dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 nu ordinarule. Dar poti tu sa ii mananci cacatul din cur ca nu ne suparam...meseria lui e bataia, la fizicul impresionant care il are.Doar îl iei în locația unde te fuți neprotejat sau il plimbi după tine să-ți facă poze .....de opt ani nu iai dat un leu pensie alimentară așa cum a stabilit instanța .Și el ca și tine doar fizicul ,atât ..restul sunteți praf ,el doarme in cocină și tu în lux cu proxenetu ,el mănâncă rărmășite și tu poze după net ...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 vad ca te mananca pielea dobre...hai ca te scarpina fimiu cu cateva picioare, mos ramolit ce esti. Bagami.as pula in mortii tai de aurolac. Nu intelegi panarama ca te agiti degeaba? Banii mei nu ii mai vezi, si nici la tine nu ma intorc niciodata. Asa ca sa ne inghiti cacatul si mie si lui edy. Ai inteles paduchiosule?Care banii tăi ? Unde sunt ? De trei ani de cănd ți-am dat papucii ai strâns vreun leu ? Te-ai intors astă toamnă la ușa mea cu fitu după tine și plângeai ca proasta să te primesc ,din greșeală ți-au rămas niște lucruri pe aici ..SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ȚI-A AFECTAT GRAV ȘI CREIERUL ...
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 26, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 26, 2017 Proxenet are mata dobre. Iar tu esti un biet aurolac care ii mananca pensia, esti un om batut de soarta cu principii mici de viata si ne dai motive si ocazia tututor sa ne batem joc de tine pana te aducem in pragul sinuciderii. Sidos esti tu, si ai hepatita si ciroza de la atata bautura. Spre nefericirea ta eu am analize reale si recente care dovedesc ca sunt perfect sanatoasa. Dobre stiu ca vrei sa fii si tu pestele cuiva, sa fii intretinut dar la banii mei nu ai nici o sansa. Mai bine sinucide.te decat sa traiesti in chinul asta toata viata.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 Proxenet are mata dobre. Iar tu esti un biet aurolac care ii mananca pensia, esti un om batut de soarta cu principii mici de viata si ne dai motive si ocazia tututor sa ne batem joc de tine pana te aducem in pragul sinuciderii. Sidos esti tu, si ai hepatita si ciroza de la atata bautura. Spre nefericirea ta eu am analize reale si recente care dovedesc ca sunt perfect sanatoasa. Dobre stiu ca vrei sa fii si tu pestele cuiva, sa fii intretinut dar la banii mei nu ai nici o sansa. Mai bine sinucide.te decat sa traiesti in chinul asta toata viata.CINE ESTE ĂLA CU ACELE NR SCRISE DE MINE AICI ,ATENȚIE CĂ AM ȘI INREGISTRĂRI CĂND MĂ SUNĂ ȘI ÎMI SPUNE SĂ TE LAS SĂ FACI BANI ,SĂ NU MAI SCRIU AICI ? ANALIZELE SUNT LA FEL DE ALSE CA CERTIFICATUL DE DECES EMIS DE AMBASADA AUSTRIEI ,FACI ÎN CONTINUARE SEX TOTAL NEPROTEJAT ...Eu nu sunt clonatu ssau celălalt și știi bine că muncesc cinstit pentru că ai sta cinci ani gratis în casa mea Eu îmi ajut mama cu bani și nu invers ..Tu de câți ani nu ai plătit pensia alimentară **spam editat**ului pe care îl duci în locație ?Pe cine a sunat copilul tău cînd a ciordit din Careffour să-i plătească furăciunea ??Ia spune tu boarfă ordinară ,hai spune !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 Proxenet are mata dobre. Iar tu esti un biet aurolac care ii mananca pensia, esti un om batut de soarta cu principii mici de viata si ne dai motive si ocazia tututor sa ne batem joc de tine pana te aducem in pragul sinuciderii. Sidos esti tu, si ai hepatita si ciroza de la atata bautura. Spre nefericirea ta eu am analize reale si recente care dovedesc ca sunt perfect sanatoasa. Dobre stiu ca vrei sa fii si tu pestele cuiva, sa fii intretinut dar la banii mei nu ai nici o sansa. Mai bine sinucide.te decat sa traiesti in chinul asta toata viata.Nu știam că aurolacii au case ,mașini sau firmă ..Atunci copilul tău care a văzut o țară întreagă la ACCES direct în ce condiții locuiește ,ce este ?Nu tu m ai cules pe mine după stradă ,nu eu am stat 5 ani gratis în casa ta ,ci invers zdreanță ordinară ..Tu vorbești acum ca o vie sau ca o moartă ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 Proxenet are mata dobre. Iar tu esti un biet aurolac care ii mananca pensia, esti un om batut de soarta cu principii mici de viata si ne dai motive si ocazia tututor sa ne batem joc de tine pana te aducem in pragul sinuciderii. Sidos esti tu, si ai hepatita si ciroza de la atata bautura. Spre nefericirea ta eu am analize reale si recente care dovedesc ca sunt perfect sanatoasa. Dobre stiu ca vrei sa fii si tu pestele cuiva, sa fii intretinut dar la banii mei nu ai nici o sansa. Mai bine sinucide.te decat sa traiesti in chinul asta toata viata.Tu țți-ai bătut joc de pisicuts sau unii membrii și te-ai kkt pe ei ,pe mine n-ai cum bombă ecologică ,n-ai cum ...Când pleci în turcia cum mințeai prin Februarie ? De apartament nu te mai intreb pentru că este un vis interzis pentru o curvă proastă ca tine
pulesteu Reputație: 10787 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2017 Cu mine poti să intri in coliziune dacă vrei dar simt cum îți tremură chiloții !Ai adresa mea și nr de telefon ,te aștept guvid de apă dulce ..Nu vezi ca esti deja un personaj de desene animate, o caricatura online?Imi place sa rad de tine.In plus, cu siguranta nu esti genul care sa inspire teama. 6 5
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 26, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 26, 2017 Pupici de seara domnii mei. 1 1
beny888 Reputație: 151 Postat Iulie 26, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iulie 26, 2017 Ești mare bunăciune Bianca și tare mi-aș dori să te am odată !
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 Lorena, te-am laudat si apreciat pentru analize si pentru ca folosesti caciulita ! Dar iar au aparut acuzatii de sex neprotejat.Nu mai implica un **spam editat** in actiunile tale de pe aici.Arati bine, satisfaci la maxim barbatii dar viata personala este altceva... 1 1
motanelul79 Reputație: 454 Postat Iulie 26, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 26, 2017 Pupici de seara domnii mei.Frumos Frumos
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 26, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 26, 2017 Eu la plimbarica...voi? 2 1
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 n-ai observat ca ai pantalonii rupti? du-te la magazin sa-ti dea banii inapoi
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 26, 2017 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iulie 26, 2017 Care imi face si mie un rezumat ?
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 26, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 26, 2017 n-ai observat ca ai pantalonii rupti? du-te la magazin sa-ti dea banii inapoida papusel. Si bluza prea decoltata si chilotii in cur prea mici...
babardierul Reputație: -322 Postat Iulie 26, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Iulie 26, 2017 dobre unde esti sa sugi luptatorii de k1 ahahhaahahahah 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 Care imi face si mie un rezumat ? Lorena e cea mai buna, Dobre e si mai bun, sau invers, nu m-am decis......anuntul lorenei cu analizele a aparut si pe publi, totul e ok, atat ca, nu vrea nimeni sa-i vada analizele )
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 Nu vezi ca esti deja un personaj de desene animate, o caricatura online?Imi place sa rad de tine.In plus, cu siguranta nu esti genul care sa inspire teama.Ești schimbul doi ? Așa zicea clonatu ! Stai draku relaxat să nu te lovești la ceas ,repet dacă te ține hai să-mi dai o frunte în buric ,prăpăditule !
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 26, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 26, 2017 Lorena e cea mai buna, Dobre e si mai bun, sau invers, nu m-am decis......anuntul lorenei cu analizele a aparut si pe publi, totul e ok, atat ca, nu vrea nimeni sa-i vada analizele )te inseli. Am analizele in locatie si le arat tuturor clientilor care vin la mine. Sa stea linistiti ca nu patesc nimic rau si au facut alegere buna venind la mine la programare.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 Lorena e cea mai buna, Dobre e si mai bun, sau invers, nu m-am decis......anuntul lorenei cu analizele a aparut si pe publi, totul e ok, atat ca, nu vrea nimeni sa-i vada analizele )Pe ăla cu certificatul de deces emis de consulatul Austriei l-ai văzut ? de document fals ,zic !
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 26, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 26, 2017 Dobre, eu mananc la restaurant. Tu cauta in tomberonul din spatele blocului. Sigur gasesti cateva resturi cu care sa iti potolesti foamea care iti macina matele alea putrezite.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 da papusel. Si bluza prea decoltata si chilotii in cur prea mici...Aici nu este Facebook ,și trebuie să fi viu să postezi ,morții la cimitir ...
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 26, 2017 Postat Iulie 26, 2017 te inseli. Am analizele in locatie si le arat tuturor clientilor care vin la mine. Sa stea linistiti ca nu patesc nimic rau si au facut alegere buna venind la mine la programare. da' in cur te futi
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 26, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 26, 2017 Dobre, eu mananc la restaurant. Tu cauta in tomberonul din spatele blocului. Sigur gasesti cateva resturi cu care sa iti potolesti foamea care iti macina matele alea putrezite.Nu te văd ,sunt în același loc câteva mese în fața ta ...Eu cu iubita ,tu singură pentru că proxenetu nu iese cu scârba după el .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum