Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

nu ordinarule. Dar poti tu sa ii mananci cacatul din cur ca nu ne suparam...meseria lui e bataia, la fizicul impresionant care il are.

Doar îl iei în locația unde te fuți neprotejat sau il plimbi după tine să-ți facă poze .....de opt ani nu iai dat un leu pensie alimentară așa cum a stabilit instanța .Și el ca și tine doar fizicul ,atât ..restul sunteți praf ,el doarme in cocină și tu în lux cu proxenetu ,el mănâncă rărmășite și tu poze după net ...

Postat

vad ca te mananca pielea dobre...hai ca te scarpina fimiu cu cateva picioare, mos ramolit ce esti. Bagami.as pula in mortii tai de aurolac. Nu intelegi panarama ca te agiti degeaba? Banii mei nu ii mai vezi, si nici la tine nu ma intorc niciodata. Asa ca sa ne inghiti cacatul si mie si lui edy. Ai inteles paduchiosule?

Care banii tăi ? Unde sunt ? De trei ani de cănd ți-am dat papucii ai strâns vreun leu ? Te-ai intors astă toamnă la ușa mea cu fitu după tine și plângeai ca proasta să te primesc ,din greșeală ți-au rămas niște lucruri pe aici ..SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ȚI-A AFECTAT GRAV ȘI CREIERUL ...

• Oras:0730163270
Postat

Proxenet are mata dobre. Iar tu esti un biet aurolac care ii mananca pensia, esti un om batut de soarta cu principii mici de viata si ne dai motive si ocazia tututor sa ne batem joc de tine pana te aducem in pragul sinuciderii. Sidos esti tu, si ai hepatita si ciroza de la atata bautura. Spre nefericirea ta eu am analize reale si recente care dovedesc ca sunt perfect sanatoasa. Dobre stiu ca vrei sa fii si tu pestele cuiva, sa fii intretinut dar la banii mei nu ai nici o sansa. Mai bine sinucide.te decat sa traiesti in chinul asta toata viata.

Postat

Proxenet are mata dobre. Iar tu esti un biet aurolac care ii mananca pensia, esti un om batut de soarta cu principii mici de viata si ne dai motive si ocazia tututor sa ne batem joc de tine pana te aducem in pragul sinuciderii. Sidos esti tu, si ai hepatita si ciroza de la atata bautura. Spre nefericirea ta eu am analize reale si recente care dovedesc ca sunt perfect sanatoasa. Dobre stiu ca vrei sa fii si tu pestele cuiva, sa fii intretinut dar la banii mei nu ai nici o sansa. Mai bine sinucide.te decat sa traiesti in chinul asta toata viata.

CINE ESTE ĂLA CU ACELE NR SCRISE DE MINE AICI ,ATENȚIE CĂ AM ȘI INREGISTRĂRI CĂND MĂ SUNĂ ȘI ÎMI SPUNE SĂ TE LAS SĂ FACI BANI ,SĂ NU MAI SCRIU AICI ? ANALIZELE SUNT LA FEL DE ALSE CA CERTIFICATUL DE DECES EMIS DE AMBASADA AUSTRIEI ,FACI ÎN CONTINUARE SEX TOTAL NEPROTEJAT ...Eu nu sunt clonatu ssau celălalt și știi bine că muncesc cinstit pentru că ai sta cinci ani gratis în casa mea Eu îmi ajut mama cu bani și nu invers ..Tu de câți ani nu ai plătit pensia alimentară **spam editat**ului pe care îl duci în locație ?Pe cine a sunat copilul tău cînd a ciordit din Careffour să-i plătească furăciunea ??Ia spune tu boarfă ordinară ,hai spune !!

Postat

Nu știam că aurolacii au case ,mașini sau firmă ..Atunci copilul tău care a văzut o țară întreagă la ACCES direct în ce condiții locuiește ,ce este ?Nu tu m ai cules pe mine după stradă ,nu eu am stat 5 ani gratis în casa ta ,ci invers zdreanță ordinară ..Tu vorbești acum ca o vie sau ca o moartă ?

Postat

Tu țți-ai bătut joc de pisicuts sau unii membrii și te-ai kkt pe ei ,pe mine n-ai cum bombă ecologică ,n-ai cum ...Când pleci în turcia cum mințeai prin Februarie ? De apartament nu te mai intreb pentru că este un vis interzis pentru o curvă proastă    ca tine  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu mine poti să intri in coliziune dacă vrei dar simt cum îți tremură chiloții !Ai adresa mea și nr de telefon ,te aștept guvid de apă dulce ..

Nu vezi ca esti deja un personaj de desene animate, o caricatura online?

Imi place sa rad de tine.

In plus, cu siguranta nu esti genul care sa inspire teama.

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Ești mare bunăciune Bianca și tare mi-aș dori să te am odată !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lorena, te-am laudat  si  apreciat  pentru  analize  si pentru  ca folosesti  caciulita ! :girly

Dar  iar au aparut  acuzatii de  sex  neprotejat.

Nu mai  implica  un **spam editat** in actiunile  tale de pe aici.

Arati bine, satisfaci  la  maxim  barbatii  dar  viata  personala este altceva... :angry

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Gelule ia-ti mă camera cu dobre :)

• Minus 3
Postat

n-ai observat ca ai pantalonii rupti? du-te la magazin sa-ti dea banii inapoi

da papusel. Si bluza prea decoltata si chilotii in cur prea mici...

post-239062-0-59874100-1501095131_thumb.jpg

Vizitator
Postat

Care imi face si mie un rezumat ? :D

Lorena e cea mai buna, Dobre e si mai bun, sau invers, nu m-am decis......anuntul lorenei cu analizele a aparut si pe publi, totul e ok, atat ca, nu vrea nimeni sa-i vada analizele :))

Postat

Nu vezi ca esti deja un personaj de desene animate, o caricatura online?

Imi place sa rad de tine.

In plus, cu siguranta nu esti genul care sa inspire teama.

Ești schimbul doi ? Așa zicea clonatu ! Stai draku relaxat să nu te lovești la ceas ,repet dacă te ține hai să-mi dai o frunte în buric ,prăpăditule ! :laugh2

Postat

Lorena e cea mai buna, Dobre e si mai bun, sau invers, nu m-am decis......anuntul lorenei cu analizele a aparut si pe publi, totul e ok, atat ca, nu vrea nimeni sa-i vada analizele :))

te inseli. Am analizele in locatie si le arat tuturor clientilor care vin la mine. Sa stea linistiti ca nu patesc nimic rau si au facut alegere buna venind la mine la programare.
Postat

Pe ăla cu certificatul de deces emis de consulatul Austriei l-ai văzut ? de document fals ,zic !

Postat

Dobre, eu mananc la restaurant. Tu cauta in tomberonul din spatele blocului. Sigur gasesti cateva resturi cu care sa iti potolesti foamea care iti macina matele alea putrezite.

post-239062-0-81527800-1501096981_thumb.jpg

Postat

da papusel. Si bluza prea decoltata si chilotii in cur prea mici...

Aici nu este Facebook ,și trebuie să fi viu să postezi ,morții la cimitir ...

Postat

te inseli. Am analizele in locatie si le arat tuturor clientilor care vin la mine. Sa stea linistiti ca nu patesc nimic rau si au facut alegere buna venind la mine la programare.

da' in cur te futi

Postat

Dobre, eu mananc la restaurant. Tu cauta in tomberonul din spatele blocului. Sigur gasesti cateva resturi cu care sa iti potolesti foamea care iti macina matele alea putrezite.

Nu te văd ,sunt în același loc câteva mese în fața ta ...Eu cu iubita ,tu singură pentru că proxenetu nu iese cu scârba după el .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...