indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 1, 2016 Buna ziua domnilor , va stau la dispozitie cu multe noutati.Posibil sa apar iar pe la tv .Chiar azi am vorbit cu amicul Lazarus si prietenul Capatos ... 3 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 1, 2016 Intr-adevar Lorena are bube in cap si de aia a fost tunsa de iubitul ei , siliconele sunt ok , dar Lorenna uda (iesita din dus)si cu un televizor Sirius in brate are aproximativ 40 de kilograme..oricum dupa spusele ei nu o intereseaza acest forum si parerile voastre. 1 Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 1, 2016 Domnilor, acest ..indistructibil..este prapaditul si frustratul de Dobre care moare in chinuri ca eu nu ma uit nici cu curul la el. E un labagiu amarat care ar face si ar zice orice sa ma denigreze si povestea asta dureaza de un an jumate. In prostia lui e chiar comic si ma distreaza. Va pup si va astept. Repet serviciile si programul.. 100lei fin, 200lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. L-v 12.20 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Domnilor, acest ..indistructibil..este prapaditul si frustratul de Dobre care moare in chinuri ca eu nu ma uit nici cu curul la el. E un labagiu amarat care ar face si ar zice orice sa ma denigreze si povestea asta dureaza de un an jumate. In prostia lui e chiar comic si ma distreaza. Va pup si va astept. Repet serviciile si programul.. 100lei fin, 200lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. L-v 12.20 il primesti si pe el daca vine cu 100 ron ? 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Februarie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 1, 2016 il primesti si pe el daca vine cu 100 ron ? daca vinde televizorul rusesc alb-negru sirius de care a vorbit mai sus dobre poate face 150 de ron. 100 la lorena si 50 de lei benzina in corsa cu numere de texas 5 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 1, 2016 il primesti si pe el daca vine cu 100 ron ? Imi dai si mie amanunte pa privat ? Sunt in urma cu stirile ! Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Imi dai si mie amanunte pa privat ? Sunt in urma cu stirile ! sa puna trole poza cu dobre. aia care-l avantajeaza cel mai mult. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2016 sa puna trole poza cu dobre. aia care-l avantajeaza cel mai mult.Poftim Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Poftim sarumana. 'traiasca ce iubesti tu. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2016 sarumana. 'traiasca ce iubesti tu.D-asemenea, mânca-ţ-aș coinacu' Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 1, 2016 Poftim Nene , zi-mi ca e la misto poza si nu-i reala ! Beau si eu un vin , da' asta-i drojdier , nu gluma ! 2 5 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 1, 2016 Nene , zi-mi ca e la misto poza si nu-i reala ! Beau si eu un vin , da' asta-i drojdier , nu gluma ! El e, bre, în carne și oase Parbrizol Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Nene , zi-mi ca e la misto poza si nu-i reala ! Beau si eu un vin , da' asta-i drojdier , nu gluma ! era Brigat de visine in bidon de parbrizol 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 1, 2016 Da vise rele ! 5 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 1, 2016 eu ti am spus ca e sculå då om. si acu plange leorrena dupa el. 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Februarie 1, 2016 eu ti am spus ca e sculå då om. si acu plange leorrena dupa el. Salta camesa pe ea de atata suspin ! 1 5 Link spre comentariu
kiviak Reputație: 206 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 1, 2016 Bai ce bine le sta impreuna... 6 2 Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 1, 2016 Domnilor, am aflat ceva care numai un nebun ca Dobre se poate preta la asemenea nesimtire....minte peste tot ca baiatul lui a fost ars in Colectiv si cerseste bani pt operatie. A spus asta la cunoscuti vecini prieteni si catorva membrii de pe acest site ca sa il ajute lumea cu bani. Baiatul lui e bine mersi, nici nu a fost in club in seara tragediei, eu il cunosc si am facebookul lui. E clar ca Dobre e un dement care ar face orice pt bani. Va rog sa nu credeti asemenea aberatie despre baiatul lui si sa nu ii dati bani. 1 1 Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 1, 2016 Bai ce bine le sta impreuna...aveam banii aia pt ca imi vandusem masina, nici decum ca mi i.a dat dobre, cersetorul. Link spre comentariu
cambiasso Reputație: 168 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Februarie 1, 2016 lorenna,te-am sunat in seara asta pt programare,dar nu ai raspuns! Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Domnilor, am aflat ceva care numai un nebun ca Dobre se poate preta la asemenea nesimtire....minte peste tot ca baiatul lui a fost ars in Colectiv si cerseste bani pt operatie. A spus asta la cunoscuti vecini prieteni si catorva membrii de pe acest site ca sa il ajute lumea cu bani. Baiatul lui e bine mersi, nici nu a fost in club in seara tragediei, eu il cunosc si am facebookul lui. E clar ca Dobre e un dement care ar face orice pt bani. Va rog sa nu credeti asemenea aberatie despre baiatul lui si sa nu ii dati bani. da' de unde stim ca e adevarat ceea ce spui? de unde stim ca nu vrei sa denigrezi un om deosebit cum este dobre? 3 Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 1, 2016 Cum am putut sa stau cu un asemenea animal?... 4 1 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Februarie 1, 2016 Bai ce bine le sta impreuna...te iubesc, intr-un mod non gay, doar platonic si tovarasesc 5 Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 1, 2016 da' de unde stim ca e adevarat ceea ce spui? de unde stim ca nu vrei sa denigrezi un om deosebit cum este dobre? Se stie deja..membri de ''varza'' ai forumului stiu deja! Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Februarie 1, 2016 Baaa unde e poza cu putzulica lui dobre? au sters oamenii rai o gramada de postari pe topicul asta, inclusiv barbatia lui Dobre! 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum