Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Intre munti si vai si dealuri

Nu te-ai prins ?

Citatu' se poate edita...

Bey ce pula se intampla pe topicul asteia ? Ne editeaza postarile ?

Ce jeg !

Mare chestie.

Oricum, noul sezon de la telenovela devine din ce in ce mai tare!

Link spre comentariu

Pai cum plm ? [ DAU CLICK AICI SI APOI TASTEZ CE VREAU ] bug pe site !

Nu e bug taticu... citatu' nu face altceva decat sa copieze ce ai scris tu in postu meu, cu un chenar frumos care spune de unde e luat.

Apoi, poti sa faci ce vrei cu el, sa-l stergi, sa-l modifici, sa-l colorezi ...

Link spre comentariu
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Cam ai dreptate! Asta cu casele, a ajuns o obsesie la români, un simbol al reușitei. Nu vedeți că toți politicienii, de exemplu, au această obeseie ... case, multe case? Adevărul e că, România e țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe (cca. 90%), din Europa. Aproximativ jumătate, adică cei din mediul rural, trăiesc evident, în propriile case, iar cealaltă jumătate - cea din mediul urban, a cumpărat după 1990, la preț mic, apartamentele puse în vânzare de stat ( ICRAL etc.). E drept, că a avea casa ta, îți conferă un confort psihic, o anumită siguranță, o moștenire pentru copii, dar dacă bagi banii mai întâi într-o afacere și dacă manageriezi bine acea afacere, poți mai târziu să-ți faci și o casă.

Am ras putin citind postarea asta  (iti dai seama de ce) . Apropo de asta si nemtul care pana acum prefera sa stea cu chirie a realizat ca o casa (a ta) chiar daca este scumpa , reprezinta o valoare destul de importanta . probabil ne-a copiat nitel pe noi in strategie . :)

Trecand peste faza asta casele sau terenurile raman singurele active importante si cu o deprecire destul de mica , ba chiar aprecire , spre deosebire de masini , telefoane ...etc ,,,,,asta ptr. cine intelege cum functioneaza economia si isi permite asa ceva.

Da realizezi  totusi ca Lorena putea sa aiba cel putin 3-4 la banii pe care i-a produs in decursul timpului si nu are nici macar o amarata de garsoniera ....sta in continuare cu chirie .

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
Reputație: -1394

Mi se inmoaie motul cand merg la sauna  la  Therme si-mi cade in gura . De ce oare ?

http://image.blingee.com/images19/content/output/000/000/000/79b/776905712_1277407.gif

• Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...