Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Dobre, nici propriul tau copil nu te suporta...nici pamantul...mancate.ar viermii din mormant...

Nu umbla cu mizerii ,ALEX niciodată nu o să-și facă cont aici ,NICIODATĂ NU O SĂ SCRIE AȘA CEVA DESPRE MINE ! FIUL MEU MĂ IUBEȘTE ȘI SUNTEM CEI MAI BUNI PRIETENI ..NU ÎNCERCA SĂ DISTRAGI ATENȚIA PENTRU CĂ SINGURĂ ÎȚI FACI RĂU ..SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ȚI-A AFECAT GRAV CREIERUL....PENTRU CONTUL FALS PE CARE L-AI FĂCUT O SĂ PLĂTEȘTI CU VÂRF ȘI ÎNDESAT ,PROMIT ...OPREȘTE ACESTE MIZERII ,STRICATO !!

Postat

Dobre, nici propriul tau copil nu te suporta...nici pamantul...mancate.ar viermii din mormant...

Nu umbla cu mizerii ,ALEX niciodată nu o să-și facă cont aici ,NICIODATĂ NU O SĂ SCRIE AȘA CEVA DESPRE MINE ! FIUL MEU MĂ IUBEȘTE ȘI SUNTEM CEI MAI BUNI PRIETENI ..NU ÎNCERCA SĂ DISTRAGI ATENȚIA PENTRU CĂ SINGURĂ ÎȚI FACI RĂU ..SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ȚI-A AFECAT GRAV CREIERUL....PENTRU CONTUL FALS PE CARE L-AI FĂCUT O SĂ PLĂTEȘTI CU VÂRF ȘI ÎNDESAT ,PROMIT ...OPREȘTE ACESTE MIZERII ,STRICATO !!

Postat

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa-mi bag pula , zici ca ma uit pe Kanal D la o telenovela de cacat

Hai ma ,mai cu viata , unchi , veri , matusi nu aveti ?

P.S Dobre suge pula . Am zis !

Amin , amin, amin =))
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Amin , amin, amin =))
Postat

Și LORENNA îți dă cur fără balonaș ,bonus sifilis ..

Postat

Oamenii astia exista pe bune? Traiesc printre noi?

Există această curvă și vouă vă curg balele la pozele ei ...

Postat

Stai devine si mai interesant topic-ul... :laugh2 :laugh2 :slap2 Sa ne luam floricele si Coca-Cola sau mai asteptam ? :laugh2 :laugh2

Acest cont devine penal ca și titulara lui .S-a ajuns prea departe și o să regrete amarnic această pocnitoare .În loc să-și vadă de pulele ei sau să dea papa bun clonatului umblă cu mizerii ...

Postat

Ce vila ai tu in Snagov, bai saracule?

Str Zorelelor nr 33 ,distrusule .Se poate verifica ! Marș de aici că faci plici ! 

Postat

Tata,nu o mai suge aiurea pe forum,du-te la munca!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Devine interesant dar penal ,Bianca ...O să suporți consecințele ,de foame apelezi la fel de fel de mizerii în speranța că distragi atenția .Soarta ta va fi cruntă !

Reputație: -1559
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Dobrica , nu te enerva , numara pana la zece si respira adac

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:0730163270
  • Oras:0730163270
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Devine interesant dar penal ,Bianca ...O să suporți consecințele ,de foame apelezi la fel de fel de mizerii în speranța că distragi atenția .Soarta ta va fi cruntă !

tot forumul se caca pe tine mizerie ce esti.
Postat

Minti ca ai masini scumpe,bani,femei si tu mananci resturile chiriasilor.Mama si-a refacut viata,e fericita!Cum sa stea cu un nespalat,impotent si betiv?Nu esti in stare de o relatie,tata!O sa mori singur!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Bine ,fiule ...

Postat

O inteleg pe mama!E femeie,ii trebuie pula.Pe tine te-au parasit toate femeile din cauza ca nu ai pula decat pentru pisat.Du-te la munca tata,lasa pomana!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Ești deosebit de proastă ,Lorenna ....monument aș zice !

Postat

tot forumul se caca pe tine mizerie ce esti.

Fals ,tu te-ai căcat pe tot forumul ,doar că mulți se fac că nu văd pentru că au interese ...

• Oras:B
Postat

Cum a fost tata cu iubita ta,Jana rusoaica,care ai stat cu ea dupa ce te-ai despartit de mama?Cum ai prins-o cu tiganul acela caruia ii zicea "Virilul",in pat?Cat ai plans dupa Jana?Cat plangi dupa Bikuta?Toate femeile te-au inselat!

• Like 1
Postat

În lupta corp la corp o să atașez baioneta pumnal ..doar că de luni sunt la mare și o să cam vorbiți singuri ..Din respect pentru iubita mea nu o să mai scriu aici vreo 10 zile ,până atunci sunt aici și vă răspund în aceeași manieră asta să nu moară pisicul de foame ,acest trafic îi priește jegosului ..Sifilisul Lorennei sau foamea clonatului se adâncește cu fiecare literă scrisă de boarfă aici după toate conturile false pe care le are .Mai nou observ că și-a făcut alt cont ca fiind fiul meu ,a terminat cu iubita lui ,parcă văd că îi face și lui mama sau altcineva din familia mea ..Jenant și tragic pentru ea ..oribil ce poate face foamea de pulă dintr-o curvă infectată ...

Postat

În lupta corp la corp o să atașez baioneta pumnal ..doar că de luni sunt la mare și o să cam vorbiți singuri ..Din respect pentru iubita mea nu o să mai scriu aici vreo 10 zile ,până atunci sunt aici și vă răspund în aceeași manieră asta să nu moară pisicul de foame ,acest trafic îi priește jegosului ..Sifilisul Lorennei sau foamea clonatului se adâncește cu fiecare literă scrisă de boarfă aici după toate conturile false pe care le are .Mai nou observ că și-a făcut alt cont ca fiind fiul meu ,a terminat cu iubita lui ,parcă văd că îi face și lui mama sau altcineva din familia mea ..Jenant și tragic pentru ea ..oribil ce poate face foamea de pulă dintr-o curvă infectată ...

Nu ai nici o iubita si nu ai bani de mare.Esti un ratat.Mi-e rusine ca esti tata!

Postat

Plangi dupa banii mei. Fa.ti un bine si sinucide.te amaraciune ce esti.

Câți ai strâns în trei ani de când ți-am dat papucii ? Știi că am firmă ,știi că mereu am avut job .Ai stat cinci ani gratis în casa mea ..Banii tăi sunt la proxenet din păcate și sunteți amândoi disperați .Acum prostu este blocat pe cele două nr după care mă deranja și sunî după fix ,la fel ți tu mă suni după nr ascuns ...SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ȚI-A AFECTAT CREIERUL,,TIMPUL TRECE ÎN DEFAVOAREA TA 

Postat

Câți ai strâns în trei ani de când ți-am dat papucii ? Știi că am firmă ,știi că mereu am avut job .Ai stat cinci ani gratis în casa mea ..Banii tăi sunt la proxenet din păcate și sunteți amândoi disperați .Acum prostu este blocat pe cele două nr după care mă deranja și sunî după fix ,la fel ți tu mă suni după nr ascuns ...SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ȚI-A AFECTAT CREIERUL,,TIMPUL TRECE ÎN DEFAVOAREA TA 

Postat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.