Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Latrati mult si futeti putin...lipsa de sex dăunează grav sănătății mentale

Stand eu stramb asa si uitandu ma la pozele tale am ajuns la concluzia ca teas cam fute))))))
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai mâncat stricat =))

Vizitator
Postat

E la Dobre

Îl decontează =))

• Oras:0730163270
Postat

Pe forum va las...pe forum va gasesc...am avut programări ...dar duminică la Therme ma găsiți...ca in fiecare duminică de acum înainte.. .

post-234062-0-53612700-1496779375_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator
Postat

e inca o diferenta. cele care au un pic de minte nu o fac cu oricine si oricum

nu oricine sau oricum da suta de euro usor din mana...cand la marea majoritate ..le tremura mana si cabd da 100 de lei

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Unde ai avut programări?

Postat

Pe forum va las...pe forum va gasesc...am avut programări ...dar duminică la Therme ma găsiți...ca in fiecare duminică de acum înainte.. .

Sunt invidiosi pe tine ca-ti merge bine si ca ai multe puli de muls!Loreno,intr-o singura chestie ii dau dreptate lui Dobre,peste 10 ani o sa fii tot aici,daca nu mori de sida pana atunci,o sa te futi tot neprotejat dar pentru 40 de lei si o sa privesti pozele de la therme si decapotabila ruginita din fata garsonierei conf 3 in care o sa stai cu chirie

• Like 1
Vizitator
Postat

O fi deschis la therme?

Postat

Sunt invidiosi pe tine ca-ti merge bine si ca ai multe puli de muls!Loreno,intr-o singura chestie ii dau dreptate lui Dobre,peste 10 ani o sa fii tot aici,daca nu mori de sida pana atunci,o sa te futi tot neprotejat dar pentru 40 de lei si o sa privesti pozele de la therme si decapotabila ruginita din fata garsonierei conf 3 in care o sa stai cu chirie

nu faceti decat sa ma ambitinonati. Sa va fac in ciuda mai departe. Eu sunt cea mai dulce persoana din lume dar cand cineva încearcă să mă calce pe cap devin diabolică și îl fac să sufere si sa moara in chinuri de oftica...asa continuati..va numărul circarilor..
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu sunt cea mai dulce persoana din lume dar cand cineva încearcă să mă calce pe cap devin diabolică și îl fac să sufere si sa moara in chinuri de oftica...asa continuati..va numărul circarilor..

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

E asa de diabolica incat ar trebui sa fie pe eticheta de salam Gostat.

http://agroteca.ro/wp-content/uploads/2016/05/gostat-cris-tim.jpg

Lorena si Dobre cand formau o pereche frumoasa.

De mentionat ca lipseste o bucata din salam pentru ca era Adina venita in vizita si stiti cu totii ca nu se poate abtine. S-a facut proces verbal.

Postat

Buna. Lore se poate o programare azi?

astept un raspuns. Merci

se poate sigur. Lasă.mi mesaj pe tel sau suna.ma. aici nu ai loc de labarii frustrati, vezi si tu treaba asta
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

se poate sigur. Lasă.mi mesaj pe tel sau suna.ma. aici nu ai loc de labarii frustrati, vezi si tu treaba asta

am vazut. numai idioti :no2 :no2 :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...