Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:București

Ce kkat de forum a ajuns si asta?

Parca am fi la procesul etapei,se discuta idile de dragoste si crize de gelozie mai rau ca in telenovele.

Fratilor,forumul acesta are un scop precis,iar pe multe topicuri nici 5% nu are tangenta cu acesta.

Sunt si arii dedicat balivernelor,dece nu il luati pe dobre asta si pe cine mai vreti voi si discutati acolo.

Rasfoiesc in plm 10 pagini si nu gasesc o recenzie,doar caterinca si aia proasta.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum
  • Oras:pe forum

Parca am fi la procesul etapei,se discuta idile de dragoste si crize de gelozie mai rau ca in telenovele.

Fratilor,forumul acesta are un scop precis,iar pe multe topicuri nici 5% nu are tangenta cu acesta.

Sunt si arii dedicat balivernelor,dece nu il luati pe dobre asta si pe cine mai vreti voi si discutati acolo.

Rasfoiesc in plm 10 pagini si nu gasesc o recenzie,doar caterinca si aia proasta.

Nu este caterinca amice , unele sunt chiar lucruri reale .Despre recenzii , cred ca ai greșit topicul aici se discuta lucruri serioase.Dacă ai fost atent spuneam aseară ca nu este nimeni obligat sa citească aici.Suna boarfa dute la ea , apoi fa o recenzie sau taci .Este foarte simplu.
  • Like 1
Link spre comentariu

Pai la ce sa mai facem recenzii cand o ardem cu totii in caterinca proasta,e mai fancy trandy.

Eu o sa tac ca n-am cu cine dar tu dece nu taci,ca oricum bati campii cu gratie.

Esti mai nou pe aici,vezi ca pentru telenovele e mai cote la vale,aici e pentru recenzii dar nu pot eu sa te contrazi ce tine.

Am incheiat,caci spre deosebire de altii ma consider offtopic.

O zi buna sa aveti.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Plm, ești off-topic...

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

De ce nu o lasati sa isi faca treaba si atat ? Credeti ca ei ii place asta? Cand se lasase de meseria asta nu a fost bine , acu iar nu e bine dupa ce s-a apucat la loc...........Voi daca vreti sa va duceti la ea va duceti daca nu , va duceti in alta parte ca oferta e bogata ! 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

De ce nu o lasati sa isi faca treaba si atat ? Credeti ca ei ii place asta? Cand se lasase de meseria asta nu a fost bine , acu iar nu e bine dupa ce s-a apucat la loc...........Voi daca vreti sa va duceti la ea va duceti daca nu , va duceti in alta parte ca oferta e bogata ! 

Isn't it obvious ? :) :) :baby2

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Daca ceva nu iti place...poti ignora! ;)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...