene ..Sper să nu fie așa ,Lorena are buletin pe adresa mea și cred că până la această oră dacă se întâmpla nenorocirea eram informat ..Să fiți iubiți corect..nu e adevarat nimic..parerea mea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Stii vorba aia? Sper'mata da' speri degeaba. Aia e. 2 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Nu stiu de ce m.am complicat eu sa scriu pe forum treaba asta ..dar ma rog..acum faptul fiind consumat o sa spun urmatoarele. In primul rand nu cu un opel albastru a plecat,in al doilea rand..am vb cu matusa ei.pe care cred ca o cunosti dupa 5 ani , deci stii despre cine vorbesc..iar cu Edi nu ai vorbit ca am vorbit eu..si a spus baiatul ca nu l.ai contactat. Chiar daca are C.I. la tine nu are relevanta in a afla aceasta informatie tu pe cale oficiala, intrucat nu esti sot cu acte sau ruda.Te-ai complicat ,bine spus .Ce mașină are Bianca ( mă refer la marcă și culoare ) ,a împrumutat mașina vecinului ?? Elena Dumitrescu nu este mătușa ei !! ..ca fapt divers orice informație merge la adresa de domiciliu ,altfel facturile sau citațiile mergeau la mătușa !! Nu dezvolt mai mult deocamdată .. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Nu stiu de ce m.am complicat eu sa scriu pe forum treaba asta ..dar ma rog..acum faptul fiind consumat o sa spun urmatoarele. In primul rand nu cu un opel albastru a plecat,in al doilea rand..am vb cu matusa ei.pe care cred ca o cunosti dupa 5 ani , deci stii despre cine vorbesc..iar cu Edi nu ai vorbit ca am vorbit eu..si a spus baiatul ca nu l.ai contactat. Chiar daca are C.I. la tine nu are relevanta in a afla aceasta informatie tu pe cale oficiala, intrucat nu esti sot cu acte sau ruda.Te-ai complicat ,bine spus .Ce mașină are Bianca ( mă refer la marcă și culoare ) ,a împrumutat mașina vecinului ?? Elena Dumitrescu nu este mătușa ei !! ..ca fapt divers orice informație merge la adresa de domiciliu ,altfel facturile sau citațiile mergeau la mătușa !! Nu dezvolt mai mult deocamdată .. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Stii vorba aia? Sper'mata da' speri degeaba. Aia e.Cu Lorena când ai vorbit ultima oară ?? DE UNDE ȘTII TU DE MĂTUȘA EI ?? Îți recomand să te oprești aici ! Mulțumesc C a fapt divers au dispărut acel persoane din lista Biancăi de pe FACEBOOK .de pe toate adresele . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 PISICULEEEE ! Fi OM si inchide latura asta de topic pana se linistesc apele si se clarifica unde-i alba si unde-i neagra.... :blushing2Prostanu se lasă umilit pentru un centimetru de trafic ,fii serios ,îi ceri prea mult ! P.S. ,vă luminez eu în curând ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Ce mai intrebi?..vad ca le stii tu pe toate.pai daca tot le stii tu pe toate..stii ca a zis ca nici moarta nici vie nu s-ar intoarce la tine nu???. Nu mai e nimic de dezvoltat Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Exact..ma opresc aici..aaa...cand o gasesti pe Lorena fa.ti o poza cu ea cu data . Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 29, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 29, 2017 Cu Lorena când ai vorbit ultima oară ?? DE UNDE ȘTII TU DE MĂTUȘA EI ?? Îți recomand să te oprești aici ! Mulțumesc C a fapt divers au dispărut acel persoane din lista Biancăi de pe FACEBOOK .de pe toate adresele .NU TE OPRI POPONAUTULE , VINO CU DOVEZI SI DEZVALUIRI SENZATIONALE ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 DDD nu inseamna dan diaconescu direct ..ci Dobre Dan Dovedind. ..tot felul de chestii. O fi SRI.st omu si o sti ce noi nu..si ne dam de ceasul mortii p.acilea 2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Cu Lorena când ai vorbit ultima oară ?? DE UNDE ȘTII TU DE MÄ‚TUȘA EI ?? ÃŽți recomand să te oprești aici ! Mulțumesc C a fapt divers au dispărut acel persoane din lista Biancăi de pe FACEBOOK .de pe toate adresele . Dobre, tu ți-ai atașat preventiv lumanarea aia la profil, pe 24 martie(vineri), adicătelea cu două zile înainte?😎 2 14 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Ce mai intrebi?..vad ca le stii tu pe toate.pai daca tot le stii tu pe toate..stii ca a zis ca nici moarta nici vie nu s-ar intoarce la tine nu???. Nu mai e nimic de dezvoltatNu despre asta este vorba ,dacă se întoarce sau nu ..trebuie să vreau și eu .Am vorbit ca foști ,,calm și civilizat ,,Când coși ceva te rog să folosești ață neagră ,cu albă se vede ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Ce mai intrebi?..vad ca le stii tu pe toate.pai daca tot le stii tu pe toate..stii ca a zis ca nici moarta nici vie nu s-ar intoarce la tine nu???. Nu mai e nimic de dezvoltatNu despre asta este vorba ,dacă se întoarce sau nu ..trebuie să vreau și eu .Am vorbit ca foști ,,calm și civilizat ,,Când coși ceva te rog să folosești ață neagră ,cu albă se vede ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Sau Dezvaluiri Dobre Dan? 2 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Ce mai intrebi?..vad ca le stii tu pe toate.pai daca tot le stii tu pe toate..stii ca a zis ca nici moarta nici vie nu s-ar intoarce la tine nu???. Nu mai e nimic de dezvoltatNu despre asta este vorba ,dacă se întoarce sau nu ..trebuie să vreau și eu .Am vorbit ca foști ,,calm și civilizat ,,Când coși ceva te rog să folosești ață neagră ,cu albă se vede ! NU TE OPRI POPONAUTULE , VINO CU DOVEZI SI DEZVALUIRI SENZATIONALE !Ești deosebit de prost Bogdan de la Arad ca să îți dau replica ..suge-te ..pentru că mă-ta mă suge gratis de câte ori vreau eu ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Eu nu pun la indoiala ca n.si fi virbit cu ea saptamana trecuta. Insa de un lucru sunt sigura..cu copilul nu ai vb. 2 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 Sau Dezvaluiri Dobre Dan?Eu vorbesc decât cu argumente ,îmi asum orice cuvânt indiferent de consecințe ,știi ce zic !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum