dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Fa ce vrei...o data ce am fatza...ce mai e un nr de tel sau un nume. Hai...ai grija de tine...nu mai da satisfactie la dusmani..atat iti mai spun.Nu sunt genul ,doar ți-am reamintit anumite aspecte .Noapte bună ..nu știam că fetița ta crește ca făt frumos .acum cinci ani avea vreo zece și acum este la facultate ,,interesant !
pulifer Reputație: 870 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 auzi-o si pe asta frate. o obliga jobul sa se futa neprotejat. jobul iti interzice sa pui prezervativ pe pula aia inainte sa ti-o bagi in cur, sugativa infecta? esti vai steaua ta, reprezinti tot ce e mai oribil in meseria asta, si mai esti si mandra de asta. nici nu mai aduc vorba de tentativa absolut penibila de incropire a unor acte care se vedea ca erau false din avion (la cat de proasta esti nici nu e de mirare). ia-te de mana cu ceilalti doi mascarici-sefi ai forumului si la spitalul 9 cu voi. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Ai fost informat gresit.. ..ori ma confunzi cu alta fata...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 ia sa vedem ce poti dobreIa să vedem prostane ce ai vorbit săptămâna trecută cu feblețea ta Lorena la telefon ?? Ai curaj ?Hai arată-ne cât ești de prost !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 ia sa vedem ce poti dobreIa să vedem prostane ce ai vorbit săptămâna trecută cu feblețea ta Lorena la telefon ?? Ai curaj ?Hai arată-ne cât ești de prost !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 auzi-o si pe asta frate. o obliga jobul sa se futa neprotejat. jobul iti interzice sa pui prezervativ pe pula aia inainte sa ti-o bagi in cur, sugativa infecta? esti vai steaua ta, reprezinti tot ce e mai oribil in meseria asta, si mai esti si mandra de asta. nici nu mai aduc vorba de tentativa absolut penibila de incropire a unor acte care se vedea ca erau false din avion (la cat de proasta esti nici nu e de mirare). ia-te de mana cu ceilalti doi mascarici-sefi ai forumului si la spitalul 9 cu voi.Se vede ca esti prost de bubui..jobul ma obliga sa stau pe forum...cat despre ce fac cu corpul meu e fix treaba mea...o data ce o sug fara...pt mine nu putea fi nimic mai rau..sa lasam ipocrizia..o data ce sunt in jobul asta...e logic ca n.am limite..pot sa fac orice...fara sa ma simt umilita si fara regrete.Cu actele alea eu n.am nici o treaba. 2 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Ai fost informat gresit.. ..ori ma confunzi cu alta fata...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Ai fost informat gresit.. ..ori ma confunzi cu alta fata...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Se vede ca esti prost de bubui..jobul ma obliga sa stau pe forum...cat despre ce fac cu corpul meu e fix treaba mea...o data ce o sug fara...pt mine nu putea fi nimic mai rau..sa lasam ipocrizia..o data ce sunt in jobul asta...e logic ca n.am limite..pot sa fac orice...fara sa ma simt umilita si fara regrete.Cu actele alea eu n.am nici o treaba. :clapp :clapp :clapp
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Se vede ca esti prost de bubui..jobul ma obliga sa stau pe forum...cat despre ce fac cu corpul meu e fix treaba mea...o data ce o sug fara...pt mine nu putea fi nimic mai rau..sa lasam ipocrizia..o data ce sunt in jobul asta...e logic ca n.am limite..pot sa fac orice...fara sa ma simt umilita si fara regrete.Cu actele alea eu n.am nici o treaba.Alina N.... ,era vorba despre sex total neprotejat ,lasă sexul oral ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Si eu imi doresc sa fie false...dar nu prea cred..in fine timpul le va rezolva pe toate
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Alina N.... ,era vorba despre sex total neprotejat ,lasă sexul oral ... Pt mine nu exista jumatati de masura..e totul cu..sau totul fara..restul e ipocrizie
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Dar aici nu despre serviciile mele era vorba....adevarul e ..dureros...asa ca nu mai vb de adevar...adevarul e ca ma turbase cu zeul ei...ce bine o futea...ce bine ii dadea limbi..ce mult il iubea..cred ca a fost singurul barbat..ca relatie care nu i.a luat bani ..ci i.a dat..
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Pt mine nu exista jumatati de masura..e totul cu..sau totul fara..restul e ipocrizieNici pentru mine ,aici ne potrivim ..Mult succes !
babardierul Reputație: -322 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Aprilie 2, 2017 Haide dobre sa imi mangai sarpele polar cu clopotei
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Poate te.au durut toate astea....sau poate nu...si atunci rezulta ca ai trait in umbra ei si ti.a convenit. In oricare din variante ..nu e laudabil pt tine...de aia zic asa...NU MAI ZGARMA RAHATUL CA PUTE SI NU MAI DA SATISFACTIE DUSMANILOR
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Dar aici nu despre serviciile mele era vorba....adevarul e ..dureros...asa ca nu mai vb de adevar...adevarul e ca ma turbase cu zeul ei...ce bine o futea...ce bine ii dadea limbi..ce mult il iubea..cred ca a fost singurul barbat..ca relatie care nu i.a luat bani ..ci i.a dat..Ti -am spus ca il ..iubea.. pentru că-i dădea bani de chirie ,George tot timpul a avut altă relatie dar iubita lui nu accepta sexul anal,de aceea exista Lorena ..Asta stiu chiar de la el si poate sa confirme daca vrea .
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Iti doresc liniste sufleteasca.....nu mai cauta tu adevaruri...ies ele singure candva....daca totusi continui...gandeste.te ca sunt chestii incomode si pt tine.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Poate te.au durut toate astea....sau poate nu...si atunci rezulta ca ai trait in umbra ei si ti.a convenit. In oricare din variante ..nu e laudabil pt tine...de aia zic asa...NU MAI ZGARMA RAHATUL CA PUTE SI NU MAI DA SATISFACTIE DUSMANILOROprește-te ca să fie bine ,ști că dacă vreau sunt și nebun ..nu mă provoca să intru adânc în detalii !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Poate te.au durut toate astea....sau poate nu...si atunci rezulta ca ai trait in umbra ei si ti.a convenit. In oricare din variante ..nu e laudabil pt tine...de aia zic asa...NU MAI ZGARMA RAHATUL CA PUTE SI NU MAI DA SATISFACTIE DUSMANILOROprește-te ca să fie bine ,ști că dacă vreau sunt și nebun ..nu mă provoca să intru adânc în detalii ! Haide dobre sa imi mangai sarpele polar cu clopoteiEști esență de prost pisicule ,răspunde în morții mă-tii ce te-am întrebat !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Poate te.au durut toate astea....sau poate nu...si atunci rezulta ca ai trait in umbra ei si ti.a convenit. In oricare din variante ..nu e laudabil pt tine...de aia zic asa...NU MAI ZGARMA RAHATUL CA PUTE SI NU MAI DA SATISFACTIE DUSMANILOROprește-te ca să fie bine ,ști că dacă vreau sunt și nebun ..nu mă provoca să intru adânc în detalii ! Haide dobre sa imi mangai sarpele polar cu clopoteiEști esență de prost pisicule ,răspunde în morții mă-tii ce te-am întrebat !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Eu stiu ca il iubea pe zeu pt ca era frumos, il considera zeu de frumusete...cel mai frumos barbat din lume. S.ar fii maritat cu el.......mi.a parut sincera cand a spus toate astea..
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Asta si.ti spun...nu are rost sa intrii in anumite detalii....nu are rost. N.o sa.ti ridice nimeni statuie pt asta....ci...o sa distrezi 100 de labari..si atat.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Iti doresc liniste sufleteasca.....nu mai cauta tu adevaruri...ies ele singure candva....daca totusi continui...gandeste.te ca sunt chestii incomode si pt tine.Mulțumesc la fel doamnă ..te asigur că nu mai dau apă la unor mizerii ..,repet unor mizerii .Unii sunt chiar ok ,doar puțin influentati .. De tine depinde dacă eu o sa mai scriu aici !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Daca ti convine rolul de mascarici al labarilor ...continua cu detaliile...eu ma retrag din circ...ca am stat si asa prea mult...si tot fara folos 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum