Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

In ianuarie si-a cumparat un hyundai rosu cu 2 usi decapotabil din Ploiesti. A fost cu Edy si prietena ei (nu mai stiu cum o cheama). Sti bine ca ii plac masinile decapotabile sport rosii ... (cum era Peugeotul ala rosu decapotabil)

Daca masina rosie nu este, atunci a plecat cu ea la drum.

A avut un renault megane vișiniu decapotabil ,adus de mine din Germania și Toyota despre care ți-am spus ! Dacă tu știi mai bine să fii sănătos ..știu ce zic și îmi asum . :snap

Postat

Ce poate face o maimuță retardată și alcoolică? Scrie inepții și amenință & șantajează, în lipsă de argumente.

Ce poate un moș bețiv care face pe deșteptul ..se screme să pară interesant și își târâie bășinile pe aici ..mumia se ține ca rahatul de izmene de ani buni ..Prostane ,dacă mă superi vin și cu argumente ..Moș tâfnos și căcăcios stai draku relaxat ,,mâine îți fac o colivă anticipat !

Postat

Era și Florinel cu ea, știi ceva?

Florinel e proaspăt și prăpădit ,,locuiește cu părinții .Când au văzut noua achizitie cu zece ani mai mare l-au dezmoștenit !

Postat

am ras cu lacrimi.

in dimineata asta o sa mai rad...simt asta in pietrele de la vezica. =))

E bine ,îți donează picon rinichii după ce decedează ,însă ai grijă că sunt îmbibați în vodkă ! :laugh2  :laugh2

Postat

In ianuarie si-a cumparat un hyundai rosu cu 2 usi decapotabil din Ploiesti. A fost cu Edy si prietena ei (nu mai stiu cum o cheama). Sti bine ca ii plac masinile decapotabile sport rosii ... (cum era Peugeotul ala rosu decapotabil)

Daca masina rosie nu este, atunci a plecat cu ea la drum.

De unde știi toate aceste aspecte ?? Iar ai pus botu la Lorena ?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

si sicriul......unde e sicriul cu imbalsamata ?   :hmmm

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A ramas ca'n plop... plopul e in aer... :slap2 :slap2 O clarificare trebuie totusi facuta :blushing2

• Like 1
Postat

Era breaking news, şoc şoc şoc, senzaţional şi exploziv pe toate posturile dacă era adevărată toată treaba.

Să revenim la cât de poponar maxim e Dobre, zic...

• Like 2
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Dobrica,ce mai stii de "moarta"?Sta tirata in Bucuresti si lucreaza undercover sau s-a bagat la vreun puf in Germania? :) ;)

• Like 6
  • Minus 10
Postat

Dobrica,ce mai stii de "moarta"?Sta tirata in Bucuresti si lucreaza undercover sau s-a bagat la vreun puf in Germania? :) ;)

Am alte treburi mai importante de făcut ,îmi trăiesc viața la maxim ..Promit că pentru voi o să aflu niște detalii si când este ceva sigur o să scriu aici ,repet ,sunt cel puțin două ipoteze ..exclusă treaba cu accidentul .

Postat

Era breaking news, şoc şoc şoc, senzaţional şi exploziv pe toate posturile dacă era adevărată toată treaba.

Să revenim la cât de poponar maxim e Dobre, zic...

Tu de unde ai apărut fă ,proasta draku ?? Ai vreun interes aici sau te bagi ca Ob-ul  ? Să vii să te piș și pe tine în cur de la 1 metru javră ordinară ! :slap2

Postat

si sicriul......unde e sicriul cu imbalsamata ?   :hmmm

Io zic să comandați unu pentru picon ,ultimul drum bântuie de multă vreme pe aici și încearcă să dea lecții de viață ..În realitate este praf și pulbere ..vă scutește de alte cheltuieli ,este deja îmbălsămat dar cu vodka !!

Postat

Repet ,sunt cel puțin două variante : 1- ori s-a lăsat temporar de meserie , 2- ori face doar deplasări la hotel de pe alt site ( intentie avută și când era cu mine ) ,3- este in Germania la Munchen ( unde a mai fost ) la un proxenet român ,,,

Postat

A ramas ca'n plop... plopul e in aer... :slap2 :slap2 O clarificare trebuie totusi facuta :blushing2

O să revin săptămâna viitoare cu precizări ,repet încă se fac cercetări de oameni profesionisti !

Vizitator
Postat

O să revin săptămâna viitoare cu precizări ,repet încă se fac cercetări de oameni profesionisti !

Oricum, daca poti sa elimini 100% varianta cu accidentul atunci e perfect !

Postat

Oricum, daca poti sa elimini 100% varianta cu accidentul atunci e perfect !

Este exclusă din start ,,a fost doar un plan diabolic pus la punct de două doamne prietene ,,!

• Like 1
Postat

Io zic să comandați unu pentru picon ,ultimul drum bântuie de multă vreme pe aici și încearcă să dea lecții de viață ..În realitate este praf și pulbere ..vă scutește de alte cheltuieli ,este deja îmbălsămat dar cu vodka !!

Observ ca  razboiul tau  care pana acum era intre  tine si bagaboanta de Lorenna si-a schimbat total directia intr-un razboi dintre tine si Picon  . Omul ti-a expus cateva adevaruri (chiar si la ultima interventie pe care ti le-am si subliniat , poate citindu-le de mai multe ori ai sa le intelegi mai bine) pe care tu le vezi/percepi  doar ca un afront asupra ta si continuand sa va jigniti reciproc (mai mult tu , decat el , el doar iti raspunde cu aceeasi moneda replicilor tale) . Chiar si eu de  cate ori am intervenit vsv de Lorena nu i-am adus laude acesteia  , ba chiar am expus cateva adevaruri , cu toate ca stiu cu mult mai multe , dar am preferat sa ma abtin . Tu tot continui si bati apa-n piua aiurea  , ba chiar ai inceput sa-i iei si pe alti useri la herpules  cand intervin in circul vostru pe care doar voi singuri l-ati provocat pe aici

Omule trezeste-te la realitate ca altfel tind sa cred ca o iei pe urma lui Miskin.....treaba ta , dar nu e OK ce faci . :no2

Bolovane, e grea aritmetica, este? Sunt cam 5 ani și jumătate, iar alea 10 recenzii în 7 ani, sunt 12 sau 13, doar anul trecut. Cât despre băutură ... pffff... sunt zile întregi când nu beau nici măcar un pahar de bere și oricum, nu îmi place vodca. Vrei să pari haladit și cunoscător, dar nu ești decât un retardat, care nu știe mai nimic,  pe care până și jandarmii l-au dat dat afară și acum e slugă. O hărțuiești pe cretina asta, care nu e cu nimic mai presus ca tine, dar care a avut o sclipire și s-a despărțit de tine, lăsându-te cu curu-n baltă, fără viața de huzur pe care și-a oferit-o, când o peșteai ca o lichea. Ăsta e motivul pentru care o hărțuiești de 2 sau 3 ani și pentru care a găsit această cale, pentru a scăpa de tine. Las-o omule în durerea ei, să facă ce vrea, să fie cu cine vrea, să se ridice sau să se scufunde, cum o duce capul! Vezi-ți și tu de viața ta și încetați circul ăsta mizerabil, de prost gust și penibil. Chiar nu realizezi că ești bătaia de joc al forumului? Chiar nu ai pic de demnitate? Chiar nu vezi că și cei cu care glumești ... de fapt te iau la mișto?

Stai un pic, gândește-te și vei vedea că am dreptate! Lasă ranchiuna asta și realizează că de fapt, eu te sfătuiesc de bine, pentru binele inclusiv al tău.

O seară plăcută!

• Like 13
  • Minus 15
Postat

Observ ca  razboiul tau  care pana acum era intre  tine si bagaboanta de Lorenna si-a schimbat total directia intr-un razboi dintre tine si Picon  . Omul ti-a expus cateva adevaruri (chiar si la ultima interventie pe care ti le-am si subliniat , poate citindu-le de mai multe ori ai sa le intelegi mai bine) pe care tu le vezi/percepi  doar ca un afront asupra ta si continuand sa va jigniti reciproc (mai mult tu , decat el , el doar iti raspunde cu aceeasi moneda replicilor tale) . Chiar si eu de  cate ori am intervenit vsv de Lorena nu i-am adus laude acesteia  , ba chiar am expus cateva adevaruri , cu toate ca stiu cu mult mai multe , dar am preferat sa ma abtin . Tu tot continui si bati apa-n piua aiurea  , ba chiar ai inceput sa-i iei si pe alti useri la herpules  cand intervin in circul vostru pe care doar voi singuri l-ati provocat pe aici

Omule trezeste-te la realitate ca altfel tind sa cred ca o iei pe urma lui Miskin.....treaba ta , dar nu e OK ce faci . :no2

Te rog să fii atent cine a început acest ,,război ,, cum îl numești tu ..Eu chiar îl respectam și apreciam pe picon ,însă s-a umflat în pene și crezând că sunt alții de pe aici a început cu glume proaste ,,Am o limită și țin la glume dar nu permit anumite aberații .Chiar aveam pretenții la el ..Nu am nimic de împărțit cu nimeni ,nu am interese ca unii pe aici ,,Am răspuns tututror în aceeași manieră ,,tot ce am spus aici îmi asum și am venit cu argumente .Și mister picon se pare că are chef de glumă ,nu este capabil să purtăm un dialog serios și pertinent Am și eu niște informații despre el dar nu îmi stă în caracter să le spun aici ,poate odată o să i le spun în față ,bărbătește De dragul traficului spune aberații să mă provoace ,pe această cale ,acum ,vă anunț că ignor toți proștii și retardații .O să vin cu detalii despre Lorena dacă o să am ceva și dacă vreau să răspund ,o să răspund doar unora .Mulțumesc pentru atentie ,o seară excelentă îți doresc și mult succes !! Cum spunea un clasic încă în viață ,,să futeți bine ,,dar nu pe oricine !! :snap  :snap

• Like 1
Postat

Explică-i și lui, poate ești mai diplomat ca mine. 

Pește cu ștate vechi ,vezi de băutura ta .Pleace ..nu uita că tu ai început ,asumă-ți greșelile .Nu avem nimic de împărțtit ,nu ne cunoștem personal .Nu te suport pentru ,,glumele,,tale.În rest ești interesat și interesant însă nu pentru mine .Fă educație și morală cui trebuie ,îmi port singur de grijă ..posibil să plătești pentru aberațiile spuse .Mișcă-ți hoitul la Sasha pe topic ..acolo este locul tău și nu numai ..de când ți-a plecat Loredana și altele ai înebunit ...Nu dezvolt acum ,am alte treburi mai importante de făcut ! Să .... bine !

Vizitator
Postat

Dumnezeu să o odihnească :(

• Like 2
  • Minus 17

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.