Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati

Domnilor, acest ..indistructibil..este prapaditul si frustratul de Dobre care moare in chinuri ca eu nu ma uit nici cu curul la el. E un labagiu amarat care ar face si ar zice orice sa ma denigreze si povestea asta dureaza de un an jumate. In prostia lui e chiar comic si ma distreaza. Va pup si va astept. Repet serviciile si programul.. 100lei fin, 200lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. L-v 12.20

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Domnilor, acest ..indistructibil..este prapaditul si frustratul de Dobre care moare in chinuri ca eu nu ma uit nici cu curul la el. E un labagiu amarat care ar face si ar zice orice sa ma denigreze si povestea asta dureaza de un an jumate. In prostia lui e chiar comic si ma distreaza. Va pup si va astept. Repet serviciile si programul.. 100lei fin, 200lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii. Cunni, 69, annilingus din partea domnilor. L-v 12.20

il primesti si pe el daca vine cu 100 ron ?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

il primesti si pe el daca vine cu 100 ron ?

daca vinde televizorul rusesc alb-negru sirius de care a vorbit mai sus dobre poate face 150 de ron. 100 la lorena si 50 de lei benzina in corsa cu numere de texas

pre_1454336385__6699050_700b_v1.jpg

• Like 5

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Domnilor, am aflat ceva care numai un nebun ca Dobre se poate preta la asemenea nesimtire....minte peste tot ca baiatul lui a fost ars in Colectiv si cerseste bani pt operatie. A spus asta la cunoscuti vecini prieteni si catorva membrii de pe acest site ca sa il ajute lumea cu bani. Baiatul lui e bine mersi, nici nu a fost in club in seara tragediei, eu il cunosc si am facebookul lui. E clar ca Dobre e un dement care ar face orice pt bani. Va rog sa nu credeti asemenea aberatie despre baiatul lui si sa nu ii dati bani.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Domnilor, am aflat ceva care numai un nebun ca Dobre se poate preta la asemenea nesimtire....minte peste tot ca baiatul lui a fost ars in Colectiv si cerseste bani pt operatie. A spus asta la cunoscuti vecini prieteni si catorva membrii de pe acest site ca sa il ajute lumea cu bani. Baiatul lui e bine mersi, nici nu a fost in club in seara tragediei, eu il cunosc si am facebookul lui. E clar ca Dobre e un dement care ar face orice pt bani. Va rog sa nu credeti asemenea aberatie despre baiatul lui si sa nu ii dati bani.

da' de unde stim ca e adevarat ceea ce spui? de unde stim ca nu vrei sa denigrezi un om deosebit cum este dobre?

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...