Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:0730163270
Postat

Cred ca totusi gresesti. La cat de suparat pare Dobre, Timisoreana e prea scumpa. Mai degraba Noroc la PET de 2.5 litri.

incepem sa fim prieteni. Ha ha ha. Te pup.
  • Oras:Falastoaca
Postat

Dobre, daca tii la integritatea ta fizica, opreste.te!!!! Nu cred ca vrei sa ai de a face cu pumnii si picioarele lui fimiu. Stie tot ce se intampla pe forum si cat cacat mananci si are liber de la mine sa te bata in asa hal nici mata sa nu te mai recunoasca. E tanar, 17 ani, luptator de k1. Tu dobre esti un mos ramolit. Te rupe cu bataia. Asa ca sa nu zici ca nu te.am avertizat. O singura data daca mai ne calomniezi...o sa ii cersesti indurare, nu te juca cu focul ca te arzi.

Ai de pula mea!!! :slap2  :slap2  :slap2

Sifilisul ti-a mancat toti neuronii daca ai ajunsa sa postezi asa ceva pe un site de prostituate.

Asa mama asa fiu??? :slap2  :slap2  :slap2

Fa otreapa basinoasa lasa copilul ala in pace,nu-l baga la inaintare in zmardoieli,ca te trezesti cu el la usa facut pachet.

Fa dejectie umana,te-ai folosit de copilul ala ca sa-ti justifici motivul pentru care sugi puli pline de branza.Acum te folosesti de el pentru zmardoieli,Peste un an cand o sa fie major il bagi la produs????

Mama si fiu oferim show-uri erotice.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Locatie
Postat

Luptator de K1 nu are cum sa fie. 

L-ai dat la kick boxing sau la ce?

Asta inseamna ca e un practicant de arte martiale. Pana la a fi luptator, si mai ales, de K1, mai e cale lunga. Ani de munca si antrenamente.

Ma rog, pe Dobre cred ca-l bate si o baba mai nervoasa.

Cum le stii tu pe toate, mai Pulica!

In realitate, insa, esti doar un lache.

Sifilisul ti-a mancat toti neuronii daca ai ajunsa sa postezi asa ceva pe un site de prostituate.

Fa otreapa basinoasa lasa copilul ala in pace,nu-l baga la inaintare in zmardoieli,ca te trezesti cu el la usa facut pachet.

Fa dejectie umana,te-ai folosit de copilul ala ca sa-ti justifici motivul pentru care sugi puli pline de branza.Acum te folosesti de el pentru zmardoieli,Peste un an cand o sa fie major il bagi la produs????

Asa cum oferea mata' cu tine la Gara de Nord pentru un pachet de tigari si 2 eugenii?

Postat

ai curaj sa iti dai o intalnire cu fimiu de la barbat la barbat? Fa.ti asigurare casco, crede.ma ca in fata lui nu sufli.
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum le stii tu pe toate, mai Pulica!

In realitate, insa, esti doar un lache.

Esti genul ala de lache obsedat care urmareste pe cate unul pe toate topicurile?

Trist. Foarte trist.

• Like 7
  • Minus 5
Postat

ai curaj sa iti dai o intalnire cu fimiu de la barbat la barbat? Fa.ti asigurare casco, crede.ma ca in fata lui nu sufli.

Opreste-te zdreanto ! Ii faci rau copilului ! Nu-l baga in mocirla ta. Este inca un copil care are nevoie sa se dezvolte untr-un mediu sanatos. Ti-au mancat pulile si pastilele creierii. Opriti-o cumva pe moarta !

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Opreste-te zdreanto ! Ii faci rau copilului ! Nu-l baga in mocirla ta. Este inca un copil care are nevoie sa se dezvolte untr-un mediu sanatos. Ti-au mancat pulile si pastilele creierii. Opriti-o cumva pe moarta !

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Sa fim seriosi, Pipilica-puta-mica e un mosulet fricos si sarac care se hraneste doar cu covrigi.

Nu a avut tupeu sa se bata nici macar cu o fata de 18 ani:

http://nimfomane.com/forum/topic/93326-game-of-morons-picon-vs-pipilica/page-7?do=findComment&comment=2856595

Postat

Esti genul ala de lache obsedat care urmareste pe cate unul pe toate topicurile?

Trist. Foarte trist.

Nu-l recunosti pe zmardoiul electronic @Patrunjel?Ala care a invitat pe interval sute de membrii.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Habar n-am cine e, insa pare un gay pasiv care vrea sa se dea versatil. Nu merge.

Probabil si username-ul asta de "patrunjel" vine de la dragostea nemasurata pentru dat limbi in cururi foarte paroase. 

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Fa dejectie umana,cum dracu' sa ma bat cu un copil??

Fa WC-u public,tu realizezi ce faci amenintand cu pustiulica ala,iti dai seama ca poti da de unul care isi pune mintea cu el si-l arde in anus apoi ti-l trimite pachet acasa?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Habar n-am cine e, insa pare un gay pasiv care vrea sa se dea versatil. Nu merge.

Probabil si username-ul asta de "patrunjel" vine de la dragostea nemasurata pentru dat limbi in cururi foarte paroase. 

Patrunjel este unul dintre sclavii Sianei.Cand il ustura curul tipa aici pe site.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Fa dejectie umana,cum dracu' sa ma bat cu un copil??

Fa WC-u public,tu realizezi ce faci amenintand cu pustiulica ala,iti dai seama ca poti da de unul care isi pune mintea cu el si-l arde in anus apoi ti-l trimite pachet acasa?

labarule, ciocul mic, ca daca il vezi pe fimiu in fata ochilor te caci pe tine de frica. Crede.ma ca nu sufli in fata lui la ce fizic impresionant are, inaltime si muschi. Si logic ca m.ar apara fara sa se uite unde si pe cine si cum loveste...asa ca mars la canal...
Postat

labarule, ciocul mic, ca daca il vezi pe fimiu in fata ochilor te caci pe tine de frica. Crede.ma ca nu sufli in fata lui la ce fizic impresionant are, inaltime si muschi. Si logic ca m.ar apara fara sa se uite unde si pe cine si cum loveste...asa ca mars la canal...

Bine fa raratura,da amanunte despre el.tarif servicii,face CIM,DEEP...........?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Bine fa raratura,da amanunte despre el.tarif servicii,face CIM,DEEP...........?

el doar bate...de te desfigureaza...vrei sa incerci?
  • Oras:pretutindeni
Postat

Dobre, pestalaule ratat, eu iti fut mortii in gat daca mai indraznesti sa te exprimi de copilul meu. Baiatul meu are 17 ani, 1.85 si 100 de kg. Si l.am bagat la k1. Nu ai vrea sa dai nas in nas cu el, sa vezi ce o sa ii cersesti tu indurare daca mai zici de el ca cerseste la semafor.

:laugh2  :laugh2 A învățat să se steargă la cur după ce face kk ? Tot clasa a-VIII - a este ? 

Postat

el doar bate...de te desfigureaza...vrei sa incerci?

Ce să bată borcanul ăla de untură ? Pe tine sau pe bunica lui vă mai atinge ,în rest găfăie dacă merge 10 metri în pas grăbit ..... :laugh2  :laugh2

Postat

Sa vina si siana pe topicul asta sa fie gingasia completa

Și pe aia o manageriezi ? Stai draku relaxat !

Postat

Luptator de K1 nu are cum sa fie. 

L-ai dat la kick boxing sau la ce?

Asta inseamna ca e un practicant de arte martiale. Pana la a fi luptator, si mai ales, de K1, mai e cale lunga. Ani de munca si antrenamente.

Ma rog, pe Dobre cred ca-l bate si o baba mai nervoasa.

:laugh2  :laugh2 El nu știe să se șteargă la nas și tu vorbești de lucruri sfinte Cu mine poti să intri in coliziune dacă vrei dar simt cum îți tremură chiloții !Ai adresa mea și nr de telefon ,te aștept guvid de apă dulce ..

Postat

Ce să bată borcanul ăla de untură ? Pe tine sau pe bunica lui vă mai atinge ,în rest găfăie dacă merge 10 metri în pas grăbit ..... :laugh2  :laugh2

vad ca te mananca pielea dobre...hai ca te scarpina fimiu cu cateva picioare, mos ramolit ce esti. Bagami.as pula in mortii tai de aurolac. Nu intelegi panarama ca te agiti degeaba? Banii mei nu ii mai vezi, si nici la tine nu ma intorc niciodata. Asa ca sa ne inghiti cacatul si mie si lui edy. Ai inteles paduchiosule?
Postat

Cam ridicol ca o mama sa zica de fiul ei ca meseria lui e bataia.

Cu meserii d-astea ajunge sa lucreze pe 1500 lei la o firma de paza sau paznic cine stie unde.

Mai bine sa se tina de scoala. 1.85 si 100 kg nu e nimic impresionant. Sa-ti traiasca oricum!

Ca să lucreze la firmă de pază trebuie să aibă măcar 10 clase sau pentru intervenții să fi făcut vreun sport ,el este doar un biet căcăcios cu muci la nas 

Postat

vad ca te mananca pielea dobre...hai ca te scarpina fimiu cu cateva picioare, mos ramolit ce esti. Bagami.as pula in mortii tai de aurolac. Nu intelegi panarama ca te agiti degeaba? Banii mei nu ii mai vezi, si nici la tine nu ma intorc niciodata. Asa ca sa ne inghiti cacatul si mie si lui edy. Ai inteles paduchiosule?

Făi sidoaso ,stai draku relaxată și nu devia subiectul .Azi iar ai sunt după nr fix ,spune le domnilor că ai și fix in locația de lux pentru care ți-a dat proxenetu bani  0316302062   insistați domnilor că răspunde  ,,robotul ,, de multe ori

Postat

Cât are comision babardierul sau omu tău ,dă centralist ,zic ?Vezi că ai reducere la corturi pâna în anul 2030 poate reusești să cumperi prelata 

Postat

Și pe tine te mănâncă găozul ,azi iar l-ai făcut franjuri fără balonaș Nu primesc morți la mine sau căcăcioși 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.