dobre daniel Reputație: -426 Postat Mai 13, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 13, 2017 Tablou'...unde-i tablou'???Tot la mine ... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Mai 13, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 13, 2017 TRECEȚI LA RECENZII !! CĂ DE POZE FALSIFICATE SAU VECHI CRED V-AȚI SĂTURAT !! ACUM E MOMENTUL,ÎN SFÂRȘIT BOARFA A RECUNOSCUT CĂ FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT . ACUM SUNTEȚI LABAGII DE RATAȚI S-A SĂTURAT ....LUCREAZĂ PE ALTE SITE-URI DAR STĂ TOT ACI ȘI VĂ ,,PUPICI,, CUM O FI SĂ FUȚI ÎN CUR O MOARTĂ ? Link spre comentariu
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Mai 13, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat Mai 13, 2017 TRECEȚI LA RECENZII !! CĂ DE POZE FALSIFICATE SAU VECHI CRED V-AȚI SĂTURAT !! ACUM E MOMENTUL,ÎN SFÂRȘIT BOARFA A RECUNOSCUT CĂ FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT . ACUM SUNTEȚI LABAGII DE RATAȚI S-A SĂTURAT ....LUCREAZĂ PE ALTE SITE-URI DAR STĂ TOT ACI ȘI VĂ ,,PUPICI,, CUM O FI SĂ FUȚI ÎN CUR O MOARTĂ ?țeapă boule, nu sunt nici moartă nici nu ma fut in cur. Dacă ai avea servici si iubita, în general viața personală nu ai sta pe forum sa manânci cacat de dimineata pana seara si toata noaptea. Dar tu esti un prăpădit, o laba trista si un nefericit. Nu te poti obișnui cu ideea ca banii mei nu mai intra in casa ta. Acum trebuie sa muncești singur pt timișoreana, sugativa, cirozatule. Imi provoci milă, scârbă si chiar distractie sa vad cum atârni pe aici pt o băgare in seama. Preferi sa fii înjurat și batjocorit numai sa te bage lumea in seama. Nu mai pleci in kosovo la lupte? Gagica ta senatoarea ce mai face? Schizofrenicule, delirezi ca realitatea e prea aspră și dură pt tine. Si te omoara. Obsesiile și imaginatiile se trateaza la Balaceanca. Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Mai 13, 2017 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Mai 13, 2017 Breaking news, Bogd... Ăsta.. Bianca Radu a învățat să îl memeze pe Dobre 4 2 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Mai 13, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Mai 13, 2017 AM UITAT DE IUBITA SENATOARE A LU DOBRE. CAND NE O DAI SI NOUA? OFER 150 RON / FINALIZARE.Sau te a parasit si aia ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Mai 13, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 13, 2017 țeapă boule, nu sunt nici moartă nici nu ma fut in cur. Dacă ai avea servici si iubita, în general viața personală nu ai sta pe forum sa manânci cacat de dimineata pana seara si toata noaptea. Dar tu esti un prăpădit, o laba trista si un nefericit. Nu te poti obișnui cu ideea ca banii mei nu mai intra in casa ta. Acum trebuie sa muncești singur pt timișoreana, sugativa, cirozatule. Imi provoci milă, scârbă si chiar distractie sa vad cum atârni pe aici pt o băgare in seama. Preferi sa fii înjurat și batjocorit numai sa te bage lumea in seama. Nu mai pleci in kosovo la lupte? Gagica ta senatoarea ce mai face? Schizofrenicule, delirezi ca realitatea e prea aspră și dură pt tine. Si te omoara. Obsesiile și imaginatiile se trateaza la Balaceanca.Tot ce am spus eu aici încă de la prima intervenție se adeverește ...Am o viață personală ordonată ,sunt sănătos și am tot ce vreau ; mașină ,case ,iubită ,și alte câteva gagici ...Am muncit și înainte ,te-am ajutat cu bani și alte lucruri..Prăpădito ,îmi provoci doar milă,am o satisfacție totală că vorbele mele s-au adeverit .Ești disperată să-ți refaci imaginea prin minciună sau falsuri ...Numai un retadat nu înțelege că ești bolnavă și expirată .Eu mi-am atins scopul și o să intru aici decât să văd ce mai aberezi ,ai câteva conturi după care scrii cu înverșunare toate mizeriile posibile ,la fel și prostul șef Bogdan .. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Mai 13, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 13, 2017 Breaking news, Bogd... Ăsta.. Bianca Radu a învățat să îl memeze pe DobreCorect ,este disperat prostanu ! Întoarce cheița babardierului și încearcă cu disperare să mă provoace pentru trafic ..Este clei de prost,niciodată nu va înțelege că sunt la alt nivel,mă uit în jos și mă mir de atâta incompetență și prostie ... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Mai 13, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 13, 2017 AM UITAT DE IUBITA SENATOARE A LU DOBRE. CAND NE O DAI SI NOUA? OFER 150 RON / FINALIZARE.Sau te a parasit si aia ? Băieții o vor pe mă-ta ,este gratis .Face sex total neprotejat ca și feblețea ta Lorena ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Eu spun ca tot pe tine te iubește,Dobre. D-aia face asa.Zi Pisicule, asa e? Link spre comentariu
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Mai 13, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat Mai 13, 2017 Tot ce am spus eu aici încă de la prima intervenție se adeverește ...Am o viață personală ordonată ,sunt sănătos și am tot ce vreau ; mașină ,case ,iubită ,și alte câteva gagici ...Am muncit și înainte ,te-am ajutat cu bani și alte lucruri..Prăpădito ,îmi provoci doar milă,am o satisfacție totală că vorbele mele s-au adeverit .Ești disperată să-ți refaci imaginea prin minciună sau falsuri ...Numai un retadat nu înțelege că ești bolnavă și expirată .Eu mi-am atins scopul și o să intru aici decât să văd ce mai aberezi ,ai câteva conturi după care scrii cu înverșunare toate mizeriile posibile ,la fel și prostul șef Bogdan ..ba tu sa nu te iei de bogdanel. Invidiosule. Intri aici ca iti place sa fii batjocura noastră. Retardatule, redusule mintal si redus la pula care esti. Lingeane.ai pe toti in cur cand ne cacam..Amaratule, cerșetorule. Ai tu gagici...cand iti dai jos boxerii aia pe care scrie..mister big...au un soc bietele femei, nu au vazut hal de pula atât de scurtă si atat de fleasca. Demonstrează.mi prin dovezi ca mint eu...si fa.ti poza la masina, la gagica, la panoul de întreținere sa arăti ca nu ai datorii, la facturile de la gaz si enel la care faci mismasuri, la contractul de munca, la ecranul bancomatului sa vada lumea cati bani ai tu si la tine dezbracat fatza..spate..in fatza oglinzii sa te vada toata lumea in toata splendoarea ta de vierme călcat de tren...nu iti vezi puta de burta...infectule Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Zi-ne tu ce valoare mare ești Loreno Link spre comentariu
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Mai 13, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat Mai 13, 2017 Zi-ne tu ce valoare mare ești Lorenosunt gagica betonista. Mă fut in cur ca o artistă. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 sunt gagica betonista. Mă fut in cur ca o artistă.Aaaaasa fato,baga dușmanii-n boală!Când tu o iei ca o artistă,dușmanii să uita! 1 Link spre comentariu
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Mai 13, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat Mai 13, 2017 Dobre prostutule, ce mai faci grasutule? Ca de cand nu ne.am văzut, multe pule eu am supt si tu laba ai facut....ha ha ha Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Mai 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2017 ba tu sa nu te iei de bogdanel. Invidiosule. Intri aici ca iti place sa fii batjocura noastră. Retardatule, redusule mintal si redus la pula care esti. Lingeane.ai pe toti in cur cand ne cacam..Amaratule, cerșetorule. Ai tu gagici...cand iti dai jos boxerii aia pe care scrie..mister big...au un soc bietele femei, nu au vazut hal de pula atât de scurtă si atat de fleasca. Demonstrează.mi prin dovezi ca mint eu...si fa.ti poza la masina, la gagica, la panoul de întreținere sa arăti ca nu ai datorii, la facturile de la gaz si enel la care faci mismasuri, la contractul de munca, la ecranul bancomatului sa vada lumea cati bani ai tu si la tine dezbracat fatza..spate..in fatza oglinzii sa te vada toata lumea in toata splendoarea ta de vierme călcat de tren...nu iti vezi puta de burta...infectule Te-a cam inchis Lorena in postarea asta ,Dobre. Nu te gandeai la asta ? Daca nu aduci dovezi cu ce ai scris mai jos , te faci de cacat. Tot ce am spus eu aici încă de la prima intervenție se adeverește ...Am o viață personală ordonată ,sunt sănătos și am tot ce vreau ; mașină ,case ,iubită ,și alte câteva gagici ...Am muncit și înainte ,te-am ajutat cu bani și alte lucruri..Prăpădito ,îmi provoci doar milă,am o satisfacție totală că vorbele mele s-au adeverit .Ești disperată să-ți refaci imaginea prin minciună sau falsuri ...Numai un retadat nu înțelege că ești bolnavă și expirată .Eu mi-am atins scopul și o să intru aici decât să văd ce mai aberezi ,ai câteva conturi după care scrii cu înverșunare toate mizeriile posibile ,la fel și prostul șef Bogdan .. Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Mai 13, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Mai 13, 2017 Da sarmanu o sa puna o poza de pe google images cu kosovo si o sa zica uitati dovada aici am luptat Link spre comentariu
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Mai 13, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat Mai 13, 2017 Da sarmanu o sa puna o poza de pe google images cu kosovo si o sa zica uitati dovada aici am luptatbv babardierul meu iubit. I.ai zis.o. nota 10 la faza asta. Link spre comentariu
lorenalovvee Reputație: 903 Postat Mai 13, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat Mai 13, 2017 Dobre dobrica. Nu vezi ca ai pula mica? Dobre căciula.. om al legii fără pula. De ce trebuie sa plătesc tribut daca eu nu pot sa fut? Dobre căciula, om al legii, fără pula, cât ai degete si limba, legea țării nu se schimba. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 13, 2017 sunt gagica betonista. Mă fut in cur ca o artistă.Ești fierar-betonistă? 4 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 13, 2017 Lorena cand o apuca foamea si nu are cu ce sa-si completeze surplusul de stomac http://cdn.s1block.com/200_200/5e/21/32384a18edc2e1be9a9787a21057215e.gif 9 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Ești fierar-betonistă? Când se dezbracă în dormitor,orice pula se face fier-beton,asa-i Loreno?Zi tu ca nu-i asa!Și de 12 sa o ai,când te uiți la ea zici vai! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 M-am bâlbâit pan' la doospatru,ce poola meaPfff...nu m-am bâlbâit niciun minut,la doospatru am ajunsDacă ma bâlbâi cinci minute.... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 13, 2017 Și de 12 sa o ai,când te uiți la ea zici vai!16-18 e cel mai intrebuintat ....de fier zic ....si e in mm 9 13 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 16-18 e cel mai intrebuintat ....de fier zic ....si e in mm Las' ca la spart,bagi spitz da doojdoi 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 13, 2017 Las' ca la spart,bagi spitz da doojdoidaca nu a uitat sa-l lege si sa-i puna distantieri ....ca atunci incepe circul ....e bara langa bara Nu te mai salveaza decat flexul da 230 cu combinarea panzelor de vidia/de metal si un sut in coe 8 13 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum