indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Iubitul meu s-a aliat cu dusmanul si-i furnizeaza dovezi..Ma simt incoltita! Umblam iarasi cu jumatati de masura ,cealalta jumatate sunt nevoit sa o pun eu ca sa inteleaga cine inca se mai uita pe aici ,epet inca se mai uita 1 Link spre comentariu
16vah Reputație: 51 Postat Februarie 23, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ce kkat de forum a ajuns si asta?Parca am fi la procesul etapei,se discuta idile de dragoste si crize de gelozie mai rau ca in telenovele.Fratilor,forumul acesta are un scop precis,iar pe multe topicuri nici 5% nu are tangenta cu acesta.Sunt si arii dedicat balivernelor,dece nu il luati pe dobre asta si pe cine mai vreti voi si discutati acolo.Rasfoiesc in plm 10 pagini si nu gasesc o recenzie,doar caterinca si aia proasta. 3 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ce kkat de forum a ajuns si asta?Parca am fi la procesul etapei,se discuta idile de dragoste si crize de gelozie mai rau ca in telenovele.Fratilor,forumul acesta are un scop precis,iar pe multe topicuri nici 5% nu are tangenta cu acesta.Sunt si arii dedicat balivernelor,dece nu il luati pe dobre asta si pe cine mai vreti voi si discutati acolo.Rasfoiesc in plm 10 pagini si nu gasesc o recenzie,doar caterinca si aia proasta. Nu este caterinca amice , unele sunt chiar lucruri reale .Despre recenzii , cred ca ai greșit topicul aici se discuta lucruri serioase.Dacă ai fost atent spuneam aseară ca nu este nimeni obligat sa citească aici.Suna boarfa dute la ea , apoi fa o recenzie sau taci .Este foarte simplu. 1 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 23, 2016 Te-a şi enervat asta nenicu Doble 4 3 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 23, 2016 mama, mama! cand baga ala pitonu' in bikut parca baga in suflet la dobre. 7 Link spre comentariu
16vah Reputație: 51 Postat Februarie 23, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 23, 2016 Pai la ce sa mai facem recenzii cand o ardem cu totii in caterinca proasta,e mai fancy trandy.Eu o sa tac ca n-am cu cine dar tu dece nu taci,ca oricum bati campii cu gratie.Esti mai nou pe aici,vezi ca pentru telenovele e mai cote la vale,aici e pentru recenzii dar nu pot eu sa te contrazi ce tine.Am incheiat,caci spre deosebire de altii ma consider offtopic.O zi buna sa aveti. 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ce kkat de forum a ajuns si asta?Parca am fi la procesul etapei,se discuta idile de dragoste si crize de gelozie mai rau ca in telenovele.Fratilor,forumul acesta are un scop precis,iar pe multe topicuri nici 5% nu are tangenta cu acesta.Sunt si arii dedicat balivernelor,dece nu il luati pe dobre asta si pe cine mai vreti voi si discutati acolo.Rasfoiesc in plm 10 pagini si nu gasesc o recenzie,doar caterinca si aia proasta.Plm, ești off-topic... 2 2 Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 23, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ce-mi place de Lorena "Cainii latra , Ursu` merge!"Felicitari Lorena, Nu-i lua in seama ! Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ce-mi place de Lorena "Cainii latra , Ursu` merge!"Felicitari Lorena, Nu-i lua in seama !O fi ș-umpic de marketing acilea...? Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 23, 2016 neee, ce vorba e asta... Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 23, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Februarie 23, 2016 O fi ș-umpic de marketing acilea...?Nu mi se pare Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 23, 2016 Nu mi se parePlm, dacă zici tuuuuu...! Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 23, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Februarie 23, 2016 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 23, 2016 Engioi ză șou Link spre comentariu
alexandrudragos21 Reputație: -4 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2016 Dc nu se pun si video-urile sa vedem daca este adevarat sau nu??? Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 23, 2016 ai vorbit bine aici 1 Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 23, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Februarie 23, 2016 De ce nu o lasati sa isi faca treaba si atat ? Credeti ca ei ii place asta? Cand se lasase de meseria asta nu a fost bine , acu iar nu e bine dupa ce s-a apucat la loc...........Voi daca vreti sa va duceti la ea va duceti daca nu , va duceti in alta parte ca oferta e bogata ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 De ce nu o lasati sa isi faca treaba si atat ? Credeti ca ei ii place asta? Cand se lasase de meseria asta nu a fost bine , acu iar nu e bine dupa ce s-a apucat la loc...........Voi daca vreti sa va duceti la ea va duceti daca nu , va duceti in alta parte ca oferta e bogata ! Isn't it obvious ? :) 2 Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 23, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Februarie 23, 2016 Isn't it obvious ? :) nu stiu cat era de evident .......... Link spre comentariu
suit&tie Reputație: 570 Postat Februarie 23, 2016 Oras:- Oras:- Partajează Postat Februarie 23, 2016 Eu is curios daca intra sulac si mai mare @ buci, sau asta-i maximul Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Februarie 23, 2016 sa fii tu sanatos. intra si 2.... in cruce 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 De ce nu o lasati sa isi faca treaba si atat ? Credeti ca ei ii place asta? Cand se lasase de meseria asta nu a fost bine , acu iar nu e bine dupa ce s-a apucat la loc...........Voi daca vreti sa va duceti la ea va duceti daca nu , va duceti in alta parte ca oferta e bogata ! Daca ceva nu iti place...poti ignora! Link spre comentariu
marius.ion Reputație: 405 Postat Februarie 23, 2016 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Partajează Postat Februarie 23, 2016 Nu prea pot Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 23, 2016 Forza Dobre ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Februarie 23, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 23, 2016 dobre pana te cheama capatos pe canapea in direct pune poza cu talonul de la x6 de care vorbeai 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum