Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Adio therme? Vai de capul vostru. Weekendul asta merg iar...si săptămânal...puteti sa muriti de acum de ciuda..am pofta de coliva

Totul este relativ la tine,daca ai ce suge saptamana asta este posibil sa te duci,daca nu vine la tine nici un fraier sa-ti dea muie ,stai acasa))))))...Se mai satura si astia pe care spui tu ca te pis imprastiat sa vina sa futa o bacterie ca tine........Asa ca ai sanse mari sa stai acasa)))))

Postat

Si pun si poze de la therme sa va lungesc agonia

Nu suntem afectati ,pentru ca nu dorim sa intram in acelsi bazin in care intra un microb ca tine))))

Postat

Si pun si poze de la therme sa va lungesc agonia

Nu suntem afectati ,pentru ca nu dorim sa intram in acelsi bazin in care intra un microb ca tine))))

• Oras:0730163270
Postat

Totul este relativ la tine,daca ai ce suge saptamana asta este posibil sa te duci,daca nu vine la tine nici un fraier sa-ti dea muie ,stai acasa))))))...Se mai satura si astia pe care spui tu ca te pis imprastiat sa vina sa futa o bacterie ca tine........Asa ca ai sanse mari sa stai acasa)))))

eu nu ma pis pe clienti. Eu ma pis doar pe labari, pe frustrati si pe tristii si nefericiții care imi polueaza topicul cu amaraciunea lor.
Postat

Offf unii merg la therme saptamanal ca mine iar altii ca voi nu ies din casa si stau doar pe forum ca aici e singura viața care o au. In timp ce vouă vi se sparg tamplele de tensiune și nervi scriind pe forum...eu ma balacesc, ma distrez, ma simt bine făcând ce.mi place.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sa moara familia mea, da' de cand e Therme asta vreo smecherie? 50 lei intrarea. Crezi ca suspina cineva pentru 50 lei?

Parca esti plecata prin Cuba sau prin Caraibe, asa suferi.

Am inteles, iesi din cartier chiar saptamanal. Fabulos as putea spune.

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:pretutindeni
Postat

Adio therme? Vai de capul vostru. Weekendul asta merg iar...si săptămânal...puteti sa muriti de acum de ciuda..am pofta de coliva

La Therme s-a termEnat jmecheria =))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Sa moara familia mea, da' de cand e Therme asta vreo smecherie? 50 lei intrarea. Crezi ca suspina cineva pentru 50 lei?

Parca esti plecata prin Cuba sau prin Caraibe, asa suferi.

Am inteles, iesi din cartier chiar saptamanal. Fabulos as putea spune.

Da, da' merge cu decatopabila dă 2000 =))

Postat

Corect. E de remarcat ca in decatopabila pune doar poze portret, in timp ce Panamerele altora apar in plan indepartat sau chiar in prim plan.

Lorena merge la Therme saptamanal. Toate celelalte curve o urasc. Inclusiv tovarasa ei Adina e roasa toata de invidie. Intreaba-l pe Dobre Daniel cum face Lorena.

• Like 6
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lasă-l ca e la therme =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Offf unii merg la therme saptamanal ca mine iar altii ca voi nu ies din casa si stau doar pe forum ca aici e singura viața care o au. In timp ce vouă vi se sparg tamplele de tensiune și nervi scriind pe forum...eu ma balacesc, ma distrez, ma simt bine făcând ce.mi place.

Virusule ,daca nu ai ce suge saptamana asta ,din pula balaceala))))

Vizitator
Postat

Varianta 2 :)

• Oras:alhambra
Postat

brrrr iti dai seama ce ai fc tu? Te crede pulea ..mars de pe topicul meu tristule

ia uite ca a si venit raspunsul.

prompti baietii!

Buna ziua,

In primul rand dorim sa ne exprimam regretul fata de situatia creata si totodata sa clarificam cateva aspecte.

Conform Regulamentului intern , Therme Bucuresti nu permite fotografiatul altor persoane exceptand situatiile in care au consimtamantul acestora.  Clientii nostrii au obligatia de a cunoaste regulamentul inainte de a ne vizita iar in cazul in care incalca prevederile noastre, sunt direct raspunzatoare pentru incalcarea drepturilor altor persoane.

Prevederile  referitoare la utilizarea telefoanelor mobile sunt mentionate in paragraful 6

„ Prevederi speciale” ale regulamentului de ordine interioara dupa cum urmeaza:

În cadrul THERME BUCUREȘTI SUNT STRICT INTERZISE:

• utilizarea telefoanelor mobile într-un mod care deranjează alte persoane (e.g. vorbit cu voce tare sau fotografiatul altor persoane fără permisiunea acestora).
  • accesul cu telefon mobil în piscină, pe tobogane sau în saună.
  • accesul cu aparate de filmat, fotografiat sau înregistrat în piscină sau pe tobogane
  • fotografiatul și filmatul cu titlu profesional precum și fotografiatul și filmatul altor persoane dacă deranjează aceste alte persoane sau încalcă drepturile acestora. 

In consecinta, va informam ca vom lua masura instituirii masurii de interdicitie de vizitare pentru numita Stoica Bianca urmand ca societatea noastra sa-si recupereze eventualele daune de imagine actionand in judecata clientii care nu se conformeaza Regulamentului intern.

Va multumim pentru intelegere!

Cu stima,

Echipa Therme Bucuresti

Ciprian Lazar

• Like 2
  • Minus 1
Postat

urmatoarele poze, de la 3 ligheane, ca tot e in zona.

o sa trimit si la presa decizia Therme, sunt convins ca Cancan abia astepta sa titreze mare:

Soc si groaza:

Bianca Stoica (fiica ambasadorului) - Inca o prostituata cu interdictie la Therme

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Sa trimiți si cu Dobre

Sa fie si el in articole cum îi place lui =))

• Like 1
  • Minus 4

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

ia uite ca a si venit raspunsul.

prompti baietii!

Buna ziua,

In primul rand dorim sa ne exprimam regretul fata de situatia creata si totodata sa clarificam cateva aspecte.

Conform Regulamentului intern , Therme Bucuresti nu permite fotografiatul altor persoane exceptand situatiile in care au consimtamantul acestora.  Clientii nostrii au obligatia de a cunoaste regulamentul inainte de a ne vizita iar in cazul in care incalca prevederile noastre, sunt direct raspunzatoare pentru incalcarea drepturilor altor persoane.

Prevederile  referitoare la utilizarea telefoanelor mobile sunt mentionate in paragraful 6

„ Prevederi speciale” ale regulamentului de ordine interioara dupa cum urmeaza:

În cadrul THERME BUCUREȘTI SUNT STRICT INTERZISE:

• utilizarea telefoanelor mobile într-un mod care deranjează alte persoane (e.g. vorbit cu voce tare sau fotografiatul altor persoane fără permisiunea acestora).
  • accesul cu telefon mobil în piscină, pe tobogane sau în saună.
  • accesul cu aparate de filmat, fotografiat sau înregistrat în piscină sau pe tobogane
  • fotografiatul și filmatul cu titlu profesional precum și fotografiatul și filmatul altor persoane dacă deranjează aceste alte persoane sau încalcă drepturile acestora. 

In consecinta, va informam ca vom lua masura instituirii masurii de interdicitie de vizitare pentru numita Stoica Bianca urmand ca societatea noastra sa-si recupereze eventualele daune de imagine actionand in judecata clientii care nu se conformeaza Regulamentului intern.

Va multumim pentru intelegere!

Cu stima,

Echipa Therme Bucuresti

Ciprian Lazar

SUPERB !

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...